@gizemlikız4444 @gizemlikiz4444 sevdiğim kıza istediğimi sorarım. Sevgili olacak kişinin geçmişini bilmek benim hakkım. Sen niye soruya atladın ki hemen ben haklıyım her türlü
Kadınlar kimsenin malı olmadığı için her önüne gelen dokunamaz kadına. Kadın bedenine ve kendine değer veriyorsa meşru yollarla izin verecek buna. Erkekler evlilik zor olduğu için kolayca ulaşmak istiyor kadına. Kadınlarin çoğu a. ptal olduğu için kendisine iki çift tatlı söz söyleyene teslim oluyorlar. Bu durumda sizler gerı kafalı olmuş oluyorsunuz. Adam sevgili adı altında taciz ediyor kızı kız da hoşuna gittiği için izin veriyor buna. Sonra terk ediliyor. Gelsin yenisi. Yol geçen hanı gibi her gelen kokluyor çiçeği
@gizemlikız4444 @ragnar_lodbrok sana kim bakar ancak onunla bununla çok kolay birlikte olan kadınlar bakar. Benim dediğim aşk başka bir şey. Sen hiç anlamazsın 😂
Hayatında bir kadınla gerçek anlamda yakın olmamış, kimseyle beraber yaşamamış, hiçkimsenin en yakın dertlerini dinlememiş, ailevi problemlerine müdahil olmamış, kimse ile gerçek anlamda beraber gülüp ağlamamış, kimseye hayatında yer vermemiş biri için briaz fazla iddialısın sen bu konularda.
Zaten bu meseleler hakkında bır bır konuşan tipler, genelde konuya uzak insanlar oluyor
Ki mesele sadece sen de değilsin. Bu memlekette alkolden sürekli dindar, ağzına alkol almayan, kulaktan dolma üç beş şey duymuş insan konuşur
Seksten, bakir tipler konuşur durur.
Iphonedan, teknolojiden bihaber dedeler, Iphone, Samsung telefon dendiği zaman ''Bunlar da iyice telefon bağımlısı oldu, işleri güçleri Instagram'' diye saçmalar, dünyanın artık nereye gittiğini falan düşünmez anlamazlar kafa 1982'de durmuştur
Hürriyetten, kapalı toplumcular sürekli konuşur
Hukuktan, şeriatçılar konuşur
Kim neyle alakası yoksa onun hakkında pes perdeden bar bar konuşuyor
Ukrayna'da adı çıkmış bir kadının bile 50 kişi ile yatması o kadar kolay olmuyor, bak bunu da yanlış biliyorsun. Striptizci kankaları olan adama böyle şeyler söyleme etkisi olmaz
Ayrıca şu sitede kadınları benim kadar yerin dibine sokan çok az insan var.
Gerçi ben alıştım birilerine yaranma gibi bir derdim yok, ama tabii herkes işi kendinden biliyor. Burada insanlar ''Evet ya, kızların hepsi yollu oldu'' desin de kendi kendine circlejerk yapsın diye uğraşan tipler beni de kadınlara yaltaklanan biri olarak görüyor
@ragnar_lodbrok 2 kişiden fazla biriyle birlikte olan birisiyle ben sevgili olamam kardeşim. Benim şimdiye kadar tek kız arkadaşım oldu yani kendimi tutabildim. Daldan dala atlamadım 🙂
Eskiden kızlar nazlı falan değildi. Eskiden toplum tarım toplumu görüşüne daha yatkındı (Hala böyle kesimler var), kadınların bütün varlık amacı aile içinde düzgün yetiştirilip, birileriyle evlendirilerek topluma kazandırılmaktı
Kadınlar eskiden ''Şimdi biriyle yatarsam ve evlenmezse adım çıkar, beni kimse almaz'' diye tamamen çıkar amaçlı yaklaşıyordu olaya
Yoksa 20 yaşında bir kadın erkekler kadar seks yapma heveslisi oluyor
Şimdi o bariyer kalktı ve kadınların gerçekte olduğu şeyle karşılaşıyorsun.
