Zengin
Dürüst
Güvenilir
Yakışıklı
Serseri
Ağırbaşlı
Mülayim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En başta sadakat sahibi olması lazım, empati sahibi, merhametli ve cömert (cimri insan sizin ruhumuzu da emer) kendine saygılı ve bakımlı.. Bir duruşu, karakteri, sınırları olmalı herkese değil sadece kendini açtığı ailesi _ arkadaşları arasında eğlenen, kültürel ve tarihi mekan gezileri seven, ucuz zevk ve fantezileri olmayan, işlerini layığıyla yapan bu konuda disiplinli.. Anne sözüyle aptal gibi dolanmayan bu sözüm yanlış anlaşılmasın tabiki anne sözü dinlenir ancak bazen haddinden fazla durumlar oluyor. 🤷🏻♀️
Beyaz tenli kaslı kaslı güzel gözlü burnu düz büyük de değil yüzüne oturan bakışları parlak ve samimi saçları siyah tercihen düz elleri biçimli güzel kollar damarlı dkgzpsbs bir bey efendi arayışım bulunmaktadır şartları sağlayanların özgeçmişlerini takibe al butonundan göndermeleri rica olunur😅🤭
Güvenilir biri zaten dürüsttür. O yüzden o ikisi, mülayim, ağırbaşlı olmasını isterdim. Para mutlaka gerekli ama benim fazlasında gözüm yok. Bize yetecek kadar olsun, tamam.
Dürüst, güvenilir ve sadakati olması gerekiyor.
Cevap
7Cevap
karakterli biri
Biraz gurursuz olmalı bana karşı duygularını sürekli aktarmalı çat kapı yanıma gelmeli bazen
Güvenilir, ağırbaşlı, espirili, saçı sakalı düzgün, göbekli ve kıllı
Herkese ayrı oynamasın otursun oturduğu yerde yeter 😅
Milyon, sadık, güvenilir ve enerjik, mizahı yüksek.
Kafa dengi piskopat 7 24 zaman geçirilecek biri olması
Güvenilir olması en önce gelir
evliyim ben
maalesef : )
En önemlisi güven
Guldurebilmeli
Beni anlayan birisi
buldum ya
adana ☺️
Güvenilir yakışıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?