Beyler bu sizin yeni versiyonunuz mu valla bezdim ya. Adam bir şeyler içme teklifi etti aradan 3 ay geçti neredeyse hatırlatmama rağmen tık yok, bir de üstüne üstlük ucuz taktikler peşinde. Bir tanesi de beni kıskandırmaya çalışması hem de sevgili olan ve benim samimi olduğum kız arkadaşımla. Amaç ne amaaaç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence amacı seni peşinde koşturmak ve yedeklemek. Teklif eden bir şekilde ayarlar buluşur kahvesini içer. Senin hatirlatmana gerek olmamalıydı. Hatırlatma falan yapmamaliydin. Seni isteyip istemiyor gibi davranan yol ver..
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir erkekle buluştuğumu gösterme nedenim buydu aslında. Yedekte tutamazsın oyalayamazsın beni mesajını vermek. Yeterince yerine ulaştı mı bilmiyorum ama haklısınız. Ben yine de aklımda kalsın istemediğimden hatırlattım. Bunca şeye rağmen aradan zaman geçince sorun daha net görünmeye başlıyor :/
- +1 yıl
Ulaşmıştır ama çok ilgilenme onunla. İlgilenmediğini belli etmek için illa başka erkek olması şart değil
- +1 yıl
Başka erkek olduğu için artık o iyice uzaklaşır
Soran+1 yılYıllardır kullandığım hesabı gizleyip fotoğraflarımı yalnızca arşiv olarak hatıra kalsın diye tutmaya karar verdim ve başka bir hesap açtım. İnsanları oraya çağırıyorum. Bu herifi ben fake hesaptan stalklarken yanlışlıkla yakalandığım için engellemişti. O yüzden diğer hesaplarda da görünmüyor aramada ismi. Hesabımı değiştirdiğimi görmüştür ama muhtemelen o hesaba giremiyor. İstese de ulaşamaz bu saatten sonra bana. Anca eski hesabıma yazarsa yazar ona da günler sonra yanıt verirsem veririm yani.
Soran+1 yılO başka erkek sadece göstermelik. Artık kolay kolay kimseye karşı bir şey hissedemiyorum. O farklıydı ama başlamadan soğuttu tüm ilişkiyi.
- +1 yıl
Göstermelik mostermelik. Sonuçta başka biri varsa uzaklaşır.
Soran+1 yılAy sanki çok yakındı :D
Soran+1 yılBaşka kızları takip ederken iyiydi... O yaparken ben uzaklaşmayacağım da ben yaparken mi o uzaklaşacak...
En İyi Cevaplar
+1 yılKız arkadaşın hâlâ hayatında mi😂
042 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil onunla samimi falan değiller normalde. Bak ben ona ilgi gösteriyorum tarzı hareketler yapıyor. Arkadaşım sevgilisiyle baya mutlu zaten. O da görüyor (dur) herhalde mutluluk pozlarını.
- +1 yıl
arkadaşına fazla güvenme bence
Soran+1 yılKimseye gereğinden fazla güvenmiyorum ama bunun için hiçbir sebebi yok. Bizim aramızdaki bütün konuşmaları da hemen hemen biliyor kız. Yani çoktan tiksinmiştir bile
- +1 yıl
Bence öyle düşünme başıma geldi çünkü tatlım 🙈 ayrıca bence arkadaşından yüz buluyor ki kıskandırmaya çalışıyor
Soran+1 yılBu arada örnek vereyim mesela bahsettiğim kız arkadaşım normalde başka şehirde yaşıyor biz bu çocukla aynı şehirdeyiz. Neyse işte kız bizim şehre uğradı buluştuk ettik. Onun fotoğrafını çekip hikayeme atmıştım yerimmm kimler geldi falan diye. Gitmiş benim hikayem üzerimden beğenmiş onu. BİR DE BENNİM HİKAYEM. Yani bu ya taktik ya da başka bir şey bilmiyorum. Bi insan göstere göstere de yapamaz ya. Herifin doğru yaptığı tek bir şey yokkk.
- +1 yıl
Adam komik bir adam ne bulmuşsun bunda😂
Soran+1 yılYa yazsam roman olur romaaan. Benim bir tane bile gönderimi beğenmezken göreceğimi bildiğinden herhalde kızınkini beğenmiş aylar sonra. Kız da bana şey diyordu ya kuzu hani beni tanıyor ediyor hikayeyi ondan beğenmiştir tanıdık diye. Yoksa beni beğenirdi direkt nniye senden beğensin diyordu. Al işte gördük hahahaha ama kızın sevgilisi olduğunu da biliyor. O yüzden diyorum p*çliğine yapıyor diye. Kaç defa buluşmamızı hatırlattım ben buna. Birini biraz da olsa beğensem görmek isterim merak ederim dedim. Ben de istiyorum onu merak etme dedi. Eee dedim icraat? İşte yazıyla giriş yapmış. Ya ben bu adamı 12 senedir tanıyorum ağlayacam ya ne girizgahı ahsjdak bıktım bu canım ya bir şey ya vardır ya yoktur ya görmek istiyorsundur ya istemiyorsundur. AMACIN NE YANİİ. Şimdi de hikayeleri açmıyor yanımda birini gördü diye. Zaten tepem atık şu sıralar, hesabımı arşiv olarak kullanmaya karar verdim başka bir hesaptan devam edeceğim kullanmaya. Oraya hiçbir şey atmayacağım vs. Ama bu herif o hesabı istese de göremiyor çünkü fake bir hesaptan stalk yaparken yakalayıp engellemişti ben olduğumu bilmeden. Şimdi muhtemelen hesabı kullanmayacağımı gördü ama yazar mı bilmiyorum ben giremiyorum diye. Derse ayıkla pirincin taşını :D nneyse demez herhalde. Merak edeceğini de zannetmiyorum bıktım bunun ucuz taktiklerinden.
- +1 yıl
Okurken şoktan şoka girdim Allah yardımcın olsun ne istediği belli ne istemediği 😂 yerinde olsam yazarım açık açık buluşmak istiyorum sonra görüşünce derim ki oyuna gerek yok senden hoşlanıyorum deneyelim mi, ee yok dediysen güle güle şekerim der yoluma bakarım
Soran+1 yılYa bacım valla dedim ki :D birkaç kez hatırlattım ben buluşma olayını daha üstüne düşmek apt*llık gibi geliyor. İsteyen adam yerinde durabilir mi? Havada yakalardı bu fırsatı. Demekki yeterince istemiyor ya da beni peşinden koşturmaya o kadar odaklandı ki kaybettiğini göremeyecek kadar meşgul. Bu dediğinizi söylemek için buluşmaya bile gerek yok aslında. Ya benim başta hiç beklentim yoktu ki normal iki insan gibi konuşacaktık. Ama daha bunu yapamıyorsak elimden bir şey gelmez. Üzerine düşmek istemiyorum çünkü bu herifler kadar nankörü yok. İlgimi de belli etmedim değil. Ama bir yere kadar. Etmiş olsam da bu onun istediği zaman psikolojisine göre hareket edeceğim anlamına gelmiyor. Yedekte falan da tutamaz beni.. Her ne varsa aklında. Gerçekten çok öfkeliyim ya aklım almıyor
- +1 yıl
Böyle saçma sapan taktikler de var canım belki de bu adam seni elde etmek için kendini ağırdan satmaya falan çalışıyor olabilir 😂eğer güzel bir kadınsan bence bunun için yapıyordur yani ben öyle her erkek gibi peşinde koşmam sen koş der gibi. Bence durum bundan ibaret sen koş sen onu elde et sözde istediği bu. Egonu yerle bir edip seni kendine bağlamaya çalışıyor.
Birkaç kez demişsin üstelik bir kerede değil o yüzden bu adamdan hayır gelmez ama bak görüyor musun bu kadar oyunu işe yaramış aklına düşmüşsün ilgi verip sonra kendini bir anda geri çekmiş.
Soran+1 yılÖvünmek gibi olmasın taş gibiyim :D hasdjak yok yahu yani bence güzelim buradaki kullanıcılar da söylüyor. Özgüvenimin zamanla artması kendime yaptığım yatırımlardan kaynaklanıyor. Yoksa kusursuz bir yanım yok makyajsızz özellikle aman yarabbi. Ama ağırdan satma durumuna kesinlikle katılıyorum galiba ya. Hani buluşalım diyip kendini geri çekmek falan başka niye? Ben bu oyunlara düşmüyorum tam tersine çoğu kadın gibi ilgiye önem veriyorum. Arayı açarsa düşüneceğim tek şey "bu adamın niyeti yok" olacak. genç olsam peşine düşerdim ama o zamanki beni de özgüvenli beni değildim işte. Ağırdan almanın da bir süresi olmalı her şeyin fazlası zarar. Ona demiştim beni küstürme demiştim. Yaptığı bu... Beni kendine bağlamaya çalışmasına gerek yok aslında. O benim için hep özel bir adamdı ama tek yaptığı bunu berbat etmek. Zamanında egomu yeterince yerle bir etti, onun sayesinde küllerimden doğdum. Şimdi o kadın değilim ben. Üzgünüm yani istemezdim böyle yürümesini.
Soran+1 yılHatta size şöyle özetleyeyim ben lisede 3 yıl bu adama platoniktim. Detaylarını anlatsam uçarsınız hasjdka tabii karşılıklı değildi ama güzel değişik bir arkadaşlığımız vardı. Bir sebepten son sene aramız baya bozuldu. Bana çocukluk ettin diyordu ama en büyük çocukluğu o ediyordu. 6 sene sonra mı ne pandemiden hemen önce karşılaştık bir kafede. O zamanki soğukluğu gitmişti içtenlikle gülümsüyordu. Geçen sene instagram açmış takip etti beni. Böylece gene girdi hayatıma ama ben zaten artık bir şeyler hissetmiyorum diye ilk mesajı ben atmıştım. Neredeyse pişman etme noktasına getirdi. Bir şeylerin üzerini örttüğümü fark ettim. Hep tarif edemediğim bir hayranlığım vardı ona. Gariptir bunca sene sonra hala bunları hissettirebilmesi. Normalde artık kolay kolay erkeklere aşık olamıyorum çünkü çok yordular beni. Ama onun şansı vardı her şeye rağmen vardı.
- +1 yıl
sizinki içinizde bir ukte olarak kalmış elde edemeyince onun adını aşk hayranlık sanmışsınız bence bu adam yine gidecek ve yine bir şekilde yıllar sonra hayatınıza tekrar girecekmis gibi geliyor nedensizce
Soran+1 yılArtık girmesin ya regl öncesi dönemdeyim diye mi bilmiyorum ağla ağla rahatlayamadım. Diğer erkekler gibi mazi olsun, hiçbir şey hissettirecek gücü olmasın istiyorum artık ama sanırım ten uyumu da var aramızda. Biz lisedeyken o oyurken ben saçlarıyla kulaklarıyla falan oynardım. Ders zili çalınca önüme dönerdim o da derste saçlarımın uçlarına falan dokunurdu garip bir ilişki işte :D bir yere varmıyoruz ama karşılaşıp duruyoruz. Olabilir belki ukte kalmıştır ama bu benim platonik olduğum ilk insan da değil ki. Diğerlerine karşı bir şekilde soğudum ama bu herif sinirimi bozuyor bozmakla kalıyor. Garip bir zaafım var anlayamıyorum cidden. Bu arada eig seçerim muhtemelen yorumunuzu çünkü çok güzel gözlemlerde bulundunuz:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim iltifatınız için. 😻 Ve ağlamayın rica ediyorum sinirleriniz bozulmuş sizin regl dönemi olduğu için olabilir.
Şöyle ki bence yani bana göre insanın hayatında aşk bir defa karşısına çıkar. Belki de aşık olmuş olabilir misiniz, aman Allah korusun da. 🙈 ilk platoniğiniz bu adam olmamış olabilir ama derinden etkilemiş sizi belli. Aşk değilse de tutku o zaman çünkü lisedeyken masumane bir şekilde saçla oynamak şimdiki yaşların s. ksi demek.. bende sizinle aynı yaslardayim bizim zamanımızda şimdiki gibi lise çağındaki çocuklar direkt yatağa girmezdi daha masumduk saçla falan oynardık 😂ama demem o ki bu adam biraz kaderiniz gibi..
Soran+1 yılBöyle şeyler derseniz daha çok ağlarım ama ben hahah çünkü erkeklerin sözüne değil davranışlarına bakmanız lazım. Ve davranışları bana hiçbir şey anlatmıyor. Normalde erkekler sabırsızdır, tabii bizim elimize kimse su dökemez ama neyse jasdka yaptığı şey ayıp gibi geliyor bana. Sözünü ver ama oyala.. Bu başka erkeklere görüşmeme engel mi? Evet görüşüyorum artık ve konuşuyorum da.. ama inanın hiçbir şey hissettiremiyorlar. Çıldırmama ramak kaldı. Keşke hissetsem keşke.. Aşık olmuş olabilir miyim olabilirim ajdskala tenine aşıktım ben onun. İnanın hala parmağımın ucunda teninin dokusunu hissedebiliyorum. Hatırlıyorum o hissiyatı yani. Obaaa s*KS mi kasdaj ya zaten bu beni o anlamda da arzuluyor bence ama o konularda mesafemi koruyorum. Çünkü duygular olmadan anlamsız geliyor. Sonra diyorum ki kendime ya şu çekime baksana hajsdkala bence iyi fb olurduk biz öyle hissediyorum. Ama ya duygular? Sanki o orada yok gibi. Kendini ağırdan satıyorsa da iyi beceriyor ya da dediğim gibi artık yalnız gördüğüm şeylere dikkatimi veriyorum. Ne görüyorsam onu alıyorum. ÇÜNKÜ ÇOK YORUCUUU. Evet ya şimdiki gençler maşallah. Benim daha c*ns*l deneyimim de henüz olmadı yani eski kuşak mı sayılıyorum ahjdskada
- +1 yıl
Ağlamayın dedikçe daha çok ağlıyorsunuz olmaz böyle ahahah 😂
Ve bende bir erkeğin davranışına bakarım hem ne öyle mıç mıç liseliler gibi aşkım falan demeler. Bana göre değil hiç olmadı.. hem erkek dediğin ağır başlı olmalı sözünün eri olmalı. Kadın gibi kaçmamalı, kendini ağırdan satan satması gereken kadın milleti olmalı. Ama devir değişti. Ahhaha şimdi erkekler peşinde koşturuyor erkekler trip atıyor ve inanır mısınız erkekler çiçek bile almaya başladı 🙈yahu erkekler ne anlar çiçekten böcekten.. tek bildikleri s. KS, para, futbol. Ne anlar ince ruhtan bu varlıklar. Allah'ım aklımızı kaybedeceğiz en sonunda bunlar yüzünden aslında basitler de biz gözümüz de büyütüyoruz. Baksanıza söz verip oyalamış olması gereken sen kim köpek deyip ayar vermek ama malûm parmak uçlarınızda hâlâ hissi. ❤️🩹 kalbiniz kırık kalbiniz ve narsist bir insanın elinde perişan olmuşsunuz.. yanlış anlamayın beni perişan derken üzüntü anlamında yoksa güzellik anlamında eminim fıstık gibi kadınsınızdır.
Gelelim diğer konuya FB konusuna ahhaha birini çok seviyorum bende uğruna ölecek kadar hem tenini hem kendini. Ne olduğumuz bizim de belli değil ama bu böyle süreeeerrr giderrrr yalnız değilsiniz yani bu dünyada sizden daha kötüleri de var, üstelik siz c. nsel deneyiminizi daha yaşamadiniz belki ama ben bu şahısta öğrendim her şeyi. İlkim o benim. Her şeyin ilkini onda yaşadım masumane uyumayı bile. Sarılıp uyuduk bile bu herifle ama sorsak sevgili değiliz. Ah ah deşmeyin yaramı. Halinize şükür edin ve basın hayatınızdaki bu adama tekmeyi, eşekten düşmüşe benzesin.😂
Soran+1 yılAblacım konuş ya kim tutar seni :D ahsdjaa kadınlar erkek erkekler kadın oldu. Ben istemiyorum böyle eşitlik. Erkeklerin nazlısı kaprislisi inanın çekilmiyoooor. Ya da biz yapınca erkekler böyle mi hissediyordu? Tövbe hajdska ama onlar cidden bu muameleden anlıyor yoksa kıymet bilmeyen taraf oluyorlar. Hahha yani o kadar peşlerinden koşulmasına alışmışlar ki bana tanıdığım en zor kadınsın demişti ilk konuşmaya başladığımızda. Herhalde kapısında yatıp kalkıyorlar bunların anlamadım gitti. Olması gerektiği gibi davranıyorum. Azıcık uğraşsın istiyorum hemen burun kıvırmalar falan asdja tembelleştiler resmen. Zaten beni kolay kolay bulamaz bu saatten sonra. Hesabımı da göremiyor etmiyor. Ha merak eder mi orası da şüpheli. Malum erkeklerin seçenekleri bol. Kadınlar yürüyormuş artık dmden :D hahaha bir yaşıma daha girdim yaa.
Ya yapmayın oturur bir de size ağlarım yemin ederim ajsdkal gözlerim dolu dolu yazıyorum her şeyi kafayı üşüttüm galiba az ben ahjdska biz kadınlar ne güzel seviyoruz aslında. Hep şikayet ediyorlar ama aklı başında olan her kadın güzel seviyor ve sayısı diğerlerine nazaran daha fazla. Ya işte ben de ondan korkuyorum yani düşünsenize zaten beğendiğiniz biri bir de her şeyi onunla yaşıyor öğreniyorsunuz... Sonsuza kadar kopamam ölüm fermanım olur herhalde hdjaksdajda neden sevgili değilsiniz peki? Bu konuyu hiç açtınız mı kendinize? Yani kopamıyorsanız sebebini anlayabiliyorum ama yüreğimizi dağlasa da bu durum, kopmak lazım :( o mesajı vermek lazım. Benim için de bir şeylere hayır diyebilmek inanın zor ama yapmazsam en çok zararı o zaman göreceğim biliyorum. Biz bir şey diyene ya da en önemlisi gösterene kadar anlamıyorlar. Dediğiniz gibi basitler ama fazla basitler.
Soran+1 yılbu konuyu hiç açtınız mi kendisine diyecektim.
- +1 yıl
Ben yine de kadınların trip atması gerektiği taraftarayım, biz erkeklere bu durumu daha fazla kaptırmamalıyız. 😂 zor kadın olmak işe yarıyor bence siz çok çabuk pes etmiş olmalısınız. Şimdi taşlar yerine oturuyor... galiba başta sizi elde etmek için çok uğraştı sonra elde edince de şimdi kendisi geri çekildi. Yani size love bombing yapıp ardından ghosting yaptı. Çok tehlikeli bir psikolojik aşık etme hilesi...
Ve evet dm den, spordan, hatta gittiği kafeden bile kız ayarlaması çok basit olacaktır hele ki yakışıklı biriyse kızlar gider numarasını alır. Yakın bir erkek arkadaşım vardı her gittiği mekanda kızlar pervane oluyordu yine aynı şekilde başka bir arkadaşımın yanındayken kızlar bana rağmen oğlanı kesiyordu bir tanesi numarasını yazıp eline vermişti..😂
Benimki çok uzun ve yargılanacak bir konu.. anlatınca bana olan saygınızı otomatikten yitirebilirsiniz.🙈
Soran+1 yılHemcinslerimin hızını durdurabilirsek neden olmasın :D ama pek mümkün gelmiyor bana hajsdkal denk geldiğimiz devre bakın... Pes etmek demeyelim de ben gerçekten neysen o olman gerekir taraftarıyım. Rol kesmekten strateji yapmaktan nefret ediyorum. Çünkü başta bütün çiftler bunu yapıyor birbirlerini elde edince de değiştiklerini söyleyerek birbirlerini suçluyorlar. Onun yerine en başta olduğumuz gibi görünsek ve seveceksek o kişiyi sevsek daha iyi değil mi? Bence daha gerçek ve uzun vadeli. Ama gelin görün ki hiçbir zaman bir yere varmıyor bu durum. Ben aslında en başından en sonuna kadar zor değildim. Ama en başta miş gibi yaptım. İlgim varken yok-muş gibi. Biraz belli edince de gevşemiş olabilir. Benim için gerçekten özel bir adam olduğunu söylemiştim aynı şekilde ona dokunurkenki hissiyatı hatırladığımı da :D ama gelin görün ki o her ne kadar beni kazandığını düşünse de başka bir erkekle onun yüzü görünmeden hikaye atabildim. Çünkü düzenli bir flört ilişkimiz bile yok onunla. Olsa ona sadık olurdum ve bu soruyu sorabildiğime göre hala bir şeylere sadığım ama bazı şeyleri kadar asabımı bozuyor ki. Al bak o zaman sana demek istedim. Aslında yeni resimler de değildi o resimler. Ama bak isteyince erkekler benimle buluşabiliyor diye göstermek istedim. Çünkü ilişkiler aslında bu kadar basit. Ay isimleri de mi var bu aşamaların ya of cidden hadjskala o benim yılllardır sevdiğim adam neyin aşık etmesi.. inanın ters tepiyor. Çünkü size de dediğim gibi beni bunca yıl yoran şey buydu zaten. Artık bunu tolere edebilir miyim sizce?
Vay canına cidden. Hemcinslerimdeki cesaret haha ben de iyi kız evinin kızı modunda takılıyorum jaksdadaj iyice yobazlaşmışım ben jaksdlada gene erkeklere gidiyor kızlar ama güzel kızlara her erkek gitmiyor işte. Nerede o yiğit.. o bile yiğitlik yani bence. Ne kaybederim diye düşünüp centilmence yaklaşan çok az adam var.
