Öyle birine aşık olmadım ama büyük konuşmayı hiçbir konuda sevmem. Tut ki kör kütük aşık oldum adama mecbur kabulleneceksin. Her erkeğe diz çöktürecek bir kadın vardır. Baktım çökmüyor yollardan yol beğensin zaten
Hiçbir kadın aklı başında yerinde bir erkeğe diz çöktüremez, siz akıllısınız da biz beyinsiz miyiz? Bizim de bir duygusal zekamız var. Erkekler düz mantıktır kafasından çıkın artık. Ben neden kendisine saygısı olmayan bir kadının önünde diz çökeyim ki hiç kimsenin önünde diz çökmem zaten.
Kadın ilişki geçmişi kabarık bir erkeğe aşık olduğu için kendine saygısı olmayan konumuna sokabiliyorsun ama kendini bu hikayede ilişki geçmişi kabarık kişi konumuna sokarken ak kaşık olarak nasıl görebiliyorsun? Senin saygını nereye sokmuş oluyorlar o zaman?
Her erkeğe diz çöktürecek bir kadın var derken şeceresi kabarık olan kadını kastetmedim doğru okuyup yorum yapmanı tavsiye ederim ya da hiç yorum yapmasan daha iyi sanki ya🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim için geçmişi önemli değil. ben sevdiğim kadının sadece şu an ki haline bakarım ve bana karşı sevgisine bakarım
Şeceresi kabarıksa hazmetmesi zor olabiliyor 😂 onun dışında önemsemem benden sonrasına bakarım
Hazmetmek zordur
Hazmeden hazmeder ne midesizler var daa ben midesiz değilim
Tabiki
Hazmedemeden sürüyor bazen
Sürmez sürmez
Öyle birine aşık olmadım ama büyük konuşmayı hiçbir konuda sevmem. Tut ki kör kütük aşık oldum adama mecbur kabulleneceksin. Her erkeğe diz çöktürecek bir kadın vardır. Baktım çökmüyor yollardan yol beğensin zaten
Her haltı yemiş kadına aşık olmam , vazgeçmesini bilmek lazım
Hiçbir kadın aklı başında yerinde bir erkeğe diz çöktüremez, siz akıllısınız da biz beyinsiz miyiz? Bizim de bir duygusal zekamız var. Erkekler düz mantıktır kafasından çıkın artık. Ben neden kendisine saygısı olmayan bir kadının önünde diz çökeyim ki hiç kimsenin önünde diz çökmem zaten.
Kadın ilişki geçmişi kabarık bir erkeğe aşık olduğu için kendine saygısı olmayan konumuna sokabiliyorsun ama kendini bu hikayede ilişki geçmişi kabarık kişi konumuna sokarken ak kaşık olarak nasıl görebiliyorsun? Senin saygını nereye sokmuş oluyorlar o zaman?
Geçmişi kabarık biri değilim bu zamana kadar gayet kendime sahip çıktım, bu yüzden kendime eşit bir kadın istiyorum.
Sus Allah aşkına sıvayıp durma
Her erkeğe diz çöktürecek bir kadın var derken şeceresi kabarık olan kadını kastetmedim doğru okuyup yorum yapmanı tavsiye ederim ya da hiç yorum yapmasan daha iyi sanki ya🤔
Açılmasından hoşlanmadığım tek konu
İlgilendiğimiz tek konu 🙄
@GüzellikPeriSi_ bana da sihirli asan ile dokunur musun güzelleşeyim
Sonu sadece kıskançlık ve kavga gerek var mı 😒
Gerek var tabiki neden olmasın
@Both_Angel_and_Devil baston vereyim kardeşime
Olur kardeşim işe yarıyorsa alırım
Ne yani şu zavallı kızı şu iyi niyetli yardımsever zenci kardeşlerimizden mi kıskanıyorsun? Ayıp sana ayıp çok yobazsın.
Kral senin sorunu görseli geçmişin değil geçermişin önemini daha çok yansıtmış :)
Önemli bakarimm geçmişinne
Seni her gördüğümde içimden ölürüm esmer için diyorum 🤣
😂😂🤣
Nicelik değil nitelik önemli
Değil mi 🤷🏻♂️
Awk görselin zaten cinsel kategori içeriyor
Sana ne oğlum
Geçmişi kabarık olmamalı 😅
@Aykırı_Çiçek_ hiç mi tecrübesi olmamalı yoksa biraz olsa olur mı
Önemli değil, şu an yanımdaki insana bakarım
İki tarafın da önemli bence.
Çok takmam ama fotodaki gibide olmamalı :)
Bu arada abla hayatta mı acaba :D
Sanmam hayatta olduğunu zevkten ölmüştür çoktan 😂😂
Geçmiş önemlidir
benim için önemli
Önemli
önemli olan nedir?
Önemli
nesi önemli.
Önemlidir
Çok önemli
Önemli