Hayalinizdeki eş adayı nasıl olmalı?
Fiziksel özellikleri ve karakteri açısından,
Hadi yazın bakalım merak ediyorum 🤍
Fiziksel özellikleri ve karakteri açısından,
Hadi yazın bakalım merak ediyorum 🤍
Selamlar,
Hayalinizdeki eş adayı, kişisel tercihlerinize ve beklentilerinize bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, aşağıdaki özelliklere sahip bir eş adayı arayabilirsiniz.
Karakter ve değerler: Hayalinizdeki eş, sizinle uyumlu karakter özelliklerine sahip olmalıdır. Ortak değerlere ve ahlaki prensiplere sahip olmanız ilişkinizin temelini güçlendirebilir.
İletişim becerileri: İyi bir iletişim, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir unsuru olduğundan, hayalinizdeki eş adayı iyi iletişim becerilerine sahip olmalıdır. Karşılıklı anlayış, açık ve dürüst iletişim kurabilirsiniz.
Güvenilirlik ve sadakat: Hayalinizdeki eş adayı güvenilir ve sadık olmalıdır. İlişkideki güven temeli üzerine inşa edilen bir birliktelik, uzun vadede sürdürülebilir olabilir.
Fiziksel olarak beyaz tenli, kumral uzun saçları olan, fit ve orta boy bir erkek isterim. Karakter olarak ise yerine göre ciddi, yerine göre eğlenceli olabilen, tatlı dilli, güler yüzlü, fazla kıskanç olmayan, beni bir eşya gibi sahiplenmeyen, aklı fikri cinselliğe çalışmayan, bana karşı cömert ve kibar olan, saygılı, üslubu düzgün ve sakin biri olmalı. Sinirli biriyle asla yapamam.
Cevap
5Cevap
Uzun boy gobeksiz koyu renk goz sarisin olmasin
Zeki komik konusmasini davranmasini bilen eli ayagi duzgun biri olsun alkolsuz vs. Bana boyle eniste bulcan mi sjsnsjsjs
Bu tamamiyle benim beni tarif ettin 😅😅
Hayalimdeki erkekle benzer hahahhshs
Bende koyu kahve gözler esmer ten siyah saçlar biraz sakal uzun boy yapılı olsun efendi, komik yılışık olmayan biri hagahshd
Beni tarif ediyorsunuz ikinizde valla
Esmer misin sen bence kumralsin 😄
Aynn knk vallaha sjsnsn esmer olmasin ama ya bugday falan okeyde jssjs arapta olmasin. Zeytin gibi gozler efso mk ya sjsnsnsnsjjs
Esmerim boy 190 alkol sigara yok komigim kalıplıyım
Hahahhshshhd offf kanka ben biraz kitap okumaya gidiyorum
Bana inanmadıniz mı
Fotodaki sen misin
Evet
Kızıl saçlı , mavi gözlü, 172 boylarında, 66 kilo dolaylarında, 85 beden göğüslü.
Sevecen , güleç, iyiliksever, merhametli, baby
Maşallah Allah bağışlasın abime😁
Rosalind Franklin tipik örneğidir karakter olarak.
😭😭 klonlasalardi keske senin icin
Mezarından DNA örneği alacağım (!)😅
Bulursan al hahahahha
Öyle bir hayalim olmadığı için öyle bir eş adayıda yok
türbanlı olmasın yeter
Hahahhshsz
Evde kalcan hala konusuyon
Ne evde kalması be, daha 19 yaşında bir çıtırım 😉
Yass gecmiycekmi su gibi geccek bi kac sene sonra bu yazimi hatirla yasina guveniyo bi yaşa guvenme yolda giderken araba vuruur gberirsin mesela olum yasa falan bakmiyo guvenme fzla kendine hddjdh
Ah ah saf kzbanm. benim
Saniyormusun biriyle olcam. hadi bulsana madem bulsan nolcak aldatmiycakmi saniyosun yas genc diye birilerini blurum e bul bulsan nolcak havani alcaksin saf
Zeki olsun, bu kadar
Oyle
Sen misin
Herkes kendine göre zekidir 😄
Konuşmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?