Senin kendini tutabilmen seni bağlıyor, biri kalkıp sana ''Mazbut, iktidarsız herif, kaç yaşına gelmiş iki karı memesi ellememiş yatakta iş görmez bu'' diye ileri geri konuşsa ne kadar boş konuşmuş olacaksa, senin de insanlara sırf seks yapıyorlar diye dar dar etmen aynı şekilde boş konuşmak oluyor
İnsanlar nikah ile çiftleşir cinselligi esiyle tadar öğrenir. Hayvan gibi çiftleşmek. Kimse deneme tahtası değildir. Bir sıkıntı varsa orada doktor var aile danışmanları var. Destek alırlar. Haram yollara başvurmaya gerek yok. Anneniz kardeşiniz de gitsin o zaman başkasında deneme yapsın adamı konuşturuyorsnz
Ha diyelim ki gerçekten erkek yine kendi bilir. Demek ki o kaç kişinin sevdiği kızın üstünden geçtiğini önemsemiyor, kıskanmıyor. Bu kadar rahat bir adam
yahu sen benim üniversitede kız arkadaşımın olmadığını nerden biliyorsun? Yanımda mıydın, oldu ve o durum benim özelim. Buradan sallamayı bırak. Konuyu da kapat
Yok anlaşamadık, o hareketli hayatı seviyordu. Ben daha çok evde takılmayı, film izlemeyi ve oyun oynamayı. Her gece bara gitmek isteyen kız arkadaşımla yapamadım işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar insan, her insan gibi kendilerinin de ihtiyaçları var, ülkedeki yobazlık oranı düştükçe kendilerinin hürriyeti artıyor
Dolayısı ile senin gibi tarım toplumu kültüründen kopamamış tiplere kendini beğendirme niyeti de olmuyor kimsenin
Ne alakası var, ben geri kafalı bir insan değilim. Çok fazla rahatlar. İlk ve son kalmamış
Vurdu gol oldu reis
@gizemlikız4444 eee senin işine gelmesi normal tabii yap yap hesap sorulmasın
Yoo gayet geri kafalısın, kadınları ''el değmemiş'' diye betimlemenden anlaışılıyor
Neye göre fazla rahatlar? İlk ve son kalmamıştan kastın ne?
1943 doğumlu Memik Dede mentalitesi ile düşünüp sonra bu yüzüne vurulunca ''Ben geri kafalı değilim'' diyorsun
Yapıp yapmamam seni ilgilendirmez. günah benim boynuma
Kadınların ilk aşkı, özel anlar diye önem verdiği dönemden aman bu da olsun nolacak ya denilen döneme geldik. @ragnar_lodbrok
@gizemlikız4444 @gizemlikiz4444 sevdiğim kıza istediğimi sorarım. Sevgili olacak kişinin geçmişini bilmek benim hakkım. Sen niye soruya atladın ki hemen ben haklıyım her türlü
Ne ilgisi var, ilk aşk, özel an diye bir şey olmadığı sonucuna nereden vardın?
Farkında değilsiniz ama, insanlar sizin dışarıdan baktığınız gibi ''Eamaaan, ha biri ha beşi'' kafasında değiller, ne bu ülkede ne de Avrupa'da falan.
Hayatın doğal bir akışı var, yetişkin insanların seks hayatının olması beklenir, sağlıklı ve doğal olan budur.
Ne yapacak ilk sevgilisinden ayrıldıktan sonra manastıra mı kapanacak insanlar?
