Arkadaşlar bir çocukla buluştuk aslında çok da flört sayılmayız bir kere konuşmayı kesmiştik ama sonra tekrar konuştuk buluşmak istedi buluştuk ve çok iyi geçti buluşma yani bayağı ileriye dönük de konuştu hatta beni eve falan bıraktı giderken sarıldı sonra hiçbir şey yazmadı hala yazmadı bu arada sadece Twitter’dan takip ettiği bildirimi geldi o kadar ne yapmaya çalışıyor sizce niye böyle bir davranış da bulundu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Begenmemis iste daha ne yapsin? Mahalle anonsuyla mi yayinlasin radyoya istek mi yapsin show tv ye mi ciksin ha
Kardeşim beğenmediğim insanla saatlerce oturup sohbet etmezsin canımsın değilim bir insanım benimle zoraki sohbet ettiğini anlarım özellikle kendisi konu bulmaya çalışıyordu konuşmak için bu yüzden zaten hareketin sebebini anlamadım
Buluşmada bir şeyden rahatsız olmuş ola bilir mi
Onu bilmiyorum rahatsız olacağı bir şey yapmadım bence ki öyle olsa beni eve kadar bırakmazdı bence sormalı mıyım bir şey mi oldu diye
Bence sormalısın
Ne diyeyim peki ben şahsen kırıldığım için bir şey yazmadım
Selam buluşmamızdan sonra kayboldun hiç yazmadın merak ettim. Bir şey mi oldu?
Bence beğenmediğinden falan değil
Ya bence de çünkü gayet beğendiğini belli etti konuşmamızda çok iyi gitti yani sürekli konu açıp durdu hatta daha erken eve gitmiyim diye ısrar etti de ben yok dedim
Aslında bunu bende yapacaktım buluştuğum flörte bilmiyorum
Nasıl yani bu taktiği niye yapıyorlar ki
Seni çok ilgiye boğmamak için olabilir
Taktik değilde öyle düşünüyordue
Ya orasını bilmiyorum ama bunun ilgi ile alakası yok ki hani döndükten hemen sonra atmasa bile bir ne yapıyorsun falan yazabilirdi sadece Twitter’dan takip etti bu kadar
Peki sen neden yazmadın
Çünkü böyle ilk buluşma sonralarında genelde erkek beğendiyse zaten en azından yukarıya çıktın mı evde misin salan gibi kısa da olsa konuşmayı devam ettirmek için yazar ama ondan hiçbir şey görmeyince beğenmediğini düşündüm buluşma ne kadar güzel geçsin
Hmm ya oda öyle düşünüyorsa
Bir defasında bende ilk buluşma sonrası yazmadık o kız yazdı yani pek abartılacak bişey Yok
Yani bilmiyorum ama zannetmiyorum biz daha önce bir şeyden kavga etmiştik ve beni Instagram’dan çıkarmış da gidince ekleyeceğim falan demişti eve geldiğimde Ekrem işte yani hiç bir yerden ışık göstermiyor çocuk amacını anlayamadım
Bence çok takma sana başka adaylar illa ki çıkar 😂
Elektirik alamamıştır.
Yani orasını bilmiyorum ama buluşmadayken çok daha farklı konuşuyordu ve cidden çok iyi geçti hiç susmadık yani anlayamadım
Beğenmiştir
Beğenmemiştir* xjxj
Tamamda beğenmediğini insanla o kadar sohbet Edip gelecek hakkında konuşmazsın iltifat falan da etmezsin hatta daha fazla vaktim olup olmadığını soruyordu ben olmadığını söyledim yoksa daha çok vakit geçirmek istedi bu yüzden anlamadım zaten yaptığı hareketi
Beğenmemiş olabilir
Tamamda beğenmediğini insanla buluşmayı daha çok uzatmazsın kısa keser hatta bahane uydurur gidersin yani bu çocuk daha çok konu bulmaya çalışıyordu beni tanımak için ve konuşmamız iyi geçti zaten bu yüzden anlamadım hareketini
Balık etli misin
Değil
Yazanı, buluştuğum kız sandım.. dhdjx
Ha yok ne alaka hahahaha
Sevisme vs oluyor mu