Bir erkeği kendime nasıl bağlayıp aşık edebilirim yardım edin bana erkekler lütfen =)) Erkeği kendine bağlamak için nasıl davranmalı?

Bir erkeği kendime nasıl bağlayıp aşık edebilirim yardım edin bana erkekler lütfen =)) Erkeği kendine bağlamak için nasıl davranmalı?

Erkekleri bağlamak kolay görünse de pek öyle değildir. Tamam bazı şeylerle erkeğin ilgisini çekersiniz ama bu bağlanmak değildir. Ben sana erkeği kendine bağlamak için nasıl davranmalı anlatayım. :)

Erkeği kendine bağlamanın yollarına adım adım bakalım:
Erkekler nasıl aşık edilir işte formülü bu. Bu 10 adımı doğru uygularsan artık onun gözünde ideal kadınsın, hatta evlilik yolundasın. :D
Bildiğim kadarıyla erkek bir kadına nasıl aşık olur anlatmaya çalıştım, umarım senin için faydalı olur. :)
tutmaz o
kendine bağlama zaten tüm kadınların tek ortak noktası ''erkeği kendine bağlamak''kuşkusuz bağladıktan sonrada entrikalar başlatır;bir bakın kaç tane erkek kadını kendine bağlamak için çabalar;erkek sevmek ister,ama içindede ''ama'' diyerek bunu yapar,çünkü gerçekten sevmek ister ama yarın yerle bir olmamak içinde ''ama'' der,haklıdır,kadın ne ister,onun için istanbulun yakılmasını ister,hata onun için 3.dünya savaşı başlatılmasını ister...
ya sizin derdiniz nedir?
ne mi? diyorum
sevilmekmi istiyorsun o zaman git onu sev
Erkek seni seviyorsa aşık olacaktır zamanla bunun icin aceleye gerek yok hemen aşık olan seviyorum diyene inanırsan birkac ay sonra yerlerden kazınırsın
Yüksek sesle kahkaha atma, ama babaannem gibide oturma;gülümse,
oturaklı ol (hanım hatun)
erkek tarzına bürünme yada lisesliler gibi tarz yapmaya çalışma
doğal ol, her şeye zıplama, az konuş anlamlı konuş ,
eski sevgililerinden bahsetme,
kendini övme(başkaları övsün),
güzel kokmaya dikkat et,
sulanma askıntı olma bırak o sana gelsin sen gitme,
her zaman kırılgan ve narin ol seni incitmekten korksun,
bişi hoşuna gitmediğinde cazgır hatun olup bağırıp çağırmak yerine sus ve uzaklaş ona ceza olsn
güzel.
Çooook doğru peki her mesaj attığında cevap vermelimiyiz
Doğal ol diğer insanlar gibi fabrika çıkışı olma.Saygılı ol anlayışlı ol fedakar ol karşı taraf gereken değeri verir sana.
Cevap
28Cevap
önce Allah vergisi bir güzelliğin olmalı yalan değil.
giyim kuşam da önemli, bakımlı olmak. güzel kokmak.
("aslan yattığı yerden belli olur derler")
nasıl ki siz kızlar haftalar aylarca sizin görüş açılarınızda gezen erkeklerden hoşlanıyorsanız. biz de bizim görüş açımızda gezen kızlardan hoşlanırız.
onu tanıdıkça bu daha gelişir.
"güzelliğe hayran, karaktere aşık olunur"
(yani metroda, otobüste siz onu o da sizi ilk defa görmüş bir kişi size tanışma teklif ettiğinde bir güvensizlik oluşup hayır diyorsanız)
bizim de size karşı bir güven duygusu gelişmesi lazım.
bu erkekler içinde böyle. tabi şuuru diğer erkeklere göre daha da gelişmiş olanlar da vardır. onlarla daha hızlı iletişime girebilirsiniz.
(şimdi bende öglen yemeği geldiğine göre ava çıkma vakti geldi demek oluyor. gidimde kısmetlerime bakim.)
Nolur kızlar şu telefona az bakın, kulaklıkla az muzik dinleyin biraz çevrenize bakın bakalım size sinyal atan birileri var mı? zaten bütün ömrünüz telefonda geçmiyor mu?
neyse benden bu kadar
he bırde yere bakmayın ileri bakın. kara kara düşünüyorsanızda bunu ileri bakarak yapın lütfen
Bu nedir ya? Kendine bağlamak (!) Hacı hoca işleri hep bu tip sapkın isteklerden türüyor. Yapmayınız böyle şeyler. Hayvan mı bağlıyorsunuz? Erkekler de insan arkadaşlar :) Üf kendimi bi mağdur hissettim ki sormayın :)
Bağlamaya çalıştıkça sı**arsınız. Yapmayın kendiniz olun sizi beğenirse zaten mükemmel hissedersiniz. Daha keyifli daha AŞK olur hayat.
Anlamıyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz.. Adım adım kıyamete gidiyoruz..
''Bağlamak yok'', beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağlamak yok, beraber yaşamak var, bağl...
önce bağlamaya çalışrsnz sonra canınız sıkılır ayrılmak istersnz neden hala üstelerlr diye dert yakırsnz bnce hiç uğraşma az ve öz bii şeklde bağlılğnı göstersn sana yeter...
indir pantolonunu de o zaten indirir gösterir
kendine bir halat edin bir ucunu at herifin boynuna ,diğer ucuda senin elinde mutlu mesut geçinin ;)))
