Güncellemeler
1 yıl
Asiri pismanim zamani geriye alabilsem o eve girmezdim sozumu cignerdim
Kiz arkadasimla bielikte olduk ama ben pek istemedim sadece kafasini sokacakti sonra elimi ittirip tamameb soktu falan neyse birlikte olduk ondan skbra baya yipraticu aylae yasadik ve Şu an eskisi gibi degilim kotu hissediyorum kendimi , napacam? Nasil gecer bu durum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun. Ayrıl gitsin
Ama kiz ne olucak
Kendisi kaşınmış yapacak bir şey yok.
Bilmiyorum iyi biri ortada kalsin veya kendine birsey yapmasini istemem
Yazık yaa ne diyim bilemedim
Bende ortada kaldim bi ara ayrilicak gibi olduk bu konuyu acti
Sonradan pişman olmayacaksan ayrıl.
Ilkiyim o napacaj ortada kalir
Bilemiyorum, aranızda konuşup karar verin. Ama sonradan pişman olup geri dönersen kız seni asla affetmez onu da söyleyeyim.
Ona birsey demedim ama anliyor benden soguyormusun falan diyor
Ne olduda soğudun, cinselliğe girmek istemesinden dolayı mı?
Hayie ben istemeden olmasindan ce sonra olusan hamilelik korkusu bilmiyorum kan gelmemesinde garip geliyor
Korunduysanız hamile kalma ihtimali yok, kan gelmemesini sebebi sadece bakire olmadığından değil çok ince yapıda ve esnek halka şeklinde kızlık zarı olması durumunda, ilişki sırasında zar esneyerek hiç kanama da olmayabilir.
Korunmadik cunku ben seks yapacamizi bilsem tutmazdim o evi ben opusururuz oynasiriz diye soz vermisyim tutmustum yoksa tutmazdim haliyle korunmadik
Peki içeri boşalma oldu mu?
Hayie disari geldim
3 ay oldu olayin uzerinden geceli
İçeri boşalma olmadıysa hamile kalma ihtimali yok. Belirti falan yoksa bu 3 ay içinde sıkıntı etmeye gerek de yok.
Belieti yok normal regl oluyor ama yiprandim onun bir kac haftalik stresi bitirdi eskisi gibi degilim
Bilemiyorum, sizin kendi kararınız yine tabii.
Karar verilmezki o seviyor beni bende dok seviyordum keske bunlari yasamasaydik
Sana tavsiye sakin yasama ben ona muhtac gibi hissediyorum ayrilamaz gibi hissediyorum zorun da gibi
Ben zaten evlenmeden cinsel ilişkiye asla girmem.
Tek taraflı ilişki de yürümez, karar vermeniz lazım birlikte. Ya ayrılacaksanız anlayışla ya da sevmeye çalışacaksınız.
Suclu hissediyorum kendimi
Suçlu hissediyorsanız, tekrardan sevmeye çalışacaksınız. Başka çözüm yolu yok.
Birde seks yaplim tekrar diyor bu sefer korunalim dihor ben oncekine pismanim o tekrar istiyor
Sizde anlayışlı dille istemediğinizi söyleyin.
Kati bir dille hayir dedim bozuldu biraz
Keşke kırmadan söyleseydiniz.
O zaman denemey çalışırdı benden habersiz zemn hazırlardı net bir şekşlde diyeyim ki anlasın ciddiliğimi
Öyle diyorsanız, bir şey diyemem.
Kafanı şişirdim kusura bakma sadece bunaldım kimseyede anlayamıyorum zor gğnler yaşadık ikimizde
Estağfurullah, hiç önemli değil.
Peki bıraksam onu adilik yapmış olurmuyum
Yani bu konuyu aslında çözebilirsiniz aranızda konuşarak, baktınız hâlâ devam ediyor o zaman ayrılmanız doğru olur.
Ne konucam ne diyecem ben senden soşuyorum mu diyim napaliriz bu konudamı diyim
Canım ben evlenmeden cinsellik istemiyorum, bunu yapmamız şimdiden doğru değil de.
Baktın hala devam ediyor o zaman ayrılalım demen lazım, başka yolu yok.
Neyse teşekkür ederim
Ayrıldık kız çok üzüldü bok gşbi hiisediyorum kendimi
Üzüldüm, umarım doğru bir karar vermişsindir kendin için ve onun için.
Bilmiyorum üzülürüö benim yüzümden yuva kuramazsa
zehra mı
Nasil bildin
Ben bilirim
24 yaşında sen 26
Evet ya sen nerden biliyorsun