Ben sadece yorumu beğendiğimi söyledim namusuma laf söyleyen sensin. Sana bir şey yazan yok
Sen de tetikte bekliyorsun kime sataşsam diye senin oyununa gelemeyeceğim hadi bay
Tamam kanka sen herkesle yatan bir kızla sevgili ol, nasıl olsa dert etmiyorsun 😌 aman ya kız kendini kapatsın mı diye kendini avutursun
@gizemlikız4444 namusuna laf eden yok düzgün kaldıysan onu söylesen kibar yorum yapardım. Neyse 🫠
@gizemlikız4444 bu benim kafa yapım, birisine sataşma gibi bir derdim yok. Adam bana geri kafalısın, yobazsın yazıyor
Kendimi avuttuğum yok, ayrıca, kimsenin herkesle yatması da mümkün değil
Herkes senin kadar sığ, ezik değil ''Acaba bir başkasıyla yattı mı'' diye kendini paralamıyor.
Bu arada benim ortalamada beraber olduğum kadınların senin yüzüne bakma ihtimali çok düşük zaten seni alakadar eden bir durum yok
Ahahah demin senin işine geliyor yap yap diyen bendim galiba. Şimdi kıvır anca. Seninle uğraşmam. Ne yaparsan yap
Kadınlar kimsenin malı olmadığı için her önüne gelen dokunamaz kadına. Kadın bedenine ve kendine değer veriyorsa meşru yollarla izin verecek buna. Erkekler evlilik zor olduğu için kolayca ulaşmak istiyor kadına. Kadınlarin çoğu a. ptal olduğu için kendisine iki çift tatlı söz söyleyene teslim oluyorlar. Bu durumda sizler gerı kafalı olmuş oluyorsunuz. Adam sevgili adı altında taciz ediyor kızı kız da hoşuna gittiği için izin veriyor buna. Sonra terk ediliyor. Gelsin yenisi. Yol geçen hanı gibi her gelen kokluyor çiçeği
@gizemlikız4444 @ragnar_lodbrok sana kim bakar ancak onunla bununla çok kolay birlikte olan kadınlar bakar. Benim dediğim aşk başka bir şey. Sen hiç anlamazsın 😂
@bitirim_05 aynı şeyden şikayetçiyiz. Ben her çiçekten bal yapmıyorum. Uzun süredir yalnızım
@bitirim_05 👏👏
@KodPerseus senin de yorumunu alalım
Bitirim 05 adlı kullanıcı zaten olayı güzel açıklamış. Üzerine konuşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum.
@bitirim_05 Kadının vücudunun sahibi kendisi olduğu için, kiminle ne yaptığı da kendisini bağlıyor.
Embesilce kelime oyunlarıyla olayı çevirmeye çalışma
Aklınızda hala kadının seks yaptığı zaman erkek tarafından kullanılan bir mal olduğu fikri var.
Kendi cinsinize zerre kadar saygınız yok, kadın da erkeği kokluyor teknik olarak ama umrunuzda bile değil
Hayatında bir kadınla gerçek anlamda yakın olmamış, kimseyle beraber yaşamamış, hiçkimsenin en yakın dertlerini dinlememiş, ailevi problemlerine müdahil olmamış, kimse ile gerçek anlamda beraber gülüp ağlamamış, kimseye hayatında yer vermemiş biri için briaz fazla iddialısın sen bu konularda.
Zaten bu meseleler hakkında bır bır konuşan tipler, genelde konuya uzak insanlar oluyor
@ragnar_lodbrok aynen, ben bır bır konuşuyorum. Her şeyin en iyisini sen bilirsin. Megolamanlık bu olsa gerek 😂
Her şeyin en iyisini ben bilmiyorum da, sen hiçbir bok bilmiyorsun sorun orada
@ragnar_lodbrok bence sen buralarda harcanıyorsun ya valla senin gidip bir kadınları çok iyi anlıyorum temalı kitap yazman gerekiyor
Ki mesele sadece sen de değilsin. Bu memlekette alkolden sürekli dindar, ağzına alkol almayan, kulaktan dolma üç beş şey duymuş insan konuşur
Seksten, bakir tipler konuşur durur.
Iphonedan, teknolojiden bihaber dedeler, Iphone, Samsung telefon dendiği zaman ''Bunlar da iyice telefon bağımlısı oldu, işleri güçleri Instagram'' diye saçmalar, dünyanın artık nereye gittiğini falan düşünmez anlamazlar kafa 1982'de durmuştur
Hürriyetten, kapalı toplumcular sürekli konuşur
Hukuktan, şeriatçılar konuşur
Kim neyle alakası yoksa onun hakkında pes perdeden bar bar konuşuyor
Dünyadaki en geniş insan olarak seni ilan ediyorum. Geniş geniş takıl. 50 kişiyle de birlikte olsa sorun yok nasıl olsa 😌
Ukrayna'da adı çıkmış bir kadının bile 50 kişi ile yatması o kadar kolay olmuyor, bak bunu da yanlış biliyorsun. Striptizci kankaları olan adama böyle şeyler söyleme etkisi olmaz
Ayrıca şu sitede kadınları benim kadar yerin dibine sokan çok az insan var.
Gerçi ben alıştım birilerine yaranma gibi bir derdim yok, ama tabii herkes işi kendinden biliyor. Burada insanlar ''Evet ya, kızların hepsi yollu oldu'' desin de kendi kendine circlejerk yapsın diye uğraşan tipler beni de kadınlara yaltaklanan biri olarak görüyor
@ragnar_lodbrok benim derdim aşk kusura bakma ama önüne gelenle birlikte olmak aşk değil. Eskiden kızlar nazlıydı
@ragnar_lodbrok 2 kişiden fazla biriyle birlikte olan birisiyle ben sevgili olamam kardeşim. Benim şimdiye kadar tek kız arkadaşım oldu yani kendimi tutabildim. Daldan dala atlamadım 🙂
Eskiden kızlar nazlı falan değildi. Eskiden toplum tarım toplumu görüşüne daha yatkındı (Hala böyle kesimler var), kadınların bütün varlık amacı aile içinde düzgün yetiştirilip, birileriyle evlendirilerek topluma kazandırılmaktı
Kadınlar eskiden ''Şimdi biriyle yatarsam ve evlenmezse adım çıkar, beni kimse almaz'' diye tamamen çıkar amaçlı yaklaşıyordu olaya
Yoksa 20 yaşında bir kadın erkekler kadar seks yapma heveslisi oluyor
Şimdi o bariyer kalktı ve kadınların gerçekte olduğu şeyle karşılaşıyorsun.
Senin kendini tutabilmen seni bağlıyor, biri kalkıp sana ''Mazbut, iktidarsız herif, kaç yaşına gelmiş iki karı memesi ellememiş yatakta iş görmez bu'' diye ileri geri konuşsa ne kadar boş konuşmuş olacaksa, senin de insanlara sırf seks yapıyorlar diye dar dar etmen aynı şekilde boş konuşmak oluyor
İnsanlar nikah ile çiftleşir cinselligi esiyle tadar öğrenir. Hayvan gibi çiftleşmek. Kimse deneme tahtası değildir. Bir sıkıntı varsa orada doktor var aile danışmanları var. Destek alırlar. Haram yollara başvurmaya gerek yok. Anneniz kardeşiniz de gitsin o zaman başkasında deneme yapsın adamı konuşturuyorsnz
@bitirim_05 Ragnar bence kadın kendi yaptıklarını sonuna kadar savunuyor. Erkek olsaydı zaten yarası böyle olmazdı. Bırakalım o böyle geniş düşünsün
Ha diyelim ki gerçekten erkek yine kendi bilir. Demek ki o kaç kişinin sevdiği kızın üstünden geçtiğini önemsemiyor, kıskanmıyor. Bu kadar rahat bir adam
@bitirim_05 Öyle bir şey yok, herkes de denime tahtasıdır.
