30 yaşındayım öğretmenim akilli telbiyeli olgun kendini bilen kadına değer veren biri olsun analsabilecegim biri olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılUygun eş adayı bulmak, bir ömür boyu sürecek bir ilişki bulmak için önemli bir adımdır. Uygun eş adayı bulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Kendinizi tanıyın. Kendinizi ne istediğinizi ve ne aradığınızı anlamadan, doğru eş adayını bulmak zor olabilir.
İlgilinçlerinize ve değerlerinize uygun insanlarla tanışın. Benzer ilgi alanları ve değerleri olan insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz.
Açık olun ve sosyal olun. Yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar arayın.
Sabırlı olun. Doğru eş adayını bulmak zaman alabilir.
İşte size uygun eş adayı bulmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:Arkadaşlarınızdan ve aile üyelerinizden tavsiye alın. Onlar, sizin için uygun olabilecek insanları tanıyabilirler.
Çevrimiçi flört sitelerini veya uygulamaları kullanın. Çevrimiçi flört, sizin için uygun olabilecek insanlarla tanışmak için harika bir yoldur.
Sosyal etkinliklere katılın. Dans dersleri, spor takımları veya gönüllü faaliyetler gibi sosyal etkinlikler, yeni insanlarla tanışmak için harika bir yoldur.
Unutmayın, doğru eş adayını bulmak bir süreçtir. Sabırlı olun ve kendinizi açık tutun.İşte size uygun eş adayı bulmanıza yardımcı olabilecek bazı sorular:
Bu kişi benimle aynı değerlere sahip mi?
Bu kişi benimle aynı ilgi alanlarına sahip mi?
Bu kişi benimle aynı hayat tarzına sahip mi?
Bu kişi benimle aynı şekilde iletişim kuruyor mu?
Bu kişi benimle birlikte mutlu olacak mı?
Bu sorulara cevap vermek, uygun eş adayını bulmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi o kadar ihtiyacım var ki evlenmeye Keşke Karım olsa keşke İşim olsa keşke benim cik cikim olsan Allah'ım nasip etsin Keşke bir kadın olsun artık o kadar isteğim var ki yani Allah'tan istiyorum ama nasip etmedi ya Yani sana yalvarıyorum işim var ya Allah'ın aşkına Peygamberim aşkını eşim ol kimse yok annem babam öldü ben arkadaşların gazına geldim 3-4 üniversite bitirdim yani şu an asgari ücrette bir firmada çalışıyorum ama o kadar evlenme ihtiyacım var ki Allah'a yeminleri olsun ki bak yani artık o kadar istiyorum ki ne olursun gözümü kapat ya benim artık Eşim olur ya Muhtacım anla yani ihtiyacım var ne anlıyorsan anla ya ben içki sigara içmiyorum seninle tek istediğim şey istersen dul ol ya fark etmez yani ama yeter ki sigara içme içme tek istediğim şey bu yani sigara içkinin olmaması başka hiçbir şey istemiyorum Ne olursun çocuğumun annesi bana yalvarıyorum ya Allah'ın aşkına peygamberin aşkına yalvarıyorum sana ya Yani ne anlıyorsan anla bu bir evlenme davetiyesi sana ya
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Uygun eş adayı her türlü bulunabilir. Boş boş beklemek istemek ile bulunmaz, olmaz! 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir...
Sevgili eş kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Sevgili eş cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalısın. Adım atmaktan çekinmemelisin. Karanlıkta yanan ışık gibi olmalısın, fark edilir...
Durup dururken hiçbir şey olmaz...
Günümüzde pek düzgün insan yok. Yok denecek kadar az. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı, oscarlık oyuncu, köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor, ince eleyip sık dokumalı dikkatli olmalı, gönlünce olsun...00 Yorumla
+1 yılHiç aklında yokken biri çıkar karşına
önce hal hatır sormalar, sonra da kısa kısa konuşmalar derken alışırsın ona.
her gece yatmadan en son ona "iyi geceler", her sabah uykulu gözlerle ilk ona "günaydın dersin..
Seversin işte...
Hem öyle çok seversin ki gönlünden çok aklın onda kalır hep. Kendinden çok onu seversin, onu düşünürsün , onu önemsersin..
En sonunda tamamen kaybedersin.
