Şöyle ki benim daha önce hiç sevgilim olmadı. Genel olarak ortalama üstü bir güzelliğim olduğunu söylüyorlar, bu konuda egolu değilim ama ben de bazen öyle düşünüyorum. Eğitim ve iş ortamıma baktığımda da iyi durumda açıkçası. Ama hiçkimseden benimle tanışmak için bir hamle veya söz duymadım. Utangaç değilim ama sessiz bir yapım var, genelde gülümseyip sessiz kalırım ortamlarda. Bundan dolayı mı kader mi ne anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel ve başarılı bir insan olmanın, sevgi bulma konusunda garantili bir yol olduğunu söylemek mümkün değil. Kader veya kısmetsizlik gibi kavramlar, bu konudaki rolü tartışmalı olsa da, sevginin karşılıklı bir duygu olduğunu ve sadece bir kişinin çabaları ile elde edilemeyeceğini unutmamak gerekir. Sevgili bulamamanızın birkaç nedeni olabilir: Doğru insanlarla tanışmıyorsunuz. Güzel ve başarılı bir insan olsanız bile, sizinle aynı değerlere ve ilgi alanlarına sahip olan insanlarla tanışmanız önemlidir. Bu, sosyal çevrenizi genişleterek veya yeni aktivitelere katılarak yapabilirsiniz.
İlişki kurma konusunda kendinize güveniniz yok. Güzel ve başarılı bir insan olsanız bile, kendinize güveniniz yoksa, karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve bu da ilişki kurmanızı zorlaştırabilir. Bu konuda kendinize güveninizi geliştirmek için, kendinizi daha iyi tanımaya ve güçlü yönlerinizi keşfetmeye çalışın.
Aşırı talepkarsınız. Herkesin kendine göre kusurları vardır. Sizin için ideal olan kişiyi bulmak için, karşınızdaki kişinin kusurlarını kabul etmeye ve ona göre beklentilerinizi belirlemeye çalışın. Sevgili bulamamanızın nedeni ne olursa olsun, pes etmemeniz önemlidir. Kendinizi sevmeye ve kendinize değer vermeye odaklanın. Kendinize güvendiğinizde ve doğru insanlarla tanıştığınızda, sevgiyi bulma şansınız artacaktır. Kendinize güvenin. Kendinizi sevdiğinizde ve kendinize değer verdiğinizde, karşınızdaki kişiye kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İlişki kurma konusunda çaba gösterin. Yeni insanlarla tanışmaktan ve onlarla sohbet etmekten korkmayın. Karşınızdaki kişinin kusurlarını kabul edin. Herkesin kendine göre kusurları vardır. Sizin için ideal olan kişiyi bulmak için, karşınızdaki kişinin kusurlarını kabul etmeye ve ona göre beklentilerinizi belirlemeye çalışın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda şanslısın seninle tanısmak için ilk hamleyi yapmış bulunuyorum. Emin ol ben de senin gibi aynı kaderi paylaşıyorum. Mükemmel el lezezti olan bir aşçıyım ve aynı zamanda bilişim sektöründeyim. bir cok alanda bilgim ve cogunda uzmanlıgım var. Lakin kısmet kader bir aray a getirmiyor biriyle... Senin ve benim ilklerimiz olmaya ne dersin?
01 Yorumla- +1 yıl
Yavaş Hacı kizida o maharetli ellerinle pişirip yeme bxjxjjxcy
+1 yılBir çok insan okul hayatında okul olmazsa iş hayatında ya da gittiği etkinlik kurs seminer panel konser gibi yerlerde tanışır. ya da mahalleden apartmandan gibi tanışmalar olur. Bunları geçtim sosyal medya ve tanışma uygulamaları siteleri var. Bence şansını o uygulamalar ve sitelerde de deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKısmet olur niye olmasın yani bu bi yerde sorun var demek değil. Her erkek yaşam tarzı kafa yapısına göre karşısındakini kendine yakın görür. Senin de kendi tarzına göre birisi çıkar elbet
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılKader der susarım gadası
Ama bir yerde kısmetin gelir seni bulur00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde güzel kadınların hayatında biri olduğu algısı oluşuyor erkeklerde. Bu yüzden çoğu zaman hamle yapmak istemiyorlar sessiz yapın da etkili olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye dek sevgiliniz olmaması sizin adınıza güzel bir durum diye yorumluyorum, çünkü insanların ilişkilere bakış açıları ve birbirlerini üzme potansiyelleri çok yüksek. Belki de doğru insanla aniden tanışıp güzel ve mutlu bir neticeye hızla ulaşırsınız.
En azından mental olarak da yorulmadan, tertemiz bir zihinle, eski sevgili konularından uzak şekilde eşinizle mutlu olursunuz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer dediğin kadar varsan, bu kız çok güzel bize bakmaz düşüncesiyle sana yanaşmıyorlardır özgüven eksikliği bazı erkeklerde yani.. çevrende seni beğenen illaki vardır eğer birini beğeniyorsan ona açılması için cesaret ver bir konu aç mesela havadan sudan bir bahane ile telefon numaraları alın karşılıklı ve yazışmaya başlayın WhatsApp mesela.. inan ki işe yarıyor bende aynısını yaptım ve şimdi yakın arkadaş oldugum erkekle sevgiliyiz..
25 Yorumla- +1 yıl
Ailenin de haberi var mı bu olaydan benim kızım olacak asla sevgili yapmasına izin vermem
Cevap sahibi+1 yıl@paulmartel_ hangi çağda yaşıyoruz? Siz muhafazakar biriysenjz biz ne yapalım insanların düşüncelerine saygı gösterin
- +1 yıl
İslamin yaygın olduğu bir bir cağda yaşıyoruz dinsizsen dini katma olaya
Cevap sahibi+1 yıl@paulmartel_ kullanıcı ismi hristiyan ismi gelmiş burada ahkam kesiyor bize 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Max solcu
+1 yılİnsanlar garantici.. Reddedilme korkusu yuzunden ya da sevgılın vardır dıye yanasmıyorlardır.. Begendıgın bırı olursa sen cesaret ver karsı tarafa adımıda o atar onunda ılgısı olursa.
21 Yorumla- +1 yıl
hiç yumurtalık sperme gider mi?
+1 yılAçıkçası aynı durumdayım ama ben çok seçici birisiyim. İnsanoğlu belli bir yaştan sonra daha seçici davranıyor bazıları sadece karaktere göre kimileri de sadece görünüşe göre seçici davranıyor. Kişi kendisine daha çok yakın birisini istiyor gün geçtikçe sevgi ve aşk kendilerine başka anlamlar yüklüyor. Benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar
boş ver sessiz yapıda olman iyi şu devirde çok konuşkan olsan daha kötü zamanla kısmetin çıkar inşaallah bende daha evlenemedim10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlla biri çıkar karşına. Disaridan soğuk bir tipin varsa o yüzdendir belki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslinda etrafina gizli bit duvar ormussundur kimisi cok guzelsin diye gelemez kimisi soguksun konudmazsin diyr kimisi gozun yuksekte diye. vs vs bagendigin kisilere bu duvari bazen acabilirsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana acabilirsin mesela yoksa yikmak zorunda kaliri. lm 😉
kısmetin daha çıkmamıs sabret güzel bir eşin olur umarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılsessiz olduğun için fazla dikkat çekmiyor olabilirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence fiziğin beğenilmiyordur. erkek için güzellik yüz değil fiziktir. nezaketen güzel deniliyor olabilir. yanlış alnamak kızma kırılma. empati yap diye dedim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. bi tık mükemmeliyetçi olabilir misin belki ondan dır. Herşeyin daha iyisini olmasını istiyor olabilirsin. O yüzden doğru kişiyi bekliyor olabilirsin.
00 YorumlaSevgilin olduğunda ve canım şeylerle kafanı şisirip konsantrasyonunu ve psikolojini bozduğunda şimdiye kadar niye başarılı olduğunu anlayacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://youtu.be/y_nhYbk5Fkw?si=m4JZvuwnAfLFTbUk
Kader olarak 🤷♂️00 Yorumla
+1 yılYanlış Anlamazsan Eğer Bana Biraz Egolu Biriymişsin Gibi Geldi Güzel Biriyim Demen Bile Egolu Olduğun Anlamına Gelir Eğer Gerçekten Güzel Bir Kızsan Kendini Övme Onlar Seni Övsün
00 Yorumla
+1 yılKendine kimseyi yaklaştırmıyor musun yani uygun kişi seni bulsada önemli değil senin bulman lazım gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır yani öyle üstten üstten düşüncelerim yoktur. Birilerini yakıştırıyorum ama konuşmaya da cesaretim olmuyor pek
- +1 yıl
Uygun ortam olacak ki konuşasın yani birde karşı tarafına azda olsa ilgili davranması lazım. Şimdi her şey karşılıklı oluyor arkadaşça yaklaşıyor olsan sorun değilde tanışmak için öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende aynisii :)
nedenmis biliyormusun? bende yeni ogrendimm..
Zeki ve guzel kizlarin herzaman bir sevgilisi vardir diye sanirmis erkekler ve buyuzden korkarlarmiss red edilmekten ve cekinirlermiss :)
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılgalibaa oyle :( bende 24
Cevap sahibi+1 yılinsaat muhendisiyimm :)
Cevap sahibi+1 yılhmm neguzeel :)
Cevap sahibi+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılhmm anladimm, neyse hayirlisi olsunn
Cevap sahibi+1 yılYokyok sagol
- +1 yıl
Ayyy ne güzel anlatmış erkekler korkarmis gel gara demlik çayı icek jxnxjmcjf
Cevap sahibi+1 yıl@Rockfaller nediyon ya
- +1 yıl
Erkeklerin güzel kızlardan korktuğu çekindiği çok yanlış bir şey çok çirkin erkekler bile güzel kızlara yavşayabiliyor bence korkup çekinen erkek fazla yoktur
Cevap sahibi+1 yıl@paulmartel_ gercek seven isteyen oyledir😉
Bunu bana bir erkek soylemistir- +1 yıl
Yanlış söylemiş çekinen erkek pek kalmadı artık
Cevap sahibi+1 yıl@paulmartel_ tamam sen oyle bil
+1 yılsevgilin olmasın kanka olması mı gerek illa? sonra niye aldatılıyoruz falanda filanda nedir bu dert sizde
00 YorumlaOrtam önemli. Ve tabii ki senin de pozitif olman... Karşındaki erkekler sana yaklaşmak istemiyorsa mutlaka bir sebebi vardir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence biraz sessiz kaldığın için olabilir. Sonuçta sadece güzellik değil seni biraz tanımaları da önemli.
00 Yorumla Oranı buranı açsaydın şimdiye çoktan evliydin...
( Ciddi diyorum bunu bak seni kızdırmak gibi bir niyetim yok.)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu işleri bırak işte sevgilim olmuyor falan. Kader veya kısmetsizlik bilemeyiz. Akışına bırak bu hayat sevgiliyi düşünmek ile geçmez.
00 Yorumla Doğru kişiyi bekle. Çıkar elbet karşına. Güvenilmez ilişkilere gireceğine hayatının erkeğini bekle mutlu olursun :)
00 Yorumla
+1 yılSessiz sakin insanlar pek talip görmezler. Biraz daha aktif olmalısın. Kendini sosyal yaşamında da göster
00 Yorumlaeski sevgilimin benden sonraki gittiği kızı görseniz anlardınız her şey güzellik değil jfmcnc
13 Yorumla- +1 yıl
Sen güzel misin
- +1 yıl
Pekii
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki dedikleri kadar güzel değilsin :)) eğer güzel olsan sevgili olmak isterler. Her şeye rağmen güzel olduğunu düşünüyorsan tanışmak isterim özgüvenli insanlar hoşuma gidiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Belki de bu kızın sevgilisi vardır ve ya bize bakmaz gibi bir düşünceleri olabilir bilemeyiz ki
00 Yorumla
+1 yılNe kader ne kismetsizlik. senin seçici olmandandir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Allah çirkin şansı versin demişler, birde başarılıysan tam kötü kombinasyon
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. aynı. tek fark ben çok konuşkanım sosyalim. gene olmuyor :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargılısındır. Mutlaka seninle ilgilenen erkek vardır.
