evkızı olan nasıl evlenir evlenemiyorum evde kaldım
akraba evliligi de istemiyorum nasıl evlenirim
akraba evliligi de istemiyorum nasıl evlenirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7bi gün sahabelerden biri efendimizin yanına gelip ben falan kimselerden şu kızı seviyorum dua edinde onla evlenebileyim demiş efendimizde ben bütün melekler burdaki bütün ashabım toplansak dua etsek Allah seni o kişiyle beraber yaratmadıysa bu bir işe yaramaz demiş ben bunu okuduğum günden beri artık bekarlığı sevgilim olmama durumunu takmıyorum çünkü senle eşin aynı anda yaratılırsınız ve o elbet karşına çıkacak
ne zaman çıkar bu kişi allahım
Dua kaderi değiştirir :)
Canım benim sakın öyle düşünme. Sen evde kalmadın. Karşına istedigin kisi cikmamis. Ya da sans yanında olmamış olabilir fakat ileride yaşayacağın cok güzel gunler var ALlahin izniyle. Bence sosyallesebilirsin. Bulunduğun cevreyi bilmiyorum. Fakat sosyal aktiviteler varsa mutlaka katil derim. Hem rahatlayacaksin hem de kafa yapına uyan kişilerle karşılaşabilirsin. Umarım mutlu olursunuz
Bunu burada soruyorsun ama birileri tanışmak istese "netten istemem" dersin..
O zaman nasıl olacak ki?
Çalışmıyorsan internetten başka ortamın yoktur.. Yani başka seçeneğin de yoktur.. Öncelikle bunu kabul etmelisin ve mucize beklememelisin.. Kimse kapını çalıp "merhaba, ben senin kısmetinim" demez.. Biraz çaba sarfetmen ve yeni insanları tanımaya çalışman gerek..
netten korkuyorum kaç kişiden evlenip boşanan gördüm
Gerçek hayatta tanışanlar boşanmıyor mu sanıyorsun?
Bu internetle alakalı değil, bu devrin insanlarının tahammülsüzlüğüyle ve sadakatsizliğiyle alakalı..
Ayrıca karşındaki erkek sana göre "internetten biri" ise, sen de ona göre "internetten biri"sin..
Şu anda sırf nette karşılaştık diye senin kötü biri olduğunu düşünsem hoşuna gider mi?
"Nette karşılaştık diye benim suçum ne" demez misin?
Yani bu kadar önyargılı olmamalısın.. Buradaki herkes senin sokakta, okulda, veya işyerinde karşılaşıp tanışabileceğin insanlar.. Fark yok..
öyle demedim ben
evlenmek farklı netten öyle iyice tanıyamazsın ki hiç bişeyi nett degil ondan da korkuyorum nette chatte tanıştıgım oldu ama biraz konuşunca yalanları meydana çıkıyor böyle işte
Biraz konuşunca yalanları ortaya çıkıyor evet, ben döylelerine çok rastladım..
Ama zaten nette söylediklerine bakarak evlilik kararı verecek değilsin.. Netten sonra gerçek hayatta görüşeceksiniz, aylarca flört edeceksin, aileler tanışacak görüşecek, her şey düzgünse o zaman evlilik aşamasına gelinebilir..
Yani nette bugün tanıştığın sarı çizmeli mehmet ağayla yarın nikah masasına oturmayacaksın korkma.. :)
muhakak bir yerde vardır, nasibin, allah yazmıştır, çünki3 şey dogmadan anne rahminde yazılıyor, bunlar , rızzıkını neile kazanacaksın, kimle izdivaç yapacaksın, ve nezaman öleceksin, onun için allah yazdıysa , olur, allah katında olduysa nikahın, bu dünyada vardır bir bekleyenin.
30 yaş evde kaldım
akrabalar evde kaldın falan diyor korkuyorum
Cevap
140Cevap
Mazide kalan sebeplerden dolayı bende evlenemedim. Kısmet değilmiş. :( Sana görücü gelmiyorda evlenemiyorsun. Biz gidiyoruz görücü usulü 26-27 yaşındaki kızlar.3 kızla birebir gorustum. tam istediğim gibi kizlardi. Hiç bir kötü alışkanlığım yok. Küfür yok şiddet yok zina yok kahve yok geçim dedi yok, yalan yok. Tembellik yok. dağınıklık yok. kardesimle sürekli evde yanlız kaliyoruz ne bir bulaşık var nede camasir. Dinime de bağlıyım. Görüşmelerinde söylemiyorum ama evimide aldım. İlk görüşme sonrası hep olumsuz cevabı aldim. cirkinde sayılmam. Neyimi begenmediler anlamadım. :(
Aile yapını bilmiyorum ama biraz çalışmalısın kazandığın parayla eğlenceli ve sosyal biri olmaya çalış arkadaşın var mı bilmiyorum ama ne kadar arkadaş o kadar iyidir gez toz erkek arkadaşta edinirsin zaten senin gozun tuttuysa o adamı 6 ay kadar tanışma sürecini geçirme sonra evlilik mevzuları aç cevapları pozitif ise iş tamam diyebiliriz bu sure içinde herşeyin doğrusunu yapın o 6ay sure içerisinde dudaktan öpüşme ve sevişme gibi şeyler yapmamaya özen göster inş. Kıs zamanda kurtulursun.
ailem çalşmamı istemiyor maddiyat olarakda öyle lüks degilim ailem ihtiyacım yok diyor çalışamam yani
kaç defa aynı mevzu çalışıcam dedim kızıyorlar evlen falan diyorlar ama kimse yok evde kaldım
ikiside yok bende
Bence cabalaman lazim. O kisi gokten zembille inecek degil. Dusunsene hereeyde cabalamam gerekmiyor mu. Bir bebek dahi annesinden emecegi sut icin caba veriyor. Bu hayatini en fazla erkileyecek tercih icin cabalamak gerek...
nasıl çabalayım ben evkızıyım ailem çalışmamı istemiyor
elimden gelen dua ediyorum ama ne zaman gelecek bu kısmet gelsin hayırlısıyla
daha ne çabalayayım
Bu gunumuz sartlarinda degerlerine bagli kalarak zor cozulebilecek bir mesele. bir yandan kurallarin var. Bir yandan da evlenmek icin illa birilerini taniman lazim. Cevrendeki insanlara niyetini soylersin, kriterlerini vs. Illaki sana su var bu var diyip oneri yapaiyorlar. Bu sekil olabilir...
sadece biri oldu dedigin şekilde
ben öyle saf sefil bir adamla evlenmek istemiiyorum herkesin kandırdıgı alay ettigi adam bana karşı aslan kesilen bir adam oldu öyle bir adam olsun istemiyorum budedigim tahsili olmayan işi saglam bile olmayan bir adam ben üni mezunuyum kendimle denk biri olsun istiyorum
olacaksa iyi biri olsun ilkim ve sonum olsun o da benim gibi ilki ve sonu yaşasın benle
neden bütün erkekler mi çok kadınla birlikte olur iyi ahlakı olan allah korkusu olan bence bunu yapmaz
evkızıyım kimse yok çevremde
zamana bırak. sosyal ol dışarı çık bir işe girmeyi düşündün mü? çalışıyor musun? hakkında pek bilgim yok. boyun kilon giyim tarzın yerinde mi? değilse biraz kendine bak. sana her yaklaşana anında güvenme dene sına test et. baktın olmuyo bırak illa ki doğru olan çıkıcak karşına ama belki şu an ne yeri ne zamanı? kim bilebilir. Allahın izniyle karşına temiz kalpli istedikleri bedeninin dışında ruhuna da işleyen şeyler olur umarım
Bizde evde kaldık takma boşver
Bir şarkı gönderiyorum keyfin gelsin yerine :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q4125483-ks-de-evlen-benimle-programi-yapalim-mi
Artık kimse evde kalmayacak!
