Karakteri, fiziksel özellikleri, mesleği, kültürü, ailesi bunların hepsini ayrı başlıklarda değerlendiririm, hepsi benim için ayrı ayrı önemli.
Peki ya sizin kriterleriniz nelerdir?
Peki ya sizin kriterleriniz nelerdir?
İlgi alanlarımız benzer olmalı, düşünce yapımız benzer olmalı, politik görüşlerimiz benzer olmalı, Az dindar veya komple dinsiz olmalı, Aldatma geçmişi var olmamalı (o kumarı oynamam ben), Dürüst olamalı ve istediğini dolandırmadan söyleyebilmeli. Fiziksel: Bir tane sınırım var onun üstünde olmalı.(bayağı düşük bir sınır) aşırı kilolu olmamalı (ya da bu durumu değiştirmek için çaba gösteriyor olmalı) Opsiyoneller (kriter değilde olması daha hoş): Hafif kıskanç olsa güzel olur, daha önceden ilişki yaşamamış olsa güzel olur ( ama çok da önemli değil), 174'ten uzun olmasa güzel olur (zira ben o kadarım), yaşıma ne kadar yakınsa o kadar iyidir, yeşil göz hoş olur.
olgun, fiziksel özellik olarak beklentim yok fakat zayıf olsa daha iyi olur, mesleği fark etmez, kültürlü biri olmazsa zaten olmaz onun dışında hangi kültürden geldiği de fark etmez, ailesi de beni ilgilendirmiyor fakat sinirli agresif ailelerin kızları da öyle oluyor, olgun ve düzgün bir aile olsa iyi olur, olgun olunca zaten ailesinin yanlışını anladığından kendisi öyle olmuyor.
Senin gibi olsun mesela😊
Beni biliyor gibi konuştun😀
Tanışırsak bilebilirim😊
Hmm zor 🤷♀️
Şansım yok mu yani😪
Eveet
Konuşabilirdik bence
Onun gibi olmalı, nerede ne yapacağını bilen, akli başında, sadakati ve merhameti bilen biri ☺️🌸
Cevap
10Cevap
azıcık yakışıklı (çok değil kıskancım :D )
fiziği biraz düzgün olsun öyle yarma gibi olmasın ama kuru kemikte olmasın yani
çok sigara içmesin alkol de aynı şekilde arada sırada içiyosa içsin
kendimize yetecek kadar maaşı olsun öyle yatta katta gözüm yok ama ay sonunu düşünerek yaşamak istemem
bana da sevildiğimi hissetsin yeter ben zaten onu evde sofrada yatakta fazlasıyla mutlu ederim :D
Hahah😀😂 sen tarif etsene bir kendini merak ettim
178 boy
göğüslerim tam kıvamında
fiziğim kum saati
kalçam da şekilli dolgun
yüzüm de güzel sarışın badem gözlüyüm
şimdi hakkım değil mi böylesini istemek :D
Ohaaa ayniyiz 😂 sadece ben esmerim bir bu farkli 😀 Aynen haklisin tabi
Çok fazla var neredeyse benimle aynı düşüncelerde olmalı bu da kusursuzluktur
Büşra Ayaydın gibi olanlari çok masum tatlis buluyorum ben
O kim bilmiyorum ya
Oyuncu
böyle kanatları olsun ve birde deniz kızı kuyruğu olsun ve yüzü recal mac adms gibi olsun ve bir de sesi souad massi ki gibi ruha şifa olsun bu kadar fazla birşey isemiyorum aslında
160-165 boylarında
İnce belli
küçük göğüslü
köprücük kemiği Belirgin olan
üst dudağı alt dudağından az daha büyük
bordo ruju seven
hanım hanımcık sessiz sakin biri 😇
İlk zamanlar çok şey isterdim sonra bu kriterlerim sabit ve az oldu. onlarda doğal, saydam ve dürüst olması. Bu 3 şey yeterli oluyor
Zeki, titiz, egosuz, hobilerimizin ve mizah anlayışımızın benzer olduğu, açık fikirli,özgür olmayı seven birini severdim.
Doktor olabilir.
Esmer, minyon, kısa saçlı olmasını isterdim.
Ailesi de fazla dindar olmasa iyi olurdu.
Karakter
Dürüstlüğü
Saygısı
Anlayışı
En önemlisi kalbi olması.
Karakteri olsun ilgi göstersin sadakatli olsun gerisini ben hallederim bro
Corona olsun yeter 😈
Sizden çok ne var 😅😂 tum dünyayı sardınız bee bir bitmediniz
Senin ne merak ettim soru soranların cevaplarini merak ediyorum 😊
Karakterli olması yeter
Nasılsa olmayacağı için kafa yormaya lüzum yok
Neden nasılsa olmayacağı icin hayalinde ki gibi biri olamaz mi çok mu üstlerde hayalin var
Hayır
O benim için ideal bir insan❤️❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?