27 yaşındayım şuana kadar hiç çalışmadım bazı yerlere basvauruyaptim ama dönüş olmadı lise mezunuyum biraz içime kapanık birisiyim dışarı pek çıkmam evde tek bekar ben kaldım temizlik yemek vs yaparım tip olarak da minyonum 158 boy 63 kilo tenim bembeyaz ama yüzümde burnumdan gozaltlarima doğru turuncumsu cillerim var yüzüm siyah noktalar vs kaşlarim şekilsiz burnum ağzım küçük normal saçlarım normalde kumral ama kızıla boyamistm şu an hafif kizil yansimali. Koca aramak için yazmıyorum bunları sadece böyle biri bu yaştan sonra evlenebilir mi kendimi evde kalmış gibi hissediyorum herkes evleniyor bana da görücü geliyor bazen ama ya olmuyor ya da ben begenemiyorum sosyal medyalarim da yok kullanmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evlenmek zorunda değil kimse.
Görünüş değil kendini ifade etme ve iş yapabilme yeteneği önemli olan
İş bulamıyorum ki
Bunu konuşuruz
Ben de aynıyım işsizim bekarım hep evdeyim asosyalim çok içime kapanık biriyim iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Bakireysen evlenirsin ayol ne olcek
Enteresan.
Ney
Sizi sevdim çilli kızlar erkeğe çekici gelir sizi alan erkek yaşadı
Neresi çekici ya suratım beyaz ama kızarıyor çiller var
Ben de cevap yazan yani (maça-as ) hesapla konuşuyorum bi an sandım skshsjd ne diyon sen amca kaç yaşındasın bir de tc sini yazmış
Ahhaah yok yok ben öyle şeyler yazmam ahahahaha
44 yaşındayım yıllardır yanlız yaşıyorum hiç evlenmedim emekliyim
Ne anlatıyon dayı
Yıllardır bu anı mi bekliyordun yoksaaa
Yeni emekli oldum evlilik nasip olmadı çilli kızlar bana çekici geliyor
İnşallah o da nasip olur amcam
Sağol
Bu arada görücü usulü işlerini tavsiye etmiyorum.
Ben pazardan karpuz secmiyorum Allah ne diyor nefisleriniz için eşler yaratan odur buyuruyor_ bayan kendini açıklamış nefis nefisi çeker
Ben de pek istemiyorum aslında tanışıp aşık olup önce bur flört sevgililik dönemi geçirip öyle ciddiye uzansin istiyorum diğer türlü olunca direkt Nisan dugun 6 ayda tamamlanıyor bundan sebepte çöl boşanma gerceklesiyor
Benim nefsimin seni seçtiğini hiç düşünmüyorum ama ben
Sağlıklısı bu her duyguyu her evreyi yaşamak lazım ki en nihayetinde insanız kıyaslama yapmayalım
Aynen ama yaş geçtikten sonra da pek bir şeyin anlamı da kalmıyor yukarıdaki amca gibi debelenip durmam inşallah sonra
Hahahah o seviyeye düşeceğini sanmıyorum 😂😂
Fakat tam sırası evlilik için. Bu da bi gerçek.
İnşallah düşmem sksjdj aynen ama düzgünce birisi çıkmıyor ki karşıma görücü usulü de benden 5 6 yaş büyükler geliyor ben de o kadar yaş farkı olsun istemiyorum hemde daha çok tanışıp evlenmek istiyorum amma o da
Kriterler ne mesela senin adına? 😂😂
Dediğim gibi ben minyonum o yüzden karşımdaki de iri yarı olmayacak ki bana gelenler de hep öyle sjshsh uzun olsa bile zayıf falan olmalı benden en fazla 5 yaş büyük sevgili dolu beyefendi birisi olsun isterim bu kadarr snsb
Hahaha bence anlattığına göre ortalamının üstündesin 😅 kendinle uğraşma yok evde kaldım yok şu görücü usulu falan girme bence sen evde kalacak kadına benzemiyorsun :)
Ortalamanin üstünde mi jsjsdh az önce burnuma taktım aslında burnuma da bi dokunuş gerekli gibi duruyor beyaz tenli de olunca her şey daha çok göze batıyor yüzde burnumun üstünde siyah nokta var ne yaptıysam gitmedi param da olmadığı için bakıma gidemiyorum beni bu şekilde kabul edecek birini bulup evlenip ondan sonra kendime bakmam lazım herhalde sjshs
Hahhahaha 😂😂 normalden konuşalım bence 😂😂
Peki sjshs