Haram diye bir şey de yok, yetişkin insanların kiminle ne yaptığı da kimsenin meselesi değildir
Lütfen ilkokul çocuğu ayarında düşük zekalı köylü triplerini bırakınız
Oğlum ben kadınların birileriyle yatmasını ''üstünden geçmek, elden ele dolaşmak'' olarak görmüyorum.
Fikren yaşadığınız çağın ve birey olmanın yapısını kavramamış insanlarsınız. Köy yerinde yedi sülalem sizin gibi, onlarla bir derdim yok
Ama internete girip böyle şeyler sormak avelliktir.
Biraz büyüyün, hayat böyle geçmiyor, bak sonra ''ABi kızlar çok kötü yeaa'' diye veryansın ediyorsunuz
@bitirim_05 Ya bak şimdi düşününce sinirlendim, ulan bu kadar basit mi bu? ''Sıkıntı varsa doktor var, aile danışmaları var''
Hayatında doğru dürüst cinsel hayatı olmayan tiplerin bu işleri hafife alması böyle oluyor.
Ya sen evlendiğin kişiyle seks yapmaktan hoşlanmıyorsan? Hiçbir aile danışmanı bunu çözemez
Ayrıca öngördüğün şey toplumun ve hayatın akışına aykırı. 1940 yılında değiliz, insanlar 20'li yaşlarının sonuna doğru evleniyor, eğer evlenirlerse
Daha da önemlisi, boşanıyorlar
E ne oldu şimdi , 30 yaşına kadar seks yapmadan mı yaşayacka insanlar?
Buna evet diyor iseniz, söylenecek tek laf ''NAH!!' olur
Beyler altı üstü alkış emojisi attım birine, ona da pişman oldum. Sabahtan beri bildirim geliyor
@KodPerseus 😂🤣😆
@kodperseus kanka ben haklıyım ya konuyu uzatmayalım daha fazla 😌 sen zaten benim kafadasın. Çak 🤜🏻
Yoo ben haklıyım, senin bu konularda konuşman bile abes.
Daha da korkunç olanı söyleyeyim, bu kafayla hiçbir zaman mutlu falan olamayacaksın bilmiş ol
Senin 50 yaşında versiyonlarını da tanıdım ben hem ülke içinde hem ülke dışında
55 yaşında hayatı boyunca cinsel tatminsizlik yaşamaktan ötürü 23 yaşında kızların peşinde koşup kendilerini rezil ediyorlar
yahu sen benim üniversitede kız arkadaşımın olmadığını nerden biliyorsun? Yanımda mıydın, oldu ve o durum benim özelim. Buradan sallamayı bırak. Konuyu da kapat
Kıvırma boşuna, yemezler.
Git yaz kardeşim kız arkadaşımı çıplak da gördüm, dokundum da bunu yayınlayacak değilim. Özel hayatım bana kalır. Sakız etmem
Senin gibi 100 kızla yatmadım tabii ben gayet güzel, bakımlı ve beni sevdiğine inandığım kızla oldum.
Vay anasını ya, bak bu mantığı hiç anlamam, bu dualistik yaklaşım bu memleketin en büyük sorunu
Yurdumun mazbut tereslerine göre, mesela birden fazla insanla olmuş herkes 300 kişiyle falan yatıyor en az
Çok acayip, nereden çıkardın benim 100 kızla yattığımı?
Hayır bir de, ''Beni sevdiğine inandğım kızla oldum''
Bunu kadınlar söylese anlarım da, erkekler böyle altı boş romantik goygoy yapınca komik de oluyor
Ne oldu sonra? Seni o kadar da sevmiyor muymuş?
Gayet güzel bakımlı falan da diyor, bütün bunlar işte komplekslilikten
Yok anlaşamadık, o hareketli hayatı seviyordu. Ben daha çok evde takılmayı, film izlemeyi ve oyun oynamayı. Her gece bara gitmek isteyen kız arkadaşımla yapamadım işte.
Sen el değmemiş misin yoksa erkek uruspusu musun
tek bir kız arkadaşım oldu bro seneler önce
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!