Eski sevgilime hata yaptım ve benden ayrıldı kuzenimle oyun oynadık intihar ettiğimi sanıyor şimdi. Ama kuzenime bunları yazdı ve telefonu kapattı sizce inandı mi?
Eski sevgilim bana dönsün diye intihar ettim yalancıktan sizce yedi mi?
Ben yazışmaları anlayamadım ama başlıkta ve içerikte yazdığın şeyi yapmanın onda nasıl bir travma yaratacağının bilincinde değilsindir de umarım kötülük cahilliktendir diyebiliriz gönül rahatlığıyla.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona aşık olduğumdan beri yaşıma ve mesleğime uygun olmayan binlerce hata yaptım. Aşık olduğum için aptalca davrandım. Ve zaten hatalarım yüzünden o gitmişken hatamı düzeltmek yerine hata üstüne hata yaptım. Gerçekten aptalım ve gerçekten onun umrunda değilim onu fark ettim.
Ama cümleleri kızmış gibi değildi ki sanki kanmış gibiydi. Ne yani şimdi bana elveda demeden aklımda bin tane soruyla ve kuşkuyla acaba başına bişey mi geldi düşüncesiyle terk mi etti?
Açık olacağım bu kişi iki tane telefon kullanıyor yani diğer telefonundan her türlü günlük hayatını devam ettirebilir bendeki numarasını sadece ben biliyordum. Bilerek açmıyor olabilir ya da engel koydu🤭
Şarjı bitmemiş telefon komple pazar gününden beri kapalı zaten iki tane numarası ve telefonu var bu kullandığı telefon kapalı diğer numarasını da bilmiyorum 🤷🏻♀️