İzmir'de var mıdır ki 😁 allahım şu enerjiye bak
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
internette
İzmir'de de bir sürü meme g0t bacak dolu daha da göremiyorsan bulamıyorsan öl bence.
meme g0t bacak hepinizde var ama şu kadının yaydığı enerjiyi hanginiz yayıyor 😁
O kadın zengin parası var. İstediği gibi bakımını yaptırıyor. İstediği elbiseyi giyiyor. Bizim gibi asgari ücrete veya altına çalışmak zorunda kalmıyor. Eshotta, metroda sıkış tepiş gitmiyor. Onun yediği yiyecekler bile özel, karbonhitrat oranı düşük kaliteli gıdadır. Bizim gibi BİM a101 şoktan yemiyor. Bizim gibi hormonlu bol tarım ilaçlı şeyler yemiyor. Biz ucuzluktan aldığımız makyaj malzemesiyle yüzümüzü boyuyoruz o dünyaca ünlü olan bir göz kalemi bile bizim maaşımızı katlayan kozmetik ürünleri kullanıyor. Çok yanlış şeyleri kıyaslıyorsun. Onun verdiği enerji tabii daha yüksek daha güzel olacak. Bizim içimiz öldü.
ben vericem parası neyse, şöyle ışıldayabilecek misin?
ya da her zengin kadın aynı hissiyatı veriyor mu? bence kendini boşuna yeriyosn
Ona o görünüşü veren kendisi değil. Onun stilistleri var. Şahsi makyözü kuaförü vardır. Cilt alt tonuna en iyi giden fondöteni, göz kapatıcısını allığı ruju seçiyor. Yüzünün doğru yerlerine doğru makyaj tekniğini uyguluyordur. Onun vücuduna uygun özel kıyafet diken alanında uzman modacıları vardır. Bizim gibi gratisteki tezgahtar kızın en pahalıyı kakalamaya çalıştığı biri değil. Defactodan LWC'dan kendi bedenindeki kıyafeti bulmak için savaş vermiyor o. Biz o savaşı veriyoruz. Bulsak bile kendi bedenimize göre kıyafeti onun rengi bazen istediğimiz gibi olmuyor. Her şey istediğimiz gibi olsa bile fiyatı bizi ezip geçiyor. Aynı zamanda o gönlünün çektiği adamla yatabiliyor. Biz gönlümüzün çektiği erkekle yatamıyoruz. İstediği gibi seks hayatı var. Bu da o beğendiğin enerjinin sebebi.
Sen ne kadar zengin gördün? Kaç paralık zengin kadın gördün? Bu ülkede 40 bin tl maaş alan kendine zengin diyor. :D :D :D
Sen bana Sofia Vergara'nın imkanlarını ver ben Nebati'den bile daha ışıl ışıl olurum :D :D :D :D
2018'de senin saydıklarını yapmasına rağmen İstanbul pendikte bu karıdan daha iyisini bulmuştum o ara "hızlı" olduğumdan değerini bilemedim hiç kadını göklere çıkarma senin için gerçekten ölmüş
2018'de bu kadından daha iyisini bulduysan bu soruyu niye soruyorsun? Bulmuşsun ya işte :D :D :D
diyom ya acemiliğe denk geldi daha 21 yaşında çocuktum 😁
İlla gözlerini mi oyam Furkan? Jxndzm
Yasaklar listen 1 pavyon 2 sofia denen gacı jxnxjxnd
çok yanlış.. ben varken sofia mı gerçekten falan demen lazımdı
Trip atma konusunda vs o kadar da iyi değilim deniyoruz birşeyle kfndkdkd
trip atma zaten rakiplerini yen 😁
Ben bir savaşa girmem. Benim olacak olanda bana rakip çıkartmaz 😏
Şimdi yasak listeni bir daha oku.
biri ille de rakip olacam seni o kadının elinden alacam diyorsa
Tabiki de kıskanırım. Ama ben karekteri olan erkek seviyorum bende durmayani tutamam . Onun için yorulacak başka şeyler varken bunun için yormam 🙃
ohoo sevdiği için yorulmuyorsan gerçekten sevmiyorsundur
Yorulmam demedim. Ama bana rakip çıktıysa (ki nasıl cürret eder biiyorum) seçim sevdiğimindir benlik değil. 🤷🏻♀️
Sende aynısını yapmaz mısın ?
-furkan biri var bana yürüyor
-benden bahsettin mi?
-evet ama devam etti
-nerede o?
Kralına çatarım belaya batarım
Hapiste yatarım senin için jxndjskss
Tamam essah cocuksun anladık ama kadınlar için aynısı değil bence sahip çıkması gereken erkek🤷🏻♀️
kadını da mı da döveyim
Canımmısın Furkan ya jxxnzj hayır tabikide Elimi tut ve yanimda kal yaşanacak güzel günlerimiz var. Başkaları bizi ilgilendirmesin
kız diyelim iş yerinden biri ve geldi * elledi yeter artık hiç pas vermiyosun ya dedi ses çıkarırsan taciz etti diye bağırırım dedi napayım
Tamam bu taciz olur farklı bir durum yani. sessizce oradan uzaklaşır bana söylersin sonra o kız ben ve Allah konferans yaparız jxbxjd😅
bu rakipten çok meydan okuma oldu 😁 diyelim seninle sevgiliyiz beni arkadaşınla tanıştırdın biz daha tokalaşırken kız bakışlarıyla yedi bitirdi alakasız alakasız aramalar çok kötüyümler işe yemek getirmeler hepsi senden habersiz her reddettiğimde üstüne koyup geliyor falan rakip çıktı napıcan
Tamamm
1. Benim öyle bir arkadaşım yok
2. Tüm ama tüm arkadaşlarım sevgilimle tokalaşmayacaklarını numarasını alamayacaklarını iyi bilirler jxbdjs
3. Olduki bunlar oldu sana döner numaranı neden verdiğini ve ilk ya da ikincide bana neden demediğini sorgularım.🤨
Ben sana güvenip yola çıkıyorum furkan onlara değil .
Tabi bu o kızın belasını eline vermeyeceğim anlamı taşımasın.
Sinirleniyorum bak Furkan işime dönemiyorum jxjd😂
numaramı benden almadı başka yoldan aldı
Hiç fark etmez şahit olduğun an bende bilmeliyim . Karşıdakinin her adımını bana söylemelisin benim sana söyleyeceğim gibi.
tamam söylüyorum zaten naparsın diyorum. hani diyon ya erkeğe bağlı falan bazı şeylerden kaçış yok
Belasını sevcem furkan ne yapacağım. Erkeğe bağlı dediğim erkeğin ona yönelip yönelmemesi. Bunun için bir şey yapmam bu zamana kadar yaptıklarımı silip atıyorsa bundan sonrasının önemi zaten yoktur ama bu o kızı memlekette saçlarından sürüyerek gezdirmeyecegim anlamı taşımasın diyorum. Sinirlendim ben işime dönüyorum jxbdjs
kolay gelsin yavrum aödmsös
taş gibi ya. şöyle bir milf nasip olur mu be
genç al kardeşim
milflere ayrı ilgim var usta
Kendini ona yeterli buluyor musun
evet
Hi tm ok
Kadının 51 yaşındaki hali bile güzel mk
abartmayalım şimdi onu güzel yapan şey kendisi değil de gençken bambaşka. ayrıca 10/10 da değil ama bu hatunun derman olamayacağı dert yoktur huzur akıyor gençlik pınarı gibi
Bagcilarda
İzmir'de öyle bir yer yok maalesef
Güney Amerika
bazen ırkçılığı bırakasm geliyor
bulamazsın
nereye bakmam lazım
bilmem