Fetişadam'la KS'de Evlen Benimle
Başladı!!!
Bence kesinlikle ümitsizliğe kapılma. Ben nişanlımdan ayrıldım. Ve evlenmeyi çok istiyorm. bir kocam olsun, mutlu bir yuvam olsun. Ama anlaşamadık bitti. Demek istediğim, o benim nasibim değilmiş demek ki. Allah bizi birbirimize yazmamış. Hayatta her şey kader tabiki ama sadece evleneceğimiz insan, evleneceğimiz zaman ve ölüm zamanımız asla değişmezmiş. Diğer herşeyde kaderimizi değiştirebiliriz bu konuda hayır. Hiç üzülme sadece dua et bol bol
çok dua ediyorum e zaman çıkıcak o kişi
ama iyi biri hayırlı biri olsun bana nişan dönmek olmaz adım çıkar korkuyorum ilk olsun son olsun
Bayaan yanlis dusunuyorsun. Allahin iradesi her olayda rizasi hayirli olan islerde. Yani sen kaderimmis deyip bir ne idugu belirsiz bir adamla evlenemezsin. Sen tercihlerinde en iyisini yap, allahtan da en hayiirlisini iste. Yaptigin tercih hayrina ise allah rizasi ile seni destekler. Yok hayrina degilse iradesini kullanip seni o isten alikor. Yani... sen sana dusen kismini en guzel sekilde yap gerisini allaha birak. Hersey tamam olur.
ne yapim dua ediyorum hayırlısını istiyorum ondan başka da bişey elimden gelmiyor evkızıyım öyle çevrem falanda yok ailem çalışmama karşı kpss ye girdim memurlukda olmuyor puanım az
elimden bişey gelmiyor başka ne yapim
Üzülme canım. Hakkında hayırlısı olsun inş. Yaşın kaçtı senin
30 yaş
gerçekten üzülüyorum
evkızı olmakda ayrı dert
millet ne güzel rahatsın sorumlulugun yok diyor babamla annemle kavga ediyorum evde kaldıgım ima ediliyor sudan sebeblerle kavga milletin önünde küçük düşüyor sebebsiz bıktım resmen hayattan ya kimsenin annesi babası böyle degil
üzülüyorum
Canım ben de 26 yaşındayım. Memurum. Ama bak ben de bekarım. Ve nişanlımdan ayrıldım. Bazı durumlarda bana da imalar yapılıyor. Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Gayet bakımlıyım. Ama babam çok kızdığında, o kadar süsleniyorsun ama hala koca bulamadın diyor. Bunu yaşayan sadece sen değilsin. Yaşında da bir şey yok. şu an bütün kızlar bu şekilde geç evleniyor. Ailenle konuş madem. Ben biraz sosyalleşeyim. kursa gideyim. Çalışayım. Yoksa beni kin görecek de gelecek istemeye de. Al karşına konuş canım.
onlar anlamazlar ki böyle konuşmadan
kimse seni istemiyorsa zorla mı isteticeksin falan diyorlar seni begenen yok evde kaldın falan derler
sonra bir işim olsa zaten bu kadar laf diyemezdi kimse çalıştırmıyorlar kpss olursa çalışıcam ama puanım yetmiyor olmaz yani evdeyim hala yaş 30 korkuyorum çirkinleştim
kursa gittim bir arada kurstada işsizler dolu bide bir adam vardı bana sulanıyordu yaşı 45 üstü düşün oda işsiz
korktum açıkçası istemesemde yanımda falan oturmak istiyordu ben muattap olmamaya çalışıyordum falan işte
sonra liseye giden ögrenciler vardı benim dengim hiç olmadı ki
ben kursta böyle kişiler gördüm
keşke ben 26 yaşında olsaydım işim memuriyet hayatım olsaydı emin ol ev hayatı çekilmiyor anne baba akraba bir ton laf ben üzülüyorum sadece
artık diyorum allah canımı alsın yeter bıktım
Hayır kesinlikle öyke düşünme Allah korusun. Sen hangi şehirde ikamet ediyorsun
gaziantep
Hiç yok mu istediğin biri ya da olmadımı bu zamana kadar yoksa armudun sapı üzümün çöpü diyerekten biyolojik saatin tiktakları yetti artık önemli değil evleneyim artıkmı dedirtti.
