AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalpsizsin nasıl vicdanın el verdi böyle bir şeyi yapmaya zaten çok doluyum o yüzden pek bir şey demek istemiyorum.
O yaklaştı önce her şey birden gelişti en yakın arkadaşım yapar mıyım normalde böyle bir şey ondan nasıl hoşlandığını anlatıyor birde bana napıcam bilmiyorum kızdan hoşlanmıyorum bile
Ya zaten doluyum ağlayacam şimdi birden gelişti ne demek tepki gösteremedin mi
Gösteremedim bende yakınlaştım istemeyerek oldu cidden
Asla haberi olmaz ki
Niye en yakın arkadaşıma böyle bir şey yapayım ki
Haberi olmazsa bile vicdanen rahat olacak mısın
Olmam tabi bana ondan çok hoşlandığını anlatıyor eli ayağı dolanıyor kızı görünce tabi vicdan azabı çekiyorum
Bu hep böyle sürecek zaten
Napıcam ben şimdi hoşlandığım başka biri var o da en yakın arkadaşlarımdan biri zaten
Aşkı memnu mu bu
Benim hayatıma hoş geldin
O var ya çok ayrı bir dünya ondan hoşlanmam en büyük sırrım gibi
Tövbe tövbe
Niye şeytan görmüş gibi tepki veriyorsunn
Gördüm çünkü
Tamam biraz şeytsn olabilirim de cidden bunu yapacak biri değilim
Gerçi tanımıyorsun ne kadar anlatsam ikna olmazsın
E yuh aga yuh
Böyle diyince daha çok vicdan azabı çekiyorum inan her şey birden gelişti ondan ne kadar çok hoşlandığını falan anlatınca cidden bitiyorum zaten
Kızın ağzından çıkmayacaksa kendin olduğunu söyleme sakın, adamı da kızdan uzaklaştır. Ben yakın zamanda iğrenç bir şey öğrendim o kız hakkında sana da yakın bir arkadaşın olarak tavsiyem o kızda uzak durman yollu biriyle olmaz senin iyiliğin icin diyorum vs de.
Denerim mantıklı ama mutlu mutlu baya yakın olmaya başlıyoruz dedi şimdi bunu desem mantıklı olmaz ki
Şaka maka bir tarafa kız harbiden yollu aw o zaman iki kişiyle de yakın oluyorsa aynı anda, neyse konu o değil. Sıklıkla tekrar et, bir süre sonra buna inanmaya baslayacaktir bir de elinden gelenin en iyisini yap. Sözü ağır olan/itibar edilen biri varsa ona da kendini sokmadan kızın ne mal olduğunu anlat ki beraber ikna etmesi daha rahat olsun.
Ona yakın ama arkadaş olarak tabi yani sanırım bende çok konuşmak istemiyorum zaten o kızla o yazıyor bana
Doğru söylüyorsun bir şekilde soğutçam kızdan
İki seçenek var. Ya kızı kotuleyerek senin arkadaşı uzaklastiracaksin ya da kızın gözünde erkeği aşağılamadan kuculteceksin ki hiç beraber olmayacaklar. Emin ol bu durumda arkadaşım mutlu olsun demek yerine gerçekten hiç olmamalari daha iyi.
Kızı kötülemek daha iyi
Peki kız bana bir şekilde sinirlenip hepsini anlatsa ne olcak
Kızın kendisinin kötülendigini bilmemesi lazım. Bu durumda da aracı kullanman lazım ki anlaşılmasın. Mümkünse kızın bilmediği birisi kız hakkında desin.
Düşündüm de kızın hiç kulağına gitmemesi lazım. Biri arkadaşı uyaracak sen de dizginleyeceksin sonrasında. Gerekirse birkaç gün alikoyacaksın.
Gerçekten mantıklı teşekkür ederim ama riskli baya riskli ama en mantıklısı bu riskli çünkü 3 ümizde aynı bölümdeyiz derslerimiz aynı yerde oluyor haliyle
Yani okul açıldığı zaman birlikte olucaz
Önce durumu tamamen toparla yani aradan biraz zaman geçsin arkadaş kurtarsin kendini sonra da af istemeyi unutma. Anana sövse haklıdır bu arada.
E tabi ve olay cidden dizi gibi oldu çünkü hoşlandığım hayatımın aşkı dediğim kızda aynı bölümde
Abooo baya sıkıntı durum. Cok dikkatli ol, en ufak firede gider iş.
Onunda duymasından o kadar korkuyorum ki
Evet işte ben nasıl böyle bir hata yaptım ki zaten o tamamen ayır bir dünya o kızdan o kadar hoşlanıyorum ki hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım
Saklama direkt de.
Ya çok üzülürse
bir şey olmaz
Nasıl olmaz