İLİŞKİDE KADININ DAHA UZUN OLMASI SİZCE KÖTÜ BİR DURUM MU?

Bulunduğum il küçük bir il. Çok fazla çevremde yok burada çalışıyorum diye yalnız yaşıyorum. Bir ara şöyle denemelik arkadaşlık uygulaması kurdum. İyi de oldu hani 😊 Sağa kaydır sola kaydır derken çoğu meslektaşım olduğundan dolayı adını bildiğim simasını bildiğim normal hayattan insanlar çıktı. Bir iki gün kalsın nasılsa kim beni biliyo derken iki günde biri ile tanıştım. Muhabbeti çok sardı. Görüştük bi kahve içtik. Bi kahve içersen ne olabilir ki demiştim. Evlilik planlıyoruz. Fakat ilk buluşmada boyunun benden 1 cm falan kısa olduğunu fark ettim o 1.67 boyunda. Ve açıkçası kısa boylu biri fiziksel olarak hiç çekmemişti beni. Şu ansa ölüyorum her gülüşünde 😊 böyle bir güzellik yok Allah 'ım 🤗 Fakat sizce dışardan bakarken erkeğin kısa olması nasıl duruyo 😊 siz olsanız böyle bir takıntınız varken böyle biriyle ciddi bir evlilik düşünür müydünüz?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şu var ki şu an gayet mutluyuz fakat bir Türk erkeği mantığı ile basit bir arkadaşlık sitesinden karşıma çıktın diyecek kadar küçülür mü? Şu an arkadaşlarımıza bile yalan söylüyoruz nasıl tanıştınız diye soran olursa 😊
İLİŞKİDE KADININ DAHA UZUN OLMASI SİZCE KÖTÜ BİR DURUM MU?