olmadı
üni bitti hep kpssydi memurlukdu falan çalışmaktan evlenmeyi düşünemedim şimdi işe evde kaldım gibi
2 yıldır evde kalmışım gibi hisediyorum
bence hıc kafana takma uzulme sana gelecek kısmetın belkı zamanı vardır belkıde yarın onune bırı cıkacak gec olsun ama hayırlı bırı cıksın bu daha onemlı bence bende senın gıbıyım sonucta ama kızlar tabı daha duygusal bu konuda
boş ver ewlenip napacan şimdiki ewlilikler suni balon gibi şişip şişip patlıyolar werecende neolacak kıymet bilenmi var benim kuzenim almanyada yaşıyodu internette koca buldu şimdi ayrılıyolar 2 yaşında çocuğu var boş ver ewde kal daha iyiy
Adres ver gelip alalim o evden cikaralim seni :)
Dogru dion kiz ev kizi isteyen yok simdi hepimz kaldik yapack bisey yok hayirlisi
he he öyle ev kızı evde biz nasıl görelim onları :)
sen gençsin
keşke 30 olsanda bekar olsan görürüm seni
annen arar sana ama yaşı küçük arıyorlar kaynanalar
bu gidişle bu kızda 30 olcak :D
Dogru soledin @fuocoturco benim gidisat 30 a dogru
Sorancim canim seni cok iyi anliorum keske kizlarmz evde kalmasa fakat bazi seyler olmayinca olmuyor nasip kismet bol bol dua et... Allah bekleterk belki daha iyisni vereck benim yasimda olupta bosanan cok kisi var olacak omurluk olsun temeli saglam bir evlilik yapmak nasip olsun tez zamanda Allah en hayirlisindan nasip etsin canım
önünüze cıkanları tepiyosunuz işte illa bişey aricaksınız erkekte
ben görücü usulü birini bana yakıştırdılar adam saf sefil herkesin kandırdıgı elinden ekmegini aldıgı adam bana aslan kesildi öyle bir adam istemiyorum uzak olsun kimsenin evlenmedigi adam benden uzak olsun başkada olmadı ama iyi biri olsun isterdim
sen anlamadın beni kandırmaya çalıştılar ben bu adamı böyle oldugunu kendim ögrendim kimse açık açık demedi yani
annem babam bile sırf evlenim diye kimsenin begenmedigini bana evlen diyorlar evlensem bişey olsa boşanma falanda olmaz çek derler korkuyorum öyle işi düzgün olmayan serseriden korkuyorum bana sahip çıkan olmaz
yinede dua ediyorum hayırlısını karşıma çıkarsın allah
ama evkızıyım işte çevrem yok
Evlenmek için evlenme evde kaldım diye düşünerek rastgele birine gitmeye gerek yok. Bekar olmak kötü değil severek evlenmedikten sonra evlenmeyin bence. Kendi işinizi geçiminizi sağlarsanız kimseye muhtaç kalmazsınız.
ailem çalışmama karşı ama evlen diyorlar evde kaldın diyorlar ama kimse yok
esra erol bulur sana bir tane
liseden arkadasların yok mu onlarla gez azıcık
ama yaş gecmişse sıkıntı
O yaştasın, nasil çalışmana karsi çıkabilirler? Kendine duzgun bir is bul once, ayakların yere bassın. Spora git kurslara yazıl sosyalles illa ki kafana uygun biri ile tanisirsin.
