Boşanacağım eşime baskasindan hoşlanıyorum dedim? Ne hissetmiştir?

Eşimle boşanma aşamasındayız. Ilk o istedi bende kabul ettim. Benim eşimden önce bir arkadasim vardi erkek, universiteden. Iletisimimiz kesilmisti mezun olduktan sonra. Meslektasiz ve bir sempozyum vardı yakin zamanda. orada karşılaştık tekrar.

Sonra oturduk kahve ictik, neler yaptığımızdan bahsettik. Evlendigimi falan söyledim. Seni de cagiracaktim numaran degismis ulasamadim dedim. Oylece konustuk, benim oldugum sehre tayininin ciktigini da söyledi.

Sonra konusmamiz devam etti. Buluştuk konustuk, ona şehri gezdirdim biraz. Bende en merkezi işlek yerinde oturuyorum zaten. Kendi evim merkezde, esimle kaldigim ev biraz icerde. Ayrılma durumu olunca kendi evime gectim.

Benim tarafimda bunlar olurken esim kapima geldi. Gunlerdir beni aramayan, kapima gelmeyen adam geldi. Konusmak istiyorum dedi. Mahkemeyle ilgili degistirdigim seyler vardi. Ilk onlardan başladı onlarla ilgili konuştuk.

Sonra bana hayatinda biri var mi dedi. Anlamadim dedim tekrar sordu. Hayir yok dedim. Gonlunde biri var mi dedi. Biraz durdum bunlari niye soruyorsun dedim. Seni bu aralar bir erkekle görüyorum. Ilk xxx de gördüm sonra 1-2 yer de daha gordugunden bahsetti.(kucuk sehirdeyiz) Samimisiniz dedi. Onceden, tanıdığımı arkadasim oldugunu anlattim.

Arkadas misiniz emin degilim senin ona bakisin farkli, o da sana cok arkadas gibi bakmıyor, disardan flortoz gibi duruyorsunuz dedi. Durdum aklimdan bir seyler gecti sonra konusmaya basladim.

Arkadaşız, aramizda bir sey yok ama ondan hoslaniyorum. Onun bana duygularini bilmiyorum. Ozellikle seninle de aramiz bu halde olunca, onunla da yillar sonra karsilasmamiz, konusmak falan bana bu surecte iyi geldi.

Ama mahkemeye kendi adima zarar verecek bir sey yapmam, senin gururunu inciticek bir sey de yapmam. Sen geldin bana guzelce ayrilmak istedigini soyledin, ben bunun karşılığında sana ayni sekilde geldim. Hala da ayniyim.

Bana yapilmasini hoslanmayacagim seyi sana yapmam. Ama bosanana kadar arkadasta olsaniz ben rahatsiz oluyorum dersen bosanana kadar onunla görüşmem dedim. Bir sey demedi. Ben kalkayim dedi gitti. Sanirim hoslaniyorum dememe takıldı.

Bu konusmalarimda tek yalanım ondan hoşlanıyorum demem oldu. Digerlerinde gercektim. O an biraz canını acitmak istedim cunku beni de cok uzdu bu surecte ama gerçekte gorustugum o arkadasa pek bir sey hissetmiyorum. Sizce ne hissetmistir eşim?

Boşanacağım eşime baskasindan hoşlanıyorum dedim? Ne hissetmiştir?
Cevapla