Bunu karşıdaki kişinin psikolojik durumunu ölçerek yaparım. Sonrasında karşımdaki kişiyi olumsuz etkileyecek durumsa yapmam. Genelde böyle şeyler içimden gelmez ve söylerim. Çok nadir olmakla beraber yaptığım şeyler olmuştur.
Hayır yapmam. ama ne istediğine kim olduğuna göre değişir eğer karakterime ters bir şey istemiyorsa ve yakın samimi olduğum arkadaşım dostum ise yaparım tabi ama sırf o istediği için yani benden yardım istiyor diye zor gününde yardım ederim. ama keyfi olarak bir şey isterlerse ve ben istemiyorsam hayatta yapmazdım benim de içimden gelmesi lazım ki yapayım...
Yorum yazarken eksik yazmışim farkettim düzelteyim dedim.. evett içimden gelmiyor ise ila bir sorun oluyor bunun devamında da yapsam dahi bakıyorum ki ben sadece böyleyim hiç bir şey tek taraflı değil karşılıklı olmalı.. olmayıncada kendimi daha fazla yormuyorum. Çünkü ben kıymetliyim benden bir tane daha yok:)
Evet yaparım yeter ki buna değecek biri olsun. Zaten değmeyecek birinin gönlü olsun diye çabamız olmaz. Samimiyetsizce de yapmam bunu yaptığım her ne ise zevk almaya bakarım birlikte gönlümüz olsun diye.
Bu konuda katıyım ya. Ben mutsuz oluyorum bu sefer. Bu sefer içim içimi yiyor neden yaptın ki diyorum. Çok nadir bazenleri yapmak zorunda kalıyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.
Hayır içime sinmeyen hiçbir şeyi yapmıyorum artık. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Ben kendimden feragat edip yapsam bile kıymet bilmeyeceği için gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet bazen yapıyorum içimden gelmese de sevdiğim kişilerden biri istediği için
Yaparım, ben insanlar için her zaman yardım etmek isterim kalbim temiz 😊
Yapmam. Bu kadar samimiyetsiz davranamam ben.
Hayır artık yapmıyorum
Bunu karşıdaki kişinin psikolojik durumunu ölçerek yaparım. Sonrasında karşımdaki kişiyi olumsuz etkileyecek durumsa yapmam. Genelde böyle şeyler içimden gelmez ve söylerim. Çok nadir olmakla beraber yaptığım şeyler olmuştur.
Bazıları var misal yaranmak için yapmıcağı şeyi bile yapıyorlar..😄
Onlar her şeyi yapar zaten. 😃
Hayır yapmam. ama ne istediğine kim olduğuna göre değişir eğer karakterime ters bir şey istemiyorsa ve yakın samimi olduğum arkadaşım dostum ise yaparım tabi ama sırf o istediği için yani benden yardım istiyor diye zor gününde yardım ederim. ama keyfi olarak bir şey isterlerse ve ben istemiyorsam hayatta yapmazdım benim de içimden gelmesi lazım ki yapayım...
Seviyorsam değer veriyorsam onun için önemli ise evett yaparim. ama aynı özeni görüyorsam
Ama artık içime bakıyorum sadece. özenin kıymeti yok
İnsanın içi kolay kolay yanıltmaz, bunu belki önce anlamazsın ama zamanı geldiğinde haklı çıkar...
Yorum yazarken eksik yazmışim farkettim düzelteyim dedim.. evett içimden gelmiyor ise ila bir sorun oluyor bunun devamında da yapsam dahi bakıyorum ki ben sadece böyleyim hiç bir şey tek taraflı değil karşılıklı olmalı.. olmayıncada kendimi daha fazla yormuyorum. Çünkü ben kıymetliyim benden bir tane daha yok:)
Evet yaparım yeter ki buna değecek biri olsun. Zaten değmeyecek birinin gönlü olsun diye çabamız olmaz. Samimiyetsizce de yapmam bunu yaptığım her ne ise zevk almaya bakarım birlikte gönlümüz olsun diye.
Çoook yapmışlığım var bu huyumdan vazgecmeye çalışıyorum.
Vazgeçmelisin derhâl. 😄
Buna iten insanlardan mı yoksa huyumdan mı 😃
Seni bu duruma iten insanlar varsa direk onlardan başla...😄
Kökten cözüm 😃 domatesler noldu? 😃
Domatesler daha pazarda alırsam yapıcam...😄
Heee daha yolu var vazgecmek icin 😃
Yok kız nereye vazgeçiyosun kışın zıkım mı yicez.😄
Kışın da kış sebzeleri 😃
O ayrıda domates aynı lezzette olmuyo ki.😄
Aslında şeyi duydum belki daha pratik olur domatesleri doğrayıp buzluğa atıyorlar.
Annem yapıyor güzel oluyor diyor ama ben denemedim hiç
Bunu bende duydum bir iki poşet deniycem bu sene
Buna belki üşenmem bende 😃
Kasa kasa alıyormuşsun sen her türlü zor senin açından.😄
Ahahah yok yok o devir kapandı 😃 tek boğaza kasa kasa almam 3-4 kilo yeter 😂
Bu dünyay kimseyi tatmin etmeye gelmedim, kimse de beni tatmin etmeye gelmedi. Dolayısıyla içinizden geldiği gibi yaşayın ve samimiyetsiz olmayın.
Bu konuda katıyım ya. Ben mutsuz oluyorum bu sefer. Bu sefer içim içimi yiyor neden yaptın ki diyorum. Çok nadir bazenleri yapmak zorunda kalıyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.
Hayır içime sinmeyen hiçbir şeyi yapmıyorum artık. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Ben kendimden feragat edip yapsam bile kıymet bilmeyeceği için gerek yok
Artık yapmıyorum. İstemiyorsam hayır diyorum kabul etmezse de sessize alıyorum bu kişiyi. "Yaratılmışları memnun etmek için gelmedik"
Zamanında çok yaptım oğlum kızım söz konusu olursa yine yaparım harici artık içimden gelmeyen hiç birşeyi hiç kimse için yapmam.
Ahh ahh maalesef çok yaptık hiç kıyamıyorum insanlara ama onlar bana çok güzel kıydılar🙁
Yaparım mutlu olsun diye zaten yapsamda iki gün sonra unutuluyor
Ne fedakarlıklar yaptık bir güzel sözü bir bakışı için hiç birine değmedi..
Asla yapmam söylediğim her kelime de öyle gerçekten hissetmeden seviyorum bile demem
Ardından gelen muamma.
Bizim gönlümüzü neden hoş tutmaya çalışmıyorlar.
Çoğu zaman yapıyorum içim el vermiyor kırmaya
Bu konuda hayır diyememeyi öğrenemedim daha. Öğrenirsem de çocuklarım muhakkak istisna kalır.
Karşimdaki 2 yaşında degilse evet çocukları eğleyebiirim..
Bazen yaptığım oluyor ama işin aslı yapmamak lazım
Normalde yapmam ama bu onun iyiliği için ise bir düşünürüm.
İçim el vermiyorsa yapmam. Hayır demek bana göre çok daha mantıklı.
Ne kadar değer verdiğimle doğru orantılı olarak yaparım ya da yapmam
Kişiye göre değişir. Mutlu etmem gereken biriyse yaparım.
Bazen kendini düşünmek yerine değer verdiği bir insanın mutluluğu için birşeyler de yapabilir insan
Allah beni başımdan eksik etmesin. İçimden geliyorsa gülerim, gerçek gülücük olur sahtesini sevmem.
Karşıdakini mutlu etmek için yaptığık olmuştu ama değmez, kendini düşünmek en iyi ve en zararsızı.
Bunu sadece aile fertlerim için yapıyorum, onlar dışında kimse için kendimden ödün vermem.
Seviyorsam o kişiyi yaparım sevmiyorsan ııı ıhh 🙄
Hayir yapmam genellikle icimden gelerek yapmak daha güzel
yaparım ama her zaman değil
Hayır yapmam. Çünkü önemli olan benim.
Hayır içimden nasıl geliyorsa o
Valla yapamam yapmam 😄🤷🏻♀️
Kafama yatmayan hiç bir şeyi yapmam, zaman ayırmam
Yüksek ihtimalle yapmam
Yapmam
Nadiren yaparım ama genelde hayır olamaz
İstemediğim şeyi yapmam
Eğer değer veriyorsam yaparım