Ya evlenemezsem evde kalırsam diye korkar mısınız?
ben korkmaya başladım doğrusu.
ben korkmaya başladım doğrusu.
Yolun sonu evlilik mi evladım. Kime göre neye göre evde kalan oluyorsun. Beden senin ruh senin öğrenecek tecrübe edecek o kadar faydalı şey var ki boşver evliliği elin adamının ağız kokusunu çekeceksin haybeye salla gitsin saygılar...
yaşım 32 bekarım evlenmedimde bulursam gercekden her sabah uyandıgımda yanımda gormek ıstıyecegım bırısı ve bulursam her iş cıkışı eve gitmek için can atmamı sağlıyack birini ee düşünürüz o zaman yavas yavas :)
çok korkuyorum :(
bize göre de bir kısmet vardır elbet.Olmasa dao lur çok da mühim değil ben şahsen hiç evlenmek istemiyoum.bana arkadaşım öyle deme öyle deme diyor.30 una gleidğinde koca koca diye aranırsın diyor.bakalım 30'umuza gelince ne olacak?
doğru söylemiş bak :))
Cevap
19Cevap
korkacak birşey kalmadı bundanmı korkuyorsun boşver ya :D ailen birşey demiyorsa evlen evlen diye baskı yapmıyorsa acelen ne otur evinde keyfine bak.
ben 19 yasındayım kolay kolay kimseyi beğenmiyorum beğendiğimde beni beğenmiyor ben bile korkuyorum evde kalırsam die üstelik sevgilimde var :D
ben ce kork ben de istiyorum ama yok ki ahlaklı edep li haya sahibi güzel beni sevecek biri hadi buldun iş en gel işçi sin 1000 tl gelir 10 bilezik 2 metre zincir takı seti mobilyalar beyaz eşyalar vs çok para
merak etmee herkesın bıı alıcısı mutlaka vardır ıyı veya kotuu :)
keşke evde kalsam ne güzel istedigin herşeyi yap hep aynı kız evlendin mi sıkılır insan :DD
ben o korkularımı yendim artık çünkü evde kaldım :)))
Hep evde kalıyorum zaten sokaktan daha güvenli ahaaha
niye korkayım. cok iyi bir işim . ünv mezunuyum . kendimi yeterince gelıştırdım de. şu an isityım şu an ewlenırım . yaf boşverın ewliligi. yasayın biraz hayatınızı:D erkek hep var
bu işle eğitime işe bakmıyor :) hem lan sen değilsin alınan sensin :)))
kızların korkması normal çünkü evlenme yaş aralığı 15 te başlayıp 30 da bitiyor...
ama erkekler için böyle bir durum yok. kızların bu yaş aralığında evlenme sebebi ise DOĞURMA İŞİ galiba
saçma oldu gibi biraz :) ben daha doğrusu istediğim gibi birini bulamamaktan korkuyorum
Artık biz de korkuyoruz evlenemezsek diye kızları bırak :)
kızlar korktukları açıkça dile getiriyor :) bu durumun cinsiyet ayrımı yok :)
şaka şaka korkmuyoruz sizin kadar tabi :) Biz sadece eğer Allah ömür verir de yaşlanınca naparız diye düşünürüz genelde
uzatmayalım kızların duygularını bilemezsin :)
evet tehlikeli duygular :)
evde kalmam ben.anahtar bende kapıyı acar cıkarım dışarı.iki dolanır geri eve gelirim..D:
Acele etme önce kendine güven.
Hiç korkmuyorum.
Evlenmesem de olur :/
evet korkumdan 22 yaşında gittim evlendim :)))
Dur daha kaç yaşındasın. ki ?
korkmuyorum cünkü evde kalicam belli
Neden çok mu itici bir tipsin
hayır samimi söylüyorum bak gayet güzel bir bayanım :) karşıma çok insan çıktı ama istemedim
ya maddi olarak yetersiz geldi ya da etkilenemedim hiç bu gidişle evde kalacağım galiba aşka inanan biriside değilim aşık olmadım hiç ama sadece etkilenmek ve bir an önce evlenmek istiyorum
neden hep para ile aşkı karşılaştırırsınız ki
ben eskiden hep aşık olayım parayı önemsemezdim bu zamana kadar geldim aşk diye birşeyin olmadığını anladım etkilendiğim hoşlandığım insanlar elbette ki oldu anladım ki aşk insanların takıntısı ya
uzun bir beraberlik yaşadım babası çalışmıyordu evleri bile yoktu kiraydı evlenmiş kadar oldum parasızlığın geçimin nasıl zor olduğunu anladım ha evi arabası olsun demiyorum ama sağlam bir mesleği bir işi olmalı ben kendimi biliyorum yani masraflıyım
Neden geçim zor olsun ki. Gereksiz tüketimden kaçının. Reklamlardan gördüğünüz şeyleri alıyor musun ? Sana alman gerektiği söyleyen şeyleri alıyor musun ? İsteklerin mi var ? Bence sorun karşındakinde değil sende. Arzu ve isteklerin her şeyin önünde. Bunlar oldukça tutkulu bir aşkı beklemen salaklık olur. Kendi seçimin devam .
ben aşka inanmadığımı söyledim sana aşk yoksa direk mantığımı kullanmalıyım ailem benim maddi durumu bizimkinin altında biri ile evlenmemi istemiyor çok şükür ne istersem giyiyorum yiyorum bu zamana kadar bu uzun süreli beraber olduğumuz kişi ile evliliğimi ailem onaylamadı annem bu zamana kadar yedik giydirdik yokluk göstermedik zoruma gider bundan sonra yokluk çekmen dedi çokta haklı ben yaşamış kadar oldum herşeyi
lütfen ama ben mantıktan bahsediyorum içerisinde sadece para yer almıyor
Herkesin fikri başkadır. Ben böyle düşünmüyorum , benim sevdiğim insanın her şeyini kaybetmesi lazım. Bu biraz felsefeye giriyor , ama senin dediğin mantıklı olmuyor. Geçinebilmek için eş arıyorsun , peki daha sonra paranız bitiyor sonra ne olacak ? Ne olacağını söyleyeyim kavgalar başlayacak. Çünkü tüketim kültürü ve mükemmel yaşamak isteyen sizdiniz. Paraya ihtiyacınız oldukça mutsuz olacaksınız.
bu yüzden sağlam bir iş diyorum işte
duygular hep değişir değişecek yıllar sonra eşine karşı hissettiklerin yine güzel duygular olacaktır ama eskisi gibi olmayacağı kesin
para olmazsa olmaz ama değil mi?
2 yıl boyunca onunla beraberdim hiç hissettirmedim para konusunda rahatsızlığımı
yanında param geçmezdi benim fazla gururluydu biliyorum durumları kötü olanı da bana harcaması çok kötü hissettiriyordu kendimi sık sık görüşürdük bazen aç aç otururdum yanında
tabi bu onun kişiliğiyle de
ilgili ailesinin parasal sıkıntıları çok olurdu hep yansıtırdı bunu bana ben yaşayamam ya annesi babası hep kavga eder para için kendisi gelir bana babasını şikayet eder para vermiyor diye ne biçim yaşam parasız hayat olmaz
yalnız maddi sorumluluk en çok erkeğin omuzları üzerindedir biraz düşünceni değiştir gerçeklere bak
hadi hayırlısı o zaman mutluluklar
korkmuyorum gencim güzelim üzerimm :)
öldürmeyen şey seni güçlendirir rahat ol
ben kaldım korkmuyorummm
durum o kadar mı vahim :D
Evlenirsem cok sasiririm.
Hayır korkmuyorum :)
korkmuyorum..
Korkmam
evet korkarım :(
hayır
açılın ben doktorum