Evet yazarım başkası olsa yazmazdım ama sevgilim görüldü atıyorsa bir nedeni vardır yani o an işi olabilir veya canı sıkkın olabilir bende merak edeceğim için sürekli sorardım ya da arardım.. veya yazmasını beklerdim.. aynı şekilde çok güvendiğim samimi arkadaşım görüldü atsa zaten bir süre sonra yazar diye düşünürüm bunları çok da sorun etmezdim
Sevgilim yok ama zamanında çok görüldü yemişliğim var. Şu andan itibaren hayatımda kim olursa olsun 2 hakkı var. 3. de zaten görüldü atacak bir ben olmayacağım için sorun yok 😂
Kim olursa olsun benim mesajıma görüldü atıyorsa o geri mesaj atana kadar asla mesaj atmam bu konuda sanırım birazcık katıyım hiç bir şey yapmadan öyle dururum
Yazmışlığım var ama sorarsan şimdi olsa yazsr mısın diye hiçbie şekilde yazmam sen yazmadıkça nasılsa aklına gelixek ve yazıcak başka türlü kaybetme korkusu yaşamıyorlar
kimse bana görüldü atamaz kurtlar vadisi yasaları geçerli bizde hayatıma giriyorsa bir kadın bunun dönüşü yok yıpratır incitir paramparça ederim kalbisini 🤝