Nasibinde varsa bir şekilde çıkar karşına bence önerenler olursa bir degerlendir
hiç yok işte öneren
Sürekli belkide evde oturdugundandır sosyal ol kendince bişeyler yapmaya çalış yanına birini al takılın beraber elbet karşına çıkar birisi
evkızıyım öyle kız gezmez bizim evde gezsem annemle ailemle gezerim başka izin vermezler
Geçer o his, arada gelir yoklar gider :)) doğru zaman doğru insan ;)
hep aynı
millet evde kaldın diyor
Bosversene milletin ne dediğini, hayirlisini iste Allahtan gerisini duyma bile.
ben herzaman hayırlısını istiyorum ama insan üzülüyor yaş 30 millet 3. yü doguruyor ben daha bekarım
o gün bir kadın anneme dedi hala kızın bekar mı dedi
Bende 26yım evet insan bir yuva kurmak istiyor sonuçta er ya da geç anne olmakta cok güzel birşeydir eminim ama üzülmek bunu takıntı haline getirmek sadece sana zarar. Banada diyorlar ne zaman evleniyorsun diye nasip kısmet diyorum ki gerçekten öyle. Allah hayırlı insan çıkarsın karşına.
Bu ülkede kaybettiğin kişileri Müge hanıma, evleneceğin kişileri de Esra hanıma soracaksın. Sen sor gerisini ona bırak :)
şimdiye kadar hiç evde kalan kız görmedim, elbet seninde nasibin çıkar merak etme, kısmetin gelir ayağına yakında...
yaşım geçince dul ya da yaşlıdan korkuyorum bu yaşlarda olursa olur olmazsa korkuyorum
Burdan bir talip seç evlen rahat ol seni havada bakarlar evde kalmazsın :)
bekar tövbekar olmasaydım peşine düşerdim yaşın yaşıma uygun ama artık evlenmek için silah soruna ihtiyacım var.
Ay... Ben de kaldım :(:(:(:( Gel beraber Esra Erol'a çıkalım ahahhahhhahaha
sosyal olarak daha aktif ol. çevrende ortamda gönlüne göre birini bul
Bol bol misafirliik lere gir.. ne kadar kendini gösterirsen o kadar medeni durumun meraklı teyzeler arasında yayılır
öyle misafirlige gidilecek tanıdık yok akrabalar falan uzak
Bende evde kaldım Evde kalmak iyidir Ohhh bir de düzenli maaş olsa :D
kismet bu kader, biz sokakkiziyiz da noluyo biz de evlenemiyoruz :))
küçüksün sen
ben 30 oldum millet evde diyor akrabalar arkamdan konuşuyor
kiyamam ya, s. et ne derlerde desinler vardir mutlaka bir yerlerde kismetin
BÖYLE DİYE DİYE
kendimi teselli ediyorum ama yaşlıyla evlenmekten korkuyorum yaşlandım yüzüm buruşuyor korkuyorum ya
Akraba evliliği niye istemiyorsun ne güzel tanıdık falan olur işte
öyle iyi yok kötü birinden korkuyorum düzenli işi olmayanı bana yakıştırıyorlar istemem
düzenli iş derken ne olması lazım doktor avukat mühendis falan mı biz ölelim o zaman
dedigim bir ay çalışım 6 ay yatan bir adam olmaz ya da asgari ücretle geçinilmiyor bunları dedim
ben öyle çok zengin biri olsun demiyorum ama yokluk göstermesin kimsede gözüm kalmasın sadece bu
zaten çalışkan biriyse evide arabasıda zamanla olur ama tembel pasaklı işe güce gelmezse korkuyorum ben böyle kişiyle karşılaştım ondan bu insandan korkuyorum işte böyle biriyle evlilikten korkuyorum
Ee sen de calis o zaman beraber her seyi yaparsiniz
ailem çalışmamı istemiyor
evlenince senin ailen eşin olcak o isterse çalışırsın. Tabii ben yatayım o bana baksın mantığı yoksa..
ben çalışmayı istiyorumda ailem istemiyor ailem çalış memur ol diyor öyle özelde çalışmaya bırakmaz zaten çalışacaksa erkek çalışsın sana baksın sen neden çalışıcan evine çocuguna bak eger memur olamazsan diyor
özel sektöre izin yok
böyle olunca evkızısın pek çevrede olmuyor
Meslek ne cok merak ettim ayrica ozel sektor biraz yorucu ama yapacak bisry yok
Bende evde kaldım. Kısmet işi böyle şeyler nasipse olur inşallah. Rabbim hayırlısını versin.
