Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bir erkeğin sana gerçekten bağlanmasını istiyorsan önce onun yanında kendin olmalı, maskesiz ve içten bir şekilde varlık göstermelisin. Çünkü erkek dediğin, en çok yanında huzur bulduğu kadına bağlanır; anlayışta, güvende, sadelikte saklıdır o bağ. Onu değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi kabul edip, aynı zamanda onun en iyi halini ortaya çıkarabiliyorsan, işte o zaman bağ kurulur. Mesafeni koruyarak ilgi göstermek, hem kendini değerli hissettirir hem de onun sana olan yaklaşımını daha kıymetli hale getirir. Bağlanmak için gösteriş değil, ruhla dokunmak gerekir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendilerini Turk filmlerinde yaşıyor sana akıl hastalarından ve ilişki uzmanı tiplerdenkesinlikle uzak durarak bu konuya başlayabilirsin. Sana kaç erkekler KÖPEK zorla peşinden koşacaklar diyen illk okul çocuuu kadar akıllıı beeeyyinsizleri kesinlikle dinllememeni öneririm. Butür zırvalıkları iletişim kurmayı bilmeyen aşk sevgi nedir bilmeyen hayaallerde yaşayan beyninde sorun olan çocukk akıllı tipler bir taraflarından uyduruyorlar.. Sana şunu söyliyim yıl 2025 ! Bu ülkede erkeklere sürekli hakaretler ediliyor sürekli TVlerde medyada internettee taaciizzci erkek kaaatill erkek saaapık erkek vs aşağğlık laflar ediliyor. Böyle bir ülkede böyle bir ortamda aklı olan hiçbir düzgün erkek senin zorla peşinden KOŞMAZ! istenmediği yerde ZORLA durmaz ! (tabii gerçekten saapık taccizci değilse, bu ülkede kadını peşinden koşanlar saaapıık durumuna düşünyorlar bunu her erkek bilyor artık ama kadınlara YALANS öyleyen akıııl hasstası çakma ilişki uzmanları insanları kandırdıkları için halaa aynı yalanı söylüyorlar.. Kaçacakmışsın erkekte zorlaa seni kovalayacakmışşş mışş ,, sonrada el el tutuşup çocuk parkında salıncağa tahtravalliye binersiniz.. ŞAKA GİBİ değil mi? Kamera nerede?)
Gelelim fasul yenin faydalarına,
öncelikle bir erkeğin sana bağlanabilmesi sadece senin elinde değildir. Yukarıda anlattklarıma ek olarak erkeğin ahlakı dini imanı var mı? yoksa barlarda clublarda gezene gece alemlerine akan alkolik uyuşturucu kullanan ev girmeyen güvenilmezz biri mi (çok konuşanlar, sürekli abuk sabuk espriler yapıp sırıtıp sürekli muzik eğlence sanki kelepçeye prangaya vurulmuş gibi konuşup hayatı özgür yaşamaktan bahsedenler.. gerçi bunları bu zamand akadınlar söylüyor daha çok ama neyse.. sürekli gülen boş konuşan ciddiyetsizler vs vs) ? Bunlar önemli detaylar..
