Ondan uzaklaşarak kendini zor ağır biri olarak göstermek lazım. O seni aradığında açma telefonları mesela gördüğünde soğuk merhaba de ve genellikle işim var de bu çok önemli işim var. Adil hocadan dinlemiştim o adam çok iyi. Sana neden böyle yapıyorsun sana yakın olmamı neden istemiyorsun. İşte neden Soğuksun gibi gibi şeyler derse. Seninle ciddi bir ilişki istemiştim içten içe. Ama sende o elektriği göremedim. Sen günü Birlik takılmalık ilişki peşindesin ama ben günü Birlik takılmalık ilişki zamanlarını hem geçtim hem bunlar için boşa geçirecek vaktim Yok. Lütfen birbirimizden uzak duralım. Aramızda bir mesafe seviye olsun. Tanıdıktan öteye geçmeyelim de. Ondan sonra peşinden koşuyor tavırları değişiyor sürekli seni açmadığın halde arıyorsa. Senin için çaba sarf ediyorsa senindir yoksa takma hayır gelmez ondan.
05 Yorumla
Soran+1 yılOhaa çok iyiymiş ama o bu soruyu bana sorar mı bilmiyorum... ya da bunları yapar mı bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim balım eğer dediğin gibi yaptığımda hiç merak etmezse öyle yapicam
Soran+1 yılTamam yazarım
En İyi Cevaplar
+1 yılOnunlayken mutlu pozitif ol msjlarina hemen cvp verme nerde buluşursan buluş yanından ayrılırken çok da samimi sıcak ol ma story atarken en güzel halini paylaş olumsuz video intikam dolu sözler acılı kederli seyeler paylaşma bı hobi edin kendine erkekler başarılı kadınlara bayılır 🤗evine gidiyorsan kendine ait birkaç bir şey bırak sana ait eşyaları gördüğünde seni hep hatırlamış olucak ama bunu kasıtlı yapmıyormuşsun gibi görünmesin daha. Da yazardım da çok uzun oluack ondan kısa kesiyorum bence böyle
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence öyle bir erkek asla bağlanmaz. Ne yaparsan yap öyle gelmiş öyle gider diye düşünüyorum öyle biri. Erkekler genelde zaten takılmayı severler ciddi ilişkiye gelin konu hemen ortadan kaybolurlar. O yüzden ben sonradan değişeceğine falan inanmıyorum şahsen öyle bir erkeğin. Uğraşma bence öylesi ile ayrıl gitsin tamamen en mantıklı olanı bu.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni merak etmesi gerek, bunun için sana duygu beslemesi gerek ama duyguya sizde olduğu gibi şunu yapınca sever gibi olmuyor duygular herkeste farklıdır kimine aşık gibi bakarsın olur kimine cinsellik yaşayınca olur kimine güven vererek olur gibi gibi
016 Yorumla
Soran+1 yılTam çözemedim çocuğu mesajlarına geç bakıp ortalıktan kaybolsam normal şekilde konuşsam sonra nasıl olur
- +1 yıl
kacan kovalanir diyorsun yani bu da bir secenek ama dedigim gibi o erkegin karakterine bagli bir durum gecmisindeki baska kizlarda senin gibi yaptiysa o numaraya bir daha gelmez onun icin ozel bir sey olmasi gerek bir duyguya girmesi icin
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım yapmış olabilir diğer kızlar böyle. İlişkimiz gel gitliydi 1.5 ay kadar konuştuk sonra tekrar geldi sanki beni sevmiyor ama kopamıyor gibi de ama bağlamam lazım
- +1 yıl
onu bilemem her kadin baska baska duygular vermis olabilir sen bulacaksin bunu onunla konusacaksin hangi duygulari gormus ve sonrasinda o duyguya kapilip ihnete ugramis ogren o duyguyu kalbinden silmistir cunku o erkek o kizi unutmak icin ona farkli bir duygu vermen gerek buda senin elinde
Soran+1 yılBiz hep gündelik konuşuyoruz hiç derin muhabbetimiz olmuyor bir anda açamam ki konusuni
- +1 yıl
artik o da senin agzinin laf yapmasina bagli iliskinin ilerisi icin gecmisin onenli olmasindan bahset ornegin oradan da eski sevgiliye bagla
Soran+1 yılTamam bunu yapicam ama çocuğun buluşmaya ozguveni yok hiç bulusmadik ikna edemedim sizce nasil ikna edebilirim
- +1 yıl
oglana yemek ismarlayacagini soyle maddi yonden korkuyor olabilir biraz daha rahat olsun ozguven ver belki utangac biri de olabilir
Soran+1 yılBelki dediğiniz gibidir ama ayrıldığımızda demişti ki seninle niye buluşayim ki ben ona ozguvensiz demiştim o böyle demişti
- +1 yıl
boyle surekli laf sokmali ergence donuyorsa gerek yok en bastan yol ver gitsin daha olgun bir beyinle yoluna devam et toksik iliski olur bunu sonu
Soran+1 yılAma toxic iliski de de bağlanmaz mi
- +1 yıl
ben bağlanmam kavga ediyorsam bu hosuma gitmez ben iliskimde sorunsuz kavgasiz normal bir iliski isterim ama onu bilemem tabiki hosuna gidiyorsa zaten daha cok ugrasir seninke
Soran+1 yılDediğim gibi çocuğu tam çözemedim bilmiyorum swver mi sevmez mi ama umarım bağlarım
- +1 yıl
tanimaya calis gerekirse uzaktan konus ama yinede konus onun beynini anlamaya calis kalbine duygusuna degil hayat ve iliski mntigin bak erkekler severken beyniyle sever cunku kalbiyle sevmez
Soran+1 yılTamam dediğiniz her şeyi dikkate alıp hareket edicem çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmayı düşüneni Kleopatra olsan değiştiremezsin.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen zorlamamak gerek ya. Böyle biri benim de hayatımda vardı. Tanışmıştık ama aramızda bir şey olmamıştı pek iletişimimiz kesilmişti. 3 yıl sonra tesadüfen yazmıştı bana öyle konuşmaya başlamıştık. Başlarda flört ettik hatta sevgili aşamasına da geçtik tüm gün birlikteydik sonra bana ciddi ilişki yapamam falan dedi eski hayatına döndü ( başka kızlarla falan takılmalar). benimle sadece buluşur, konuşurdu hep. Diğerleriyle cinsellik falan filan. Sonra bi gün beni instadan sildi ben de onu sildim yazdı başka profil açacağım gibi bahaneler cevap vermeyerek tamamen sildim hayatımdan. Uzum süre konuşmadık hiç. Ara sıra yazdı cevap vermedim. Sonra ben evlendim. Evlendiğimden haberi yoktu ara sıra yine yazardı bana sosyal medyadan. Bir keresinde uzunca bir mesaj yazdı. Seni unutamadım kimseyi yerine koyamadım diye falan, sadece ben artık evliyim yazdım ve öyle gitti. Bazı erkekler iş işten geçmeden akıllanmıyor ne yapsan daa. Pişman mıyım o olmadı diye? Aslaa. Onunla bu kadar mutlu olamazdım. Fazla zorlamayın o yüzden. Olacağı varsa olur zaten
25 Yorumla
Soran+1 yılTüm yazdıklarınızı okudum Şu an da eşinizle iyiyseniz hiç bir önemi yok. Evet aslında çabalamanin belki bana faydası uzun sürmeyecek ama gençlik hevesi olduğundan öyle düşünemiyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılEvet eşimle çok çok mutluyum şükürler olsun. Evet ben de o zamanlar gençtim aynen senin gibi düşünüyordum. Yaşamış ve benzer yoldan geçmiş biri olarak tavsiyem birinin üzerine ne kadar gidersen o kadar senden uzaklaşır. İnşallah her şey gönlünce olur hayatında. Çok çok mutlu olursun ve seni hakeden biriyle hayatını paylaşırsın
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim daha karşıma beni mutlu edebilecek biri çıkmadı ama bir gün çıkar diye düşünüyorum. Umarım sizin de mutluluğunuz daim olur
Cevap sahibi+1 yılElbet çıkacak hiç merak etme. Çok teşekkürler
Soran+1 yılBen teşekkür ediyorum abla umarım çıkar
+1 yılKendine yapacağın en büyük kötülük gönlü sende olmayan ve olmayacak erkeği sevdirmeye çalışmaktır. Bununla uğraşırken bütün hayatın alt üst oluyor ve sonuç değmiyor sevecek olan sen bir şey yapsan da yapmasan da sever inan ki. O yüzden boş ver seni seven zaten bunları yapmana gerek kalmadan seni çok severek karşına çıkacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın cidden umursamiyacam bende artık
MALZEMELER : 4 metre ip 1 kelepçe 1 pranga
KULLANIM ŞEKLİ : ipi önce sağlam bir yere bağlıyoruz ardından eline vurduğumuz kelepçe ile düğüm atıyor üz istediğimiz kadar gitmesine müsade ediyoruz WC vs gideceğinde de pranga ile gitmesine müsade ediyoruz :))10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala birşeyleri degistirebilecegini düşünüyor.
