Selamlar... Galiba bazı durumlara tahammül edemiyorum...

Selamlar... Galiba bazı durumlara tahammül edemiyorum...
{ Merhaba. O tahammül edemediğin durumlardan örnekler versen? }
Erkek-Kadın ayırmadan cevaplayacağım; nasıl ki bir kadında algılaması rahatsız eden şeyler varsa, ortak bir kümeye alarak, erkek için de aynısı geçerli şeyleri yazacağım. Karşı cins temelli soruna rağmen, ortak bir yorumu uygun görüyorum. Böylece her iki cins de pay alsın.
Aklıma gelenler şunlar:
~ Bakımsız olması, bedenine yeterince bakım göstermemesi.
~ Samimiyetsizlik ve sinsilik etmesi.
~ Laubali, şımarık ve ukalaca konuşması.
~ Sanattan ve bilimden anlamaması. ( Özellikle; kitaplara bakış açışı ve muamelesi. )
~ Tutkusu olmaması ve anlık hevesler için gününü geçirmesi.
~ Gökkuşağı banyosundan çıkmış gibi rengarenk gezmesi. ( Giyim kuşam, süslenmece. )
~ Narsist ve aynı zamanda empati sorunlu/ özürlü olması.
~ ‘ Ben bu dünya için fazla değerliyim’ , ‘ Bana muhtaçsınız’ , ‘ Bensiz yaşayamazsın/ yaşayamazsınız’ kafasında takılması.
~ Fazla kiloluluk. ( Özellikle, el ve ayak bölgesinde. )
~ Kafasını tabiri caizse deve kuşu gibi kuma gömer, kendi zevkleri ve kurduğu dünyaya odaklanır, dış dünyaya sadece zorunda hissettiği anlarda kendini açık tutar. İşte bu insan tipi.
~ Kendi menfaatlerine dayalı olarak, çekince ve merhamet göstermeden birilerini kullanması.
~ Ağzı g*tü yalan kaynaması.
~ Pislik sevmesi.
~ Delice ve akılsızca davranışlarda bulunması, aklı sorunlu ve dilinin kemiği yok diye patavatsızlık etmesi.
~ Hayalî, kurgusal ve yapay karakterlere fazla düşkünlük göstermesi.
~ Romantizm ve kibarlık budalası olması.
~ İlgi, beğeni ve şehvet uğruna vücudunu baya baya teşhir etmesi.
~ Sosyal medyada, kendi özeline dair, paylaşım bağımlı olması.
Enerjisizliğe gelemiyorum. Atıyorum mesela günün nasıl geçti diye soruyor anlatıyorsun karşında aldığın cevap hımm iyi. Abii deliriyorum ya deliriyorum o an o telefonu onun bir tarafına sokasım geliyor o yüzden enerjisi olmayan şahıslarla muhattap olmuyorum 😃
Karşı cins değilde genel olarak biri beni takmıyorsa veya takmıyor gibi yapıyorsa soğurum
Sinir bozucu bir durum.
Biraz yüksek sesli nefes alsa bile soğuma ihtimalim var yani o an ki moduma bağlı
Mood
Teşekkür ederimm 💞
Rica ederim. 🌸
Cevap
27Cevap
Eğer bana yalan söylerse ya da durduk yere soğuk davranmaya başlarsa. trip atarsa veya bir sorun olduğunda bunu konuşmak yerine direk iletişimi keserse soğurum çünkü güvenemem.. bir de eğer benimle çok zıt düşüncelere sahipse empati yapmıyorsa kaba konuşuyorsa bu da soğumama neden olur.. ve kendi gibi davranmıyorsa sürekli bana yalan söylüyorsa...
Kanka dolmuşsen sen.
Öyle kankam 🌸
Ben karşı cinsle olan samimiyetinden dolayı soğurdum sanırım. Birde başka kızlar hakkında konuşan sürekli eski sevgili muhabbeti yapan bir adamdan anında soğurdum. Eski ilişkisini ballandıra ballandıra anlatan adamın hayatımda hiçbir yeri olamaz çünkü. Birde bana karşı saygısız biri ise ondan soğumam için yeterli bir sebep diye düşünüyorum ben bunları sevmem.