Ve ayrıca senin kişiliğin oturup kalkmayı bilmen (ahlak.. duruş.. davranışlar.. bunlar nedir bilmiyorsa teyzelerine ablalarına sor öğren) , o erkeğe saygın ve özellikle senin ona bağlılında önemli.. Sen kandin kafana göre takılıyorsan o erkeğin yaptığın ettiğim gittiğin yerleri söylemek istemiyorsan kısaca kadınlardaki yeni moda bulaşıcı kanserden beter hastalık "özgür kadın" hastalığı sende olmamalı. Sen kendin sıgara içerken başkasına : "sen neden sigara içiyorsan başkasına sigara sağlığa zararlı" diyemezsin ? değil mi? demezsin sanırım :-) Sen kendin ona bağlılık göstermiyorsan gerektiinde biribrinize yaptığını ettiğini gittiğiniz yerleri söylemiyorsanız ozaman bağlıklık diye bir şey oabilir mi? sen söyle.. Sen sigara içip karşındakine neden içiyorsun içME diyebilirmisin? ama ne yazıkki bu ülke diyor çoğu beyni eksik , bu akıllarıda kendini ilişki uzmanı ilan edenn sürekli sırıtan kendi ailesi karısı olmayan keLGAy tiplerde ya da erkek düşmanı feminist bozuntusu akııllhastaların dan akıl alarak söylüyorlar , herzaman kendi aklını kullan ve iç sesini dinle ALLAH insanlara akıl vermiştir sen kendi iç sesin sana erkeğe saygılı ol onla görüş diyorken sen o erkekten kaçıp akıl hastalarının yaptığı gibi erkeğe oyunla roynar ona psikolojik manipülasyon yapmaya kalkarsan hiçte doğal olmuyorsun ve bunu farkeden erkekler seni ANİDEN SİLERLER yhayatlarından bu normaldir çünkü sendeki bu yamuk davranışları gören erkek senin GÜVENİLMEZ biri olduğunu anında anlar , düzgün erkekleri kaçırırsın ve kötü erkekler kısa süreli düşünen erkekler zorla peşinde koşarlar senden istediklerini alana kadar , zaten çoğu kadının kandırıldıktna sonra terkediliş nedeni bu aslında :-) erkeğe oyunlar oynayıp kendini akıllı sanıyorlar erkekler ise bunu farkettiklerinde onlarda "sen bana oyun mu oynuyorsun ozaman gör bakalm oyun nedir diye daha sonra ders vermeleri" ertki tepki , doğal davranmayan ilişk, i uzmanı pissllikilerden akıl alanların SONU ! ((DİPNOT: buarada feminizmi aile yapısını yıkmak için Siyonistler kurdular ve insanları bu akıma yönlendirerek çıkar sağladılar = GOOGLE "feminizm rockefeller""))
Sen doğal OL , kendin OL ve karşında hoşlandığın bir erkek varsa onla tnaışmak için sende çaba göster, birşeyler yap ve ona yeşil ışık yak.(yabancı bir erkek önce sana dışardan uzaktan bakar seni inceler ! kimsin nesin? ama bilmez sevgilin mi var evlimisin sözlümüsün? kimsin nesin? işte bu noktada kadınlara verilen yanlış akıllar yüüznden çoğu apptaal kadın düzgün erkekleri kaçırır ama kadınlarla kısa süreli ilişki yaşamaya alışmış maskeler takan sahtekar profesyonellerin oyuncağı olurlar. Hedefi tüm kadınlar olan kısa süreli ilşki yaşayan erkekler sizler iliki uzmanlarını bu aklı verdiğini zaten biliyorar ((kadınn kaçacakmış , erkek kovalayacakmışşmışşş bak bakk akla bak.. biz ORMANDA hayvanlar aleminde yaşıyoruz zaten, hatta erkeklere isimler takıyorlar: alfa malfa .. Alfa= Hayvanlarda sürü lideri demektir ! bir kurtmuyuz koyunmuyuz yoksa insanmıyız KARRRRRRDEŞİM? bunların beyni yanmış ! neyse..))
Konuya geri dönelim iletişim kurmak tanışmak çok öenmli biri konudur, hoşlandığın erkeğe sende 1 yeşil ışık yakacaksın ona bakacaksın ilgileneceksin ki senin sevgilin
OL-MA-DIĞINI , evli OL-MA-DIĞINI , sözlü nişanlı OL-MA-DIĞINI anlayacak ve ona göre senle tanışmak için adım atacak. oda sana gelecek tanışacak.. Bu bahsettiklerim ilk tanışma ama bağlanma konus senin karşındakini iyi düzgün ahlaklı davranmanla doğru orantılı.. ve karşındaki erkekte düzgünse ozaman zaten sana bağlanır tabii yukarıda anlattığım gibi seninde ona bağlanma hevesin varsa? bu budur.. şimdilik bukadar yeter uzun oldu211 Yorumla
Soran1 yılYa Ben bunların hepsini nasıl okuyacağım sen hiç mi bana acımadın
- 1 yıl
Bu kadar yeter uzun oldu ( farkındalık )
- 1 yıl
Şimdilik yazmış bir de
- 1 yıl
Bu kadar yeter uzun oldu ( Allah razı olsun ya😒🤣)
- 1 yıl
Bu bilgi değil yalnız kompozisyon olmuş gibi
Soran1 yılBu arada her şey bir yana şimdi yazdığın şeylerin hepsini okudum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok tatlısın. Yazdığın her şeye katılıyorum ve peşinden koştur diyen kızlara başından beri katılmıyor ve hiç bir zaman peşimden bir erkek koşturmadım tamamen kendim oldum daha doğrusu ben bir başkasının tavsiyeleri üzerine kendime bir kişilik yaratamıyorum yani illaki o içimdeki "ben" çıkıcak dışarıya. Verdiğin detaylı bilgilerin hepsini anladım ve tartışmasız haklısın. Senin dediklerini düşünüp devam edeceğim. Ve ei seçiceğim
- 1 yıl
Teşekkürler detayları okuyorsan sende ZEKİsin , herkesin bir alıcısı/seveni vardır ama sen sürekli aynı yerlere gidiyorsan sürekli aynı insanları görüp beni seven yok bana bakan bana aşık olan yok diyorsan ozaman sürekli aynı şeyleri yapıyorsun demektir (ayrıca yukarıya yazdım seviyorsan seninde çaban olacak bu ülkede soğuk isteksiz sevgilin kocan sözlün varmış gibi yabani erkek düşmanı davranmayacaksın, bakacaksın ilgileneceksin , TAMAM bende tanışmak istiyorum diyeceksin davranışlarınla).. Hep aynı otobüse binersen hep aynı yere gidersin? farklı bir sonuç bekleyemezsin birazda farklı şeyler yaypıp farklı yerlere git yeni insanlar gör.. ozaman değişiklikler olmaya başlayacaktır. Erkeklere bizlerede aynısı olur 100 kişi bakmaz 1 kadın bakarsa bizde ona bakıyorsak ozaman TAMAM tanışmak için çaba gösterme vakti başlar. Ayrıca çoğu kadının düşündüğü gibi tanışmak demek her şey tamam değildir. Tanışmak 1. adımdır OK tanıştıktan sonra saygılı değilsen erkeğe ilişki uzmanı tiplerin söylediği saçmalaıkları yapıyorsan doğal olmuyorsan erkeklerin çoğu artık bunu farkediyor, sen seviyormusun görüşmek istiyormusun ozaman görüş.. neyi bekliyeceksin? otobüs mü? ilişki uzmanlarına göre erkeği bekleteceksin peşinden koşturacaksın meşgulum diyeceksin ozaman ÇOK BÜYÜK İNSAN oluyormuşsun :-))) bakk senn.. Bunlar yanlış üzerine tamamen yanlış hatalı hareketler ! erkeği gıcık eden soğutan saygısızlıklar. Ayrıca taktik strateji düşmanına yapılır , ben düşmansam o kadın beni sevmesin benle görüşmesin , zaten artık aklı olan erkekler biliyorlar, doğal davranmayan , kendi aklınca taktik strateji yapan kadınların aşkla sevgiyle işi yok ONLAR DÜŞMAN. Kuyu mezar kazıyorlar, daha önce yaşadıkları kötü deneyimler ve olaylardan dolayı erkeklere ceza kesmeye kalkan psikolojik sorunlu tiplerle dolu etraf. Esas cezayı kendilerine kesiyorlar ve düzgün erkekleri soğutup kaçıtrıyorlar, çoğu arkadaşım (erkekler) aynen böyle düşünüyorlar benim gibi.. Bu kadar bilgi yeter..
Soran1 yıl💗😘😘
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okuyunca türk kadını ne kadar da feminenlikten uzak olduğu nu hatırlattı. Size erkeği çekicek 2-3 şey var. Dekolte düzgün ve dengeli bir karakter ve en önemlisi kendiniz gibi olmanız siz nasıl alıgılıyorsanız eğer azgınlıktan kudurmuyorsa karşı taraf anlar sizin gösterdiğiniz kişi olup olmadığınızı anlar...
