Sevgilisi var ama gidip oralarda sabahladığı oluyor bu normal mi gece kljbune giden erkek illa aldatır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgilisi olan bir erkeğin gece kulübüne gitmesi, genellikle normal sayılabilir, ancak bu durum ilişki dinamiğine ve kişisel sınırlarınıza göre değişebilir. Her çiftin sınırları, değerleri ve beklentileri farklıdır. Bu yüzden bu sorunun cevabı, her iki tarafın da nasıl hissettiği ve ne tür bir ilişki anlayışına sahip olduğuyla doğrudan ilişkilidir.
İşte bu konuyu daha iyi anlamak için dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1. Güven ve Bağımsızlık
Bir ilişkide her iki tarafın da bağımsızlık hakkına sahip olması önemli bir dengeyi sağlar. Partnerinizin gece kulübüne gitmesi, ona güvenen ve sağlıklı bir ilişkiyi sürdüren birinin davranışı olabilir. Bazen insanlar arkadaşlarıyla vakit geçirmek, eğlenmek veya sadece dinlenmek için gece dışarı çıkmak isteyebilir. Bu tür etkinlikler, ilişkinin güven üzerine kurulu olduğu sürece sorun oluşturmaz.2. İletişim ve Anlayış
Ancak, bu durum sizde bir rahatsızlık yaratıyorsa, duygularınızı açıkça ve dürüstçe ifade etmeniz önemlidir. Eğer gece kulübüne gitmesi konusunda endişeleriniz varsa, bunları partnerinize anlatabilirsiniz. Sağlıklı bir iletişim, genellikle her iki tarafın da birbirinin sınırlarını ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamasına yardımcı olur. Birçok insan için bu tür etkinlikler, "tek başına gitmek" değil, sosyal bir deneyim olarak görülse de, ilişkinizde böyle bir durum size hoş gelmiyorsa, bu konuda bir görüş birliği oluşturmak önemlidir.3. İlişkinin Dinamikleri
İlişkinin türü ve her iki tarafın beklentileri de burada belirleyici olacaktır. Eğer ilişkinizde sadakat, birlikte vakit geçirme ya da birlikte eğlenme gibi unsurlar ön planda ise, gece kulübü gibi bir yere gitmek ilişkinin doğasına aykırı olabilir. Ancak, eğer ilişkiniz daha açık fikirli ve kişisel alanı önemseyen bir yapıya sahipse, partnerinizin gece kulübüne gitmesi çok daha normal bir durum olabilir.4. Niye Gitmek İstediği
Bir de bu durumu daha iyi değerlendirebilmek için, partnerinizin gece kulübüne gitme amacını da anlamaya çalışabilirsiniz. Eğer kulübe gitme amacı, sadece arkadaşlarıyla vakit geçirmek ve eğlenmekse, bu genellikle daha kabul edilebilir bir davranış olabilir. Ama eğer bu durum, başka bir şekilde özgürlüğü aşırı şekilde ihlal eden bir durum haline geliyorsa (örneğin, başka insanlarla flört etmek amacıyla gitmek gibi), bu da bir sorun olabilir.5. Özgürlük ve Güven
Birçok sağlıklı ilişki, tarafların özgürlüklerine saygı gösterdiği ve birbirine güven duyduğu temele dayanır. Eğer partnerinizin gece kulübüne gitmesi sizi gerçekten rahatsız ediyorsa, bu durumu, ilişkinizdeki güven ve bağlılık konularını sorgulayan bir işaret olarak görebilirsiniz. Her iki taraf da özgürce kararlar almalı, ancak bu kararların birbiriyle uyum içinde olması, ilişkinin sağlıklı kalmasını sağlar.6. Eğer Durum Sizi Rahatsız Ediyorsa
Eğer gece kulübüne gitmesinin size rahatsızlık verdiğini hissediyorsanız, bu konu hakkında duygusal bir baskı yapmaktan ziyade partnerinize duygularınızı anlatmanız daha sağlıklı olabilir. Örneğin, "Gece kulübüne gitmesi beni biraz huzursuz ediyor çünkü ilişkimizde daha fazla vakit geçirmek istiyorum" gibi bir açıklama, ilişkinizdeki değerlerinizi paylaşmanıza yardımcı olabilir.Sonuç olarak, sevgilisinin gece kulübüne gitmesi bir erkeğin kişisel tercihidir ve ilişkiyi tam anlamıyla olumsuz etkilemesi gerekmeyebilir. Ama eğer bu durum sizde bir güvensizlik yaratıyorsa, bunu açıkça dile getirmeniz ilişkinizin daha sağlıklı bir temele oturmasına yardımcı olabilir.