Zaman kaybetmek için akıntıya karşı kürek çekmek bu kadar kolay mı sanıyorsunuz?
Emin okun bunu basaramayacaksiniz.
Bunu ne bir erkek kadın için yapabilir, nede bir kadın erkek için.
Ama siz öyle zannedip devam edin.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi erkegin sana baglanmasini istiyosan öyle bagimsiz eglence odakli bi erkekten ziyade baglanmaya meyilli duygusla bi erkek bulup ona asik olmasan da once kendi degerini arttir ondan sonra herkes icin daha degerli olursun. Ama takilmaya meyilli erkegi adam edicem diye ugrasirken bi bakmissin kendin ezik daha da degersiz bi insana donusmussun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakilmayi seven bir erkeği kendine anca bir süre bağlayabilirsin, ömür boyu ya da uzun süreli bir ilişkinizin olması imkansiz olur, bu erkek ve kadın içinde gecerli eğer çapkın birisiyse karakterinden asla vazgeçemez dediğim gibi sadece bir süre belki törpileyebilir, yani sonunda üzülen her türlü sen olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Çok saçma değil mi, neden takılmayı isteyen bir erkeği kendine bağlamak yerine, direkt sana bağlanmayı tercih edebilecek biriyle değilsin?
Büyü yap oldu olacak 😒20 Yorumla
+1 yılErkekler değişik varlıklardır çözmek uzun sürdü ama çözdüm erkeğe yasak koyacaksın görüşmemiz yasak konusmamiz yasak ailem muhafazakar vs. Gibi ve erkegi cok umursamayacaksın mesaj yazarsa aninda cevap verme en az yarim saat geçsin nasil olsa elimde diye düşünüp sana aşık olmayi birak aklina bile gelmezsin kısacası erkegi ne kadar süründurursen okadqr sana bağlanır.
06 Yorumla- +1 yıl
Vay canına sen neler biliyorsun böyle 🤣
- +1 yıl
Yillar sürdü
Soran+1 yılAa tamam bunları da yapicam teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim pisman olmazsın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim deneyeceğim
- +1 yıl
Acımadan süründürürüm diyorsun yani
+1 yılO kişinin ne kadar gerçekten o karakterli biri olduğuna bağlı. İlk zamanlar (sonradan öğrendim) benim de erkek arkadaşım 1.5 yıllık bi ilişkiden çıkalı az olduğu için takılmalık düşünüyormuş. Zamanla hisler gelişti ve şu anda nazar değmesin 2 yıldan fazla süredir birlikteyiz. Erkeğin karakteri ve neden ciddi düşünmeme sebepleri de önemli. Artıdan biz 8. Ayımıza kadar ilişkiye girmedik. Biraz beklet, hemen elde edilme ama aynı zamanda da biraz bi şeyler yapın, oyala yani.
015 Yorumla
Soran+1 yılPeki o kararını nasıl değiştirmiş sana karsi
- +1 yıl
Normalde arkadaş olduğumuz için beni tanıyordu zaten. Kimseyle daha önce bi ilişkiye de girmemiştim. İlk date imizden 1 hafta sonra bu beni “film izlemek” için evine çağırdı, gittim bir şeyler yaşanmasına izin vermedim cidden filmi izledim çıktım. Bana sonradan söyledi o günden sonra ümidi gitmiş biraz pişman olmuş kendi kendine bi süre vermiş eğer bu kız 1 aya benimle bi gelişme göstermezse bırakırım diye. Ben bilmiyorum bunu tabii ama bizim ilk zamanlar çok yavaş ilerledi. İlk öpüşmemiz tam kendine verdiği süre bittiği gün gerçekleşti. Öpüştükten sonra bi gelişme olduğunu görüp devam etmeye karar vermiş sevgilim. Sonra işte evine gitmeler başladı ama adım adım çok yavaş geliştirdim. Ben daha erken diye ve ilkim olcak diye asla o kadar ileri gitmesine izin vermedim. O da tabii istiyordu ama saygı duyuyordu. Ona güvenmiyordum daha, yakın zamanda da böyle bi şey yapmayacağımı biliyordum ama ona bunu hissettirmedim. İstiyorum ama korkuyorum, fırsat olmuyor, şu an değil, çekiniyorum vibe ı verdim. O da işte beklerken olcakk etcek diye bana daha ciddi duygular hissetmeye başladı. Direkt şu zaman vaz geçtim diye bir cevabı yok sevgilimin ama 8. Ayımıza kadar bırakıp gidebilirim artık düşüncesinden çıkmıştı. İlişkiye girdikten sonra ikimizin arasındaki duygusal bağ da arttı, her geçen gün de artıyor. Ama dediğim gibi ben sevgilimle normalde de arkadaştım ordan tanışmışlığımız var. Ve sevgilim takılmalık isteme sebebi yeni bir ilişkiden çıkmış olması ve tam yani 18 yaşındaydı o yüzden, kalbinde sevdimi tam seven ve ciddi ilişki de yapabilcek biriydi. Senin bu söylediğin çocuğun karakteri çok önemli bu durumda. Ama ap açık şekilde sana takılmalık istediğini söyleyen, bir süredir bu yaşam tarzını süren ve buna göre davranan bi çocuktan çok zor bence.
- +1 yıl
Ve artıdan bizim ilişkimiz hiçbir zaman iki tarafından da ap açık şekilde takılmalık istediğini belli eden duygusal şeyler yaşanmayan bir ilişki değildi. Normal flört dönemi sevgilii dönemi gibiydi. Birlikte eğleniyorduk, bir yerlere gidiyorduk, bi şeylerimizi paylaşıyorduk. Eğer bu çocuk sana direkt takılmalık istediğini söylediyse bunları yapmaz ve duygusal bi şeyler hissetmesine de fırsat olmaz
Soran+1 yılYazdığınız şeylerin hepsini okudum demekki bir erkeğin fikri kıza göre değişiyor Şu an mutluysaniz mutluluğunuz daim olur umarım. Ve benim konuştuğum çocuğun kastı cinsellik değil sanırsam zaman geçirmek boş kalmamak icin
Soran+1 yılEvet yani biz hiç vakit geçirmedik 1 aydır konuşmamıza rağmen
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Amacı cinsellik değilse senin için durum daha kolay olabilir sanırım. Canı sıkılıyor diye sadece yazıyorsa durum onda da zor aslında. Çocuktan gerçekten hoşlanıyorsan dene bi görüşmeye çağır et. Ama daha pek ciddi duyguların yoksa bırakmanı tavsiye ederim, belirsizlik insanın psikolojisini çok bozar ve yorar çünkü. Yazışırken nasıl yazışıyorsunuz samimi misiniz, flörtleşiypr musunuz, sevgi cümleleri var mı?
Soran+1 yılRica ederimmm. Aslında biz fotolasiyoruz fotolasirken konuşuyoruz sevgi cümlesi çok nadir oluyor aramızda fotodan kastım da hep selfie falan ve çocuğu iki kez çağırdım gelmedi ve biz ayrılırken demiştim ki ozguvensizsin seninle buluşmak istememin neresi ozguvensizlik, ilkte de seni seçmedim şimdi de seni secmeyecegim dedi.2 hafta sonra tekrar yazdı birbimize ne kadar kötü şey desek de tekrar konuşmaya başlıyoruz anlamadım neden böyle olduğunu. Ve bana dolaylı yoldan cinsellik açmaya çalıştı 2 kez ben hepsinde reddettim ben senin kullanabilecegin kız değilim dedim kullandırma o zaman falan dedi.
- +1 yıl
Anladım. Bunu şu an duymak istemiyor olabilirsin ama bana sunduğun bilgilere göre sana gayet açık ve net konuşacağım. Bu çocuktan olmaz. Gerçekten olmaz. Sana saygısı yok hiçbir şeyi yok. Sana kurduğu cümleler de aslında senin hakkında gerçekten ne düşündüğü onlar da özgüvensiz olduğun, seni kullanabilceği ve o ne yaparsa yapsın orada olcağını biliyor sana geri dönebilceğini biliyor. Sana tavsiyem, tabii ki de söylemek kolay ama: Bırak gitsin çocuğu. O çocuktan olmaz, ondan daha iyisini hakkediyorsun. Engelle gitsin, hiçbir şeyi izah etmene de gerek yok engelle her yerden ve bi daha da kaldırma engeli. Söylemek istediğin içinde kalan kusmak istediğin şeyler varsa söyle ve engelle. Seni manipüle etmesine kandırmasına da izin verme. Ve anlattığına göre verdiği vibe da sen konuşmayı bırakmak istediğini söylediğinde peki sen bilirsin dicek birine benziyor. Ne yazık ki pek umrunda değilsin gibi. Kurtulmaya çalış lütfen, boş şanslar🙏🏻
Soran+1 yılEvet şu an bunları duymak biraz kötü hissettirdi son attigi mesaja bakmadım görüldü atıyım mı ona? Ve ozguvensiz olmadigimi kendisi de biliyor sanırım yanlış anladın canim çünkü ozguvensiz diye ona ben dedim o böyle tepki verdi. Ve peki neden sürekli bana geri dönüp duruyor sebebi ne sizce önemsemiyorsa neden böyle yapıyor ve çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
- +1 yıl
Üzgünüm gerçekten zor bir durum içerisindesin seni anlıyorum asla kolay değil böyle durumlar. Özgüvensiz şeyini yanlış anlamışım evet kusura bakma. Ama orada sana kurduğu cümle de yeterli olmalı aslında diye düşünüyorum, yüzüne ap açık şekilde seni seçmeyeceğini söylemiş. Sana geri dönme sebebinin sevgi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Şey gibi düşün, aldatan erkek hep geri döner ama sonra her seferinde de tekrar aldatır. Geri dönmeleri sevgiden değildir. Ama önemseyen biri buluşmak isterdi diye düşünüyorum, seni ilkinde seçmediğini ve ikincisinde de seçmeyeceğini söylemezdi. Toksik durum içerisindesin ve çıkmak eminim çok zordur. Görüldü atma bence, onun yerine direkt bakma mesajına. Engellemek istemiyorsan hemen bunu yapamıyorsan başka tavsiyem, üstüne düşme onun. O yazmadıkça yazmamaya çalış, geç cevap ver belki. Kendine başka aktiviteler bul git gide uzaklaş, eskisi gibi umursadığını gösterme. Arkadaşlarınla vakit geçir. Hazır hissettiğinde de tamamen hayatından çıkar. Ama seni kandırmasına izin verme lütfen
Soran+1 yılBende bu durum içinden nasıl çıkacağımı bilemiyordum ama sizin tavsiyeleriniz gercekten o kadar iyi geldi ki gözümü açtınız resmen çok teşekkür ederim deneyeceğim. Ve evet hem buluşmak istemiyor hem dönüyor hem gidiyor geliyor çok toxic bir durum oldu mesajlarına da bakmayacam hazır olduğumda da engelliyecegim priv hesabımda var oradan st atarım onun bana yazdığı mesaja cevap vermem onun belki aklına takılabilir bu konu artık bende cabalamiyacam çevremdeki herkes o sana yeterli değil hem dış görünüş hem insanlık açısından diyordu zaten ve önemli degil tabi ki deeee
- +1 yıl
Ahh çok sevindim tavsiyelerimin iyi gelmiş olmasına. Story atıp atmamak sana kalmış bir şey. Bence story yi o görsün diye attığını anlayabilir ve bence bazı şeyleri gözüne sokmaya çalışma. Gerçekten de umursamadığın için cevap vermemiş ol veya belki de görmedin veya gördün de canın yazmak istemedi, sen ona bağlı değilsin vibe ver ama aynı zamanda da öyle ol kendi içinde. Ama yine de sana bırakıyorum story atmak istiyorsan at tabii ki de. Ama bol şans diliyorum ve bu toxicliğin içinden çıkabilceğine inanıyorum. Tamamen hayatından çıkardıktan sonra buraya bi update beklerimm
Soran+1 yılBence onun için attığımı sanmaz çünkü çok fazla story atıyorum bence atmalıyım umursamaz davranicam 10 saattir bakmıyorum mesajına bir kere bile yazmadı niye bakmıyorsun diye:(. Ve gerçekten çok işe yaradı çok teşekkür ederim yeniden ve bilgilendiricemm
- +1 yıl
Tamam o zamann güzel at sen storyy. Ve rica ederimm tabii ki de yardımcı olabilmeme çok sevindim. Bilgilendirmeni bekleyeceğimm
Soran+1 yılAticam birazdan ve mutlaka bilgelindircemm
+1 yılİmkansızı istiyorsun. Büyü işleriyle uğraşan bir uzmana git sen. İşini hakkıyla yapan birini bulursan o erkeği ömrümün sonuna dek üstüne ipotekletebilir, sigortalatabilirsin ( bir ihtimal) .
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bağlayamazsın
Saçma sapan yöntemler denersin işe yaramaz kullanıldığınla kalırsın.
Sonrada tüm erkekler şerefsz yhaaa dersin.
Hiç gerek yok uğraşma adam gibi birini bul00 Yorumla
+1 yılDediğin olmaz kimse kimseyi zorla tutamaz hadi seni sevdiğini düşündün diyelim sonra seni aldatır çok büyük bir hata olur senin için seni hiç bırakmayacak birini bul
00 YorumlaYok öyle bir dünya! Takılmayı kabul ettiğin gün sen "gelip geçici, gündelik ilişki kadını ya da adamı" olmuş olursun. Ötesi yok çünkü onu söyleyemiyoruz.
00 YorumlaNeden hep çaba içinde olacaksın kii bırak akışına belki aşık filan olur şansa 😂yapma etme takılmak istersen sende takıl ama kendini kulandirtma hoslaniyorum seviyorum die
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların meşhur taktiği var burdan bunu söylemeyeyim erkekler hakkımızda herşeyi öğrendi zaten gözleri açılmasın 😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılBaşına ip bağlayarak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar size zaten kendi kendine bağlanmayan bir insanı kendinize pranga bile vursanız bağlayamazsınız anlayın artık şunu ya 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Sözün özü başka bir şey demeye gerek yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeği bağlamanın tek yolu şaşırtmaktır. onun için deli divaneye dönmezsen seni hırs edinir ve sonra o zaman bişeyler yaparsın bu kez de bağlanır. Denendi ve onaylandı kardeşim
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl umursamaz davranmaliyim sencee
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim mesajına hemen hemen dönme satır satır mesaj yazma heyecanlı durma yani buluşma için her zaman okey olma ama bazense aşıkmış gibi davranicaksinki senden uzaklaşmadan bağlansın
Soran+1 yılBiz selfie şeklinde fotolasiyoruz 12 saattir mesajına bakmadım sence hiç bir şey olmamış gibi şimdi foto atmalı miyim
Cevap sahibi+1 yılAt kız 12 saat cok olmuus
Soran+1 yılAttım saniyesinde cevap verdii
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle yaparlar adami de nsndndnm
Soran+1 yılHAHAHHAHQ BAGLANIR MI SENCE
Cevap sahibi+1 yılBağlanır hem cok ilgili hem de meşgul kız tavrında olursan baglanir
Soran+1 yılYani şöyle mi yapicam mesajlarına geç cevap verip açıklama yapmadan hemen ilgili olma
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle sadece mesaj da değil çok geç cevap verme ama hep ağırdan al her şeyi bide bu dediğimiz şeyler erkeklerde geçerli gerçek adamlar bu oyunlara gelmez nndmxnxm
Soran+1 yılŞnalqmpqmqls bu daha sırtlan ya gelir kesin. Yapicam bunu ne kadar sürede cevap vermeliyim sence anında baktığı mesajlara
Cevap sahibi+1 yılAnında bakıyosa 3 4 dk sonra bak geç bakıyosa onun kadar geç bak ben böyle davrandım bak sana yemin ediyorum çocuk 9 aydır hala daha peşimde kosuyo
Soran+1 yılOha yapicam bunu çocuk başlarda takılmalik isteyen çocuk muydu
Cevap sahibi+1 yılEvet niyeti ciddi degildi sonra cok değişti
