Gitmemesi lazim ayda yılda bir izin verilen bilir cok guvemiyorsan bi yanlışını gormediysen herzamn gidenler var o sekil evlilik olmaz evlenmesetdi ozamn eşini ihmal edecekse
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birde bu adam karısını sevgiliyken de aldatmış yani
Eve bağlayan bir şey yok mu olması lazım bir karısı var karısıyla birlikte gezsin normali bu değil mi Kadının çalıştığını düşün evine geliyor temizliği bulaşığı çamaşır yemeğine hazırlıyor bekliyor çalışmadığını düşün gene aynı şeyler sonuç itibariyle hayatı paylaşmak istiyor ama erkek nerede keyif aldığı zevk aldığı ortamlarda Hele bir de bunun içinde içki varsa ne bileyim bana yanlış şeyler ha ben evli değilim Ama düşünüyorum da böyle bir durumda Hayat arkadaşımla birlikte gezmek isterim bu beyefendi böyle mi devam eder �nsanoğlu doyar mı doymaz Bence böyle devam eder hep Durulur mu durulabilir belki çocuğu olduğunda ama ben pek zannetmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gitmemesi lazim ayda yılda bir izin verilen bilir cok guvemiyorsan bi yanlışını gormediysen herzamn gidenler var o sekil evlilik olmaz evlenmesetdi ozamn eşini ihmal edecekse
Birde bu adam karısını sevgiliyken de aldatmış yani
Ozaman kesin gitmemesi lazim esi için vermesin sizin Eşiniz degil dimi bu kisi
Eşim
Hadi ya onu salmayin kulübe ozaman riskli gidiyormuş Şu an evlendikten sonra hic gitti mi
Dinlemezki beni gider
Ne sıklıkla gidiyor
Klasik erkek evliliğin manasını anlamamış birlikte yaşamayı çözememiş böyle devam eder
Zaten sevgiliyken de aldatmış karısını böyle devam edermi diyorsun
Eve bağlayan bir şey yok mu olması lazım bir karısı var karısıyla birlikte gezsin normali bu değil mi Kadının çalıştığını düşün evine geliyor temizliği bulaşığı çamaşır yemeğine hazırlıyor bekliyor çalışmadığını düşün gene aynı şeyler sonuç itibariyle hayatı paylaşmak istiyor ama erkek nerede keyif aldığı zevk aldığı ortamlarda Hele bir de bunun içinde içki varsa ne bileyim bana yanlış şeyler ha ben evli değilim Ama düşünüyorum da böyle bir durumda Hayat arkadaşımla birlikte gezmek isterim bu beyefendi böyle mi devam eder �nsanoğlu doyar mı doymaz Bence böyle devam eder hep Durulur mu durulabilir belki çocuğu olduğunda ama ben pek zannetmiyorum
Gidemez asla normal değil hatta boşanma nedenidir bence
Dımı ya ınsan kabul edermı hıc
Bir erkek oyle yerlerde masum eğlenirmi
Kişiden kişiye göre değişir ama benim kabul edeceğim bir şey değil mesela
Aldatılıyorsun ablam yakında öğrenirsin
Sevgiliyken aldatmıştı evliykende yapıyormudur
Sevgiliyken aldatan bir insanla yuva kurmana üzüldüm. Bir kez yapan eninde sonunda tekrar yapar. Üzgünüm.
Karısı da evde mi bekliyor
Evet
O kadar da saf olmasın
Neden öyle dedin
Azcık gözünü açsın
Masum eğlence olmazmı diyon
İmkansız
Normal degil setef yoksunlugu
Birde normal yazanlar var ya gidebilirmiş gelde çıldırma
Ay hepsi süt kuzusu bunlari sadece annesi sevsin
Gece mekanlarında neler yapıyordur neler
Masum eğlence olamazmı diyorsun
Ne masumu ya, ne olaylar dönüyor şimdi
Erkekler öyle yaramaz şeyler yapmaz
Karısı da başka yerde eğleniyordur ,
Evli birinin gitmesi normal değil
Masumda olabilir eger ianiyosan ona
evde bulamadığı mutluluğu orada arıyor demek ki..
Gece kulübü ortam yeri olduğundan pek normal değil
Siz evli değil hapis hayatımı seçtiniz
normal değil
Normal değil
Çapkınlık işte kız düşürmenin peşinde olmasın :))
Sıkıntı
Değil kim gitti