Bu konuda siz nasıl hissediyorsunuz? Gece kulübüne gitmesini bir sorun olarak görür müsünüz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamı daraltma gidebilir ne alakası var, beraber gidip eğlenin. Sık sık tek başına gidiyorsa tehlike var demektir. İnsan bu aklına şeytan girebilir, sen yine de takip et. Boynuzlandığını anladığın an, direkt terk et.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılErkek arkadaşım 7sene Muğla'da kalmış üniversite okumuş yetmemiş orada 3 sene de farklı işlerde çalışmış toplam 7 yıl işte neyse şimdi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bana şöyle diyor ilk firsatta muglaya gideceğim ve oradaki arkadaşlarımın büyük çoğunluğu kız
Ben aşırı kıskancım ama güven veriyor bana o yüzden şimdi ben buna ne diyim ya onlar ya ben diyemem daha iki aylık sevgiliyiz zaten hem ayıp olur hemde saçma ne yapmam lazım bu durumda olgunca karşılamak dışında
03 Yorumla- 1 yıl
Ne genişsin
- 1 yıl
@Red_Black71 Kürt değilim çok şükür
- 1 yıl
Kürtlükle ne alakası varki
İlişki yapana zincir vurmalı, telefon haklarını falan da elinden almalı tabi. Hep aynı mekanlarsa git uzaktan incele. Arada onunla git. Teklifine hayır derse olay belli büyük ihtimalle aldatıyordur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim eski sevgilim öyleydi işte biz sözde sevgiliydik ama adam aynı kuyruğu yanmış it gibi dışarıda dolaşıyordu😂 benim de hiç umrumda bile olmuyordu pek duygusal olarak bir şey hissetmediğim için Ama şunu diyebilirim öyle bir erkekten hayır gelmez bir adam gece kulüplerine böyle içkili mekanlara sık sık girip çıkıyorsa o adamdan adam olmaz
70 Yorumla
1 yılNe işi var gece kulübünde? Bu şeye benziyor oruçlu kedinin önüne ciğer koyup sen bunu yemezsin aferin aslanım diyip orada onu bırakmak 😂
20 YorumlaBen hemen her gece dışarıdayım, bundan para kazanıyorum. Hiçbir kadın da bunu engelleyemez; 'Tanıştığımızda memur değildim' der ve işin içinden çıkarım.
İşim olmayan gecelerde de canım isterse giderim, istiyorsa buyursun o da gelsin.
Yok gidemezmiş de, yok aldatırmış da...
Ah pardon... Bu kuralları koyan, bu genellemeleri yapan kadınlar namus abideleriydi değil mi? Unutmuşum...
Bir sevgilim yoksa, beğendiğim bir kadınla ertesi sabah birlikte uyanırım.
Ama bir sevgilim varsa ve her şey iyi gidiyorsa neden aldatayım? İster bir başıma, ister kadın - erkek arkadaşlarımla gidip eğlenirim gönlüm öyle istiyorsa.
Ayrıca sevgilim olan bir kadında seyahat engeli olmaması şartını ararım. Öyle evden çıkamayan, babadan falan izin alamayan, kendi kararlarını veremeyen tiplerle birlikte olmam.
Asosyal değilse, dans etmeyi, eğlenmeyi biliyorsa zaten yanımda olsun isterim.
Hayat cep telefonu ekranlarınızda değil. Hayat sokaklarda.
30 Yorumla
1 yılGece kulübü dediğin o hani ne olduğu bilinmeyen kızların bulunduğu ortam ve nerde sabıkalı suça meyiili insanların bulunduğu yerden bahsediyorsan kesinlikle böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylerim. Buluşma esnasında güzel bir dayak atılabilir. Ben şahsen utanirım öyle yere giderken orası eğlence merkezi değil resmen kızlı erkekli sapıkların bulunduğu mekan desek yeridir.
10 Yorumla
1 yılNormal ne varki bunda geneleve gitmiyorki veya pavyona gitmiyor pavyonla gece kulübünün farkı ne biliyormusun pavyonda açık giyinen dansçılar olur alkol olur insanlar pavyona o amaçla bakar zaten ama gece kulübü tek başına gidip içebilirsin sevgilinle gidip dans edebilirsin arkadaşlarınla gidebilirsin dansçı olur aldatanda vardır ama genelde oraya gidenler aldatır diye bir şey yok
11 Yorumla- 1 yıl
Bence normal belkide bir derdi var
1 yılLan soruyor musun aq bunun neresi normal hani normal zamanda bile gitmemesi gereken bir yere sevgilisi varken gitmesi ulan aldatıyor aldatıyor ay siz resmen ayakta uyuyorsunuz aq ben öyle erkeğin ağzından başlar taa dedesinin dedesinin ağzına kadar sçrm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki de yanlış. Hem erkek hemde kadın , sevgilisi varken gece clubune gidiyorsa bu ciddi bir kırmızı bayraktır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılPub falan olsa neyse de gece kulübüne giden biri ava gidiyordur muhtemelen. Sabaha kadar gözleri ve beyni yoran ışıklar altında dans etmeye gitmez bir erkek kolay kolay.