amin
allah razı olsun
Hiç mi isteyenin yok? Genel de ev kızlarına görücü gider.
hiç yok
Görücü usulü :)) yadaa hobi edinip ormegin muzik kursu resim kursa vb oralardan bulabilirsin
görücü usulü tanıdık falan yok
bir kere oldu öyle görsen adam saf sefil dışarda ama bana aslan kesiliyor öyle birini gördüm öyle istemiyorum korkuyorum güçlü kuvvetli degilim
O zaman dedigim gibi hobi ediniceksin
Merak etme, kızlar mutlaka evlenir.. Ama zor olan kısım adam gibi adamla mı evleniyor?
ya benim karşıma iyi biri çıkmıyor gerçekten aile olacak bir eş çıkmıyor bir baba olacak adam yok
En iyisi beklemektir.. Dengesiz biri ile hayat süreceğine tek başına yaşamak cennetliktir.. Bende bekarım, bende birini bulamadım, sevebileceğim güvenebileceğim..
sana evde kaldın diyen yoktur bana akrabalar evde kaldı kızın diyor annema babama
Ohoo demezler mi, evlenmiyormusun, ne zaman evleniyorsun. Bak yaşıtındakiler evlendi çoluk çocuğa karıştı vs. Demezler mi hiç :)
Gel ben seni aliyim, sevaptır.. Şaka bir yana süslen püslen sürekli dışarda ol.. Peşinden gelenlere de evlenilecek kız gibi davran tamamdır. bir de hepsine sen ilksin de.
İnsanların doğum günü, nikah günü ve ölüm günü bellidir ve kadere yazılmıştır. Bu çok erken yaslarda da olur, ilerleyen yaşlarda da. Yalnız Allah bilir...
buradaki bekarları buluşturma alanı yapalı bekarlar evlensin, sanalda aradın mı kısmetini
Dua edebilirsin bilhassa geceleri et hakkında hayitlisini dile sabirli ol baktin olmuyor üzülme evlenip uzulmek kotu gecinmekten iyidir yasadigin hayat
söylediklerin dogruda
insan kendi evi yuvasını istiyor annemle babamlada çekilmiyor biyaştan sonra sudan sebeblerle kavga gürültü var sonra biri evleniyor sen evde kaldın seni kimse begenmiyor der sonra akrabalar telefonda der kızın hala evde mi der utanıyorum
tabiki hayırlısını istiyorum duada ediyorum olmuyor
Sabir etmelisin dünyada herkesin imtihani olur belki senide boyle sınıyor Allah , ha tabi evlenmeni bende isterim o mutlugu tad ama karsindaki adam olmazsa bir ömür zehir olur
babaevinde herkesle kavgalıyım evde kaldıgım yüzüme vuruluyor sudan sebeblerle kavga olurbu iyi degil keşke iyi biri çıksada evlensem
İnsallah
sagol
bende evde kalcam bu gidisle gel evlenelim ciddiyim
o zaman, bilemedim ki ne desek
https://www.capsomat.com/media/created/hihppr.jpg
Sosyalleş..
Dısarıdan birileriyle tanıs arkadaslık ortamı kur samimiyet goster
Evlenin Evlenin Kafanı Yorma :) Ben Hiç Evde Kalan Görmedim Seni Alan Çıkar :))
Umudunu kaybetme ülkemizde binlerce Suriyeli delikanlı katıldı aramıza şansın baya bir yükseldi aslında :D
Kapınız Kapınızın önüne yaz bu evde bir adet Evlenilecek kız vardır ilgililere duyurulur
Olmazsa gasteye ilan ver
Bu telaş niye tatlım, evlenirsn muhakkak, yaşın kaç bu arada senin yaa
30 yaş
evdekaldım
Yok kızzz, geç değl
30 yaşa erkekler bakmıyor 20lik çııtırlara bakıyorlar
O erkeklerin aklı yok, kadından anlamıyorlar işte :))))
öyle bakan yok 30lulara diyim
Seni hak eden alır tatlım :)))
Çok güzel demiş seni hak eden alır😉;-) bu devirde çok zor gerçek bır insan bulmak
evde kaldım kim hakedecek bu saatden sonra çok yaşlı adamla evlenmekten korkuyorum
Ya bu telaş niye Allah aşkına!
evde kaldım ondan yaşlanıyorum begenen olmuyor neresi telaş bunun
Modern zamanın materyalistleri+ Gelenekçiler= ikisi de aleyhimize maalesef...
ne yapim
utanıyorum evde kaldı diyorlar
hiç olmadı uygun biri
konuşalım özelden ya :) işe girmen lazım aslında çıkar karşına talipler. ya da mahalleli teyzelere danışacaksınz. D
yok mu çevrende arkadaşın flan denk gelmiyomu biri
öyle arkadaş yok
boşver belkide kafana takıyorsun ondan evlenemedin dert etme güvenilecek eadam yok zaten rahatr ol.
öyle deme kısmet işi bakarsın hemen evlenirsin kendini neden harap ediyorsun ki
nasip kısmat bu işler bir bakarsın çol çocuga karışmıssın
onu bekliyorumda nezaman peki
yaşım geçiyor yaşlandım
resmini koy bakayım belki isterim seni :) 34 değilsen eğer belki evlenirim :))
30 oldum
fazlada büyük değilsin benden :) ama görmem lazım :)
sen kaç yaşındasın peki
26 :) 30 yaş sendromu başladı bende şimdiden :/
şaka maka da benim de yavaştan bir kız bulup evlenmem lazım :)
Kendine bakım yap. bir yerde çalısmaya başla orda bulursun
ben makyaj yapamıyorum olmuyor eyeliner çeksem tamamdı ama olmuyor
Arkadasın yok mu makyajdan anlayan o öğretsin
çevremde yok evdeyim evkızı modu
Makyaj videoları var youtubeda kolay zaten öğrenirsin izle yap
ne alaka illede beğenen isteyen olur en büyük hata karamsarlıktır
yardımım olursa ne mutlu
yok begenen dahası yaşlandıgımı düşünüyorum
yanlış düşünüyosun yaş kaç
30 yaş
Bu yaşa kadar
Henüz erken diyenlerdensen
Kendi düşen ağlamamalı
erken demedim ama sınav falan kpss hiç evlenmeyi düşünmedim aklıma bile gelmezdi erken demedim hiç ama yok işte çevrede
iş te bu arkadaşlar la benim gibi arkadaşların kesiştiği bir nokta olmalı o orda huzursuz ben burada huzursuz nasıl olacak bilmem bu işler
Evlilik ölü yatırım zaten ya bence evlenme ben otel odalarında kalpten giden 70 yaşındaki dedelerden olucam mesela😂
allah korusun ben öyle olmam
beni seven allahın istedigi gibi bir adam olsuun inşaalah
Yahu gidib kendinden büyübiriyle evlenince, veya kötü yola düşüp evlenince , evdekalmak iyidir. Doğru kişiyibekle canım
evde de hherkesin gözüne batıyorsun ama
anne baba bile çekilmiyor çünkü evde kaldın sudan sebeblerle kavga olur batıyorsun işte bir yere gitsek akraba der hala kızını vermedin mi falan
ben tabiki dogru kişi olsun hayırlısı olsun istiyorum dua ediyorum ama ne zaman olucak
nebiliyim çok detaycınısınız ondan kaybediyorsunuz hep
Ben niye cevap verdiysem artık kızlardan yardım istiyorsun :P
Düğünlere bol bol git kısmetin de varsa teyzelerden biri talip olacaktır.
Sanal alemden bir tane bulursun. Artık bahtına ne çıkarsa ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar