Evet var öyleleri ama ben öyle değilim biriyle biraz samimi olunca sıkılıyorum bu yüzden hiç sevgili yapmadım ben nasıl evlencem kafamın uyacağı eğlenceli biri bulamiycam jfjxks diğer erkolar gibi yapsam hemen bulurum
Ya vaktin gelmesi önemli değil doğru kişinin gelmesi önemli tavuk gibi yoluyo bazıları ruhun bile duymuyo arkandan işler çeviriyo bazıları da benjm gibi tripkplik😂
Öyle deme ya ben komple erkekleri kücük görüyodum işleri güçleri skş diye ama sonra hepsinin bir olmadığını gösteren biri çıktı. Yani sen yine de her kıza yönelme tehlikeli bi sürü bacı var oluruna bırak gözlerini para güzellik bürümesin yer yutarlar seni😂
Ohoo sen böyle konuşursan hayatta bulamazsın biraz göz yummak lazım bazı şeylere tamam bunaltıcı kadar çok olursa da konuşup halletmek lazım ama sen direkt bu tutumda olursan işin zod
Ne boş yapıyorsunuz aq kendiniz ne halta yaradiniz da bana bunu diyorsunuz ya fakirsiniz diye zorunuza gidiyor bedelli yapıyor olmam ya da boş duyar kasıyorsunuz
Aynen banka hesaplarımıza eriştin maddi durumumuzu da bilir oldun😂 senle alakası yok ben bedelli yapanlara hep böyle derim büyüğüm de olsa hava atılacak bi şey gibi mi geliyo kulağa😂
Üstümdeki paltonun etiketini görsen ayaklarımı öpersin ne konusuyosun ben 3 işte 20 saat çalışmış insanim ne basarmislmmis bu yaşta 3 arabam oldu 2 si klasik ne başardım söyleyeyim en basitinden canımdan çok sevdiğim biri var hayatimda
Eşeğe damacanaya kayan da erkek, eskort beceren de erkek, tek kadınla olan da erkek, seçici olan da erkek. Bunların bin tane çeşidi var, tek tip değiller asd
Herkes aynı degil ama kardesim her kız da aynı değil tuhaf Bi nesil oldu şimdikiler hele bide bizden 1 2 nesil küçükler iyice kimin eli kimin cebinde oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yoo ben ilk konusma tarzını ve düşüncelerini beğenmiştim ama güzelliğini görünce daha çok etkilendim doğru 😘😘
🙈
😘😘
Alımlı kızlara daha fazla yürürler yatmak için daha uygundur çünkü
Hayır hepsine yürüyenler var kriterleri yok o kadar yokluktalar fjckks
Enteresan bi cins😂
Hayır erkeklerin büyük çoğunluğu öyle
Bilmem mi😂 yaşı ve kültürü fark etmeksizin yürürmek (sokak jargonu yaw7şamak)
Evet var öyleleri ama ben öyle değilim biriyle biraz samimi olunca sıkılıyorum bu yüzden hiç sevgili yapmadım ben nasıl evlencem kafamın uyacağı eğlenceli biri bulamiycam jfjxks diğer erkolar gibi yapsam hemen bulurum
Yani bazen aramamak lazım o zaman karşina çikar yani akışına bırakmanı öneririm
Aramıyorum zaten okul iş vs uğraşıyorum ama canım sıkılıyor sanki vakti geldi artık
Ya vaktin gelmesi önemli değil doğru kişinin gelmesi önemli tavuk gibi yoluyo bazıları ruhun bile duymuyo arkandan işler çeviriyo bazıları da benjm gibi tripkplik😂
Doğru kişi gel hadi jgkdkwkr trip atmayın nefret edilesi bişey
Yoo seven seviyo😂 bak bi insanı sevince bazı şeyleri hoş gelir kusurları hoşuna gider
olabilir ama nerede o baht fjdjsk
Öyle deme ya ben komple erkekleri kücük görüyodum işleri güçleri skş diye ama sonra hepsinin bir olmadığını gösteren biri çıktı. Yani sen yine de her kıza yönelme tehlikeli bi sürü bacı var oluruna bırak gözlerini para güzellik bürümesin yer yutarlar seni😂
Enişteye selamlar 😂 beni yutacak kız yoktur emin ol
Sen kendine cok güvenme😂 benimki de kendine güveniyodu şimdi nazımı çekiyo😂
Haklı valla🤣 kendime güvenmek degil kimse söz geçiremezdi bana hakketten ama napim sirinligine dayanamıyom🥰
Yok ben kendime güveniyorum zaten benim seveceğim kişi de benim gibi olur öyle naz trip vs olmasın bir zahmet
Naz trip olmasın mı😒 senin aradığın kişi askerde oda arkadaşın
Bende öyle diyordum ama insan aşık olunca kriter falan aramiyo
Kız evi naz evi demişler kardeşim unutma xd
Dozunu geçmesin ama
Akşama kadar trip küslük olacaksa bir tekme bir tokat atar anasına gönderirim😂
Ohoo sen böyle konuşursan hayatta bulamazsın biraz göz yummak lazım bazı şeylere tamam bunaltıcı kadar çok olursa da konuşup halletmek lazım ama sen direkt bu tutumda olursan işin zod
Valla haklısın bugüne kadar olmama sebebi de budur cjdjsj biraz daha gevşemek lazım
Hem diyosun birisi olsun artık vakti geldi hem diyosun tekmeyi atar anasına gönderirim. Çok tutarlı cümleler😂
Evet ama istediğim gibi birisi olsun 😅
🤣🤣 siparişi verdim gelicek
Ayarlarsin arkadaşını falan😂😂
Benim kız arkadaşalrım hep erkeksi😂 dövmesinler seni
O ne demek 😂😂
Başka kapıya demek 😁
😢 fjfjskjrjf esprisi işin
Benimki de esprisi işin🙂
Ciddi halimi görmek istemez kimse 😉
Ama şuanlik gerek yok
Sertizz
Noluyo be😂
Sertiz diyorum neden anlamıyorsun ☠️
Sertiz ne ya hangi anlamınından bahsediyosun
Sert erkek işte
Asabi falan
Senin fesatlık bizde yok merak etme
Yerine göre serttir. Valla beni siz erkekler fesat ettiniz hemen savunmaya geçmemde haklıyım sen de biliyosun erkek kafası
Yalnız bildiğin erkeklerden değiliz adamlar farklı olur
Senin annen olmadığım için seni tanımayabilirim racon kesme😂
Raconu keserim tabi çünkü haklıyım ben
Ohoo sen bu atar giderle askerde çok dayak yersin hallere bak
Bedelli yapacağım
😉😉😉
Bedelli yapana bırak adam denmesini erkek bile denmezzz
Askere gitmesine gerek kalmayacak bu gidişle 😉
Bedelli yapmayıp napayim sanki askerde ne yapıyorlar tuvalet temizlemek dışında
Olsun görev görevdir.
Allah korusun savaş çıksa sen topukların şeyine değe değe başka ülkeye gidersin
Ama seni yüzbaşı ya yönlendirebilirim
Tanıdık var bitane
Eli serttir xd
Gestapo gibidir hatta waffen ss gibi
Ne boş yapıyorsunuz aq kendiniz ne halta yaradiniz da bana bunu diyorsunuz ya fakirsiniz diye zorunuza gidiyor bedelli yapıyor olmam ya da boş duyar kasıyorsunuz
Ben senin gibileri yüzbaşılari çok gördüm merak etme atıp tutmaya benzemez
Aynen banka hesaplarımıza eriştin maddi durumumuzu da bilir oldun😂 senle alakası yok ben bedelli yapanlara hep böyle derim büyüğüm de olsa hava atılacak bi şey gibi mi geliyo kulağa😂
Hava attığımı kim söyledi sizin tepkiniz o kadar saçma ki başka bir izahı yok
Üstümdeki paltonun etiketini görsen ayaklarımı öpersin ne konusuyosun ben 3 işte 20 saat çalışmış insanim ne basarmislmmis bu yaşta 3 arabam oldu 2 si klasik ne başardım söyleyeyim en basitinden canımdan çok sevdiğim biri var hayatimda
Şimdi sen uyurken kafanı kesip odana boş kağıt bırakmadan cek git
Sen çok mu film izliyorsun 😅😅😅😅
Neyse kardeşim sen kendin için hangisini doğru buluyorsan onu yap sonuçta devlete sermaye saĝlayan insanı da yok saymayız.
Devlet benim için var bunu unutma!
Ne bu ünlemler filan ne bu hiddet bu celal oturduğun yerden😂
Sen aklı sıra dassak geçtiğini saniyon benle diğer arkadaş zaten film içinde yaşıyor jdkckskdnfj haddinizi bilin 😂😂
Sen de Türkiye'deki tek paralı ve milliyetçi kişiyi oynuyosun galiba😂
Milliyetçilikle alakam yok kendimi kalıplara koymuyorum paralı da değilim sadece orta halli 😊
Ahahahha kendini kalıba koymuyosun da bizi fakir kalıbına koymuşsun hem de tek bir kanıtı olmadan farkında mısın sürekli kendinle çelişiyosun
O filmleri ben çektim 0/
Fakirsiniz demedim bir daha oku bence
Sen paralı değilsin sen has oorspusun gelmiş bana film içinde diyo
Yav çocuk anneni boş ver bana sg buradan soran sende sil şu salağın yorumlarını engelle bişey yap boş boş konuşmasin terbiyesiz herif
Yukarda bildiğin fakirsiniz dedin tozu bırakmanı öneririm😉
boş ver yazan yerde küfür var anladıj sen ya pi cı
Senin selanı okumadan git burdan
Du verdammten scheisse! Aq sitesi bırakmıyor turkce söveyim
Mutterficken arschloch
Сука
Anneni öyle yapayım kardeşim
Ya noluyo seviyesizleşmeyin😡
İlk küfür eden o engellersen çok iyi olur
Sen bana başta testis geçiyorsun dedin en ilk sen sokak ağzını başlatmış oluyosun😡
Ben kimseye hakaret etmedim
Boş yapma aq sg gibi sözler söyleyince hakaret sayılmıyor mu ağzınıza sakız olmuş
Bırak şunu hadi bu da eliyle nikahlı kalmaya devam etsin
Sen vurdurmaya devam mı 😂
Pardon? Bana fesat diyen kişi mi söylüyor bunu seviyesizleşme istersen.
Sana demedim
Ona da diyemezsin
Bana diyene derim
Ya noluyo anlamıyorum durduk yere insanlar birbirine saldırıyo ya hayret bi şey
Erkeklerden kastın ne
Kadın olmayanlar işte genel😅
Eşeğe damacanaya kayan da erkek, eskort beceren de erkek, tek kadınla olan da erkek, seçici olan da erkek. Bunların bin tane çeşidi var, tek tip değiller asd
Hangi tür daha çok rağbet görüyor😂
Onu sen bileceksin, rağbet gösteren cinsiyettesin sjs
Pazar alanından haberim yok😂
Herkes aynı degil ama kardesim her kız da aynı değil tuhaf Bi nesil oldu şimdikiler hele bide bizden 1 2 nesil küçükler iyice kimin eli kimin cebinde oldu
Verici , fazla seçici olmayanlara
Yani
Yoooo
Genellikle