10 Yorumla
1 yılAldatma zihniyeti olmayan bir erkek dahi eline fırsat geçtiğinde afallar. Ortam ve şartlar ayağına gelirse reddedemez. Adam bakmıyor ilgilenmiyor diye de açık saçık kızları gözüne sokup bozmamak gerekir
10 YorumlaSence normal mi tabikide değil. Gece kulüpleri insanlar tanışsın sosyalleşsin diye yani oraya gidipte aldatmama olasılığı yüzde kaç yani. Oraya gidiyor ve sabahlıyorsa bir sebebi olmalı üzdüysem özür dilerim ama gercekler hep acıdır
10 Yorumla
1 yılAldatır kesinlik içerir her insanın oraya gitmesi demek bu anlama gelmez ama aldatmaya meyillidir desek daha yeridir. Yani kimseye yürümeyebilir ama bir kız yürürse hayır diyeceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğil amaç neymiş, aldatır mı diye soruyor bide kesin aldatıyor gece kulübünde erkek agalarıyla konuştuğunu falan mı sanıyorsun.
12 Yorumla
Soran1 yılHiç gitmedimki Belkide aldatmaz dedim işte
- 1 yıl
Geçmiş olsun bu arada boynuzlar cilalanmış
Normal değil sevgilin düzgün biri olsada bazı hemcinslerimizi görüyorum sevgilisi eşi var dinlemiyor valla götürürler enişteye sahip çık bacımm göndermeee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Bence değil. Çünkü oranın ortamı başka. Ha arkadaşlarıyla normal bir yere elbette gidebilir. Fakat gece kulübüne bir kişinin sevgilisi varsa gitmesi yakışıkalmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılBende gidiyorum varken, olabilir eğlenmek istiyordur fakat gittiği kişiler önemli, çünkü malum damsız almıyorlar. Ayrıca her mekanda farklı dam sayısı istiyorlar o da önemli detay.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok yaa… nedense gece klibüne gitmek bir olay anlamıyorum. Sevgilisinden ayrılan klübe gidiyor
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilisinden ayrılan demedim sevgilisi olan dedim
Oraya hayırlı olacak bir gidiş gerekçesi var mı? Veya oraya gitmesi bir bağımlılıksa, bu takdirde de bağımlılıklarından kurtulamadıysa niçin biriyle birlikte? Bunu düşünemiyor mu?
00 Yorumla
1 yılO tür yerlere damaız alınmaz diye biliyorum seninle gitmiyorsa kiminle gidiyor? 🤨
12 Yorumla
Soran1 yılDamsız alınmıyor mu?
- 1 yıl
Ben öyle biliyorum sende araştırabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGece kulübüne sadece arayış için değil erkek erkeğe/kadın kadına kafa dağıtmak amaçlı da gidilebilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılGayet normal, arkadaşları da olabilir, bu da normal, hatta arkadaşlarının evinde de kalabilir tabi ki bu da normal
00 Yorumla
1 yılErkek oraya naşka amaçla gidiyor ama kızlar eğlenmek için aradaki fark bu. Erkek ilişkisi varken gidiyor ise aldatır bunun güvenle alakaı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Aldatmaz ama pek normal değildir desek yalnış olmaz genelde gece kulüpleri bilmem ne işçiliği mesleği pavyonhane o yüzden
00 Yorumla
1 yılSanami soracak gitmek isterse gidecek. Ayrıca bu resimdeki kadın da çok itici bir kadın
01 Yorumla
Soran1 yılResim?
1 yılSevgilisi olasa da olmasa da gitmesi normal değil ki gece kulübüne. Lütfen normalleştirmeyelim böyle şeyleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Nasıl bir gece kulübüne ne sıklıkta gittiği önemli. Pavyon mu yoksa üst tabakaya hitap eden lüks bir marka kulüp mü?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılhayir. bunu yapiyorsa mutlaka bi halt yiyordur bana gore. arkadaslariyla eglenecekse hali sahaya falan gitsin. gece klubu onun yeri degil
00 Yorumla Sevgilisi yanında değilse normal değil ve evet aldatır
02 Yorumla
Soran1 yılAldatmadan durmaz mı diyorsun kesin
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal eğlence bu orada kötü bir şey yapacak anlamı taşımaz
10 Yorumla
1 yılGitsin tabi barda çevirdiği sallayan kızlardan birini de ipsin modererniz oldukça.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşk sen şimdi burdaki yorumlara bakma. Eğer niyetinde varsa heryerde aldatır gece klübü de alatabilecek insanlara gerekli olanakları sunuyor zaten. Niyete bağlı
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
geve klübüne giden herkes sevişcek diye bi kanun yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok darladıysan kafa dağıtmaya gitmiştir 😄 bu arada giden herkes sevişmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılNormal değil. Alkol falan alıyorsa illa ki gözü başkasına kayar.
