Merhaba, arkadaşımdan hoşlanıyorum daha yeni tanıştık sayılır bir kaç ay oldu yatay geçişle geldi aynı ünv. aynı bölümdeyiz. Her şey çok iyidi arkadaştık bana da yürüyordu ama ben biraz pasiftim arkadaş olarak görüyordum onu 2 hafta konuşmadığımız bi süre oldu soğukluk girdi araya yanlış anlaşılma vs. Oldu sonra geldi barıştı benimle Bana karşı adımları vardı şimdi iletişimimiz kötü barıştık ama okula gelmiyor ve mesaj falan atmıyor ben attım geç yazıyor çalıştığından ve görüldü de bırakıyor bende daha mesaj atmayı düşünmüyorum. Önceden böyle değildi çok iyidi iletişim halindeydik çalışmaya da yeni başladı çalışmasından kaynaklı düşünüyorum bi yandan ama kimse 7/24 meşgul olmaz He birde şu an corona yatıyor aradım dün konuştuk bugün yine aradım hasta ya normalde hiç aramam insanlık için aradım kim olsa ararım yine üst üste geri dönmedi bugün küs kaldıktan sonra böyle de olabilir ama geldi kendisi konuştu cafeye falan gittik bu nasıl bi dengesizlik çözemedim böyle biri değildi şimdi tekrar onu kendime bağlamak istiyorum ne yapabilirim? Akrep Burcu bir erkek belki burçlardan yoka çıkarak bi şeyler demek istersiniz ve sizce genel olarak ne yapmam gerekiyor? trol yapmayın buradan fikir almaya geldim benim de aklım var sadece farklı görüşeler çıkacak mı merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Not: hiç bi zaman ona görüldü vs. Yapmadım ben normal şekilde konuştum her zaman pasiften kastım yürüme eylememi olmadı yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya senin işin zor konu değişik istersen çözülür ama
Nasıl çözülecek?
Harbi konuşacaksan atacam trol yürümek gibi güdülerin varsa seni pistten alalım uğraşamam
Ya saçmalama ya her konuşmayı oraya mi çekeceğiz
Bağlayamazsın. Sadece bağlanmış gibi yapar
Olabilir
Yanii
Halatla kendine bağlayan işte
tamam ben en iyisi nalburdan halat almakla başlayayım işe yararsa söylerim denersin ya da tavsiye edersin
Sağlam bi ip al ciftesine dikkat et öyle bağla
Trol yapmayın bi dakika ya
Trol yapmadım sevgini ifade etme zorluğun var benim yaptığım trol değil şakaydı kandırmadım kimseyi trol demek kandırmak demek
Benim yok aslında onun haraketler değişti bi anda aramalarıma dönmüyor sebebi ne olursa olsun çok saçma insan geç te olsa yazar yine de ne bileyim ben mi saçma düşünşuprım yazsa konuşsak ifade edecem daha çokta olmuyor
Baska biri vardır hayatında ya da sana yetecek maddi gücü ya da ne biliyim bilgisi falan olmadığını düşünüyor olabilir
evlen onunla
Ne olur yani ciddi cevap verseniz?
cidiyim zati
Tamam yarın işlemleri başlatıyorum
süper
Gelirsin artık
şahidim
Tamm anlaştık
Çekme halatıyla
Okay
Bi çok yolu var bunun
Nasıl anlatır mısın?
Herkes bilmesin bu sırrı sonuçta hemcinslerim zan altında ☺️
Peki
Senin burcun ne?
Aslan neden? :)
Harika uyumlu bu arada. Doğum haritanızı bilemiyorum ama 8. evine bir bak. Muhtemelen çok iyi bir ilişkiniz olur. Üzerine çok düşme, o merak etsin. Gerektiği zaman onu düşündüğünü belli et; hasta olduğunda, morali bozuk olduğunda falan. Her şey yoluna girer
Bu arada yükselenim Aslan burcum ikizler burada trol yaparlar diye yazmak istemedim :)
Aaaa ikizler, akrep uyumunu çok bilemiyorum. Ben akrebim, aslan burcu birisiyle harika bir ilişkim var. 8. evimde aslan var, bu sa muhtemelen evleneceğimizi gösteriyor. İkizler-akrep uyumunu aşırı çok bilmiyorum😔 ama gökyüzü haritanız uymuyorsa, ikizler-akrep zor biraz. İkinizi de çok zorlar, yıpratır. Olur mu? Olur. Akrep burcu erkek kişisi ilişkiden çok güven almak ister, yani senin çok sadık biri olacağını düşünmek ister, çok ufakta olsa bir yalanını yakalarsa seni asla ciddiye almaz (bu yalan senin için yalan bile sayılmayabilir, ufak bir tutarsızlık bile yalandır)
Gökyüzü uyumuma nasıl bakabilirim?
Doğum haritalarınızı çıkartarak, çok kolay bir şey değil maalesef ama uğraşırsan yaparsın
Bir dakikalığına anonimden çıkar mıısn istek atayım :)
Geri gizli kullanıcı olabiliyorsun
Önemli değil direkt böyle de kalabilir😊
İstek attım teşekkür ederimmm
Hiçbir şekilde
Hım
İple
Hööö çok komik güldün mü çok
Hayır amacım seni güldürmekti