Eşim art niyetli değil ama kadınlarla arasına mesafe koyamıyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar günaydın 1,5 senelik evliyim 1 tane kızımız var dünyalar tatlısı her şey çok güzel ama eşim bu ara gerçekten hiç çekilmiyor sürekli bir tartışma içerisindeyiz o kadar bozuk ki moralim artık birileri ile konuşurken onları dinleyemiyorum içten içe hâlâ bu tartışmalarımızın etkisinde kalıyorum her gün olmaz ki her gün tartışıyoruz kendisi çok sosyal birisi ben ona göre asosyalim evimde ailem ile zaman geçirmek isterim ama eşim her gün birilerine gidelim her gün misafir gelsin istiyor üstelik kalbinde bir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama kadınlarla konuşurken mesafe koymayı bilmiyor herkesle çok güzel sohbet ediyor tanışıyor bende işte buna sinir oluyorum sen kadınlarla neden konuşuyorsun diyorum ne var bunda konusupta ne dedim diyip çıkıyor işin içinden ama rahatsız oluyorum artık benim de psikolojim bozuldu gerçekten çok kötüyüm her gün ağlamaktan yoruldum sinirlerim bozuldu laf anlatamıyorum herkesin kocası öyle değil gayet mesafeli ama bu adam sürekli konuşmak istiyor birileri ile ve bu kadında olsa fark etmiyor sanane elin karısının köyünden köyündeki adamdan yıldım usandım evliliğimizin ilk yılı sürekli annesini getirdi başımıza öyle rahat edemedim devamlı kaynanamın iğneleyici laflarına maruz kaldım evimde misafir oldum şurada bir kaç ay rahat etmişken şimdi de bu çıktı ne yapmalıyım eşimden soğuyorum artık

Eşim art niyetli değil ama kadınlarla arasına mesafe koyamıyor, ne yapmalıyım?