08 Yorumla- 1 yıl
@GİDENLERDENN Birtek seni bana ekledimmm
- 1 yıl
@Tanısan-seversin seni deli gibi özledim gidenlerden :))) üzerine alınmayınız şarkı sözü:)
- 1 yıl
Hayır bana söyledin aşıksın itiraf ettin beni ilgilendirmez :)
- 1 yıl
@Tanısan-seversin şarkıya bakılırsa kendime aşığım bence ;)
- 1 yıl
Narsist in diyorsun bu çok sert olmadımı :) Kaçmalımıyım :)
- 1 yıl
@Tanısan-seversin Alakam yok şarkıyı devam ettirince kendimi özlemiş bulundum sadece;)
- 1 yıl
Neyse güzel muhabbet için teşekkürler, kendine iyi bak
- 1 yıl
@Tanısan-seversin Teşekkürler sen de:)
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılBekar hayatına devam etmek istiyorsa eğer sevgili yapmamalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAldatır tabi ki. Sana uygun değilse yolları ayır. Sonra bak nasıl köpek gibi pişman olup gelecek..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYalnız mı gidiyor? Ne yapacakmış tek başına gece kulübünde?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılSevgilisi olması onu sevdiği anlamına gelmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılSaçma sevgilisini de alsın bildiğin ava çıkmış derim ben ona..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şöyle düşün, sevgilisi olan bir kızın gece glubune gitmesi normal mı? Evet diyorsan ozaman erkek içinde geçerli, düz mantık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Ohaa normal değil para yedirmeyi seviyodur ileride başına iş açar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. O normal değil işte bara falan gidilir de cluba gitmesi sıkıntı yalnız tek başına adam işi o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal ya da değil kime ne istediğim yere giderim ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılNormal flan değil. Hele ki bı basina. Üstelik sabahlayacak?
00 Yorumla
1 yılEğer sürekli ve sensiz gidiyorsa hayır gelmez
00 Yorumla
1 yılBence normal değil. Gece kulübüne giden birisi ile de sevgili olmak istemem açıkçası
00 Yorumla
1 yılhaftanın 8 günü dışarıda ve sensiz, bu normal mi? hem kendinden hem senden kaçıyor
00 Yorumla
1 yılİsterse gidip biriyle de yatabilir bunlar normal şeyler (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin de gitmeni normal karşılıyorsa normaldir. Bu durumda geniş bir insandır dersin. Ama kendi gidip senin gitmene laf ediyorsa o zaman sıkıntı.
10 YorumlaO gece kulübüne giden bacaklarını kîrarım ben benimkinin ama artik çoğu kişi gidiyor ama ben mağarada mutluluyum bide ben sen gidersen bende giderim diyorum yapacağımı da biliyor he gitmene izin veriyorsa sorgula zaten o cocugu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGece kulübüne giden bir erkeği kabul ettiysen sen de gece kulübünü anormal görmeyen birisin demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek gidiyorsa arayış içinde ama arkadaşı veya seninle gidiyorsa arayış içinde değil eğlenmek için gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEminim sevgilisi olan kız da ayni şeyi yapiyordur benim yurt odam hatta sevgilisiyle birlikte cluba gitmişlerdi öğk habersiz de gitmişti gerçi
00 YorumlaKız Allah canını almasın gece kulübüne çekirdek çiğnemeye mi gidecek bu herif
10 Yorumla
1 yılGece kulubu ile sevgililik ne alaka. Tamam bazisi baska amacla gidiyor ama bazisi da arkadaslariyla bi seyler icip dans etmeye
20 Yorumla
1 yılKesinlikle saçmalık beraber gidersin ayrı ama öyle bi ortama sensiz gitmeyi isteyemez bu işte mutlaka bir bit yeniği olur güvenilecek bi durum değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin de kadının da gitmesi normal değil
30 Yorumla
1 yılNormal değildir gidecekse bile sevgilisiyle gitmeli yani gittiği yer belli ortamı belli doğru bir şey değil gitmesi sabahlaması
00 Yorumla
1 yılNormal değil ve aldatır.
10 Yorumladeğil ama sevgilisiyle berabwr eglenmeye gieebilir yanliz gitmesi hoş değil
10 YorumlaSevgilisi olan kadınında erkeğinde gitmesi normal değil, beraber gidilebilir...
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem