Erkeği nasıl bağlarım?

Merhaba, arkadaşımdan hoşlanıyorum daha yeni tanıştık sayılır bir kaç ay oldu yatay geçişle geldi aynı ünv. aynı bölümdeyiz. Her şey çok iyidi arkadaştık bana da yürüyordu ama ben biraz pasiftim arkadaş olarak görüyordum onu 2 hafta konuşmadığımız bi süre oldu soğukluk girdi araya yanlış anlaşılma vs. Oldu sonra geldi barıştı benimle Bana karşı adımları vardı şimdi iletişimimiz kötü barıştık ama okula gelmiyor ve mesaj falan atmıyor ben attım geç yazıyor çalıştığından ve görüldü de bırakıyor bende daha mesaj atmayı düşünmüyorum. Önceden böyle değildi çok iyidi iletişim halindeydik çalışmaya da yeni başladı çalışmasından kaynaklı düşünüyorum bi yandan ama kimse 7/24 meşgul olmaz He birde şu an corona yatıyor aradım dün konuştuk bugün yine aradım hasta ya normalde hiç aramam insanlık için aradım kim olsa ararım yine üst üste geri dönmedi bugün küs kaldıktan sonra böyle de olabilir ama geldi kendisi konuştu cafeye falan gittik bu nasıl bi dengesizlik çözemedim böyle biri değildi şimdi tekrar onu kendime bağlamak istiyorum ne yapabilirim? Akrep Burcu bir erkek belki burçlardan yoka çıkarak bi şeyler demek istersiniz ve sizce genel olarak ne yapmam gerekiyor? trol yapmayın buradan fikir almaya geldim benim de aklım var sadece farklı görüşeler çıkacak mı merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Not: hiç bi zaman ona görüldü vs. Yapmadım ben normal şekilde konuştum her zaman pasiften kastım yürüme eylememi olmadı yani
Erkeği nasıl bağlarım?