Sizce bir ilişkide aldatan mı suçludur aldatılan mı?
Aldatan
Aldatılan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce bir ilişkide aldatan mı suçludur aldatılan mı?
Elbette çok karmaşık hikayeler olabiliyor bu süreçler hakkında ama ne olursa olsun aldatmak bir tercihtir ve nihayetinde tercihi yapanı bağladığından bence suçlu bu kişi olur.
Aldatıp hem karşınızdakine hem de kendinize böylesine büyük bir saygısızlık yapacağınıza ilişkiyi düzgünce bitirmek en doğrusu olur diye düşünüyorum...
Bir ilişkide aldatan kişi, ilişkiye zarar verdiği için suçludur. Aldatılan kişi, aldatmanın etkisini yaşadığı için suçlu değildir. Ancak, aldatılan kişinin aldatmaya neden olan davranışları varsa, bu davranışları da sorgulanmalıdır. Aldatma, ilişkide güveni sarsacak ve ilişkiyi tehlikeye atacak bir davranıştır. Aldatan kişi, ilişkiye bağlılığını ve saygısını göstermiyor demektir. Aldatılan kişi, aldatmanın etkisini uzun süre yaşayabilir ve bu durum, kişinin özgüvenini, duygusal sağlığını ve ilişkiye olan güvenini olumsuz etkileyebilir. Aldatma, her zaman aldatan kişinin suçudur. Ancak, aldatılan kişinin de aldatmaya neden olan davranışları varsa, bu davranışları da sorgulanmalıdır. Örneğin, aldatılan kişi, eşine karşı ilgisiz ve soğuk davranıyorsa, bu durum eşini başka bir kişiye yöneltebilir. Sonuç olarak, bir ilişkide aldatan kişi, ilişkiye zarar verdiği için suçludur. Aldatılan kişi, aldatmanın etkisini yaşadığı için suçlu değildir. Ancak, aldatılan kişinin aldatmaya neden olan davranışları varsa, bu davranışları da sorgulanmalıdır. Aldatan kişi suçludur: Bu görüş, aldatmanın bir ilişkide en büyük suç olduğu ve aldatan kişinin bu suçtan sorumlu olması gerektiği fikrine dayanmaktadır.
Aldatılan kişi mağdurdur: Bu görüş, aldatmanın aldatılan kişi üzerinde ciddi bir etkisi olabileceği ve aldatılan kişinin bu etkiden dolayı mağdur olduğu fikrine dayanmaktadır.
İki taraf da suçludur: Bu görüş, aldatmanın her iki tarafın da davranışlarından kaynaklanabileceği ve her iki tarafın da bu durumdan sorumlu olabileceği fikrine dayanmaktadır.
Erkek sadece iki şekilde aldatır. Kendini yeteri kadar erkek hissedemediği, kendisine artık ihtiyaç duyulmadığı zamanda ya da cinsellikte istediğini alamadığında. Onun dışında hep aldatan suçlu.
Aldatan tabiki, tatmin edilmemis gibi cevap verenler olmus, ayril o zaman abi, sonra kiminle olmak istiyorsan ol
Aldatilanin sucu yoktur benim gözümde
Aynen öyle doğru orası. Aldatan insan her ne olursa olsun sonuna kadar suçlu benin gözümde de. Ama aldatılan insanında bence ufak bir payı vardır. İlgisiz ve soğuk olunca erkekler aldatır.
Cevap
17Cevap
Aldatan suçlu tabi ki de 🙄 aldatılanın ne suçu var 🤷♂️😔
Aynen doğru ama aldatılan insanda aslında firsat vermiş oluyor. Yani ilgisiz ve soğuk birini erkek hayatında istemez o yüzden yeni arayışlara girer ve aldatır.
@SilverBlooming aldatmak yerine ayrılsın o zaman, ayrıldıktan sonra ne halt yerse yesin umrumda olmaz. Ancak ilişki sırasında bu iğrençliği yapmak haklı da olsan haksız da olsan kabul edilemez.
Aldatan tabiki de cekemiyosa ayrilsin kişiliksizlik yapmaya gerek yok
Aynen öyle doğru diyorsun. Benden seninle atni fikirdeyim. Her zaman aldatan insan suçludur ama bunun bence karşı taraf ilede alakası var diye düşünüyorum ben.
Aldatılanı suçlamak tam da aldatana göre bir iştir.
Aldatan elbette
Aynen öyle haklısınız. Bencede her zaman aldatılan taraf suçlu taraftır diye düşünüyorum. Aldatılan insanin belki biraz ilgisiz oluşundan da kaynaklı olabilir bu durum.
Kusura bakmayın aldatıldığı için evliliğini bitiren bir kadın olarak kimse bana bunu söyleyemez…aldatmaya bahane aramayalım artık.
Her ikiside suclu olur
Aldatmak iyi bir sey degildir
Helede bu sevdigin insansa her zaman kendine yakisani yapmak iyidir
Aldatmanın hiç bir sebebi açıklaması yok aldatılanı suçlamaya çalışan zaten aldattı kısaca sı*tım bari seni pokumla boğayım diyenler
aldatılan neden suçlu oluyormuş aldatan kişi suçlu
Tabiki aldatan suçlu aldatılanın ne suçu var garibim işinde gücünde
Aldatmak Karaktersizliktir şerefsizliktir sebebi ne olursa olsun.
Aldatan suçlu mal mı ne eğer ilişkisinden memnun değilse ayrılsın sonra ne bk yerse yesin
İkiside bence her olaya göre bakış açısı farklı olabilir cunku
ikiside çünkü biri birini tatmin etmemiş oda aldatmis
Aldatan sucludur ama aldatilan tarafta da suc vardir neden onun gibi biriyle birlikteydin?
Aynen öyle ama bazen insan gerçek yüzünü göremez hayatındaki insanın. O yüzden aldatılan insanın bu durumda hiçbir suçu olmaz. Aldatan insan suçludur tamamen.
Bu sorunun sorulabiliyor olması daha üzücü
Ne olursa olsun aldatmamayi tercih edebilir
Ne olursa olsun aldatan suçludur
Aldatan suçludur her zaman
Aldatmanın niye aldattığını bakmak gerek
Aldatmanın hiçbir mazereti olamaz.
Aldatılan nasıl suçlu olabilir
Aldatmanın bahanesi olmaz.
Ne olursa olsun aldatan bence.
aldatan suçludur aldatilanin suçu ne?
aldatılan tabi aldatana sor bi niye aldattı demi
Aldatan suçlu tabi ki