Ve birini asla kendinden çok sevmemen gerektiğini, göğsünün altındaki o tarifsiz sızıyla öğrenirsin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa öğretmensin nasıl bulunmuyor, herkes öğretmen ister, şahsen ben de
19 Yorumla
Soran+1 yılTanışalım mi
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğeniyorum
Cevap sahibi+1 yılEngelleyince ne oluyor
Cevap sahibi+1 yılGörüşmek istemesen seni rahatsız mı edeceğim
Cevap sahibi+1 yılAllah yolunu açık etsin
Soran+1 yılEngellemesine ki seni ben
Cevap sahibi+1 yılPardon sanırım mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
yav kendimi tutamadım reis hemen nasıl trip attın öyle bu kadın sana yazarsa bundan sonra helal olsun sana ahahahahha
Cevap sahibi+1 yıl@Emre_Yilmazx yazip yazmamak önemli değil kardeşim sadece olmaz deyip hoşcakal demek gerek benim demek istediğim bu
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz benziyoruz ama bazende hesap yapınca karşıdaki kişi ile de bu zamandan sonra 1 sene flört evresi fazla uzun geliyor. Sizin için 6 ay da uygun bi zaman ama doğru kişi çıkar mı bilemedim? Fakat 1 ay da da izdivaç durumuna girilmez.
00 Yorumla Kendi prensiplerin ve felsefen doğrultusunda birini bularak. Hatta eğer o felsefeyi hayatına adapte ettiysen bulmuyorsun, karşına çıkıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallalah
+1 yılBulursun inşaallah ama denk gelmesi zor biraz
İyi diye evlendiğim eşim beni hayattan bezdirdi
Aradığın kriterde hepsi bir arada bulman zor yani04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum dört dörtlük kimse yok tabi ki ama daha anlasanilecegim uyumlu biri olursa hoş olur
- +1 yıl
Evet öyle dört dörtlük birini ararsan ömrün boyunca yalnız yaşarsın
Kafa dengi olmalı sana değer veren biri olmalı
Soran+1 yılAynen iyle bende senjn gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Gönlünce olsun her şey inşallah ben evlilikte aradığımı bulamadım umarım sen bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Öğretmen bile böyle. ariyorsa biz napalim öğretmensin sen aklı başında insansın sen bari yapma hocam biraz sosyal. olmak yetiyor olmuyorsa da zorlamiycaksin herkes evlenmek zorunda değil ki
00 YorumlaMutlaka öyle birisi var. Ama bazen insan gözünün önündekini görmüyor. Sürekli yanlış yerlere bakıyor. Bur de yaşın 30 ise kolay kolay kimseyi begenmeyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇevrende sana uygun biri illaki çıkar acele etmemek lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kendine bakan özen gosteren kilosu olmayan bir kadınsan bide üstüne İstanbul da yaşıyorsan bak tanisalim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Bende 31 yasındayım memurum bekarım istersen tanısabılırız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsiz bu şartlara uyuyor musunuz? kendinize güveniyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılAradığında bulunan bir şey olsaydı bu kadar kıymetli olur muydu 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Analsabilecegim cok yanlis yere cekilebilir yalniz 😅
00 YorumlaBulursan banada ayir ablasini falan biz bulamıyoruz
00 Yorumla
+1 yılKadına değer veren kısmı dışındakiler bana uymuyor bahtın açık olsun
00 YorumlaEvlenmek için evlenilmez, pazardan mal seçer gibi koca mı seçilir lan?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her yerden çıkabilir karşına. Ama kısmetsizlik varsa imkansız
00 YorumlaHocam 2 kıza karşılık 20 erkek yorum yapmış, talipleriniz çok burada hahah
00 YorumlaZor be bu devirde veya biz birinde takıp kalmışız kolay aslında adım atmak önemli
00 Yorumla
+1 yılDedektörle ararsan pırlanta gibi bir koca bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle oluncada işte bu seferde evi var mı arabası var mı vs soruluyor
014 Yorumla
Soran+1 yılBen sormadım sadece evi olsun gecinelum yeterli
Cevap sahibi+1 yılEvi olsun diyorsun işte kira olsa olmaz yani öylemi
Soran+1 yılOlur biz anlastiktan sonra neden olmasın ki
Cevap sahibi+1 yılAkıllı terbiyeli namaz kılan içki sigara içmeyen evi olmayan ama arabası olan imamhatip mezunu flan değil ama birde bakir olan olur mu 34 yaşında
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılİlkokul mezunu musun universite felen okudun mu peki
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasan olur du
Cevap sahibi+1 yılÖn lisans
Cevap sahibi+1 yılMemurum ben
Cevap sahibi+1 yılMesaj atabilirsin yazabilirsin yani
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmısın sen onayladım ama
Soran+1 yılKabul etmedin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu ön yargıyla sen
Soran+1 yılKabul et o zaman kinuslaim mesaj atamıyorum cunku
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddiyata önem veren birisi değilsen tanışabiliriz ben 34 yaşındayım hiç evlenmedim
038 Yorumla
Soran+1 yılOlur tanışalım
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Soran+1 yılBursa sen
Cevap sahibi+1 yılEskişehir boy kilo nedir?
Soran+1 yıl1 64 boy 72 kilo önemli mi senjn için dış güzellik ne kadar önemli peki
Cevap sahibi+1 yılYani çok önemli değil ama merak ettim birde benim libidom hep yüksek sorun olur mu senin için? Benim için insan olsun merhametli olsun vicdanlı olsun anneme babama saygısızlık yapmasın en ufak tartışmada boşanalım falan demesin böyle birisi benim için tamamdır
Soran+1 yılLibidom vs şeylerini yazmasaydın olurdu dediğin gibi biriyim bende
Cevap sahibi+1 yılYani önceden bilmen için söyledim dürüst birisiyim çünkü sonradan öğrenmendense ben söyledim hala tanışmak istiyorsan sorularını yanıtlarım ben
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl birisini istiyorsun
Soran+1 yılTelbiyeli akilli olgun düşünen kadına değer veren biri olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam ama şimdi ben libidom yüksek diyince terbiyesiz birisi mi oldum
Soran+1 yılSöylemene gerek yoktu ki onu bence sence gerek var mıydı demene
Cevap sahibi+1 yılBilmen daha iyi olur diye düşündüm ama böyle olmadı keşke demeseydim
Soran+1 yılDemen iyi oldu niye yalan olmuş oluyor söylesen
Soran+1 yılBen daha hiç evlenmedim eşimde oncelikle oyle olsun isterim
Cevap sahibi+1 yılBende hiç evlenmedim ailen nasıl insanlar kimse kötü anlatmaz ama 😀
Soran+1 yılYani herhalde tabi ki
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyormusun neler yapıyorsun
Soran+1 yılEvet calsiisyroum siz
Cevap sahibi+1 yılBende fabrika da güvenlik görevlisiyim vardiyalı düzen de çalışıyorum sinirli bir yapın mı var yoksa böyle sakin mi
Soran+1 yılGenelde sakın biriyim siz peki
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleyim ama sabahları gergin oluyorum açlık başıma vuruyor hemen bir şeyler yemem lazım mesela o arada soru falan sorulduğunda gereksiz gergin oluyorum keşke olmasam ama elimde değil
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılTartışmayı uzatmaktan yana mısın alttan alıp susma taraftarı mı
Soran+1 yılNe dediğine bağlı bei sinirlendirir isen ben de laf soylerim
Cevap sahibi+1 yılYa iki tarafda birbirine ağır laflar ediyor öyle düşün
Soran+1 yılYürümez ki o evlilik biz seninle olmayız boş ver
Cevap sahibi+1 yılAlttan alan bir yapın mı var onu merak ettiğim için sordum ben alttan alırım bir yerde susarım ama sen uzatırmısın işte merak ettiklerim bunlar
Soran+1 yılUzatmam bende
Cevap sahibi+1 yılGüzel peki tesettürlü birisimisin değil misin
Soran+1 yılAcigim
Cevap sahibi+1 yılPeki sen dış görünüşe önem veren birisimisin ya da ne kadar önem verirsin öyle sorayım
Soran+1 yılIcome sinsin isterim ben
Cevap sahibi+1 yıl10 üzerinden kaçlık birisini istersin ya da illa atıyorum şu özelliği olsun dediğin şeyler mi var
Soran+1 yılDürüst olsun içimdeki sinsin yanıma yakışsin isterim
Cevap sahibi+1 yılGüzel düşüncelerin var peki giyim tarzın nasıl Mini şort crop tayt vs giyiyormusun
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılNe tarz giyiniyorsun
+1 yılÇevrendekiler uygun değilse farklı insanlara şans ver
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin bulman daha kolay. öğretmensin sonucta bizde isterdik öğretmen ama siz istemiyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılİsterim neden istemeyeyim ki
Cevap sahibi+1 yılgözünüz yüksekteyse yani ben öğretmenim karşımdaki subay olsun doktor olsun diyorsunuz yoksa ben çok istedim
Soran+1 yılAnladim değil aslında benim iyi biri olsun seveyim tamamdır içim ısınsın yeter ki ona karşı
Cevap sahibi+1 yılne güzel karşıma cıksanız keşke :)
Soran+1 yılTanışalım isterseniz yaş kaç sızın
Cevap sahibi+1 yıl37 tanışırız en kötü arkadaş oluruz muhabbet ederiz zaman herşeyi gösterir :)
