Aşk İlişkileri Bir erkeği kendimi nasıl bağlarım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ona her istediğimi yaptırmak ister benim kölem olsun maddi manevi bana harcasin herseyini 😈 tapsinn... Güncellemeler+1 yıl Taktik verin dedim yorumlara bakk Güncellemeler+1 yıl Pekalaa sizlerin bir şey bildiğiniz yok.. yardımcı olucak tek kişi çıkmadı be 🥺 Bir erkeği kendimi nasıl bağlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hadi ya başkaaa ne özelliğin var niye tapsın tapmak ne ya 2 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bari tasmasının rengine o karar versin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmazz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimde icimde bi kolelik ruhu var ama maddi cikar icin kole ariyor kizlar bu kullandirmak oluyor. Yoksa agresif, simarik, kaprisli bi kizin kolesi olmak harika olurdu. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu çok zor anca eğilimi olan birini bulursan mumkun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ben sana taparım ama param yok maddi olarak değil manevi olarak sana taparım ancak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben bi kadına böyle olurum da hani uzaktan değil fiziksel temas cinsellik falan olrsa mesala 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl böyle fantezileri olanlar var. 1 1 Yorumla crazzy42 +1 yıl senin de var mı? Yorumla
Denizkizi0306 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Valla kızım Kelin ilacı olsa kendi başına sürer 0 1 Yorumla crazzy42 +1 yıl sahibe misin? Yorumla
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Sapık mısın nesin ya... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin sapik Yorumla crazzy42 +1 yıl sakin ol şampiyon,😁😁 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ancelina culi gibi ol taparlar sana 1 0 Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bulursun şimdi kerizleri yorumlarda :)) 1 0 Yorumla
barisaydinn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Fizik tip yoksa zengin kölede bulamazsın 0 0 Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl köle olmak isteyenden çok ne var piyasada 0 0 Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok kolay bir fotoğraf gönderiyorsun oluyor kölen 0 0 Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bağlama büyüsu 😂 2 1 Yorumla crazzy42 +1 yıl sen büyü mü yapıyorsun? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hadi uyu uykun gelmiş senin 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Yok uykumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E uyanıkken rüya görmek nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi topugumuza mı sikalim yok sana taktik 😁 Yorumla Soran +1 yıl Sende var birşeyler anlat sende uygulamam uzaklarda yaşıyorum ben 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar uzaklarda 😁 Yorumla Soran +1 yıl Kuzeyde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Angara mı Yorumla Soran +1 yıl Ankara kuzeyde mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Antalya'ya ya da Adana'ya göre Kuzey 😁 Yorumla Soran +1 yıl Karadenizliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karadeniz Bölgesi Türkiye'nin kuzeyi bu arada 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne dedim bilmişlik taslama bana sinirliyim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yahu kızma. Neden sinirlisin? Yorumla Soran +1 yıl Tap bana enerji vampiri olmak istiyorum 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayarlardan sadece takip ettiklerim mesaj gönderebilir kutucugundaki tiki kaldır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve hemen aşağısında mesaj bildirimini aç Yorumla Soran +1 yıl Niye takibini kabul etmiyorsun ne sakliyorsun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni acmissin hesabı özel bilgilerim var bazı yorumlarimda. Önce tanıyayim sonra kabul ederim Yorumla Soran +1 yıl Sen çok nazlisin ya da ki Mitte çalışıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse mesaj gizliligini acmiyorsan uyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Uyu senle uğraşamam 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤚🤚 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler tatlı rüyalar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sana da 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vayy taktik veririm super bi kizsin bu arad😚😀 0 1 Yorumla crazzy42 +1 yıl taktik mi? sahibe misin? Yorumla
Kuguncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Şeytanın yeryüzü şubesi misin be :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Keskee Yorumla Kuguncuk +1 yıl Neden böyle bir isteğin var ki. Yorumla Soran +1 yıl Baskalarinda görüyorum özendim Yorumla Kuguncuk +1 yıl Yapma yapma sen yapma başkalarını boş ver Yorumla Soran +1 yıl Benim neyim eksik 🥺 Yorumla Kuguncuk +1 yıl Eksiğin yok fazlan var belli ki ama yapma sen :) Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl boş hayal kurma😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Umutlarımı kırma Yorumla Moddelen +1 yıl ciddi ciddi umutlandın yani😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🥺 Yorumla Moddelen +1 yıl kıyamam 😃😃 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vererek 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Başka emrin 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İp ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni sevmesi lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sevdirirm kendi mi 😊 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Büyüyle 0 0 Yorumla
Haşindelikanli10 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden güldünüz Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Bilmem içimden geldi Yorumla Soran +1 yıl Bir daha gülmeyin Yorumla Haşindelikanli10 +1 yıl Tm ya Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Tapalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kolay lokmamm benim Yorumla 36bucukhahaha +1 yıl Sadece taparim para vermem adam ol Yorumla Soran +1 yıl 💰 lazım byee sanaa Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İpleeee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hadi ya başkaaa ne özelliğin var niye tapsın tapmak ne ya
Bari tasmasının rengine o karar versin
Olmazz
Benimde icimde bi kolelik ruhu var ama maddi cikar icin kole ariyor kizlar bu kullandirmak oluyor. Yoksa agresif, simarik, kaprisli bi kizin kolesi olmak harika olurdu.
Bu çok zor anca eğilimi olan birini bulursan mumkun
ben sana taparım ama param yok maddi olarak değil manevi olarak sana taparım ancak
ben bi kadına böyle olurum da hani uzaktan değil fiziksel temas cinsellik falan olrsa mesala
böyle fantezileri olanlar var.
senin de var mı?
Valla kızım Kelin ilacı olsa kendi başına sürer
sahibe misin?
Sapık mısın nesin ya...
Sensin sapik
sakin ol şampiyon,😁😁
Ancelina culi gibi ol taparlar sana
Bulursun şimdi kerizleri yorumlarda :))
Fizik tip yoksa zengin kölede bulamazsın
köle olmak isteyenden çok ne var piyasada
Çok kolay bir fotoğraf gönderiyorsun oluyor kölen
Bağlama büyüsu 😂
sen büyü mü yapıyorsun?
Hadi uyu uykun gelmiş senin
Yok uykumm
E uyanıkken rüya görmek nedir
Kendi topugumuza mı sikalim yok sana taktik 😁
Sende var birşeyler anlat sende uygulamam uzaklarda yaşıyorum ben 😊
Ne kadar uzaklarda 😁
Kuzeyde
Angara mı
Ankara kuzeyde mi
Antalya'ya ya da Adana'ya göre Kuzey 😁
Karadenizliyim
Yaş kaç?
Karadeniz Bölgesi Türkiye'nin kuzeyi bu arada 😏
Ben ne dedim bilmişlik taslama bana sinirliyim zaten
Tamam yahu kızma. Neden sinirlisin?
Tap bana enerji vampiri olmak istiyorum 😊
Ayarlardan sadece takip ettiklerim mesaj gönderebilir kutucugundaki tiki kaldır
Ve hemen aşağısında mesaj bildirimini aç
Niye takibini kabul etmiyorsun ne sakliyorsun sen
Yeni acmissin hesabı özel bilgilerim var bazı yorumlarimda. Önce tanıyayim sonra kabul ederim
Sen çok nazlisin ya da ki Mitte çalışıyor
Neyse mesaj gizliligini acmiyorsan uyuyorum
Uyu senle uğraşamam 😌
🤚🤚
İyi geceler tatlı rüyalar
Teşekkür ederim sana da 😁
gösterip vermicen🤷♂️
Çalış çabala kendi paranı kendin yap.
Vayy taktik veririm super bi kizsin bu arad😚😀
taktik mi? sahibe misin?
güzelsen ben yaparım byny zaten
Şeytanın yeryüzü şubesi misin be :)
Keskee
Neden böyle bir isteğin var ki.
Baskalarinda görüyorum özendim
Yapma yapma sen yapma başkalarını boş ver
Benim neyim eksik 🥺
Eksiğin yok fazlan var belli ki ama yapma sen :)
boş hayal kurma😂
Umutlarımı kırma
ciddi ciddi umutlandın yani😂
Evet 🥺
kıyamam 😃😃
Ben olabilirim o kişi🙃🙃
erkekliğini hissettirmen gerek
Rituel yaptıralım
hahaah ısteklere bak
Bokunu çıkarma istersen
Vererek
Başka emrin