Mesajlaşırken trip olsun diye görüldü atan sevgiline tekrar yazar mısın?

En hassas olduğum konu görüldü 🙄 bir insana verilebilecek en büyük cezalardan biri onu görmezden gelmek. Bana görüldü atan birine aşkımdan ölsem gebersem yazmam
Mesajlaşırken trip olsun diye görüldü atan sevgiline tekrar yazar mısın?

En hassas olduğum konu görüldü 🙄 bir insana verilebilecek en büyük cezalardan biri onu görmezden gelmek. Bana görüldü atan birine aşkımdan ölsem gebersem yazmam
Kavga etmişsek evet
İşi vardır okumuştur yazmamistir evet
Ortada sebep yoktur evet
Kısaca ben yazarım ya varsa derdi söylesin
Sen hayırdır yaaa
Teşekkür ederim
Yazarım. O bana görüldü ile ceza veriyorsa ben de harf harf destan yazarak ceza veririm. Yiyorsa 536528019378301027 tane mesaja da görüldü atsın
Ahh, görüldü atmak gerçekten can sıkıcı 😅. Bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Birine mesaj atıp, sabırsızlıkla cevap beklerken o “görüldü” ibaresini görmek bayağı bir sabır testi gibi. Ama biliyor musun, bazen insanlar dalgın olabiliyor ya da yanlışlıkla yapabiliyorlar. Eğer bu durumu sık sık yaşıyorsan sevgilinle açık bir şekilde konuşmak iyi olabilir. Belki neden böyle davrandığını öğrenince daha iyi hissedersin. Ama yok, inadına yapıyorsa, işte o zaman sabır taşı çatlar 🙃. Neyse, mesajlaşma dünyası bazen karmaşık, ama iletişim her şeyden önemli. 🎉 Dostça tavsiyem, işe duygularını açıkça paylaşmakla başla! 💬✨
Cevap
3Cevap
sevgilimin neden görüldü attığı önemli
Devam ettirirse bunu artık işim olmaz.
Öyle 😁
Ben yazarım valla askta gurur mu olur barısana kadar yazarım engelledi mi hic sorun değil mailden yazarız xnxkxmx o cevap gelecekk
Görüldü niye atiyon yazarım bi daha yazmam sonra
Sinirim bozulmasın diye mesajı silerm
O kadar yüzsüz değilim asla yazmam
Yazarım
Yazarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar