Linçlemek isteyenler buyursun gelsin. Napsam geri gelir?

Evliyim. İş yerinden önce arkadaş olarak yaklaştı bir bey. Sonra yürümeye başladı. Benden fırçayı yedi uzaklaştı. Sonra evleneceği zaman evleniyorum diye beni aradı Allah mutlu etsin dedim, sallamadım. Evlendi, evlendiği hafta gelip acele ettim ben yanlış yaptım dedi. Sonra ikimizinde tayin başka yerlere çıktı. Beni bir süre sonra sahte bir instagram hesabı ekledi, bundan şüphelendim. Çünkü tüm ilgi alanları bununla aynıydı sayfanın. Kabul etmedim. Bir süre sonra bana onu bunu bahane edip mesaj attı. Evleri ayırmış, boşanıyorum sen ne durumdasın mutlu musun diye. Mutluyum geçmiş olsun dedim. Sınırına dikkat edersen arkadaş kalırız dedim ama hiç sandığım gibi olmadı. Bu adam önce sms, sonra ses kaydı ile seviyorum diye mesaj attı. Arkadaş olarak algıladım ben filan diye geçiştirmeye çalıştım. Gördüğüm günden beri seviyoruma getirdi ve telde dedi. Ben kapatmak istedim sana bir şey itiraf etmem lazım dedi, duymak istemiyorum dedim kapattım. Bu bana atma dediğim halde mesaj atmaya devam edince bende hakaret ettim. Kendimi kötü kadın gibi hissettim bu yaptığın ne diye. Baya özür diledi, yalvardı resmen. Affetmedim, araya çok mesafe girdi. Sevgi sözlerine karşılık vermedim ama bu da aldatmak satılır biliyorum. Her neyse beni kıskandırmak için bir kadınla tatile gittiğini gözüme soktu. Bayadır hiç iletişimimiz yok. Ondan ilgi görmeyi sevildiğimi duymayı özlediğimi farkettim. Kötü olduğunu yanlış olduğunu bildiğim için kaçmaya çalıştım ondan , duygusal olarakta kaçtım sanıyordum ama yakalanmışım resmen. Eşimle cinsel münasebetimiz yok uzun zamandır. Akraba olduğumuz için boşanamadık resmen. Sizce bana tekrar mesaj atmasını peşime düşmesini nasıl sağlarım? Ve sizce gerçekten sevme ihtimali var mı bu adamın? Beraber kamuda 2 yıl çalıştık. Gerçekten boşanıyor o biliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Seviyeli düzgün yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Umarım hayatınız boyunca sizi yargılamadan anlamaya çalışacak, sakince doğruyu göstermek için uğraşacak iyi insanlar çıkar karşınıza.
Linçlemek isteyenler buyursun gelsin. Napsam geri gelir?