Karabasan gelmesi?

2 sene oncesine kadar karabasana inanmazdim taki bir gece basima gelene kadar.2 sene once ilk karabasan gelisini yasadim kotu bir kabustaydim kabusumda bir anda donmeye basladim ve uyanip gozletrimi acinca cok korkunc bi yuz gordum bagirmak istedim sesim cikmadi hareket edemedim o an nasil olduysa besmele cekmek aklima gelmedi hala ruyada oldugumu dusundum birkac kere gozumu kapatip actim hala onumdeydi sonra bir anda gitti o sirada uyaniktim kendime geldim o an cok korkmustum, o gunden sonraki gun yatagimda uyanik bir sekilde donup duruyordum ve arada gozumu aciyordum tekrar olmasindan korktugum icin en son dondugumde gozumu actim ve yine karsimda korkunc bir yuz vardi bu sefer icimden besmele cektim ve gitti o zamandan beri sık sık karabasan geliyor bana neredeyse hergun diyebilirim artik qlistigim icin fazla korkmuyorum tabi bazen daha korkunc sekilde olabiliyor o zamqn uyumaktan korkuyorum. psikiyatriye git demeyin 3 senedir duzenli olarak gidiyorum durumumu anlattigimfa psikolojik oldugunu soyledi ve ilac yazdi tabi hic bir ise yaramadi bende degisen birsuru sey oldu meselq korku filmlerinden nefrwt ederdim bakamazdim su an bayiliyorum korkudan baska birsey izlemiyorum bunu da uyku felcinde birsey gorulmez sadece kitlenirsiniz diyenler icin yazdim maalesef arkadaslar bazi kisilerde halisulasyona da neden oluyor isin en garip kismi kaybolduktan sonra 1 saniye icinde yuzunu unutuyprum asla hatirlayamiyorum neye benzedigini basina boyle seyler gelen varsa anlatabilir okumasi cok zevkli ha birde gorupte yuzunu hatirlayanlar varsa betimleyebilir
Karabasan gelmesi?