Bi erkek tarafindan sevilmek evlenmek icin dua ediyorum ne kadar zavalli ve acizim
Benim dua ederek olmasini istedigim seylere millet dua etmeden sahip İstedigi sevgiyi sevgilisinden alip zina ediyor
Bi erkek tarafindan sevilmek evlenmek icin dua ediyorum ne kadar zavalli ve acizim
Benim dua ederek olmasini istedigim seylere millet dua etmeden sahip İstedigi sevgiyi sevgilisinden alip zina ediyor
Sen biliyor musun onları nasıl bir cehennem ateşi bekliyor afedersin ama onunla bununla kırıştırıyolar sonra ben temizim ayağına ortalıkta geziyorlar kızlarında adını kirletiyorlar böyle kendini bir kaç bilmez yüzünden erkekler kızları pasif zannediyor eskiden erkekler kızların peşinde koşardı şimdi ise kızlar erkeklerin peşinden koşuyor ne hale geldik bu hemcinslerim adına utanıyorum
sanin gibi bir kızla sevgili olmak için herşeyimi verirdim 😔😔
Cevap
1Cevap
Ama bizler zaten aciziz ondan dua ediyoruz, onun gücü her şeye yetendir.. elbette ondan isticez.. böyle düşünme oluyorsa ve olmuyorsa hepsi senin hayrın için.
Ama ne kadar garip be saçma olmuş ya daha ne için sevgili istiyorsun öyle Duman mı olur senin amacın belli olduğu için olmuyor evet azissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?