Flörtünüz sizle tanıştıktan sonra başka bir karşı cinsle tanışabilir mi?

Hayır tabiki de tanışamaz. Benle tanıştıktan sonra artık hayatına ne arkadaş olarak karşı cinsten biri girebilir ne de başka bir şey anlamında girebilir. Ben çok kıskanç bir insanım o yüzden hayatımdaki insanın karşı cinsle olan samimiyetine her zaman karışırım ve asla bunu onaylamam sevmiyorum. Benimle sevgili olunca tüm karşı cinsle muhabbetini kesmeli.
Altı üstü bir flört yazıyor. Şiddete ne kadar da meraklıymışsınız… Flört edebilir, ‘ edemezsin’ diye bir şey yok. Senin de gerçekten hoşuna giden yahut merakını cezbeden biri oldu mu anlık eğlence maksadıyla ilgisine karşılık verebilirsin veya direkt ilgi gösterebilirsin. Önemli olan sınırı belirlemek, nerede duracağını bilebilmek. Flörtleşmeye mi daha çok kıymet veriyorsun, hâli hazırda olan ilişkine mi? İlişkine daha çok kıymet veriyorsan; flörtü devam ettirmezsin, orada o an bırakırsın, haa eğer ki flörtleşmeye ise; zaten partnerine geçmiş olsun.
Zihnim başka yerlere gitti o yorumu yazarken.
İlişki bile değil, görüşmeniz ‘ flört aşamasındayken’ daha neler neler diyorsunuz. Yaradan muhafaza, siz bir ilişkiye başlasanız demek ki partnerinize etmediğinizi bırakmazsınız.
Tabii ki başkalarıyla da görüşebilir, alnında ve kanında ismim yazılı değil ya, ortada ciddi ve resmî bir şey yokken istediğiyle istediğini yapabilir. Ben herhangi bir hak iddia edemem. Flörtleşmeler, partnerlerin birbirlerini cinsel olarak değerlendirmeye dayalıdır. Seçim bu hususta pek kıymetli şeydir. Hem zamanını yatıracak hem kendinden şeyler katacak gelişmekte olan ilişkinize… Değer misin, değmez misin, ne kadar değersin diye analiz edecek bu süreçte… Kısacası, rahat bırakın insanları. Kendi kafanızca gelin güvey olmayın.
Cevap
8Cevap
flört olayını kim çıkardıysa ben başka bi şey demiyorum! flört olmanın amacı maksatı bu 8 kişi ile aynı anda fingirdeyip hanginiz işime gelirse demek flört
Hayır tanışama tabi ki de.. çünkü flört demek zaten birbirini tanımak demek benimleyken başkasını tanıyacak konuşacaksa güle güle bile demeden çıkarım hayatından gitsin onunla tanışsın..
Bu flört denilen ilişki adını orsplk ile değiştirelim bence 😂
Guvenmiyorsan neden flörtünüz oluyor, istedigi ile tanisabilir konusabilir kendi hür akli ile yapabilir. Adam vardir adam vardir.
Bunu benden sağlayabilme kabiliyetine kalmış.
Öğrenmezsem zekiymis namussuz derim 😊 öğrenirsem zaten zeki de değilmiş namussuz derim 😅
Hayır, tanışamaz ve arkadaş olamaz. Sadece bana odaklanmalı. Beni görmeli yoksa gözlerine mil çekerim (mil şakasına yazılmıştır.)
Bu yorumu ben burada yazmıştım... rekabet sevsek esnaf olurduk.. isterse tanışabilir tabi
Hmm medeniyet diyorsun
Yiooo oyle bir sey demedim. Isterse yazsin dedim..
Yiyorsa yazsın gibi 😅
Sen zeki adamsin
Sen öyle diyorsan öyleyimdir
Yarin değiştirdim hsjsh
Değiştiririm
Tanışabilir. Flörte sadık kalma gibi bir düşüncem yok. Benim hiçbir şeyim değil sonuçta, alt tarafı sohbet ediyoruz.
daldan dala konanları sevmiyorum flörtlük orada biter sanırsam 😄
Herkese mavi boncuk dağıtıyorsa, o boncukları g. tüne sokarım.
Kırmızı boncuk dağıtır 😅
Şırıngayla kan alırım
Eğer öyle bir isteği varsa beni unutsun o kişi ile görüşmeye devam etsin.
Adam gibi bir yola çıkıldıysa başka insanlarla konuşulmaz..
Tanışabilir bunu kim engelleyebilir 😂 akıllı olan adamı elinden kaçırmaz 😂😂
Flört yapmam bir kere boş bir iş kim çıkardıysa bu şeyi
Tamam da nasil tanismak ornegin arkadasca mi flortce mi?
Herkese açıyorsa kendini o açtığı deliğe geri... anladınız siz 😂
Hayır, bu konuda çok saygılı olduğum için karşıdanda bunu beklerim
Tabiki de hayır ben nasıl sadiksam o da öyle olmalı
Flört ne ya, niye tanışmasın ayrıca? Tabi ki arkadaşlık sınırını aşmadığı sürece olabilir.
Tanışamaz efendim
En İyi Cevap