Sevgilime geçen gün kızları takip etmesinden rahatsız olduğumu söyledim o da tamam etmem dedi rahatsız olduğun insanları da çıkartırım dedi, daha sonra bi iki kişi daha takip etti bende dün, bu durumun beni rahatsız ettiğini kendimi kötü hissettirdiğini ve böyle bir ilişki istemediğimi söyledim. O daha güzel bir dille şifremi vereyim hepsini çıkarayım yeni hesap açayım bunlar önemli değil, böyle bir şey hissettirdiğim için üzgünüm dedi. (İnstagramında 500 kişide 80 i kızdır hepsi de bizim buralı)
SİZCE BENİ GERÇEKTEN SEVİYOR MU
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yani istemediğin halde neden takip ediyor? kim bu insanlar da takip etmek istiyor ne önemi var ki, etmesin görmesin neler paylaştığını dünyanın sonu değil. sosyal medyaya çok önem veren erkekten olmaz
O da işte öyle dedi önemli değil kapat dersen kapatırım çıkart dersen çıkartırım dedi
balım öyle demiş de yine ekledi diyorsun. bunu dedikten sonra 1 2 ekleyen 1 ay sonra 10 katar üstüne. taviz verme bu konuda çünkü olmaz ciddi söylüyorum. çıkar istediğin herkesi ne kadar gözünün görmediğini görsün
ben öyle yaptım gerçi biz çocuktuk ama bende deli kanı vardı çıkardım hepsini bir şey de demedi biraz da içinde olmalı insanın benimki o yapsa ben de çok kıskanırım diyerek yapmadı ve benden de bu şeyi istedi içten içe mesela
yola gelmezse böyle sevdaları olan erkekten uzak dur derim
seviyordur merak etme :D