00 Yorumla
+1 yılkeşke foton da olsaydı simandan çıkarmak daha kolay olurdu sonucu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Adamına denk gelmiyorsun demekki.😉😉😉şöyle bir baksan şuralara belkide hemen bulacaksın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki bir gün karşına doğru insan çıkar olayı hızlandırmak istersen ortam değiştirebilirsin daha çok sosyalleşirsen şansını kendin yaratırsın
00 YorumlaKendine özgüvenin olması gerek
Güzellikten ziyade bu varsa
İstediğin kişiyle konuşabilirsin
Erkekler sessiz kadın kendi koşesine çekilen kadınlara yaklaşmaya korkarlar ve güzellikte oldu mu sevgilin vardır diye düşünüyorlar01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bitmediniz, sevgili diye yırtınıyonuz evliliğe gtünüz yok
01 Yorumla
Soran+1 yılRed edilen birisinin acısı diye yorumladım
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Türk kızlarıda güzel olunca ego daha fazla oluyor birde samimi değilsen herkesle yanaşmıyorlarxır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmet bu işler. Cevren yoksa çok zor. Bizim aile olan şeyi de bozar. Senin de oyledir
00 YorumlaSiz adım atmazsanız kimse bir şey yapmaz. Armut piş ağzıma düş olmaz. Biraz aktif olun, sinyal verin.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaya çalışanlara karşı bi tavır alıyor musun yoksa herkesle aynı mesafede mi oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle aynı mesafe aslında
- +1 yıl
Sana yaklaşmaya çalışanı bu tavırlarınla sen uzaklaştırıyor olabilir misin ki
Belki güzelliğin karşı tarafın cesaretini kiriyordur:) reddedilme korkusu felan
00 Yorumlaİllaki vardır etrafında , nefes alman kâfi zaten 😸
00 Yorumla
+1 yılŞart değil ki birinin olması
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki değil, o düşüncede birisi hiç olmadım. Ama insan bazen dertleşebileceği, sarılabileceği birisini arıyor
- +1 yıl
Evet o bazen oluyor da yani olmayınca da sorun olmuyor bence, tabi çok fazla boş zamanı olan biri değilsen.
Soran+1 yılHiç değilim aslında :D sürekli bir iş var ama her şeyi bitirip, eve döndüğünde insan, o sessizlik düşündürüyor sonuçta
- +1 yıl
Ben hep olacağı varsa olur diyorum böyle durumlarda, özellikle de evlilik falan soranlara, yani özel çaba harcamam diyorum 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılsert ve kararsız bırı mısın?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
+1 yılKadersiz ve kismetsiz olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSadece çekici değilsin çekici olmayı dene
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına göre güzel değilsin demek bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Kaderindeki kismetsizlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde olmadı aman boş ver
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgüzellik ve başarılı olmak değil bunun şifresi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. yanlış yaptığın bir şeyler vardır
00 YorumlaHerkesin kalbi kırık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence sende de olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada paylaşacak foto koyacak kafa varsa ondan olmuyordur bal arım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğin biraz fazlaysa çekiniyorlardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal değilsen mümkün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. kısmetin yok demekki
00 Yorumla
+1 yılmaalesef güzelin bahtı iyi olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsmer misin sarışın mı.
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel ve başarılı biriyim ama hiç sevgilim olmuyor. Kader mi yoksa kısmetsizlik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım