Arkadaşlar sizce ideal bir partner, eş nasıl olmalı.
Boy, kilo, fiziksel özellikleri vs olması gereken ve olmaması gerekenler sizce nelerdir?
Boy, kilo, fiziksel özellikleri vs olması gereken ve olmaması gerekenler sizce nelerdir?
İdeal eş adayım; görgülü olacak boy, kilo elbette önemli ama benim için olmazsa olmazlardan değil.
Benim için olmazsa olmazlar: saygı, sevgi, sadakat ve güvendir. Bunlar olmadıktan sonra her sene dünyanın en güzel/yakışıklıyla birlikte olsan ne fayda.
Kişi herşeyden önce kendini bilecek.
👏👏👏
Duygularıma tercüman oldunuz gerçekten tebrik ederim.
Cevap
5Cevap
Boyu benden uzun olmasın kilosu da boyuyla orantılı ortalama bir güzellik olsun ama karakteri sağlam olsun
Karakter önemli tabi. Karakteri bozuk olanla bırakın bir ömür, bir saat bile zulümdür
Kesinlikle karakter olmadıktan sonra dünya güzeli olsa banane
kafa dengi olmalı ya uyuşmalı
Aynen kafadengi olması önemli yoksa bir ömür zor geçer
evet değilse iki yabancı
Kel, fodul ve göbekli olmalı ki kimse bakmasın sana kalsın.
Ya bu özellikleri favori olarak görenler varsa 😂
O zaman kelimenin tam anlamıyla s*çmış olunmuyor mu? 😂😂
Hem güzelden oldu, hemde başkasına gitme ihtimali hala var
@Abazaprens o kadarı da bahtsız bedevinin başına gelmez ama ya 😂😂😂
Bilmiyorum ki böyle erkekleri beğenen var mıdır :D
Sana kalması için hiçbir zaman garanti yoktur. Senin olumsuz baktığın özellikleri bir başkası favori olarak görebilir 😂😂
Neden olmasın dünya nüfusu azımsanacak gibi değil ahaha türlü türlü mahlukat var
Kendin bile mahlukat diyosun :D güldük eğlendik gerçekleri konuşalım artık.
Ahahah 😂
Sonra da seni saygın, sevgin ve dürüstlüğün için sevdim diye yutturursun kancayı takacağın adama :D hayat böyledir. Ha abazaprens isimli arkadaş haklı. Dünya güzeli şımarık çirkef birini çekeceğime, daha mütevazi ve birazcık göze hitap eden iyi huylu birini seçerdim ben de. Ama birazcık göze hitap eden kısmını vurguluyorum. Gerçeklerden kopmayalım :D
Gerçekler önemli tabi 😂
Bende abaza beye katılıyorum 😂😂😂
Demek ki o kadar abaza değilmiş :D ironik bi nickmiş.
Ya nick'in hikayesini herkese anlatmaktan yoruldum valla sonunda hesabı kapatıp insan ismi gibi bir hesap açacağım 😂😂
Kurarken rastgele yazdık işte, sonra değiştiririm diye düşünüyordum ama sonradan gördüm ki değişmiyor 😂
Herhalde değildir, yani öyle umuyorum 😂😂😂
Yok yok biz seni anladık dostum sıkıntı yok. Nickin öyle olsa bile yazdıklarından artniyet olmadığı belli zaten. :D kullanmaya devam et bence. Değiştirme boş yere. 5 xper olmuşsun boşa gitmesin :D
@Aasiprenses ahaha aşk olsun bir nick ile karar verecek değilsiniz değil mi? 🤭😂😂😂
@IvetaMukuchyan eyvallah dostum sağ ol teşekkür ederim 🙏🏻😂😂
@Abazaprens yok yok değilim 😂
Rahat ol, bizde öyle ön yargı vs yoktur 😉
@Aasiprenses 🤗🙏🏻😂
Gençler ben Light Selami - Dominant Gönül evliliği istiyorum kısmetse :D Güven duyma isteğim o kadar fazla ki. Kendimi emniyette hissetmiyorum :D
Ahahah hadi hayırlısı diyelim 😂
Light Selamiyi arka sokaklar da gördük Haluk yanında Pepe ye döndü 😂😂😂
@Abazaprens Gönlümden zaten Mesut komser olmak geçiyo ama yapacak bi şey yok :) :D
Ahaha Allah gönlüne göre versin dostum 😂
@Abazaprens sağol kardeşim 😄🙂🙂
Karekterli
Seksi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar