• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilisi olan erkeğin gece kulübüne gitmesi normal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor

Sevgilisi var ama gidip oralarda sabahladığı oluyor bu normal mi gece kljbune giden erkek illa aldatır mı

Sevgilisi olan erkeğin gece kulübüne gitmesi normal mi?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sorucu060606
    sorucu060606 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sevgilisi olan bir erkeğin gece kulübüne gitmesi, genellikle normal sayılabilir, ancak bu durum ilişki dinamiğine ve kişisel sınırlarınıza göre değişebilir. Her çiftin sınırları, değerleri ve beklentileri farklıdır. Bu yüzden bu sorunun cevabı, her iki tarafın da nasıl hissettiği ve ne tür bir ilişki anlayışına sahip olduğuyla doğrudan ilişkilidir.

İşte bu konuyu daha iyi anlamak için dikkate almanız gereken bazı noktalar:

1. Güven ve Bağımsızlık
    Bir ilişkide her iki tarafın da bağımsızlık hakkına sahip olması önemli bir dengeyi sağlar. Partnerinizin gece kulübüne gitmesi, ona güvenen ve sağlıklı bir ilişkiyi sürdüren birinin davranışı olabilir. Bazen insanlar arkadaşlarıyla vakit geçirmek, eğlenmek veya sadece dinlenmek için gece dışarı çıkmak isteyebilir. Bu tür etkinlikler, ilişkinin güven üzerine kurulu olduğu sürece sorun oluşturmaz.

2. İletişim ve Anlayış
    Ancak, bu durum sizde bir rahatsızlık yaratıyorsa, duygularınızı açıkça ve dürüstçe ifade etmeniz önemlidir. Eğer gece kulübüne gitmesi konusunda endişeleriniz varsa, bunları partnerinize anlatabilirsiniz. Sağlıklı bir iletişim, genellikle her iki tarafın da birbirinin sınırlarını ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamasına yardımcı olur. Birçok insan için bu tür etkinlikler, "tek başına gitmek" değil, sosyal bir deneyim olarak görülse de, ilişkinizde böyle bir durum size hoş gelmiyorsa, bu konuda bir görüş birliği oluşturmak önemlidir.

3. İlişkinin Dinamikleri
    İlişkinin türü ve her iki tarafın beklentileri de burada belirleyici olacaktır. Eğer ilişkinizde sadakat, birlikte vakit geçirme ya da birlikte eğlenme gibi unsurlar ön planda ise, gece kulübü gibi bir yere gitmek ilişkinin doğasına aykırı olabilir. Ancak, eğer ilişkiniz daha açık fikirli ve kişisel alanı önemseyen bir yapıya sahipse, partnerinizin gece kulübüne gitmesi çok daha normal bir durum olabilir.

4. Niye Gitmek İstediği
    Bir de bu durumu daha iyi değerlendirebilmek için, partnerinizin gece kulübüne gitme amacını da anlamaya çalışabilirsiniz. Eğer kulübe gitme amacı, sadece arkadaşlarıyla vakit geçirmek ve eğlenmekse, bu genellikle daha kabul edilebilir bir davranış olabilir. Ama eğer bu durum, başka bir şekilde özgürlüğü aşırı şekilde ihlal eden bir durum haline geliyorsa (örneğin, başka insanlarla flört etmek amacıyla gitmek gibi), bu da bir sorun olabilir.

5. Özgürlük ve Güven
    Birçok sağlıklı ilişki, tarafların özgürlüklerine saygı gösterdiği ve birbirine güven duyduğu temele dayanır. Eğer partnerinizin gece kulübüne gitmesi sizi gerçekten rahatsız ediyorsa, bu durumu, ilişkinizdeki güven ve bağlılık konularını sorgulayan bir işaret olarak görebilirsiniz. Her iki taraf da özgürce kararlar almalı, ancak bu kararların birbiriyle uyum içinde olması, ilişkinin sağlıklı kalmasını sağlar.