Öncelikle bakımlı olmalısın. Pedikür, manikür yapılmalı. Ona olan tutkunu göstermelisin. İçinde sevgi olduğunu göstermelisin.
Bunun için ekstra çaba harcanması bana göre çok saçma. Eğer karşındaki de seni seviyorsa zaten bu kendiliğinden gelişebilecek bir durum.
evcilik oynarken kulağına sana dondurma ısmarlayım mı dersin :=) yahu aziz kardeşim kaç yaşındasın dur bakalım bi büyü hele
urgan vereyim mi?:D
ya ohooo... erkeği bağlamak için kadın olacaksın arkadaş...
Onun kadından kastettiği farklı bısse bence :D
:) bağlama yaz boşluk bırak adresini yaz :D 2222 ye gönder :D:D:D:D
blg35 göndermş:)))
Yakınlarda nalbur varmı? Oradan kalın bir zincir al :D şaka bir yanada biraz daha detay yaz kim bu erkek niye bağlansın sana sebep ne yani bizde sana yardımcı olalım.
kestirme yoldan büyü yaparak bağlaya bikirsiniz
İple bağlayabilirsin ama kesin çözüm japon yapıştırıcısı gibi geldi bana
yapacaksın bir bebek al sana ömür boyu bağ :D
erkeği kendine bağlamak için önerdiğim bir kitap var adı
Çocuğun kişiilik özelliklerini öğren anlat olmadı özelden mesaj at hallederiz =)
ilgi çekici ol, güleryüzlü ol, sevdiğin çocukla ilgili ol ve sıcak davran, çok hafiften bi makyaj doğal güzelliği bozmamak kaydıyla, hafif bi parfüm ve kırmızı oje :))
rahatsızmısın etrafta bi sürü erkek var bi göster kendini bi bakalım belki o dediğin olabilir :D
görgü kurallarına dıkkat et bakımlı ol pozıtıf ol anlamlı bak kendıne guven taklıtcı olma baska ne var kı
Yüksek sesle kahkaha atma, ama babaannem gibide oturma;gülümse,
oturaklı ol (hanım hatun)
erkek tarzına bürünme yada lisesliler gibi tarz yapmaya çalışma
doğal ol, her şeye zıplama, az konuş anlamlı konuş ,
eski sevgililerinden bahsetme,
kendini övme(başkaları övsün),
güzel kokmaya dikkat et,
sulanma askıntı olma bırak o sana gelsin sen gitme,
her zaman kırılgan ve narin ol seni incitmekten korksun,
bişi hoşuna gitmediğinde cazgır hatun olup bağırıp çağırmak yerine sus ve uzaklaş ona ceza olsn
ben sana hemen soyleyeyim asla onu umursama ve o yokmus gibi davran soguk davran ama bunu ona soyleme ve dogal davran yinede hala baglanmadıysa koyune gitsin yani
Böyle şeylere çok takılma bence. Taktikler kazandırıyor gibi görünse de uzun vadede işe yaramaz. Ne kadar olduğundan farklı davranabilirsin ki. İlla ki bir noktada patlar bu.
kızlığını kullan cilve falan yap halledersin
sadece kendin olarak değilse senin çabalarınla olacak iş değil
ona köpek gibi davran. Bağlanır sana. Ne de olsa en sağdık hayvanlar köpeklerdir.
sadece umursama yani bunu da abartma tabi ona ilgin olduğunu anlasın ama yeri geldiğinde de senin bırakabilceğini anlasın işte o zaman dikkat çekersşn
sen kendine bagliyamazsin arkadas o seni kendisine baglar sonrada cekip gider
Yaktım 🚬
Büyü ritüel yap dibinden ayrılmaz dikkat et yaparken yanlış bir şey yapıp çarpılma
Berbat davran umursama para harcat terk et hayat boyu sana aşık kalır.
ERKEKLERI BOSVERIN BANA GELIN SADECE MESAJ SEXTING LEZBIYEN ISTEYEN FOTOGRAF ATABILIR
büyü büyüüüüü. hacılara hocalara okut, bitti gittiiiii, teeee allahım ya
Halat ile çok güzel bağlayabilirsin.
bu da ola bir güzel:D
yoksa erkeği kaçar:))
iple :D Yada halat daha mantıklı kaçar mazallah :D
:D:D
:))bende erkek arkadasıma makarasınada olsa öyle yapmısstım bak 3 senedir bir kere bire ayrılmadık :D :D
hberde ver bna :D
Merve 97 doğumlu musun ciddi ciddi soruyorum?
Kesin 97li kesin. Ahanda capsimi koyucam değilse bak büyük konuştum.
Sağlam bir ip bul ve bağla.
Hocaya git büyü yaptır muska yazdır 😂
fedakarlık ya da yatırım yaptırman lazım
Hiçbirsey yapmayarak
vurkaç taktiği ..tek yol bu:)
kendine bağlama gibi bi takıntın olmazsa
Baglayamazsin seni sevmek isterse sever.
böyle düşünen insan kendini bile bağlayamaz
Onemseme aşık olur bide parasını ye olur
😂😂
Onunla ilgilenerek
Düzgün kız kalmadı ki.
domuz dansı büyüsü
sempatik ol sıcak davran ve yeteri kadar kovala
kısa giyin yeter :)
saçmalamayarak :))))
iple :D
söylerim ama bazıları kötü amaca la bile kullana bilirler :D
o zaman son nokta atışı yapmak lazım nasıl mı:D erkeğinin adrenalin yükseltmen lazım :D:D
tamam hadi baklım:)))
cazibenle .
Kara büyü.
vererek
Kendin ol yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?