2010 dan önce zor kız peşinden koşturan kız ya da gizemli kız jakaları popüler olabilir... Şimdi erkekler bu tarz şeyleri kaldırabilicek sabırları ve zamanları yok... Üstünüzün çizilmesini istiyorsanız elbette ama gizemli zor kızı oynamanız karşı tarafa sıkıcı ve uğraşmaya değmez gibi gelicek.(Hem cinslerin kapısında zorla güzellik yapmaya çalışan tiplerlerin zamnınıya karıştırıyor. Eğer 1-2 yıllık sevgilin değilse bunu yapmaz. Onun yerine gönlü yokmuş zorla güzellik yapmaya çalışırsam başım ağrır bunun yerine yenisine geçsem daha mantıklı der günümüzde erkekler. Zaten temelde sapığız nerdeyse dava doyası hazır bekliyor mahkemede çoğu kimse uğraşmaz. Zaten çok uzun zamandır sokakta cafe de tanışan birini görmedim rasgele şeklinde)
10 Yorumla
1 yılsana aşık olacaksa sen olduğun için olsun kendin gibi davrandigin içten olduğun için. senin özelliklerini sevdiği için aşık olsun. bana aşık olsun diye ben kendim olmaktan çıkacaksam ne anlamı var ki? belki şöyle yap böyle davran yazanlar olabilir ki olacaktır mutlaka, ama hiçbirini yapma çünkü seni her şeyinle sevecek birisi mutlaka vardır.
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim;
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, biri kalplerin efendisini yakalamak istiyor gibi! Şimdi, tatlım, önce kendine güvenmen lazım, çünkü özgüven resmen baştan çıkarıcı! 🙌 Onunla kaliteli iletişim kur, onu dinle ve gerçekten anlamaya çalış. Ama en önemli kural: Kendin gibi ol! Samimi ol, çünkü esanslı bir samimiyet her zaman işe yarar!
Bir de ufak dokunuşlar yap, onu düşündüğünü hissettir. Ama asla yapmacık olma yoksa ters teper. Peki sen hangisini denemen gerektiğini düşünüyorsun tatlım? 👀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir defa bu fikri unutmalisiniz. Kadin olduğunuzu unutmayın hiç kimse sizden değerli değil karşınızdaki kişi sizinle olduğu için şanslı siz onu ihya edeceksiniz çünkü harika bir kadınsıniz.. Size yetebildiği sürece yanindasiniz çünkü size sahip olmayi hak etmediği anda başka erkeklerin orada olduğunu bilmesi gerekir.. doğanın kanunu böyle güzel kızım. Allah'ıma şükürler olsun 5 çocuk annesiyim dul bir kadınım hayatımda benden nasiplenen erkekler oldu ve olacakta..😋 hepsininde bir güzel parasını ilgisini yedim yalan diyemem ama kadınlığımı da esirgemedim ☺️ bir anne şefkati verdim dost oldum yeri geldi karısı oldum stresini aldım yeri geldi güzel bir yemek yaptım hoş bir sohbet güler yüz verdim ama hak ettiği için veya sadece ben istediğim için verdim. Yani belki acımasız olacak yavrum ama bir ilişkide ipler daha az önemseyen daha doğrusu o gider bir başkası gelir diyebilenin elindedir. Ulaşılmaz olmakla ağır ya da asil olmayi karıştırma. Elbette sev sevil fedakarlık aidiyet yaşa ama kendi kadınlığınin önüne koyma hiçbir şeyi.🤗
11 Yorumla- 1 yıl
Şaka
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bence kimse kimseye bağlanmamali...
Bağlanmak onsuz yapamam edemem gibi olarak düsünürses... hayat herseyi öğretir, senin soruna gelince... Saygi'dan yapsin ve yapmazsin... aynisi sevdiği icin yapsin veya yapmazsin...
Saygi ve seve bilmekle'de sadece seninle alakali değil... kişiliğe bağli ve herkesin sevmezsi farkli veya gösterişi farklidir.
Biri her attiğin adimi bilmek ister - ister kontrol diye bilirsin ya da benimle cok ilgileniyor diye algilaya bilirsin.
Diğer bi cicek alir diğeri bi büyük Buket...
Biri cicekle cikolatayla gösterirken, diğeri gündelik aliş verişinde seni arayip bi ihtiyacin var mı sanada bisey alayim mi der...
Yani sevmek herkes icin farklidir Allah kalp gözümüzü acik edip güzellikleri fark etmek nasip etsin!!
10 YorumlaŞimdi bak bir erkeğin sana bağlanmasını istiyorsan önce kafasını karıştıracaksın. Ama bunu trip atarak değil, dozunda cilveyle yapacaksın. Erkekler netliği sever ama gizemi daha çok merak eder. Bir anda her şeyini ortaya dökme.