6. Eğer Durum Sizi Rahatsız Ediyorsa
    Eğer gece kulübüne gitmesinin size rahatsızlık verdiğini hissediyorsanız, bu konu hakkında duygusal bir baskı yapmaktan ziyade partnerinize duygularınızı anlatmanız daha sağlıklı olabilir. Örneğin, "Gece kulübüne gitmesi beni biraz huzursuz ediyor çünkü ilişkimizde daha fazla vakit geçirmek istiyorum" gibi bir açıklama, ilişkinizdeki değerlerinizi paylaşmanıza yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, sevgilisinin gece kulübüne gitmesi bir erkeğin kişisel tercihidir ve ilişkiyi tam anlamıyla olumsuz etkilemesi gerekmeyebilir. Ama eğer bu durum sizde bir güvensizlik yaratıyorsa, bunu açıkça dile getirmeniz ilişkinizin daha sağlıklı bir temele oturmasına yardımcı olabilir.

Bu konuda siz nasıl hissediyorsunuz? Gece kulübüne gitmesini bir sorun olarak görür müsünüz?

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Adamı daraltma gidebilir ne alakası var, beraber gidip eğlenin. Sık sık tek başına gidiyorsa tehlike var demektir. İnsan bu aklına şeytan girebilir, sen yine de takip et. Boynuzlandığını anladığın an, direkt terk et.

0
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkek arkadaşım 7sene Muğla'da kalmış üniversite okumuş yetmemiş orada 3 sene de farklı işlerde çalışmış toplam 7 yıl işte neyse şimdi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bana şöyle diyor ilk firsatta muglaya gideceğim ve oradaki arkadaşlarımın büyük çoğunluğu kız

Ben aşırı kıskancım ama güven veriyor bana o yüzden şimdi ben buna ne diyim ya onlar ya ben diyemem daha iki aylık sevgiliyiz zaten hem ayıp olur hemde saçma ne yapmam lazım bu durumda olgunca karşılamak dışında

0
    3 Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Ne genişsin

Yorumla
    • Kızlardasormasınm
      Kızlardasormasınm
      1 yıl

@Red_Black71 Kürt değilim çok şükür

Yorumla
    • merakli_kofteci2
      merakli_kofteci2
      1 yıl

Kürtlükle ne alakası varki

Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlişki yapana zincir vurmalı, telefon haklarını falan da elinden almalı tabi. Hep aynı mekanlarsa git uzaktan incele. Arada onunla git. Teklifine hayır derse olay belli büyük ihtimalle aldatıyordur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

86

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Benim eski sevgilim öyleydi işte biz sözde sevgiliydik ama adam aynı kuyruğu yanmış it gibi dışarıda dolaşıyordu😂 benim de hiç umrumda bile olmuyordu pek duygusal olarak bir şey hissetmediğim için Ama şunu diyebilirim öyle bir erkekten hayır gelmez bir adam gece kulüplerine böyle içkili mekanlara sık sık girip çıkıyorsa o adamdan adam olmaz

7
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Ne işi var gece kulübünde? Bu şeye benziyor oruçlu kedinin önüne ciğer koyup sen bunu yemezsin aferin aslanım diyip orada onu bırakmak 😂

2
    0 Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Ben hemen her gece dışarıdayım, bundan para kazanıyorum. Hiçbir kadın da bunu engelleyemez; 'Tanıştığımızda memur değildim' der ve işin içinden çıkarım.

İşim olmayan gecelerde de canım isterse giderim, istiyorsa buyursun o da gelsin.

Yok gidemezmiş de, yok aldatırmış da...

Ah pardon... Bu kuralları koyan, bu genellemeleri yapan kadınlar namus abideleriydi değil mi? Unutmuşum...

Bir sevgilim yoksa, beğendiğim bir kadınla ertesi sabah birlikte uyanırım.

Ama bir sevgilim varsa ve her şey iyi gidiyorsa neden aldatayım? İster bir başıma, ister kadın - erkek arkadaşlarımla gidip eğlenirim gönlüm öyle istiyorsa.

Ayrıca sevgilim olan bir kadında seyahat engeli olmaması şartını ararım. Öyle evden çıkamayan, babadan falan izin alamayan, kendi kararlarını veremeyen tiplerle birlikte olmam.

Asosyal değilse, dans etmeyi, eğlenmeyi biliyorsa zaten yanımda olsun isterim.

Hayat cep telefonu ekranlarınızda değil. Hayat sokaklarda.

3
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Gece kulübü dediğin o hani ne olduğu bilinmeyen kızların bulunduğu ortam ve nerde sabıkalı suça meyiili insanların bulunduğu yerden bahsediyorsan kesinlikle böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylerim. Buluşma esnasında güzel bir dayak atılabilir. Ben şahsen utanirım öyle yere giderken orası eğlence merkezi değil resmen kızlı erkekli sapıkların bulunduğu mekan desek yeridir.

1
    0 Yorumla
  • LYCANvsWAMPIRE
    LYCANvsWAMPIRE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Normal ne varki bunda geneleve gitmiyorki veya pavyona gitmiyor pavyonla gece kulübünün farkı ne biliyormusun pavyonda açık giyinen dansçılar olur alkol olur insanlar pavyona o amaçla bakar zaten ama gece kulübü tek başına gidip içebilirsin sevgilinle gidip dans edebilirsin arkadaşlarınla gidebilirsin dansçı olur aldatanda vardır ama genelde oraya gidenler aldatır diye bir şey yok

1
    1 Yorumla
    • LYCANvsWAMPIRE
      LYCANvsWAMPIRE
      1 yıl

Bence normal belkide bir derdi var

Yorumla
  • Trolpataklayan
    Trolpataklayan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 75 , eic 100%
    1 yıl

Lan soruyor musun aq bunun neresi normal hani normal zamanda bile gitmemesi gereken bir yere sevgilisi varken gitmesi ulan aldatıyor aldatıyor ay siz resmen ayakta uyuyorsunuz aq ben öyle erkeğin ağzından başlar taa dedesinin dedesinin ağzına kadar sçrm.

0
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tabiki de yanlış. Hem erkek hemde kadın , sevgilisi varken gece clubune gidiyorsa bu ciddi bir kırmızı bayraktır.

2
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Pub falan olsa neyse de gece kulübüne giden biri ava gidiyordur muhtemelen. Sabaha kadar gözleri ve beyni yoran ışıklar altında dans etmeye gitmez bir erkek kolay kolay.

1
    0 Yorumla
  • nazyldz2003
    nazyldz2003 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Aldatma zihniyeti olmayan bir erkek dahi eline fırsat geçtiğinde afallar. Ortam ve şartlar ayağına gelirse reddedemez. Adam bakmıyor ilgilenmiyor diye de açık saçık kızları gözüne sokup bozmamak gerekir

1
    0 Yorumla
  • yaymuuyyy
    yaymuuyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Sence normal mi tabikide değil. Gece kulüpleri insanlar tanışsın sosyalleşsin diye yani oraya gidipte aldatmama olasılığı yüzde kaç yani. Oraya gidiyor ve sabahlıyorsa bir sebebi olmalı üzdüysem özür dilerim ama gercekler hep acıdır

1
    0 Yorumla
  • akkusmstafa
    akkusmstafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aldatır kesinlik içerir her insanın oraya gitmesi demek bu anlama gelmez ama aldatmaya meyillidir desek daha yeridir. Yani kimseye yürümeyebilir ama bir kız yürürse hayır diyeceğini düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Değil amaç neymiş, aldatır mı diye soruyor bide kesin aldatıyor gece kulübünde erkek agalarıyla konuştuğunu falan mı sanıyorsun.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hiç gitmedimki Belkide aldatmaz dedim işte

Yorumla
    • Sweetdreams1950
      Sweetdreams1950
      1 yıl

Geçmiş olsun bu arada boynuzlar cilalanmış

Yorumla
  • Hicran16
    Hicran16 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Normal değil sevgilin düzgün biri olsada bazı hemcinslerimizi görüyorum sevgilisi eşi var dinlemiyor valla götürürler enişteye sahip çık bacımm göndermeee

0
    0 Yorumla
  • CaesarJ
    CaesarJ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.

Bence değil. Çünkü oranın ortamı başka. Ha arkadaşlarıyla normal bir yere elbette gidebilir. Fakat gece kulübüne bir kişinin sevgilisi varsa gitmesi yakışıkalmaz.

0
    0 Yorumla
  • ArtistSerserii
    ArtistSerserii Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.

Bende gidiyorum varken, olabilir eğlenmek istiyordur fakat gittiği kişiler önemli, çünkü malum damsız almıyorlar. Ayrıca her mekanda farklı dam sayısı istiyorlar o da önemli detay.

0
    0 Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Yok yaa… nedense gece klibüne gitmek bir olay anlamıyorum. Sevgilisinden ayrılan klübe gidiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sevgilisinden ayrılan demedim sevgilisi olan dedim

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      1 yıl

Yok biliyorum da ayrılacak demekki manasında

Yorumla
  • αlphassia
    αlphassia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Oraya hayırlı olacak bir gidiş gerekçesi var mı? Veya oraya gitmesi bir bağımlılıksa, bu takdirde de bağımlılıklarından kurtulamadıysa niçin biriyle birlikte? Bunu düşünemiyor mu?

0
    0 Yorumla
  • eveningdesert
    eveningdesert Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

O tür yerlere damaız alınmaz diye biliyorum seninle gitmiyorsa kiminle gidiyor? 🤨

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Damsız alınmıyor mu?

Yorumla
    • eveningdesert
      eveningdesert
      1 yıl

Ben öyle biliyorum sende araştırabilirsin

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Gece kulübüne sadece arayış için değil erkek erkeğe/kadın kadına kafa dağıtmak amaçlı da gidilebilir.

1
    0 Yorumla
  • EmreAydin09
    EmreAydin09 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 80%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.

Gayet normal, arkadaşları da olabilir, bu da normal, hatta arkadaşlarının evinde de kalabilir tabi ki bu da normal

0
    0 Yorumla
  • güneşadece
    güneşadece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Erkek oraya naşka amaçla gidiyor ama kızlar eğlenmek için aradaki fark bu. Erkek ilişkisi varken gidiyor ise aldatır bunun güvenle alakaı yok

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.

Aldatmaz ama pek normal değildir desek yalnış olmaz genelde gece kulüpleri bilmem ne işçiliği mesleği pavyonhane o yüzden

0
    0 Yorumla
  • Selamisahininperugu
    Selamisahininperugu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Sanami soracak gitmek isterse gidecek. Ayrıca bu resimdeki kadın da çok itici bir kadın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Resim?

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Sevgilisi olasa da olmasa da gitmesi normal değil ki gece kulübüne. Lütfen normalleştirmeyelim böyle şeyleri

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Nasıl bir gece kulübüne ne sıklıkta gittiği önemli. Pavyon mu yoksa üst tabakaya hitap eden lüks bir marka kulüp mü?

0
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

hayir. bunu yapiyorsa mutlaka bi halt yiyordur bana gore. arkadaslariyla eglenecekse hali sahaya falan gitsin. gece klubu onun yeri degil

0
    0 Yorumla
  • balzade
    balzade Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Sevgilisi yanında değilse normal değil ve evet aldatır

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatmadan durmaz mı diyorsun kesin

Yorumla
    • balzade
      balzade
      1 yıl

E herhalde yani niye gidiyo adam oraya sürekli

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

Normal eğlence bu orada kötü bir şey yapacak anlamı taşımaz

1
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Gitsin tabi barda çevirdiği sallayan kızlardan birini de ipsin modererniz oldukça.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aşk sen şimdi burdaki yorumlara bakma. Eğer niyetinde varsa heryerde aldatır gece klübü de alatabilecek insanlara gerekli olanakları sunuyor zaten. Niyete bağlı

1
    1 Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

geve klübüne giden herkes sevişcek diye bi kanun yok

1
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Çok darladıysan kafa dağıtmaya gitmiştir 😄 bu arada giden herkes sevişmiyor

1
    0 Yorumla
  • GİDENLERDENN
    GİDENLERDENN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Normal değil. Alkol falan alıyorsa illa ki gözü başkasına kayar.

0
    8 Yorumla
    • Tanısan-seversin
      Tanısan-seversin
      1 yıl

@GİDENLERDENN Birtek seni bana ekledimmm

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      1 yıl

@Tanısan-seversin seni deli gibi özledim gidenlerden :))) üzerine alınmayınız şarkı sözü:)

Yorumla
    • Tanısan-seversin
      Tanısan-seversin
      1 yıl

Hayır bana söyledin aşıksın itiraf ettin beni ilgilendirmez :)

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      1 yıl

@Tanısan-seversin şarkıya bakılırsa kendime aşığım bence ;)

Yorumla
    • Tanısan-seversin
      Tanısan-seversin
      1 yıl

Narsist in diyorsun bu çok sert olmadımı :) Kaçmalımıyım :)

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      1 yıl

@Tanısan-seversin Alakam yok şarkıyı devam ettirince kendimi özlemiş bulundum sadece;)

Yorumla
    • Tanısan-seversin
      Tanısan-seversin
      1 yıl

Neyse güzel muhabbet için teşekkürler, kendine iyi bak

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      1 yıl

@Tanısan-seversin Teşekkürler sen de:)

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Bekar hayatına devam etmek istiyorsa eğer sevgili yapmamalı.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Aldatır tabi ki. Sana uygun değilse yolları ayır. Sonra bak nasıl köpek gibi pişman olup gelecek..

0
    0 Yorumla
  • GölgedenGünceler
    GölgedenGünceler Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yalnız mı gidiyor? Ne yapacakmış tek başına gece kulübünde?

0
    0 Yorumla
  • Cioarslann34
    Cioarslann34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Sevgilisi olması onu sevdiği anlamına gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.

Saçma sevgilisini de alsın bildiğin ava çıkmış derim ben ona..

0
    0 Yorumla
  • Baharl
    Baharl Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Şöyle düşün, sevgilisi olan bir kızın gece glubune gitmesi normal mı? Evet diyorsan ozaman erkek içinde geçerli, düz mantık

0
    0 Yorumla
  • cglakinin
    cglakinin Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.

Ohaa normal değil para yedirmeyi seviyodur ileride başına iş açar

0
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.

O normal değil işte bara falan gidilir de cluba gitmesi sıkıntı yalnız tek başına adam işi o

0
    0 Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Normal ya da değil kime ne istediğim yere giderim ben

0
    0 Yorumla
  • Pırasalıbörek
    Pırasalıbörek Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.

Normal flan değil. Hele ki bı basina. Üstelik sabahlayacak?

0
    0 Yorumla
  • KINGAMAYALNIZ
    KINGAMAYALNIZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eğer sürekli ve sensiz gidiyorsa hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • Uykucupandaaaaaaaa
    Uykucupandaaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bence normal değil. Gece kulübüne giden birisi ile de sevgili olmak istemem açıkçası

0
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

haftanın 8 günü dışarıda ve sensiz, bu normal mi? hem kendinden hem senden kaçıyor

0
    0 Yorumla
  • Hacker10101
    Hacker10101 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 66%
    1 yıl

İsterse gidip biriyle de yatabilir bunlar normal şeyler (!)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Senin de gitmeni normal karşılıyorsa normaldir. Bu durumda geniş bir insandır dersin. Ama kendi gidip senin gitmene laf ediyorsa o zaman sıkıntı.

1
    0 Yorumla
  • Kimsene
    Kimsene Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

O gece kulübüne giden bacaklarını kîrarım ben benimkinin ama artik çoğu kişi gidiyor ama ben mağarada mutluluyum bide ben sen gidersen bende giderim diyorum yapacağımı da biliyor he gitmene izin veriyorsa sorgula zaten o cocugu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gece kulübüne giden bir erkeği kabul ettiysen sen de gece kulübünü anormal görmeyen birisin demektir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Tek gidiyorsa arayış içinde ama arkadaşı veya seninle gidiyorsa arayış içinde değil eğlenmek için gidiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Eminim sevgilisi olan kız da ayni şeyi yapiyordur benim yurt odam hatta sevgilisiyle birlikte cluba gitmişlerdi öğk habersiz de gitmişti gerçi

0
    0 Yorumla
  • algina
    algina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Kız Allah canını almasın gece kulübüne çekirdek çiğnemeye mi gidecek bu herif

1
    0 Yorumla
  • sureklisoruyorumcnm
    sureklisoruyorumcnm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Gece kulubu ile sevgililik ne alaka. Tamam bazisi baska amacla gidiyor ama bazisi da arkadaslariyla bi seyler icip dans etmeye

2
    0 Yorumla
  • Gardenya22
    Gardenya22 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Kesinlikle saçmalık beraber gidersin ayrı ama öyle bi ortama sensiz gitmeyi isteyemez bu işte mutlaka bir bit yeniği olur güvenilecek bi durum değil

0
    0 Yorumla
  • KaplanKral101
    KaplanKral101 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Erkeğin de kadının da gitmesi normal değil

3
    0 Yorumla
  • kuromiwillin
    kuromiwillin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Normal değildir gidecekse bile sevgilisiyle gitmeli yani gittiği yer belli ortamı belli doğru bir şey değil gitmesi sabahlaması

0
    0 Yorumla
  • dronepilotu
    dronepilotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Normal değil ve aldatır.

1
    0 Yorumla
  • defnexy_
    defnexy_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

değil ama sevgilisiyle berabwr eglenmeye gieebilir yanliz gitmesi hoş değil

1
    0 Yorumla
  • hcelebi2
    hcelebi2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Sevgilisi olan kadınında erkeğinde gitmesi normal değil, beraber gidilebilir...

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisi olan erkeğin gece kulübüne gitmesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilisi olan birinin cluba gitmesi doğru mu? 72 cevap verildi
Sevgiliniz gece kulüplerine gidebilir mi? 209 cevap verildi
Sevgiliniz gece kulübünd gidebilir mi? 13 cevap verildi
Sevgiliniz gece kulübüne gidebilir mi? 24 cevap verildi
Sevgilin gece kulüplerine gidebilir mi? 105 cevap verildi
Gece kulübüne giden erkek/kızdan olur mu? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kimler bugün sabahlayacak, neler yapıyorsunuz?
  • Yazık olan neydi, geçen yıllar mı yoksa heba ettiğimiz gençliğimiz mi?
  • Kibar erkek var mıdır?
  • Tehdit ediliyorum ne yapmam lazım?
  • Bu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?
  • Sizin için çıkıp gelenle, dönüp dolaşıp gelen bir olur mu hiç?
  • Türk kültüründe kırmızı kuşağın çok güzel bir anlamı varken, neden bir yalanın peşinden giderek kendi kültürünüzden nefret ettiniz?
  • Takıntılı tarafınız var mı?
  • Nöğğrünüz millet off ya sıcak Su torbami bulamıyorum hiç iyi değilim ben karnım ağrıyoorr siz nasılsınız?
  • Topuklu ayakkabı en çok kaç numara ayaklara yakışır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