Ortaokuldayken topu alıp, sınıfın kapısını açarak çeriye doğru hızlıca vuruyordum :) asfasff ne kadar da saçmaymış :)
Peki siz hoşlandığınız kişinin ilgisini çekmek için yaptığınız en saçma davranış ne oldu?

Ortaokuldayken topu alıp, sınıfın kapısını açarak çeriye doğru hızlıca vuruyordum :) asfasff ne kadar da saçmaymış :)
Peki siz hoşlandığınız kişinin ilgisini çekmek için yaptığınız en saçma davranış ne oldu?
😂😂Saçma olabilir benimki de kız grubumuz vardı okulun en çalışkan ve en güzel kızlarıydik da işte bahtimiza o zamanlar erkek denk gelmiyordu biz de bilerek hiç yaşanmamis şeyleri yaşanmış gibi bağırarak konuşuyorduk.. bildiğin bağırarak hatta bazen o sesimi duysun gelsin detaylari sorsun diye kendimi yırttiğim başıma saçima kiyafetime dokunup "inanmiyooruuuumm" dediğim de oluyordu... Allah kahretmesin ne canım..😂😂🙈
Cevap
5Cevap
İlgi çekmek için bir şey yapmadım hiç bana uygun hareketler değil.
Hiç öyle bir şey yapmadım ben. Çıkma teklif bile etmedim ki öğrencilik hayatımda.
Yengesi olmuştum bir dönem
Ben hoşlanmadım kimseden ama olsa bile zaten kendimi bozmam ya da sırf ilgi çekmek için saçma şeyler yapmazdım sadece kendim olurdum
Kasiyer bir çocuktan çok hoşlanıyordum 2 defa onun olduğu kasadan geçmiştim laf olsun diye bir şeyler almıştım
Anlaması için ne yaptın, nasıl sinyal verdin peki?
Çok utangaç çekingen birisiyim o yüzden fazla belli edemedim hangi günler çalıştığına sormuştum sadece cesaret edip
Ya ben hiç uğraşmadim. Ben hep aessiz sedasiz bekledim nasip olur olmaz, olmasın başkasına artik jsjsjs
Ondan kaldımn bu zamana kadar :) afa
İhhh💅 böyle güzelim sus 👑
Çok bekledin.
Okulun önünde ona asılanı dövmüştüm
@вуηαяcσѕ vay be, hem koru hem de red ye '' ben şiddet uygulayanı istemem'' nankörlükte tap seviyesi. Olmayınca olmuyor işte. En iyisi.
Valla o beni görmüyorsa araba ile üzerine çıksan boş
Okul çıkışı , sınıf tahtasına ismini de belirterek şiirler yazıyordum 😂 sabah gelip bütün sınıfa rezil oluyordu 😁
Etkilemek icin bakışlar atıyodum simdi utandım ya 😂😂
Cidden saçma hareketler var bende her yerde karşısına çıkardım okul zamanında
en yakın erkek arkadaşımla sevgili taklidi yapıyorduk hoşlandığım çocuk kıskansın diye :D
Oldu sırf onun ilgisini çekmek için açık fotoğraf koymuştum öyle saçmalık.
Tuhaf bir şey yaptığımı hatırlamıyorum en fazla didişmişimdir.
Eskinden yaptık galiba bir şeyler 😄 artık yaşlandık
İlgi çekmeye çalışmak gibi bi saçmalık yapmam
Zaten öyle yapınca, olacağı varsa da olmuyor. Özellikle güzel kızlar anında kokusunu alıyor bu gibi aptalca şeylerin.
ben birinden holanıyorsam ilgisini çekmeye çalşmam direk söylerim çünkü o benden hoşlanmyrsa boşa vakit harcamayım diye düşünüyorum
İşim olmaz öyle hareketlerle
Hiçbir şey o benm ilgimi çeksn
Hic birsey yapmamam oldu
Hiçbişey yapmadım
Hiç bişey yapmadım 🙄
Hiç birinin ilgisini çekmeye çalışmadım.
Olmadi
Heryerden ekleyip engel yemek
😂😂 boş ver ya keyfine bak 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?