AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sürekli kendi isteklerini yapmak için iletişime ge iyor ise. Sürekli hesap odetme, sürekli cinsellik konuşma, senin duygularının umrunda olmaması kendinin on planda olması vs vs. Vs
2 3 defadır hesap ödemiyor ben ödüyorum ama beni sevdiğinden eminim evlilik konularını konuşuyoruz benden kolye istedi mesela ama onun bir sürü borçları var ailesine de para veriyor
Duygularıma önem veriyor şuanlık öyle görüyorum
Bende ondan isticem sende al bende takayım dicem ama kullanıyor mudur sizce beni sevdiğinden eminim ama daha önce sevgili olup ayrılıp barıştığımız için ailesine daha barıştığımızı söylemedi ama söylicem herşeyin zamanı var diyor bende ona bıraktım ailevi sorunları varmış öyle dedi ve biz bir buçuk sene aradan sonra batıştık aynı yerde çalışıyoruz ama bu bir buçuk sene içinde benim gözümün önünde bizim iş yerinden dul çocuklu kadınla çıktı kadın 29 yaşında sevgilim de benimle aynı yaşta 23 ama sevgilimin ailesi ablası beni çok sever ablasıyla aramız çok iyi
Sürekli para ister, cinselliği sürekli dile getirir
2 3 defadır hesap ödemiyor ben ödüyorum ama beni sevdiğinden eminim evlilik konularını konuşuyoruz benden kolye istedi mesela ama onun bir sürü borçları var ailesine de para veriyor
nasıl kullansın ki
maddi kullanamaz
kalıyor manevi..
oda senin şansına..
2 3 defadır ödemiyor ben ödüyorum ama beni sevdiğinden eminim evlilik konularını konuşuyoruz benden kolye istedi mesela ama onun bir sürü borçları var ailesine de para veriyor
Bende ondan isticem sende al bende takayım dicem ama kullanıyor mudur sizce beni sevdiğinden eminim ama daha önce sevgili olup ayrılıp barıştığımız için ailesine daha barıştığımızı söylemedi ama söylicem herşeyin zamanı var diyor bende ona bıraktım ailevi sorunları varmış öyle dedi ve biz bir buçuk sene aradan sonra batıştık aynı yerde çalışıyoruz ama bu bir buçuk sene içinde benim gözümün önünde bizim iş yerinden dul çocuklu kadınla çıktı kadın 29 yaşında sevgilim de benimle aynı yaşta 23 ama sevgilimin ailesi ablası beni çok sever ablasıyla aramız çok iyi
siz dargınken mi
o kadınla çıktı
sence cinsellik
boyutu var mı
Evet ama aldatmadım ben seni diyor onunla cinsellik yaşamıştır ve kendi ağzıyla söyledi ben o kadını kullandım diye
kullandın ne yaaa
resmen karı koca
gibi bir duruma geçmişler
kadın da tazeliği olan biri..
Bana karıcım diyor ben senin kocanım diyor
hikaye dir
lafla olsa tamam
ama fiiliyat warmı
Ailesine daha demedi barıştığımızı söylicem diyor ve benimle evlilik düşünüyor bakireliğime ben evlenmeden dokunmak istemiyorum dedim ona da saygı duydu ve evlenmeden dokunmam senin günahına giremem diyor
onu iyi dedi (bakireliğe)
saygısı güzell..
ama az dobra olması lazım
biraz da daha sadık olmalı..
Haklısınız
bn yalan konuşmam
yanlış konuşmam
açık konuşurum..
hayatının seçimidir
yarın evlendiniz
yengen ona gülümsese
yengenle yol gitmek isteyecektir..
Nasıl yengen ona gülümsese anlamadım
senin herhangi
bir yakının demek
istemiştim..
Yok hayır yapmaz yapamaz bence
o kadınla yapmadı mı
Yaptı da o kadına karşı bir şey hissetmiyor nefret bile etmiyor öyle dedi
ama sabaha kadar yiyiştiler ya
Olabilir de o kadına karşı nefret bile etmediğini söyledi ve dedi ki bana nefret bile etmiyorum nefret de bir duygu dedi
neden nefret etsinki
sevmiş saymış
Bilmiyorum abi
acele etme eyy cann..
neden hala gizlisinki
nasılsın
Kullanabildiği kadar kullanır. Kullanırken anlaşılır.
cinsellik ister hep her buuşmada cinsellik olur
Her buluşmada cinsellik olmuyor ama kendi şey dedi en az hafta da bir kere sevişmemiz gerek dedi ama bakireyim bakirliğime dokunmadı evlenmeden dokunmam günahına giremem diyor
ama şu var sana kıyamaz apra konusnda bu önemli bişey nedne kolye siter erkek adam senden parası yoksa gurur yağar , stemez
Nerene dokunuyor en çok
Her yerime
En çok?
Önüme ama 2 3 defadır hesap ödemiyor ben ödüyorum ama beni sevdiğinden eminim evlilik konularını konuşuyoruz benden kolye istedi mesela ama onun bir sürü borçları var ailesine de para veriyor
Her buluşmada cinsellik olmuyor ama kendi şey dedi en az hafta da bir kere sevişmemiz gerek dedi ama bakireyim bakirliğime dokunmadı evlenmeden dokunmam günahına giremem diyor
Evlenmeden sevişmek istemiyorum de belli olur niyeti
Dedim zaten bakireliğimi bozmuyor evlenmeden istemediğim için
Hiç yapma bakalım nolacak
Tamam denerim ama Bende ondan isticem kolye isticem o benden istedi sende al bende takayım dicem ama kullanıyor mudur sizce beni sevdiğinden eminim ama daha önce sevgili olup ayrılıp barıştığımız için ailesine daha barıştığımızı söylemedi ama söylicem herşeyin zamanı var diyor bende ona bıraktım ailevi sorunları varmış öyle dedi ve biz bir buçuk sene aradan sonra batıştık aynı yerde çalışıyoruz ama bu bir buçuk sene içinde benim gözümün önünde bizim iş yerinden dul çocuklu kadınla çıktı kadın 29 yaşında sevgilim de benimle aynı yaşta 23 ama sevgilimin ailesi ablası beni çok sever ablasıyla aramız çok iyi
arkalı önlü
Yani arada kız hesaba öderse ve kızdan ben kolye istiyorum gibisinden söylüyormuş mesela
Hesap odemez
2 3 defadır ödemiyor ben ödüyorum ama beni sevdiğinden eminim evlilik konularını konuşuyoruz benden kolye istedi mesela ama onun bir sürü borçları var ailesine de para veriyor
Bence kendini kullandirtma
Çok uzun yazmissin
Okusanız da yazsanız yorumunuzu olmaz mı rica etsem 🙏
Normalden yaz
İstek attım
Hangisisin fazla var
kendi şehvetini tatmin etmek için lazım
En guzeli