Dinlemeyi bilmiyorsa, saygısızca davranıyorsa, yaptığı şeylerle sürekli övünüyorsa, iğrençleşecek kadar sinirlenmeme neden oluyorsa, fikirlerime, düşüncelerime saygı duymuyorsa, arada bir saygıdan çok saygısızlık yaratacak konular açıyorsa, parasıyla övünüyorsa, kendi cinsini ve karşı cinsi gerekmedikçe aşağılıyorsa, hakkını yediren bir tipse, fazla laubali tavırları varsa, herşeye at gözlüğüyle bakıyorsa.
bana karışırsa veya şunu kaldır bunu giyme bu kim takipten çık direk soğurum ya da bir ortamda ben bir şey anlatıyorsam o şeyi bozup hayır o öyle değil böyle derse direk uzaklaşırım aşırı itici hareketler keko keko canım saçma kıskançlıklar aşırı tiksinirim
Cok kotu biseyle karsilasmistm toplum sinemaya sevgilisiyle gelmis belli bir herif burnunu karistiriyodu cikani eliyle yuvarladi fln🤢🤢 kız da farketti uyardi boyle igrencc
Gevşeklik, sırnaşıklık, boş konuşması, kıçının başının ayrı oynaması ve bir ağırlığının olmaması koşarak uzaklaşma nedeni :D
Shit testleri abartınca, testing drivingte olmasam bile öyleymişim gibi sanmaya başlıyom, boku çıkıyor.
Sırf günaydın mesajı atmamisim diye flört ettiğim kız konuyu uzattikca uzatti. Sen benimle böyle konusamazsin deyip engelledim. Terbiyesizlikti resmen
Herkesle samimi olan herkesle anlasamazsın be abi yanlış mı düşünüyorum
Kaba
Saygısız
Kendini beğenmiş
Hangi birini saysam ki.
Herkesle samimi olmasından başlayabilirim mesela.
Aynen, herkes için geçerli.
Hı hı.
Kıskançlık
Yobazlık
Bencillik
Benim dediğim olacak diyen
Kadınları aşağılayan
O kadar çok var ki bacım ne anlatiyim
Ağız kokusuna dikkat etmemesi
Kıskanmaması ya da çok kıskanması
Kıyafete karışması
Kız arkadaşları olması (sevgiliysek)
Pardon şaka yaptım ana de armas zaten bu kız sjsj
Saygisizlik oldugunda yalan oldugunda ihanet oldugunda
Karşı cinsle olan samimiyeti anında biter buz gibi olurum umarım böyle bir şey yaşamam
Beni takmayışı, beni dinlemiyorsa aldırış etmiyorsa, fikirlerimi kulak asmıyorsa soğurum.
Sokakta öyle güzel kızlar var ki , onları gördüğüm de ne soğuması hemen kanım kaynıyor.
Kore düşmanıysa
Djdkr
Tabi tabii olmayalım düşman.
Ilk baktigim bakımlı olması olur mesela saç sakal birbirine girmişse soğurum dişleri sarıysa sigaradan soğurum çok gevşek davranıyorsa insanların içinde beni yerin dibine sokarsa zaten orada bende onu yerin dibine sokarım o ayrı mevzu
Kibirli olması, kızlar doğal kendi halinde ve onlara güven veren erkekleri sever.
Şey alakasiz olacak ama resimdeki film veya dizinin ismi ne?
Atatürk hocalarımızı astı diyorsa. O zaman direk vatan hainidir.
Beni kıskandırmak için saçma sapan işler yaparsa soğurum
Bana kur yaparken ışık yakarken, aynı ışıktan herkese yakarsa, yalancıysa cok fazla kibir varsa sogurum.
Laubalilik
Yalan
Görgüsüzlük sevmem
Kadınlarla çok yılışık olursa
Sığ beyinlerden
Kibir, gevşek davranışlar, durmadan küfürlü konuşması ve bel altı imalar
Eli işte gözü oynaşta olursa direk soğurum
Başka kızlarla samimi olması
Kitapları sevmemesi
Yanımda gaz çıkartmasın geyirmesin
AKPli olursa
Cimri olması
Osurup gülüyorsa...(bilerekten)
Ego varsa ben kaçar
kızlarla samimi olması
bişey yapmasalar da soğurum
Herkesin tahammül edemediği bazı şeyler vardır..
Israr, trip ve saygısızlık
Kibir, ketunluk🤢
Böbürlenme, şov merakı, yalan söylemesi
zekasi olmayan kiza katlanamiyorum
Yalaninı yakalarsam
Saygisizlik
Soğuk davranış
Her kıza yavsiyorsa her kızla yakınlık kuruyorsa
Cimri olması beni aşırı iter ya
Yalana tahammulum yok
Ezik olursa soğurum
Kol kıllarını almazsa.