20 Yorumla
1 yılİlgili davran onun özel şeylerini hatırla şarkılara anlam yüklemesi için özen göster mesela bir aşk şarkısı aç herzaman duyabileceği gözlerine bak o zaten bir süre sonra bağlanır ama aşırı ilgi verirsen havalanmış kaçar kıvamınca yap :)
10 Yorumla
1 yılYani bunun bir cevabı olsaydı erkekler de kadınlar için uygulardı :) birini seviyorsanız ona sevdiğinizi belli edin, gösterin. O da bunu anlar karşılık verirse zaten alır yürür ilişki :)
20 Yorumla
1 yılÖnce ilgili davran bir süre sonra bir anda ilgiyi kes bilinçli olarak merakta kalıcak sana daha çok ilgili olacak ona umut vaad et falan gibi gibi şeyler işte ahhaha
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılKendini beğenmiş olacaksın, biraz da deli. Evde bunun gibi yap.
https://www.youtube.com/embed/a1dC2xJG4R010 Yorumla
1 yılKendisinin istemesi gerek. Hiç kimseye hiçbir şey öğretemezsiniz :) Çok sevdiğim bir söz var TEDX'de duydum: "Erkek terbiye edilmez. Terbiye edilmişi alınır."
10 YorumlaBunun için çaba gosterme. tum gizemini. kaybedersin
30 Yorumla
1 yılKimse kimsenin bağlanmasını sağlayamaz. Adam sana bağlanmamışsa bir şeyler eksiktir veya uyumsuz olabilirsiniz. Eğer adamın istediği gibi birisini oynarsan sonunda sıkılırsın ve yine biter ve bu süreçte yıpranırsın.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyorsa aşık değilse bağlaman imkansız ancak bağlamak yerine kendini ona sevdirmen daha mantıklı sanki
10 Yorumla
1 yılBir erkeği bağlamaktansa salın gitsin..
Özgür kaldığında hala olduğu yerde kalabiliyorsa gerçekten değer vermiştir ve gördüğünüz değeri de vermeniz gerekir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Sen istemesen de o sana tutuluyorsa zaten bağlanır. Olay aura meselesi, özgüvenli olman lazım
10 YorumlaNe bağlanmasini bekliyonki birak gitsin adami başina bela etme😁
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Cilvenleeeeee
10 Yorumla
1 yılİp alıp bağlayarak. Karabina kullansanda olur daha pratik şifreli veya anahtarlı asma kilit de olabilir seçenek çok bağlamak için. Koli bandı çok gider sağlam bi ip iyidir
00 Yorumla
1 yılbence uğraşma bile, neyle kendine bağlarsan aynısını başka biri yapsa gözü ona da kayar. kişiliğine kendisi bağlanmalı başkasında olmayan bişey bu çünkü.
00 YorumlaErkekler kendilerini peşinden koşturan kadnlara bayılır.
Az bsi ilgi ver dozunda sonra onjn sana sürekli yazmasını sağla sn kendini geri cej bak görürsün04 Yorumla- 1 yıl
Kadınlarda iyi davranan gerçekten seven erkeklere tekmeyi vurur
- 1 yıl
İste zaten iyi olanlara sümsük ezik gozüyle bakıyosunuz kadın kaosa açtır dramayla beslenir huzuru bulunca kaçar
Gizli Üye(30-35)1 yılDünyaya gelme amacın bir erkeği kendine bağlamak mı?
Çok itici 😒😏😒😏😒
Tek amacın bir erkek ise hiç bir erkek seni istemez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılİmkan vermemiz lazım.
Mümkünse bir adım atmanız lazım.
(Makul ölçüde.)
Eğer niyeti varsa , isteği varsa yürümez , koşar.10 Yorumla
1 yılBaglanmaz ama çaba gösterirsin bu kez de bunu yaparsan sen batarsın özgüvenini kaybetmek istiyorsan bidaha gözden geçir ne yaptığının
10 Yorumla
1 yılAl karşına oturt de ki bak çocuk bana bağlan yoksa yavru kedileri senin üzerine dalarım içlerine atarım kedilerin o da otomatik kabul eder
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendin ol ekstra bir şey yapmaya gerek yok gidecek olan zaten her şekilde gidiyor...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek istemediği süre ağzınla balik tüt yine işe yaramaz
20 Yorumla
1 yılBu kişilik meselesi başta bağlanmış gibi görünür sonra birakada bilir
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Baskın ol, dediğini yaptırt ne olursa olsun. Kırbaçla gerekirse mecazen ya da gerçekten sen bilirsin artık
00 YorumlaBunu hakaret için söylemiyorum, kendini değersiz hissediyorsun ve değerli hissettirecek birini mi arıyorsun?
00 Yorumla
1 yılçiş içirme büyüsü yap. çok etkili. eski eşime yapmıştım ve kulum köpeğim olmuştu
07 Yorumla
Soran1 yılEski eşinden belli oluyor.