Soran+1 yılAynen oyle yapaim
Cevap sahibi+1 yılsorunu begendim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettür, abdest namaz var sa ben okeyim
Çalıştığım yeri bırakır sen nerdeysen ben de oraya gelirim. orada da iş bulurum ben
00 YorumlaSiparişiniz hemen hazırlanıyor lütfen bekleyiniz
00 YorumlaYolda knk geliyor hazır paket teh allahim ya
00 Yorumla
+1 yılSanaldan uzak dur da nereden buluyorsan bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyeli olmasa olur mu 🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes onu istiyor ama sansss
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOldu bukursan ben bir kactane alayım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBul beni istersen tanı 😊
00 Yorumla
+1 yılBanama mi seslendin hocam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balkonu da mutfağa katsak? 🤔
00 Yorumla
+1 yılbunun bir yöntemi yok sans tamamen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi birsuru talip çıkar 😂
00 Yorumla Keşke ben de bulabilsem..
00 Yorumla
+1 yılO ben değilim maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokulunda filan yok mu yeni aday
03 Yorumla
Soran+1 yılValal yok ya
Cevap sahibi+1 yılkucuk bir yer mi
Soran+1 yılWvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılazıcık arsız olmak gerek. d o zaman bulursun
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olabilirmiyiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Öyle erkek çok az
12 Yorumla
Soran+1 yılInsallah denk gelirim. diyelim
+1 yılOkulda
12 Yorumla
Soran+1 yılOkulda yok ki hepsi evli
- +1 yıl
Çocuklara sor aranızda bekar yakışıklı abisi olan var mı diye :)
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ketçap mayonez de ister misiniz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ortaklarından bulabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kriterler
02 Yorumla
Soran+1 yılWvet de uygun es adayı yok iste
- +1 yıl
Merak etme, illaki var. Sadece bulabilmek ya da mükemmeli arama esnasında; insan küçük pürüzleri gözünde çok büyütünce; bu sefer de hepsinden daha değerli olan zamanı harcadığını uzun bir zaman sonra farkedeniliyor. Şanslı/nasipli olan ise bu zamanı en kısa hale getirip en optimal kişiyi bulmuş olan oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılKader bulusturur
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen insallah diyelim o zaman
- +1 yıl
Insallah allah gonlumuze uygun olani versin
Soran+1 yılAmin inşallah
Kimseyle konusmazsan tanismazsan bulamaszin
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılOyle yaptım yapuyorumda zaten
+1 yılzor bulunur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı. Hocam sence yeri burası mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. burada mi ariyon
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ortamında vs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursan kaçırma Allah yar ve yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bulamıyorsan biz erkekler ölelim
06 Yorumla
Soran+1 yılNapalim olmuyor benimde uygun biri ben napim kısmet bu işler
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Soran+1 yılBursa sen
Cevap sahibi+1 yılİstanbul bende
Cevap sahibi+1 yılOkuyor musun çalışıyor musun
Soran+1 yılÇalışıyorum sen
+1 yılBazara gitcen kilosu5e Alcan
00 Yorumla
+1 yılBu sitede olmadığı kesin 😂
00 YorumlaGazeteye ilan verebilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor
00 Yorumla Cok guzel ama sen uygunmusun acaba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bakimli ol
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?