Kuzeniniz ile evlenir misiniz? ya da akrabanız ile bizim yaşadığımız şehirde bu baya gelenek gibi aileler kızlarını tanıdıkları kişiler ile evlendirmek istiyorlar sizce yaptıkları doğru mu?
Zaten sınavım en son kuzen kötü şeyler yaşattı küçükken bu sene de yatmak istedi tabiki evlenmem çünkü sevmiyorum bana sahip olmak istiyor seziyorum niyetini yüzsüz zaten evlenmeyi düşünmüyor karakteri kişiliği bozuk öbür kuzen için de eskiden oda benle uğraşırdı rüyada da ben onu beğenirim de o beni istemez diyor tabiki istemem ama bu sene güzel konuştuk ve bunlar benden küçük ben büyüğüm ablalarıyım ama garip olan ikisi de abla demiyor öbürü yalandan dedi bu sene baba tarafı bu anne tarafı garip ama bu sene merve dedi teyzem dedi ki oğlum o senin ablan onun yaşı kaç?
Asla. Kuzenim benim kardeşimdir. Birbirimizi kardeş olarak görüyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akraba evliliği sonucu oluşan aksilikleri mi diyeyim? Yarın öbür gün anlaşamazsanız akrabalar arası çıkacak sorunları mı diyeyim? Her şeyi içine atmak zorunda kalacak olmanı mı diyeyim?
Akraba evliliği en mantıksız ve sağlıksız evlilik türüdür. Kendine özel bir hayatın dahi olamaz.
Asla. Hem iğrenç hem de bu ilişkiden doğacak çocuğun vebalini almak istemem. Pediatri doktorlarının servis hastalarının büyük çoğunluğu akraba evliliği sonucu doğmuş çocuklar ne yazık ki. Türkiyedeki akraba evliliği oranı da %20-25 diye biliyorum. Fazla da olabilir.