Sevgilimin ilişkimizde çabalaması için ne yapabilirim?

4 aydır sevgiliyiz ben insanlara çok çabuk güvenirim artık ilişkimizdeki ilk bulusmamızdaki heyecandaki gibi bakmıyor ben çok seviyorum yazıyorum bulusmak istiyorum izin günlerinde hep benimle bu aralar pisikolojisi bozuk birde bi ara demiştiki keşke beni biraz daha pesinden kostursaydın daha eglenceli olurdu birde bana fazla değer veriyorsun verme fazla değer herzaman kaybedersin diyor ben tüm ilişkilerimde çok değer veren taraf oldum ilk ilişkimde aldatıldım bu ilişkimdede çok duygusal tarafımı gösterdim ağlıyorum sevgilim için mesela onun için ınstamı sildim ailesiyle tanıstım ailesinin içine girdim o daha benim bir iki arkadasımla selamlastı simdi ben hep duygusal tarafımı belli ettim ama artık onun çabalamasını istiyorum mesela konuşurken hep bana baksın istiyorum benim onu izlediğim gibi beni izlesin gözleri hep bende olsun artık ben geri cekilmek istiyorum sizce cok soguk yapmadan nasıl geri cekilirim birde okullarda bitti sık görüşemeyeceğiz bana dedi ilişkimizin heyecanı kalmadı ilk zamanlardaki
Sevgilimin ilişkimizde çabalaması için ne yapabilirim?