Yok ya inanın yargılamam. Belki ben daha manyağımdır sizden kim bilir hajskdla- +1 yıl
Ama gelin görün ki bazen işe yarıyor ve yapılması gerekiyor o taktiklerin. Yoksa böyle ne üdüğü belirsiz adamların aşklarını dilenir oluyoruz. Onlara ders vermek yerine onlar bize ders veriyor. Biz onlarda iz bırakmak isterken onlar bizde izler bırakıyor ve belki de o izler ömrümüzün sonuna dek kapanmayacak izler oluyor. Rol kesmek lazım en azından -mış gibi yapmak lazım, en azından ağırdan satmak.. çünkü bunları yapmayarak kendimize olan saygımızı yitiriyoruz. Farkında olmadan basit kız imajı çiziyoruz karşı tarafa ve rahatça hayatımızı mahvedip gitme haklarını kendilerinde buluyorlar.
Olduğumuz gibi olmak tâbi ki önemli çünkü mesela başta kıskançsak kıskanç biriyim demeyi bilmeliyiz ya da evlilik düşünüyorsak sırf karşımızdaki kişiyi elde etme isteğiyle evlenmeyi düşünmüyorum diyerek yalan söylemeyi. Bunlar çok derin konular zaten bir türlü aklım yetmedi. Sadece çok sevmeyi, sadık olmayı bilen biri olarak alengerli oyunlar bana göre değil. Hoş son ilişkimde bunları yapabildim mi bilmiyorum.
Ama şunu diyebilirim ki iki tane ilişkim oldu ikisinide çok fazla sevdim değer verdim el üstünde tuttum. Değer verdiğim kişiden birine verdiğim değeri bıraktım ve kendisi bu sefer bana değer vermeye önemseye başladı erkek milleti böyle işte elde ettiklerini kaybedince deliriyorlar. Ghosting yani verdigi ilgiyi geri alma yok sayma gibi bir durum. Evet tabiki tolere edebilirsin en azından frenleyebilir kendine zarar vermekten kaçınabilirsin ama bu biraz meşekkatli ve zorlu bir süreç psikolojik açıdan güçlü olmak zorundasın. Bunu yapabilecek gücün var mı senin?
- +1 yıl
Ayrıca sen bu adama her şeyi söylemişsin zaten, adamın kafasında "liseden beri beni unutmayan biri var" diye bir düşünce oturdu.. zaten bu kız bana çocukluktan beri deli oluyor diyor ne de olsa seviyor bir köşede elimin altında dursun kafasında. Sen de şimdi resim paylaşınca kendi kendine triplendi rollere girdi kendini bişey sanar oldu yani beni nasıl bitirir başka biri olur kafasına girdi senin onun peşinue düşmeni istiyordur belki de açıklama yapmanı bile istiyordur kesin.😂
Soran+1 yılEvet kendimize saygımızı yitirmek çok doğru bir tanım oldu. Ne zaman ki sınırlarımı çizdim o zaman psikolojim çok daha sağlıklıydı. Üzülüyorum kırılıyorum hayal kırıklığına uğruyorum ama en azından bunları kendime karşı hissetmiyorum. Hayır demeyi bilmek önemli. Prensipleri olmalı her insanın. Mesela bunu göstermeye çalıştım her defasında. O inat etti ben inat ettim hiçbir yere varamadı :D hjsdaka iki inatçı kafa kafaya yani. Bizi mecbur bırakıyorlar işte yoksa inanın öyle olma taraftarı değiliz ne siz ne ben. Ama bu da nereye kadar ya. Nereye kadar verdiğiniz değeri bırakabilirsiniz ki? Hayat boyu kaybetme korkusu mu yaşatacağız bu heriflere? Yoksa avlarının peşine düşüyor yine hepsi jaskda ben oynamıyorum ya hsdjakda cidden heteroseksüel olmak çok zor. Siz de inşallah bu döngüden çıkarsınız. Biz bu şansı hak edene versek ohooo. Bir sus iki sus nereye kadar bilmiyorum. Valla istesem de istemesem de psikolojimi zorluyorlar bacım :D elimde olmadan bu süreçlere giriyorum yani çünkü ben de en az sizin kadar değer veriyorum sevdiklerime. Ama mesela dediğim gibi yeni tanıdığım bir erkeğe şu an yoğun bir şeyler hissedebilmek.. çok zor. alinin mahmuttan farkı yok gözümde. Özel bir yanları var gibi gelmiyorlar. O yüzden hiçbir şey hissettirmiyorlar ama bir yandan da sevilmeye dokunulmaya ihtiyaç duyuyorum.
Evet biraz öyle oldu galiba jaskda hatta şey demiştim. "sırf egon kabarmasın diye bir şey demiyorum" jsakdad hani yoksa ohooo :D Aklında biri yoksa neden bir erkek kendisini bu düşünceyle oyalar ki? Sadece c*ns*l yönden de çekici bulsan ne bileyim bi görüşürsün. İlgimi göstermişim göstermemişim.. benime buluşmasına engel mi? valla triplenmeye hakkı yok ya gidiyo onca kadına ilgi göster bana n*hhh :D yetti ya. Biri erkek gibi davranırsa benim kafama girebilir gayet hasda kadın gibi davranan erkek olursa soğutuyorlar işte jkdsds- +1 yıl
Hayır dediğim zamanlarda daha huzurluyum bence sizde öyle olmalısınız.
Avların peşinde koşmaktan elbet bir gün vazgeçecekler ve gerçek sevgiyi aslında sizde bulduğunu anlayacaklar sizden gidenler bunu unutmayın siz doğru olduğunuz sürece eğriler sizi yanıltmaz.
Benimki kısır döngü beni boşverin saldım çayıra mevlam kayıra hesabı olmuş benimki😂😂
hak edene de verdim inanın sonradan psikopatliğa bağlıyorlar çünkü sevemiyorsunuz değer verdiği için o sevdiği için yanında oluyorsunuz ama olmayınca olmuyor işte sonra o hak eden kişiyi de üzmüş oluyosunuz ve kul hakkı oluyor. - +1 yıl
Sizin bence eril enerjisi yüksek bir erkekle buluşmanız daha doğru olur bu arkadaş biraz diri dişi kalmış 😂
Soran+1 yılNe yazsanız beni mutlu ediyorsunuz ya çok teşekkür ederim. Odamın bi köşesine çıkarıp ascam ama ben yazınca olmuyor başkası yazınca diyince daha etkili o yüzden şöyle olduğu gibi çıktı alayım hahaha benn annesi gibi başını okşadım -belki annesinden bile çok okşamışımdır- bu herife lisede jestler yapardım kolye almıştım sevdiğin grupların posterlerinin olduğu dergileri götürürdüm falan. Bu köpeğe daha ne yapayım ki :D kendileri doyana kadar devam.. ne yazık ki genellemek doğru olmasa da 20li yaşlardaki çoğu erkek böyle. diğerleri de belki evlidir ama kandırıyordur bir de öyle bir tehlike var ahsdjaka off ahsjdak
Benimki de öyle işte kısır döngü. 12 sene az zaman mı? Resmen ömrümün yarısı. Yedi bitirdi beni hsdjaka
İşte acaba ilişkilerde hep bir taraf diğer taraftan daha mı çok seviyor? Garip gelmiştir bana iki insanın birbirini aynı anda sevebilmesi zaten. Değişik bir deneyim. yaşamak isterim ajsdkalda doğru.. elimde olmadan ben de birilerini çok kırmamışımdır umarım. Ama diyorum başta umut vermekten de iyidir. En azından başta çizgimi koymaya çalışıyorum. Günümüzde eril enerjisi yüksek erkek bulmak b*kire kız bulmaktan zor bence jasklad hadi hayırlısı hasadahj- +1 yıl
Rica ederim mutlu olduysanız ne mutlu bana.😊 Asmak, kesmek, kelle uçurmak bunlar hiç hoş şeyler değil efendim. Yapmayın.
Güzel yüreğinize yazık.
Annesi gibi davranarak zaten baştan kaybetmişsiniz desem üzülür müsünüz bence üzülmezseniz. Yani daha doğrusu şöyle diyeyim lise çağlarında kaldıysa bu anneci yaklaşım sıkıntı yok ama eğer şimdi hâlâ hayatınızdaki her erkeğe böyle davranıyorsanız olmazz. Erkek bu sefer kadın gibi görmekten vazgeçip başka kadınlara yöneliyor. Neyseee lise yıllarında baya şey yapmışsınız bu adam için aslnda o yıllardan şimdiki yıllara kadar onu düşünmek bile ona verilmiş bir nimet olmalı, çünkü neden yani eminim bence bu kadar temiz ve uzun seven bulunmaz şu devirde vefasızlık ederse zaten daha dünyada gün yüzü göremez. Siz anlattıkça görüyorum ki bu sevgi 13 senelik sevgi onu baya şımarık bir kız çocuğu haline getirmiş. Resmen şunu görüyorum ki sevdiğiniz adamda, şımarık bir kız çocuğu ve ona aşık bir baba. Nazı nuzu size.
20'li yaşlarda evlenmekte bir işe yaramıyor emin olun tanıdığım biri vardı taa çocukluktan seviyordu karısını düşünün ortaokul aşkı neyse sonra evlendiler adam 23 kadın 22 yaşında, adam aldattı 20'li yaşlardan beri hâlâ da devam ediyor...
- +1 yıl
12 sene ömür demek. Çok uzun bir süre.. kaç yaşındasınız bu arada? Yıllarca bitmeyen silinmeyen bir aşk. Şimdi küfür edesim geldi bu adama affedersiniz.🙈
Hep ben bir ilişkide bir tarafın daha fazla sevdiğini düşünüyorum aynı anda aynı oranda sevmek imkânsız. Ve genellikle erkek severse daha çok seven o olursa ilişki evliliğe gidiyor kadının çok sevmesi evlilik için çokta önemli olmuyor.
Bkre kız bulmak zor evet sbshsh 😂 yani devir çok pis olmuş ayrıca bence artık kızlar evlenmek istemiyor aynı erkekler gibi olmuşlar..
Soran+1 yılAy ben dün gece -ya da sabah demeliyim- bayılmışım siz kaçta yattınız hajsdkasa Evet 12 sene gerçekten çok uzun. İkimiz de 26 yaşındayız şu an. Dilediğiniz küfürü edebilirsiniz. Ben artık yenilerini türetmeye başladım :D yetmiyor çünkü haha
Kesinlikle katılıyorum! İsteyen taraf erkek olmadı mı o ilişki asla başlayamıyor. Şansı bile olmuyor yani.
Evet kadınlar da erkeklere benzeyince farklı davranmalarını sağlayacak nedenler kalmıyor ortada. Onlar da at koşturuyor. Ne diyeyim yani umarım kafama denk birileri hala kalmıştır ve buluruz birbirimizi çünkü çok derin bir yalnızlık hissediyorum :( garip bir boşluk var içimde.- +1 yıl
Sabaha karşı uyumuşum iyi oldu bana da sizinle konuşmak iyi geldi😂
26 yaşındaysanız benden 2 yaş büyüksünüz. Yaş 30'a dayandı hâlâ aklım almıyor yaşlanıyoruz ve ne yazık ki hayatımızın aşkını bulamadık.
Küfür eden biri değilim ama hak edene etmek lazım ahhaha 🙈 yenilerini türetmişsiniz benimle de paylaşın belki bana da lazım olur aralarından birkaçı.
Bende yalnızlık hissediyorum kafa dengi çocukları cadı kızlar aldı gitti evlendiler sanki ahahahah şans artık ne yapalım😬😬😬
Soran+1 yılİki gözüm de farklı yanlara bakıyordu gerçi yazışırken sahdja ama olsun bana da inanın çook iyi geldi haha eh yani 24 26 çok da fark etmez. Şahsen 20li yaşlarımın birbirinden pek farkı olduğunu hissedemiyorum. Gerçekten 30'a dayandı yaşlarımız. Hani diyorum güzel bulduklarından mı yaklaşmıyorlar başka sebepler mi var.. Ne bileyim hiç mi kimsenin dikkatini çekmem diyorum. Tanımak isteyen olsun yaklaşama çalışan olsun hiç mi olmaz? Bu da benim mi sınavım :(
Arada moron beyinli salyangoz, ger*zkalı d*muz falan dediğim oluyor işte. Şimdi sitede yazmak sıkıntı hjskdla
Cadı olduklarından mı aldılar sizce? Biz mi almayı bilmiyoruz acaba böyleleri de bizim mi dikkatimizi çekmiyor diye düşünüyorum. Gerçi dediğim gibi benim açımdan çok zor. Benim için Ahmet Mehmet Mustafa.. düz erkek. Hçbir özellikleri yok gözümde :( şans belki de kesinlikle :(- +1 yıl
Sizi bilmem ama ben 17-18'imden sonra ne yaşadığımı anlayamadan 24 oldum. Ahhahaha 😂 10 sene biriyle sevgili olunca insan zaman bulamiyor tâbi. Siz liseden beri birine aşıktınız belki başkalarıyla denediniz tutmadı bende o da yoktu biriyle liseden beri sevgili oldum çocuk yaştan beri hayatımda idi, sonra noldu aldatıldım nişanlandi yetmedi nişanlisini bıraktı arkadaşımla sevgili oldu🤭 tam onu atlattim dedim hayatıma birini aldım adam da benimle sadece takılmak istiyor yaaaa öyle işte
- +1 yıl
Dikkat çekiyorsunuzdur eminim ama bence yani kendim için öyle diyeyim biraz duruş ve bakıştan kaynaklı bu durum ya. Nasıl desem biraz duruşunuz sert ise kimse yanınıza gelmez çekinir. Beni bir arkadaşım çekmişti mesela yani sanki mafya karısı geçiyor insanları öldürecek gibi bakıyorum hahaha 😃 sen şimdi onu bunu boş ver de noldu bu arkadaşınla son durumun ne?
- +1 yıl
Sen hiç aladatdinmj konusuyisun kardesim kim Bilir sen neyaptn
- +1 yıl
Ben hiçbir şey yapmadım da olaya niye limon sıkıyorsun
Soran+1 yılBen de tam size mesajlaşarak mı konuşsak diyecektim ama gizlemişsiniz adınızı:/ Biri görse yapıyor bu çatlarlar diyecek :D çünkü 1 hafta daha sürecekmiş gibi bu sohbet hasjdkal
Ay ne diyosunuz bir dakika hikayeye gel :DD erkekler neden aldatıyor ya? Sizi temin ederim bir kez aldatan içtenlikle pişman olmadıysa-ki bunun için ciddi bir tokat yemesi gerekiyor bence- aynı davranışı tekrar ediyor. Sizi aldatan sizi aldattığı kişiyi de aldatır emin olun. Derken cümlenin devamını okudum :'D adshajdkal ya bu nasıl bir mide kardeşim napıyorsunuz siz ya. Nasıl böyle yaşayabiliyorlar? Biz biriyle yaşlanmanın, bağlanmanın peşindeyiz adamlar hayatını tavlama üzerine kuruyor. Yorucu değil mi bence çok yorucu ya. Takılmak isteyen adamlar o kadar çok ki gerçekten en iyi öylesini anlıyorum :( biliyorum her erkek c*nsellik ister ve bazısı zamanını bekler. Çünkü motivasyonları o. Ama yalnızca bu amaçla yaklaşan çok kötü niyetli insanlar var.
Ama şimdi sert derken ne yapmalıyım ki? Diğer türlü çok ilgim varmış gibi görünmüş olmayayım :D hahahaha haha mafya karısı. içime içime güldüm gece gece hajskaldam hangi arkadaşım? Herif mi? :D Herif diyorum ben ona asjdka- +1 yıl
Olaya dahil olan bazı maydanozlar yüzünden gizlendim ama umrumda değil gören görsün şimdi tekrar çıkarım gizliden sıkıntı değil 😘😂
- +1 yıl
Aldatan erkeği affetmem 😂 ben ömrümü adadım bu adama ailemin karşısına dikildim ama sonuç hüsran.. merak etme sonra köpek oldu.
Mafya karısı gibi dolaniyorsun ortalarda sende belli 😂seninkine herif demenden belli.
Soran+1 yılsiz beni takip etmediğiniz için size mesaj atamıyorum bekledim ama geri dönmediniz
- +1 yıl
İsminiz neydi
- +1 yıl
Size zahmet bir daha istek atar mısınız adınız gözükmüyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbence uzaklaş işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi yolunda ilerlemeye bak. Saçma sapan taktikler ile ilişki yürümez- yürüse de bir yerde patlar- kendi hayatına odaklandiğın zaman senin değer yargilarına uygun profilde birisi mutlaka çıkacaktır.
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten daha ne kadar kendi hayatıma odaklanabilirim bilmiyorum. 6 yılımı evde geçirdim sırf bu sebeplerden. İsteyerek olmadı belki ama standartın standartını koydum kafama. Denk biri çıkmıyor yani çıkmıyor. Öyle bir şans ki bu isteyerek de bulunmuyor. Taktiklere de s*kayım. Bir Allahın kulu yok ki net konuşsun net hareket etsin kasmasın arkadaşlık kursun konuşsun etsin.
Cevap sahibi+1 yılBiraz da sosyolojik altyapı ile alakalı erkekler ailesi tarafından " erkek adam, paşa oğlum tarzı" büyütülüyor. Böyle olunca da her şeyi yapma hakkını görüyor. Kadınlar için belki bu durum daha fazladır ve büyük çoğunluğu sosyal medya etkisi yüzünden.
Soran+1 yılGeçen sene açmıştı sosyal medyayı. Pek kullanmazdı yani ama sanırım o da keşfetmiş bu diyarları.. Bu ortamın kendisini etkilemesine izin veren insan cidden zayıf karakterlidir ya. Bu erkekleri bi doyuramadık arkadaş ne maymun iştahlılar ye ye doyamadılar. Biz de anası değiliz ki paşam diye sevelim. Ne oluyor peşinden koşunca? 1 saat sonra ölüp ölmeyeceğimiz belli değil. Çocuk muyuz biz liseli falan mıyız ne bu haller ya
Cevap sahibi+1 yılPeşinden koşunca egosu tatmin oluyor, kendi ilgi açlığını seninle gideriyor fakat seninle ilgilenmiyor. Çünkü insan her zaman tatmin olma arayışındadır. Bunu bazıları farklı dozlarda, farklı mekanlarda veya farklı zamanlarda yapar ama değişmez. Manipülasyon yapar, love bombing yapar, ghosting yapar, gaslighting yapar. Yapar da yapar. Bitmez yani bunlar sadece erkeklere özgü değil.
Soran+1 yılBen de onu tatmin etmiyorum işte. En son yazdığıma sadece random atmıştı onu görüldü bıraktım ne diyeyim yani? 2 aydır da sesi soluğu çıkmıyordu, yanımda başka bir adamı görünce ben mi kötü oldum? Ne kadar ekmek o kadar köfte. İlgi ver ki ilgi göresin dimi? Hep ben hep ben olmuyor yani. Hem buluşma teklifi edeceksin hem beni görmek istediğini söyleyeceksin sonra saçma sapan taktikler.. Bunlar 18-20 yaş arası ergen kızlara yedirir ancak. Benim gibi bir kadını kaybettiğine yansın zerre hak etmiyor beni zerreeeeee.
Cevap sahibi+1 yılSon cümleni hayatında sürekli hale getir. Önüne bak. İyi, düzgün karakterli insanlar diğerlerine nazaran az da olsa varlar. Umarım hep de böyle kalırlar.
Soran+1 yılHep böyle kalırlar ve umarım beni bulurlar ya. Öylesini seveyim istiyorum öylesine çaba harcayayım da değsin. İyi ki diyeyim nolur ya.
Cevap sahibi+1 yılİyi temennilerim seninle. Umarım doğru kişiyi bulursun:)
Soran+1 yılUmarım teşekkürler yorumunuz için.
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Dokuz kusurlu hareketin hepsini yapan birini hayatında neden tutuyorsun bazen vazgeçmeyi bilmek gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılAptallık bende zaten. Anlamıyorum niye böyleyim. Zaten 1 tane doğru yapsa öpüp başıma koyacağım hahaha bu kadar aptallığa aptallık ettiğime göre acaba ben böylelerine mi layığım?
Soran+1 yılAynı adama dönüp dolaşıp düşmek de buna dahil herhalde. Ama bu böyle karakterden ötürü sevip saygı duyma durumu değil çekim işte. Aşk da zaten aptallık işi ama belki ben doğru tutmaya çalışıyorum. Sağlıklı olsun istiyorum.
Soran+1 yılNe konuda örnek? Ne için yani tam anlamayadım.
Soran+1 yılYa bu adamdan ben 8 sene önce hoşlanıyordum lisedeyken sonra bir şeyler oldu koptuk. Zaten duygularım da pek karşılıklı değildi. Seneler sonra konuşmaya başladık. Benim vaziyet bu. Bir şeylerin üzerini örtmüşüm herhalde sadece, o yüzden bu kadar asabımı bozuyor. Ama başka olaylardan anlatmam zor yani direkt örnek vermek çok zor. Var arızalı bir yanım herhalde.
Taktik uyguluyor ama pek de beceremiyor
10 Yorumlapeşinden koş istiyorlardır
03 Yorumla
Soran+1 yılAma anlamıyor ki daha da tiksiniyorum. Zirvede olan ilgimi tamamen öldürdü. Sesi soluğu çıkmıyor diye ben de başka biriyle görüştüm ve paylaştım. Şimdi hikayelerime girmiyor tribe girdi dengesiz. Ne hakla yani ne veriyorsun da ne istiyorsun demezler mi adama.
Soran+1 yılDeğişikliğine s*kayım onun ya
+1 yılSal gitsin erkek cennetindeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynı bacım hepsiii erkekten bir halt olmaz ya. Biri de mi doğru düzgün olmaz anlamıyorum. Bunlar sevmeyi de bilmiyor.
Ben e sende vazgecti hala kabullenmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılTekmele
00 Yorumla
+1 yılÖmür törpüsü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hem kıskandırmaya çalışıyor hem de benimle buluşmuyor, bu ne çeşit bir cins?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler