Arkadaşlar ruyadaymisim sanki donup kaldım yaa burada eski sevgilim 5 yıldan sonra bana adım atdı mesaj yazdı bana onla kötü ayrılmıştık aileyce kavgaliytik bana kızarak konuşmuştu bende onu her yerden engellemiştim 2019 da ya bu gün mesaj atmış ama sanki hiç düşman deyilmisiz gibi aramızda kavga olmamış gibi yazdı selam ne yapıyorsun falan şaşırdım ya şaşkın haldeyim şu an ona nasıl mesajlar ata bilirim yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uzak dur bence.
Ay. Diyorki hesabıni instegram attı tanıyor ola bilicegin kişi diye öyle gördüm mesaj attım
Sana inandırıcı gəldimi? Peki
Eski konularla ilgili soru sormadan
Hakaret ve sert konuşmadan
Dozunda cevaplar yazılabilir
Ne soğuk ne sıcak
İyiyim sen nasılsın, umarım her şey yolundadir. Yaz gönder gerisi sohbetin akışına göre değişir.
Bıraktığı yerde bekleyen kadın imajı çizme.
Giden gitti ya da sen gittin her neyse
Acısıyla kalan baş başa kaldi
Geçirdiğinn acı günleri de unutma
Aklının bir köşesinde tut cevap yazarken
Ay iyi oldu bilmem aynen boyle mesaj attım ne kızdım ne eski konuları açtım yapıyorsun calisiyormusun dedi bende dedimki hiç bir şey hayır inşallah nasip olurda calisicam oda inşallah dedi sonra bende dedim sen napiyorsun nasıl gidiyor hayatın oda dediki İş güç normal her şey dedi bende iyi olsun dedim oda senin içinde dedi sonra ne yaziyim acaba
Teşekkür ederim
Guzel dileklerin için
Uzun zamandan sonra bu mesajıni neye borçluyuz merak ettim sadece diye yazıp gonderebilirsin
Tamam
Ay kanka diyorki karşıma çıkti hesabın sadece
Anladım doğrudur yaz gönder
Başka cevap yazma
Çocuk var karşısında kandırıyor sanki yalan söylemenin de bir adabı vardır neyse
Yazdım anladım öyle olmuş 😂😂çocuk kandırıyor bu.
Bir defada storime bakmıştı benim 2021 de
Yazdım anladım öyle olmuş 😂😂çocuk kandırıyor bu.
**Çocuk kandırıyor sanki , sen giderken biz geliyorduk Aslan parçası
Bir defada storime bakmıştı benim 2021 de
**Bakar meraktan , 5 sene sonra yazıyor sana bir de tesadüf çıktı diyor. Arattirmistir adını mutlaka öyle yazmıştır...
Net olmayan , halen yalan manipülasyonlara basvuran tiplere hayret ediyorum azcik dürüst ol kaybetmezsin böyle kendini yalancı durumuna sokuyor
Kanka ben yazmıştım ya teşekkür ederim o mesajıma kalp bırakmış ve bir şey değil yazmis bende onun mesajinami kalp bırakım?
Kalp bırakma
🙏
Bunu bırak yeterli...
Öyle yaptım henuz bir sey yazmadı kanka anlamadığım şu neden hiç bir şey olmamış gibi yazıyor sanki benle düşman olan bu değil bana diyorki vay uzun zaman olmuş sanki hiç kavga yapmamisiz gibi neden hani bana bu gün yazdı ya neden eski konuları açmıyor
Öyle yaptım henuz bir sey yazmadı kanka anlamadığım şu neden hiç bir şey olmamış gibi yazıyor
**senin damarını, düşüncelerini bildiği okudugu için yumuşak karnına oynuyor. Konuşmayı hiç bir şey olmamış gibi açıyor ki tekrardan bir flört ve sevgili ortamı için zemin hazırlıyor
Baştan sana konu açsa, eskilerden sen tepki verebilirsin ve sana karşı yaklaşım da bulunamaz. Psikolojini iyi biliyor.
sanki benle düşman olan bu değil bana diyorki vay uzun zaman olmuş sanki hiç kavga yapmamisiz gibi
**Seninle sevgili olduğu zaman az buçuk düşünce yapıni davranış duygu durumunu çözmüştür bır nebze bu yüzden eski konuları açmasını bekleme, hiç kavga etmemiş gibi konuşmaya devam edeceksiniz gibi bilinçli bu yaptığı
neden hani bana bu gün yazdı ya neden eski konuları açmıyor
**Eski konular şu an acamaz, açmasını da bekleme. Senin devam edip etmeme noktasında rahatsızlığın ve net olarak tavrın varsa sen konuyu açıp, geldiğin için teşekkür ederim tekrardan görüşmek konuşmak istemiyorum diyebilirsin. Baktın ki niyeti sana kendij affettirmek ya da konuşmak görüşmek ilerleyen günlerde açabilirsin fazla detay bahsetmeden, detay sormadan
Tamam yani bana yazarsa bende hiç bir şey olmamış gibi cevapliyicam kısa yazicam ona mesaj 😂🤦🏻♀️ uzun yazsam kendisini bir sey zann edir
Uzun mesaj yok
Cümlelerin kısa sözlerinde cimri
Sevginde bonkör ol
Uzun cümle kurmak yok.
Anı anına cevap vermek yok
15 20 dk 1 saat sonra filan sen meşgulsun😉
Kanka ikimizde aynı akildayiz onla 😂😂oda geç cevaplıyor bende ya deli bu ama bana takip atmadiki ikimizde bir birimizi takip etmiyoruz neden takip atmıyor
Tamam atmayabilir
Sende atma
Bekle bir atraksiyon yapmak zorunda degilsin.
5 seneden sonra çıkıp gelmiş
Davul zurna kortejle karsilasaydin bir de kırmızı hali falan serip.
Sakin ol heyecan yapma
Kaza yaparsin
Ay. Kanka olucem 🤣🤣🤣 ya ben bunu 1 yıldı rüyamda görüyordum belkide buda beni rüyasında görüyordu rüya yorumcularina yazmıştım demisdiler ki size mesaj aticak her şeyi konusucaksin bende demiştim ay nerde o öküzün biri o kim mesaj atmak kim bu gün atmış kendime zar zor geldim ya titriyordum heyecandan
Tamam işte demek ki duaların kabul olmuş bundan sonrası sana kalmış bol sans🙂
Kanka diyorki instegram senin hesabını bana attı tanıyor ola bilicegin kişi diye sana inandırıcı gəldimi?
5 yıl sonra mı?
Hayır inandırıcı değil
😂😂ay beni bebek biliyor inanicam diye düşünmüş bana da inandırıcı gelmedi
Banada rüyamda 6 sayı söylediler git sayısal loto oyna milyoner sensin dediler ☺️🙂
Kanka takip attı
Hemen kabul etme
Beklet
Yalnız şunu da unutma
Takip isteğini kabul edersen
Bir sonraki aşama sevgililik
Devammm
Bunu bilerek kabul et ya da etme
Hesabımda özel resmimi paylasmadigim için gizli hesap değildi seni takip etmeye başladı yazılmıştı bende takip ettim ama bu gün bana hiç bir şey yazmadı acaba neden bir şey yazmıyor 5 yıldı ayriydik yani bumu bu kadarmi sohbeti
Acele etme
Birden çok yazmaya başlarsa
Cepte gozukebilecegini bilir
O yüzden ağırdan alacaktir
Anladim
😌😌
Kanka storiye kediyle köpek koydum 😂ama storime bakti yazmadi senin dediğin gibi ağırdan aliyor
burada Derin Tecrübe var.
Beni Dinle
Rahat ol
Sana yazacak
Köpek gibi pismanligini dile getirecek
Kabul edip etmemek sana bağlı
Adimlarini temkinli at sadece
Kanka nasıl derin tecrübe neden öyle yapıyor koyan kimi baktı ya anında storime ama mesaj atmadı
Hikayelerine bakicak
Biraz daha zamanı var
Sana yazıcak
Ariycak
Kalbinde yerim var mı diye sorucak
Yaz bu dediklerimi bir köşeye çıkacak
Ay söyləsə vallah hiç şaşırmam ya hayatimin şaşkınlığını yaşadım dün. Tamam yazıyorum 😂🥰
burada Derin Tecrübe konuşuyor
Ksden biri vardı
Bunları demişti
Ne kadar dogruymus ileri görüşlüymus diceksin
Emin ol
burada Yaşanmışlik konuşuyor