Sevgilim hiçbir konuda bana uygun değil, arkadaş olunabilir ama ilişkiyi devam ettirmek çok yorucu ne yapmalıyım?

selam arkadaslar soylenecek cok sey var ama o kadar uzun anlatmak istemiyorum kisaca anlaticam, biz sosyal medyadan tanistik bi sure arkadas kaldik sonradan davranislarindan vb hoslandim aylar sonra yuzunu gordum yani onu hic gormeden sevmistim onu. birinci ikinci bulusma derken ben bi yerden sonra birbirimize uygun olmadigimizi dusundum, bazi konularda ayni yonden bakmiyoruz veya dis gorunus olarak da pek begenmiyorum. sonucta insan yanina yakisanla daha mutlu olur tabii kisilik de onemli burada ama ben onun kisiligini zaten sevdim ve onu sadece kisiligi icin sevmek beni yoruyor. maddi olarak da biraz sikintili bu yuzden bulusurken utanip sikilmasin diye ne derse onu yaptim, para harcamadan vakit de gecirdik benim icin hic sorun degildi bu ama benden borc para isteyip, bazen birlikte harcadigimix parayi da o borclara saydigini soylemesi beni rahatsiz ediyordu. mesela bana bir sey ismarliyordu sonraki bulusma icin gidis donus yol parasi istiyordu bunu da onceki seye sayiyordu, birkac kez oldu bu sesimi de cikarmadim. para kazanmak icin caba harcamasi gerekirken harcamiyordu, ihtiyaci oldugunu soyluyordu kazanabilmek icin de zamani vardi ama o bos oturmayi secti ve yine benden birkac sey icin para istedi... uzak mesafe iliskisindeyiz zaten surekli yanimda olsun isterdim ama rahat hissedemedigim biri ve asiri kararsizim. birkac arkadasim disinda kimse bilmiyor onunla ciktigimi. sahsen onu kimseyle tanistirmak da istemiyorum. dedigim gibi yanima yakistirmadigim yaninda rahat veya mutlu hissetmedigim gelecek gormedigim sadece kisilik olarak begendigim biri. ve sunu da soylemek istiyorum bi yerden sonra davranislarini acaba icinden gelmeyerek mi yapiyor diye dusundugum oldu. sonucta o da benimle nasil sevgili oldugunu zaman zaman sorguluyor. hicbir yonden istedigim bi insan degil ama bana gosterdigi sevgi ve ilgi hosuma gidiyor. hosuma giden seyleri bildigi icin o sekilde davraniyor ve bu da "acaba beni kaybetmemek icin mi sevdigim sekilde davraniyor" diye dusunduruyor beni. konuyu alttan attan uygun olmayisimiza getirdim ama asla ayrilikla alakali bi konusmaya girmedi hep ayriliktan kacan korkan taraf oldu. sevgili yapabilcek bi psikolojide de degilim henuz bana gore degil sanirim bi iliski kurmak. konuyu tamamen maddiyata ya da dis gorunuse cekmeyin, insan kendinde olmayani baskasinda istemez zaten, konu uygun olup olmamak ve ben mutlu degilim karsiyi da mutlu edemiyorum, ayrilmamak icin bana katlaniyor kisacasi... biraz uzun oldu kusura bakmayin ama gercekten anlatacak soracak kimsem yok fikirlerinizi belirtirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler❤️

Sevgilim hiçbir konuda bana uygun değil, arkadaş olunabilir ama ilişkiyi devam ettirmek çok yorucu ne yapmalıyım?