- 1 yıl
kadından sıkılıp değişiklik olsun diye ayrıldım ve ayrılmamam için yalvardı
- 1 yıl
@anonymy hayır. şarabına kattım
- 1 yıl
@anonymy tabiki güvenmeyeceksin. ben sevgilimken yaptım. o da bana adet kanı içirmişti. bu büyünün orjinali adet kanıyla yapılıyor
Bu soruyu soran biri aklı başında bi erkeği kendine bağlayamaz 😇
11 Yorumla
Soran1 yılNeden
1 yılİt gibi davranarak çok işe yarıyor hiç sekmez çok peşimden koşturdum böyle 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendının en orjınal halıne ulaş
erkek değil çoğu kışı sana bağlı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSağlayacağın bir şey değil bu o aura ya vardır ya da vardır 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaynak kodu veriyorum, bunu düşünmeyecek kadar umursamaz olduğunda. Kaçan kovalanır ve umursamayan kıymete biner.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlayamazsın ilgisini çekiyorsa kendi bağlanır. Aksi halde kendini maymun edersin. İlgilenme.
20 Yorumlakendiliğinden olan şeyler bunlar hesapla olacak şey degil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılOna çok değer vermeyin her şey sizin istediğiniz gibi olsun meselâ
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılO senini karakterine bağlı kendi kabiliyetine bağlı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek baglanmaz zaten sever sahiplenir baglanmak baska bi durum
00 Yorumla
1 yılSenle bitmiyor o iş. Bağlanacak kişinin karakteri de önemli
00 YorumlaBunun için çabalaman gerekmediğini anladığında
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbütün kızlar oturduk cevapları bekliyoruz
42 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Cevap çok basit aslında
Erkeğin isteklerine göre davranman lazım yani erkeğin istekleri diyince onun kölesi ol seni kullanmasına izin ver demiyorum ama mesela öpmek isterse izin ver ya da mesela işi vardır yazamıyordur usteleme sıkma fazla
00 Yorumla
1 yılBağlanmak için bir şey yapmana gerek yok ki
Bazen hiçbir şey yapmazsın uzaktan seni izleyip bir gülümsemen bile onu sana çeker
Bu biraz da aranızdaki çekim ile de alakalı10 YorumlaValla nasıl bir ortamda olduğunuza bağlı bence yani burdan net söyleyemem ama 😂 biraz naz cilve
10 Yorumla
1 yılİlk başta kendini sevmelisin kendine değer vermelisin gerisi gelir merak etme
10 YorumlaSende yaşadığı şeyleri başkasında aramamasını sağlayarak
10 YorumlaKendin ol seni öyle sevsin sevecekse kesinlikle rol yapma
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇabalama olacağı varsa olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Wifi şifreni vermen lazım.
10 Yorumla
1 yılSeni sevmiyorsa ne yapsan nafile..
10 Yorumla
1 yılBağlanmıyorlar baglansalar bile takıntıli oluyorlar
00 YorumlaArada bir sendeki anpulleri aç kapa bağlarsin kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYağa batirsan balada yatirsam olmuyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşveli cilveli istekli ol
20 Yorumla
1 yılKötü davranarak
20 Yorumla
1 yılOlgun diyorsan tek yolu var
04 Yorumla
Soran1 yılNedir
- 1 yıl
Gösterceksin elletceksin vereceksin yoksa olgun adam tecrubeli bunları yamadıgı bir kızı istemez
Soran1 yılYaa bunu basit erkolar yapar tatlım Man kafa kendini olgun yerinemi koydun kardeşim
Soran1 yılBasit
La git de otur kucağına
01 Yorumla
Soran1 yılOff sürtünimmi bide
1 yılİple bağlayarak
.10 Yorumla
1 yılErkekler artık bağlanmıyor ya
11 Yorumla- 1 yıl
Ahh Ahh sana denk gelmemiş keşke bende bağlanmasam kimseye
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!