Soran+1 yılNet yapicam
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Bağlayamazsın ama kendini ezdirmek istemiyorsan ilk önce müsait olmayacaksın hep meşgul olcan ve asla ilişkiye falan girmicen
00 Yorumla
+1 yılKarakteri oymuş demek ki, karakter de değişmez ancak yüzeysel olarak kişilik özelliklerinde törpüleme olur. Bence zaman kaybetme böyle biriyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nabza göre şerbet uygula o sana ne kadar önem veriyorsa sende o kadar önem ver ve cevrendeki tek kiside o olmasin baska arkadaslarin olsun kadin erkek
00 Yorumla
+1 yılTakilirken aldigi zevk iyi olursa sen istemesen de baglanir bence ama sadece bundan kaynakli bi baglilik seni ne derece tatmin eder :/
00 YorumlaSürekli seni kıskanan ve sürekli neredesin vs yazan seviyodur ama sace sarılmak vs davranışlarda bulunup 2 sohbet edip gidiyorsa hevestir uzun sürmez
00 YorumlaUmursama köpek gibi peşinden koşar erkekler kaçanı kovalar bazende tam tersi mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılFotolasiyoruz selfie şeklinde orada nasıl umursamaz tavirda konusmaliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBağlayamazsın çok zor... zoru oynayıp kendine bağlasan bile hevesini aldıktan sonra yine gider
10 Yorumla
+1 yılÇok zor. Bir defa o şekilde düşünüyorsa öyle devam eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bağladım sanarsın en sonunda sana basar geçer usta böyle saçma sapan toplara girme yok öyle bi dünya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç uğraşma. gonlu olmayan insanın bağlamda bile uzun sürmez. oluruna birak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimse kimseyi bağlayamaz böyle bir şey yok arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılBilmem. Ben de öyleyim. Takılmalık istiyorum. Herhangi bir insana bağlanma gibi bir lüksüm yok.
00 Yorumla
+1 yılBağlasan da başkasıyla takılmasına nasıl engel olacaksın
00 YorumlaVudu hudu budu büyüsüyle, olmadı alnının çatından vurursun ya takılmak ne be
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asıl soru seni takılmalık gören birini niye hayatında isterdin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılBu zorla olacak bir sey degilki
Seni seviyorsa zaten sana baglanmistir00 Yorumla
+1 yılNe bağlıyorsun anlamadım. Bence öylr bi bağlama yapma kendini bağlarsın yazık olur 🥺
00 Yorumla
+1 yılKendinden taviz verme bırak her meyve dalında güzel
00 Yorumla
+1 yılNiye uğraşıyorsun ki arkadaş ya değişmez onun fikri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka erkek mi yok? Niye en s*lak erkeği kendine bağlamaya çalışıyorsun ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nee yaparsan yap sende durmak istemeyeni tutamazsın. Taşma bağlamanın da bir anlamı yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılumursamaz ol, sevdiğini belli etme, hayatının merkezine koyma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBağlayamazsın maalesef. En kötü bağlanmış gibi görünür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hamile kal
Veya
Swinger klübüne gidin
Veya
Grup s. x partisine gidin
Veya
Muhteşem bir gece yaşat ve bir daha arama02 Yorumla
+1 yılZor aga seninle de takılmaya kalkar sonra gider
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğiştiremezsin canım tecrübe konuşuyor. Belki de değiştirmen gereken değil de kabullenmen gereken bir gercektir
00 Yorumla
+1 yılAşkım, cevap soruda zaten, hiç bir şey yapmaz isen sana zaten bağlanır ekstra bişeyler yaptığımı görürse zaten ya seni cepte görür ya da kaçar emin ol 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davranmaliyim pekiii
Soran+1 yılYani ne uzak ne samimi mi olayimm
- +1 yıl
Aynen en çok kendinle ilgilen ama onuda ihmal etme elini uzak ama tutmasına izin verme 😃
- +1 yıl
Elini versen kolunu ister bu erkekler sonra koluna doyup başka kol ister
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Rica ediyorum ❤
Bence hiç uğraşma kendini de kullandırtma seni gerçektin sevecek adam gibi birini bul takılmak isteyen erkek adam olmaz ya da al karşına konuş ben seninle cidden güzel şeyler düşünüyorum de tamılacaksan hadi ordan git de
00 YorumlaBağladım sanıyorsun çünkü ilk başlarda baya ilgililerdir kendileri fakat bir süre sonra senin cepte olduğunu anladıktan sonra giderler.. ilgi göstermememen lazım
013 Yorumla
Soran+1 yılBiz snapten fotolasarak konuşuyoruz ordab ilgili olmadığımı nasıl gosterebilirim
Soran+1 yılBir kaç saat arayla bakıyım dimi. Ama böyle yaparsam sogur mu
Soran+1 yılBugün mesajlarına samimi olup yarın geceye kadar falan bakmasam
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ben bakmayinca normal hiç bir şey olmamış gibi mi konuşayım yoksa bakmadığıma dair açıklama yapiuim mi
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılYazarimm
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bağlanmasınınaşık olmasını istiyosan onun gibi sende onunla takılarak ciddiye almayıp umursamayarak başlarsın 😅 bu sayede seni cepte görüyosa seni kaybetme duygusunu aşılayarak onu elde etmiş olursun 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl umursamaz davranmaluyim sence
Cevap sahibi+1 yılBu konuda napcağını detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
- +1 yıl
Bana öğretir misin
P.. çse o iş zor ya da sen zoru oynıcaksın ulaşılmaz olup kendıne cekıceksın bı mesaja anında deılde 2 saat sonra yaz mesguluyet bul havalı ol bu nasıl olsa elımı. Altında dememelı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğırdan al, sende takılmayı düşünüyomuş gibi yap ama hep bir işin çıksın bahane uydur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru olsaydın buralarda böyle sorular bile paylaşma gereği duymazdın anladın mı beni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen öyle birini tanıyorum ama niye böyle bişey yapmak istiyorsun onu anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılmayı düşünen bir insan bağlanmaz boşuna hayal kurup üzme kendini yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir ihtimal yok. Erkek takılmak istiyorsa bağlanacağı bir durum gördüğü an kaçacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen evlenmek istemesen bekarlıktan çok mutlu huzurlu olsan bir erkek sana zorla kafayı taksa seni kendine bağlamaya çalışsa hoşuna gider miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBagalayamazsıj bağlanası olsa takılmalık yapmaz bir ilişkide çoğu ip erkeğin elinde zaten erkek isterse ilişki takılmalık olmaz erkek isterse ciddiyete gider boş şeylerle uğraşma kullanılıp atılcan
20 Yorumlaİlk basta sürekli yaz sonra birden yazmayı kes ama seni sürekli görsün o gitse umrunda olmayacigini belli et
00 Yorumlaıyy takılmak ne ya çocuk oyuncağı mıyım ben
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
+1 yılsen de ona sadece “takılmak” istediğinin havasını ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasil vericwm ki ona
- +1 yıl
darlama çocuğu, senin de yakın erkek arkadaşların olsun, çevren olsun, herkese anlatma çocuğu. bilmesinler.
Soran+1 yılMesajlaşırken cocukla nasıl davraniyim
Soran+1 yılBunları yapicam
- +1 yıl
hiç bozuntuya verme, ayak uydur mesajlaşırsan.
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne