Benimle evlenecegi icin mutluluktan ucan erkek nasip olur mu
Adimi seslenecek bi erkek

Benimle evlenecegi icin mutluluktan ucan erkek nasip olur mu
Adimi seslenecek bi erkek
Yani bu bizim erkeklerin abartmasından başka bir şey değil bunca zamandır sadece bununla kalmamışız ki koskoca Devletleri kadınlara tahsis etmişiz, yeni kadınlara elbette değer verme kıymet vermek başımızın üstünde tutmak için dedim görmemesi öldürmemek yani sadece kadınlar için değil her canlı için gerekli ama bazı erkekler var yani kadına sırf sevgisini göstermek için saçma sapan şeyler yapıyor, bence hiç gerek yok Bir kadın sizi sevecekse zaten sever çok da beklentisi olmayan kadın seven kadındır fazla beklentisi olan kadın da sevdiğinize belli etmeniz için değil sizi kullanmak için bunu yapacaktır.
Bunların hepsi şov
bi ayrılık durumundada hayatı sana zehir eder
ben böyle şovlardan nefret ederim
gerçek sevgi dilsiz ve gösterişsizdir yani sevdiğin kişi haricinde 3. kişilere kanıtlamaya çalışmazsın onu ne kadar sevdiğini sadece birbirin ile meşgul olursun sevmek ile meşgul olacağın ilgilenme ile meşgul olacağın için aklına bile gelmez diğerleri , bu sebeple bana evlilik teklifleri de bu şekilde şatafatlı olanlar itici gelir mesela
aynı mahallede olduğum yakın tanıdığım kızı böyle konfeti ve dumanlarla vesaire sokakta yana yana ortalığı renkli dumana boğa boğa istemeye geldiler ve şu an ayrıldılar o yüzden önemli olan bu tarz şeyler değildir :)
Mahalleye bu şekilde giriş yapma modası var son zamanlarda. Herkesin yaptığı şeyi bende yapmalıyım diyerek kendine görevmiş gibi gören bir erkek bunu sevgisinden yapıyor olamaz... kimsenin yapmadığı şeyi yaparsa ve bunu sosyal medya da paylaşmaz , sade şekilde gerçekleştirirse ben o zaman o adamın sevgisine inanırım.
Sosyal medyada kendi reklamlarını yaparak, bakin bu kıza neler yapıyorum adlı çalışmalarla kendi piyasalarını güçlendiriyorlar 😏
Cevap
60Cevap
Valla aynısını düşünüyorum günlerdir, bu kızlar kim ve nasıl bu kadar seviliyorlar diye
Hatta bir yazı görmüştüm, "millet ne güzel seviliyor bana da Franz Kafkanın dönüşüm kitabındaki böcek gibi davranıyolar aq" Tam olarak budur yaa.
*Hee bu şekilde abartılı, gösterişli şeyleri sevmem ama bu tarz saçmalıklar dışında gördüğüm şeylere istinaden, cidden millet güzel seviliyor.
Çünkü bu sevgi değil.. şov sadece
Her şey o kadar sahte geliyor ki artık bana, bilmiyorum. İnsan gerçekten ne kadar sevilip sevilmediğini anlayamaz bence ya. Bazı insanlar kötü severler. Ya da sevmediği halde sevdiğini sanan insanlar bile var. İnsanlar bile bazen kendi duygularını bilemezken biz başkalarının duygularından nasıl emin olalım..
Çevremde çok sevilen bireyler genelde ilişkilerinde narsist olan kişiler. Sanırım kendini kaf dağının ardında görüp, karşında ki kişiyi de manipüle edince böyle kırmızı halılar seriliyor ayağına.
narsistlik tabirini lise sonda ogrendim o gunden beri hep narsist olmak istedim ama olamadim o dogustan gelen bisey duygusuz olmak ve insanlari istedigin yonde parmaginda oynatmak narsistlere cok ozeniyorum
Benden böyle şov bekleyen kız daha çok beklerdi. Maksimum aşağıda davulcu zurnacı olur. 5 dk göbek atılıp arabaya binilip gidilir.
Ben de biriyle çok sevildiğimi sanıp yola çıkmıstım. Ama zamanla değişmesi İnan en ağır şey. Aslında kandırılmış oluyorsun. Bunları kimse tecrübe etmemeli. Çok sevildiğini sanabilirsin ama gösterişten öte bir şey yok…
Bu tarz şeyler bana abartı geliyor. Düğüne çok insan falan gelmesi de abartı. En iyisi sahil kenarında 25-30 kişilik bir nikahla evlenmek. Kafan rahat olur bu ne böyle mahalle duman altı resmen 😂
Bu kafada kız var mı diye hep merak etmiştim helal olsun
Neden olmasın her insanı seven sürekli aklından gecirem hayaller kuran biri olur elbet belki yarın belki başka bir gün er ya da geç acele etme sabırla bekle
Bu sevgi uğruna yapılan bir şey değil ki. Sosyal medyada en çok ben seviliyorumun ıspat çabası ve görgüsüzlük. Sevgi, aşk gibi değerli duygular daha naif yaşanmalıdır bana göre.
Bunun adı sevgi değil şov.. Öyle abartıp kabartıyorlar ama finalde meşaleler ellerinde patlıyor :D ajsh
Abartıyı gösterişi sevmem, böyle şeyler sevgi değil. Asıl sevgi Allah için seversen Allah da o sevgiyi artırır. Gerisi gösteriş, ergence tavırlar...
sevgi böyle bişey değil ama :) bunlar sadece gösteriş sosyal medyada laik alma derdi olan insanların yaptıkları. 1 tane insanın bile izlemeyeceğini bilseler emin ol böyle sahte mutluluk pozları vermezler
kırılıyorum
Bunlar show ve showdaki kirli amacı bilsen babana bile güvenemezsin
Olur, tabi hayat müşterek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Elbette çıkacak , seni havalara hoplatacak çok mutlu olacaksın
Herkes şov demiş ama mesele amacın kadını mutlu etmek olması bu sorunun cevabını bende hep merak etmişimdir yani cevabı bende de yok. Onun da iki kolu iki ayağı bir bedeni var benden senden ne farkı olabilir anlamıyorum. Kader utansın
Bende anlam veremiyorum bizi boyle severken tum sacmaliklarini sergileyecek biri cikacakmı hala beklemekteyim ama benim nasibime 7 kilit 7 dügüm atmışlar çöz cöze bilirsen aç açabilirsen
Sevmek ve sevilmek böyle bisey değil. Bu gösteriş meraklisi insanlar evlendikten sonra kötü yanlarini ortaya cikariyorlar.
Benim anlamadigim kisim; damadin arkadaslari neden bu kadar heyecanlaniyolar :D yani.. neyse bisey demiyim ajsjdjjd
Sosyal medyada begeni alıp takipçi kazanıp sponsor bulmak bu tarz paylaşımların başka amacı yok
Bende bunu anlamıyorum bakıyorum millet bebek gibi seviliyor ya ben ıse bir gram sevgi görmek için totomu yırtıyordum.
Bunun adı gösteri sevgi değil yani bu son dönemde arabalarla gösteri çok olmaya başladı sanki tribün gibi
Maddiyat ile gösteriş yapmak ne zaman sevgi ifade eder oldu
Ne kadar saçmalık var hep Türkiye'de toplanmış. 😂
Keşke sende biraz gösteriş yapsan da elalem gerçek aşk görse kıskanç bey
Zerre kimseyi kıskanmam. Sadece yapılan fuzuli masraf bana saçma geliyor
Saçma gelmesin işte sende yapmaya çalış böyle şeyler biraz cabala
Çaba harca
Bu krolarla olup da memnun olanlar benden uzak dursunlar zaten, nedir şu yaptıkları, kepazelikten başka 😀😀
Bu kadar gösteriş sevginin azlığı görgüsüzlüğün fazlalığındandır
seven insan şova dökmez
Bende anlamış değilim valla ama buda çok abartılı kendini göstermek için yapmış saçma biraz bütün mahalleyi duman yapmış olmamış
.
Benimki evlenelim dediğimde kaçtı umarım size nasip olur😅
Saçmalık sevgi gosteriş değildir... düşüncelerle ve kalben sevilir
O değil de BMW nasıl alıyorlar maaşla onu anlamadım.
Şans meselesi aşk. O yüzden bulabilene aşk olsun
Sorsan çok seviyordu ilk görüşte aşktı ben ilk aşkıydım... ben de çok sevdim.. ne oldu ama arkadaşları aramızı bozdu bahaneler üretti çekti gitti.. benim günahım neydi
Çünkü en kritik anda brnim için hep bir şey yapmıştır
Sevgi tanımın bu ise psikiyatrik destek alsan şahane olur
Aslında bu tarz kutlamalar gösteriş babında yapılmaya başlandı. Hepsi bu
Onlar sevilmeyi başaramıyor sevenler iyi seviyor
Sadece gösteriş gösterişli şeyler cezbeder doğru ama hiç samimi gelmiyor sahtelik
Görseldeki şov ve görgüsüzlükten ibaret
Ben böyle saçma sapan şeylerle asla uğraşmam
Sevgi şova dökülmez derler ama artık her şeyi şov veya gösterişe dökmeye başladılar…
Böyle şovlar olacaksa sevilmesek daha iyi sanki
Benimde bir çok hayalim var da işte hayallerimi süsleyecek o hatunu bulamadım daha 😅
sadakat olursa tabıkı olur bende evlenecegım ınsana bunları yapacagım
Sevgiliyorsa yapılır. Ama önce sevilmeyi hakemek gerekir.
Ben böyle şeyleri sevmiyorum neyi gösteriyoruz
buna mı özeniyorsun şu ortadoğu seviyesine mi?
Sen kime özeniyorsun! Senin Ortadoğu seviyesine ulaşman için bir kademe atlaman lazım. Avrupa bozması
@mehmet0234 hhaha yanık kremi vereyim sana
Nasip tılsımlı kelime muazzam hakikat
İnanma.
ilk bunlar ayrılır
Bunlar sevgi değil şov.
Bilmiyorum nasıl başarıyorlar :((
Neden hep boyle amaclardasiniz ama kimseye sans vermiyorsunuz
Hayırlısı olsun senin adına inşallah evlenirsin
Mesele kara kuru olması mı ahah
Karşı taraf şimdilik sevdiğini sanıyor
O fotoğraf ne kadar kötü bir şey. Kezban ne be
Başaran başarır
Bunlar birazda abartı
Doğru kişiyi biliyorlar
Çok merak ediyorum vallahi ya
Genlerimizde var sanirim seviyorlar işte
Çok sevilmek değil bu hanzoluk
Kıskançlıktan ne diyeceğini bilmiyorsun daha
@Memetttt9295852j sdgg yarım aklıyla 3-4 meşale yakıp trafiği kitleyenleri mi kiskanacagim
Zenginlerin aşkı başka
Olur olur merak etme...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?