Merhaba arkadaşlar günaydın 1,5 senelik evliyim 1 tane kızımız var dünyalar tatlısı her şey çok güzel ama eşim bu ara gerçekten hiç çekilmiyor sürekli bir tartışma içerisindeyiz o kadar bozuk ki moralim artık birileri ile konuşurken onları dinleyemiyorum içten içe hâlâ bu tartışmalarımızın etkisinde kalıyorum her gün olmaz ki her gün tartışıyoruz kendisi çok sosyal birisi ben ona göre asosyalim evimde ailem ile zaman geçirmek isterim ama eşim her gün birilerine gidelim her gün misafir gelsin istiyor üstelik kalbinde bir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama kadınlarla konuşurken mesafe koymayı bilmiyor herkesle çok güzel sohbet ediyor tanışıyor bende işte buna sinir oluyorum sen kadınlarla neden konuşuyorsun diyorum ne var bunda konusupta ne dedim diyip çıkıyor işin içinden ama rahatsız oluyorum artık benim de psikolojim bozuldu gerçekten çok kötüyüm her gün ağlamaktan yoruldum sinirlerim bozuldu laf anlatamıyorum herkesin kocası öyle değil gayet mesafeli ama bu adam sürekli konuşmak istiyor birileri ile ve bu kadında olsa fark etmiyor sanane elin karısının köyünden köyündeki adamdan yıldım usandım evliliğimizin ilk yılı sürekli annesini getirdi başımıza öyle rahat edemedim devamlı kaynanamın iğneleyici laflarına maruz kaldım evimde misafir oldum şurada bir kaç ay rahat etmişken şimdi de bu çıktı ne yapmalıyım eşimden soğuyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hunlar normal, evliliklerde karşılıklı sınır belirleme, beraberliğe alışma dönemi. 20 yılmkadsr sürer, sonra sınırlar netleşir, kimsenin değişmeyeceği öğrenilir, aşmış dede nine olunur
131 Yorumla
Soran+1 yılŞu son bir haftadır nine den farkım kalmadi inanın karşıdaki insanın sizi dinlememesi anlamaması çok yorucu
Soran+1 yılKeşke ufak olsa
- +1 yıl
İlk zorlukta eşine güvenin sevgin azalırsa bu iş yürümez, çocuk büyk bir sınav, sabırlar zorlanıyor. Ama siz zorlukları birlikte aşmak için evlşsiniz, tek kişi için çok zorsa iki kişi işin daha az zordur ama zordur. Empati yapmaya çalışmak en güzeli. Kocam böyle düşünüyor olabilir gibi
Soran+1 yılValla empati yapa yapa imanım gevredi
Soran+1 yılÇok güzel bir bebeğim var gerisi çöp ana kuzusu dediğim hiçbir şeyi anlamayan bir eş ve beni sevmeyen bir kaynana
Soran+1 yılSizin dediğiniz gibi yapayım bakalım ama denemediğim yol kalmadı ki kaç kez bekledim şimdi eşim gelince gönlümü alır benimle küs duramaz dedim ama yok geldi suratıma bile bakmadan çıktı gitti öyle olunca insan iyi dusunemiyor
Soran+1 yılAnladı küs olduğum için daha çok tavır yaptı gitti
Soran+1 yılAnnesine asla kötü davranmadim benim yerimde başka biri olsun kadını tutar kolundan atar valla ama ben asla yapmadım hatta bana neden böyle diyorsun bile demedim eşimin yanında resmen bana canım dedi ne ben seslendim ne de eşim sonradan geldi eşim dedi kusura bakma diye hiç konuşmadım bir erkek olarak diyemez miydi anne niye öyle diyorsun o benim eşim diye diyemedi güya erkek işte benim kocam ya
Soran+1 yılPardon klavye farklı çevirmiş geri*ekali dedi
- +1 yıl
Erkeğin ailesi ile mücadeleye girme, erkekten bile iyi ol. Kendisi zaten tartışır. Sen ailesini savun. Ama kadın için asla ailesine laf etmez. Kendi de eminim katlanıyordur onlara ama senin laf etmeni kaldıramaz. Eğer boşanmak istiyorsan doğru yoldasın. Aileler çıkmaz yol. Kazanamayacağın bir mücadele. Bu kafayla gidersen kesin boşanırsın🤷♂️
Soran+1 yılEn hayırlısı da o olur bizim için sanırım
- +1 yıl
Kesinlikle olmaz… bakma insanlar kendini ikna etmek için boşandım, boşanabilmek ayrıcalıktır falan diyor. Kapitalizm bireyselliği getirdi, herkes ben değerliyim diyecekken, ben en değerlime evrildi. Çocuğuna vermek istediğin mesaj sorunları çözmeye çalışmadan kaçmak mı? Üstelik incir çekirdeğini doldurmayacak ve herkesin yaşadığı sorunlar nedeniyle. Bence paylaşımı arttır sorunlar küçülsün. Ne kadsr çok şey paylaşırsan, o kadsr iyi. Hayatında 20 kalem varsa, 1-2 si yüksek olur ancak eşinle 100 şey paylaşıyorsan, devede kulak olur. Buarada dışarıda ilişki piyasası iyide değil. Herkes yatmaya bakıyor, sevmeye değil
Soran+1 yılBende bu dışarının ilişki piyasasından korkuyorum ya zaten eşime bin kere dedim bak sen eller yüzünden beni üzüyorsun milletin umurunda değil dedim gel şu hareketlerini düzelt dedim ben senin ağzından çıkan kelimeye bakıyorum ne dese de yapsam diye dedim sen niye yapmıyorsun biz niye başkaları yüzünden kötü oluyoruz dedim tamam diyor sonra yine aynı
- +1 yıl
Kadınlar sözel iletişim erkekler sözsüz iletişim. Aileler bulaşma… elin ol sen ailesine ondan daha iyi ol, o seni korur. O zamanda onlar senin ailen de olacak, başka nesil de. Sende huzuru bulsun. Onları dışarı itsin. Sende nefreyi görürse huzuru dışarıda bulur. AİlE MÜCADELESİNE girilmez. Üstelik herkes mükemmel değildir. Paylaşımı arttır kötü şeylerin ilişkideli payı küçülsün. Negatif tavrı bırak, zorla kendini herşsryde olumluyu gör. Boşanmak kolay sürdürmek zor
Soran+1 yılİncir çekirdeğini doldurmaz diyorsun ama düşünsene yeni evlisin kaynanan sürekli başında evindeki özenle seçip aldığın çeyizini beğenmiyor bardaklarını dizdigin yeri değiştiriyor kendisine göre uyarlıyor her şeyi ve evde bebek sever gibi eşinizi resmen kucağına alıp seviyor yapış yapış siz bir el gibi misafir gibi köşede oturuyorsunuz sadece yatak odanız özel alan oraya da müdahale ediyor pat diye giriyor her yeri karıştırıyor her yere bakıyor istediğini alıp götürebiliyor sormadan etmeden istemezse atabiliyorda eşinle ne zaman tartissan bu da muhalefet oluyor veya eşinle iyisin sana bir çiçek almış gelmiş o çiçeği vazoya koymuşsun kaynanan gelmiş almış çöpe atmış napacaksin ben bir şey yapmadım gittim odada ağladım çıktım yüzüne güldüm bu yüzden hiçbir kıymetim yok
- +1 yıl
Yok öyle değil. İyiliğinle döv. Erkek durur durur fena patlar onlara, sonra barışırlar ama patlar. Aileye bulaşma. Beraber yaşıyorsanız, oradan uzaklaşmak için çaktırmadan eşini işle. İşte şurası da güzelmiş, terfi için çalışaın vs vs. Yani sanki onlardan kaçmıyor gibi yaptığın tüm hareketler başka yere taşınmaya neden olsun. Eşin yaşınalım desin. Kadınların başarısı, erkeğe kendisi karar verdiğini sandırması
Soran+1 yılAyrı yaşıyoruz ama kadın düşmüyor yakamizdan beni öyle bıktırdılar ki ana oğul inanın hiç tahammülüm kalmadı
Soran+1 yılNapayım adam beni dinlemiyor ki konuşma şu kadinlarla kızlarla diyorum konusuyor annesinin zaten sürekli beni uzdugunu kırdığını görüyor ama yine de getiriyor ne yapayım lütfen akıl verir misiniz bana
- +1 yıl
Aileye bulaşmaaa, sanki kendi annen gelmiş gibi davran. Sevgi olmasa bile saygı göster, birde annesinin sen saygılıyken sana saldırmasını görmesini sağla. Asla ailesinin yanında sesini yükseltme, ailesi varken ayrıca el üstünde tut. Paylaşımını arttır, sende huzur bulsun. Birde yapabiliyorsan başka yere taşı
Soran+1 yılSaygı da kusur etmiyorum zaten bunu eşim de görüyor asla saygısızlık yapmadım ama kesinlikle sevmiyorum kadını kaç kez gördü eşim hiçbir zararım yokken birden bire bana bir laf vurur durur yeni taşındık zaten buraya nereye gidersek gidelim yine gelecek
Soran+1 yılFena değil sorun yok eğer küsmelerimiz bi bitse sorunsuz cinsel hayatımız
Soran+1 yılOnu da yapıyorum inan ki valla bak yapıyorum tükendim ya ugrasiyorum işte tamam güzel her şey bu sefer de milletle konuşuyor duramıyorum uyarıyorum ben uyarınca bu küsüyor bu küsünce ben sinirleniyorum sonra da tabi istemiyoruz birbimizi bak şimdi geldi yemeğini yedi ve gitti hiç sohbet yok muhabbet yok bi sarılma öpme yok robot gibi diyeceksin ki sen yapsaydın her zaman da ben yapamam ki yeni taşındık evimize bu mahalleden 2 kadınla tanışmış gece söyledim bu kadınlarla tanışmışsın neden bana söylemedin dedim ben kadınlardan duydum sana sormuştum bugün gittiğin yerde kim vardı diye dedim sonra bir görseniz nasıl sinirlendi
En İyi Cevaplar
+1 yılSende onun yaptığının aynısını yap ters psikoloji uygula ona hiç karışma o evlilikte ne yapıyorsa aynısını yap. illa sana“ sen napmaya çalışıyorsun” diyecek. o zamanda “senin yaptıklarının aynısını yapıyorum ikimiz de aynı şekilde davranırsak belki daha mutlu oluruz hayatım” falan filan de. onu psikolojik olarak sen delirt ama çok rahat mutlu davran çünkü kocan senin mutsuz olacağını bile bile bazı şeyleri sana yaşatıyor ve ne var ki bunda diyip seni manipüle ediyor sakın bu manipüleye gelme manipüleye manipüleyle karşılık ver bakalım o zaman hala devam edecek mi bu davranışlarına
17 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istedim ama hem elin adamına yüz vermek istemiyorum hemde bu yapı meselesi biraz olmuyor inanın ki deniyorum ama yok yapamiyorum ben kimsenin kocası ile oğlu ile konuşamıyorum ya nasılsın naptın dan ileri başka bir şey konuşamıyorum keşke yapabilsem de bu yaşadığım durumu ona da yaşatabilsem
- +1 yıl
Aslında haklısınız herkes kendine yakışanı yapmalı bu hayatta. Peki eşiniz gerektiğinden fazla yakın mı konuşuyor özellikle sadece güzel bulduğu genç bayanlarla mı konuşuyor yoksa evli dostu erkek kadın farketmeksizin herkese karşı mı böyle eşi olarak siz daha iyi bilirsiniz eğer kadın erkek farketmeksizin sınırını aşmadan herkesle aynı şekilde konuşuyorsa belki adamın yapısı böyledir
Soran+1 yılAslında doğruyu söylemek gerekirse yapısı böyle çünkü yaşlı kadınlarla da aynı gençlerle de ama ben istiyorum ki kadınlarla biraz daha mesafeli olsun çünkü karşı tarafta yüz buluyor bir çoğu sadece kendine öyle konuşuyor sanıp şımarıyor ve beni bırakıp sadece eşimle konuşuyor bu çok aşağılayıcı hissettiriyor bana mesela aynı ortamda eslerle birlikteysek onların eşleri kendi aralarinda konuşurken benim eşim kadınlarla da sohbet ediyor ve bu benim için çok aşırı sinir bozucu
- +1 yıl
Doğruyu söylemek gerekirse bence eşinde değil sende sıkıntı var olabilir belki ister istemez bir güven problemin var ya da eşini o kadar kıskanıyorsun ki kötü niyetle olduğunu bilmesen bile başka herhangi bir kadınla konuşmasına dahi tahammül edemiyorsun. Adam kötü niyetle değilse ve yapısı böyleyse demekki sosyal konuşkan bir insan sen onu bu haliyle sevmelisin ve kabullenmelisin eminim eşinde seni çok seviyordur
Soran+1 yılSeviyor evet ama ben çok kıskanç bir insan olduğum için her şeyi mahvediyorum genelde ama bu benim yeni bir Huyum değil ben flört döneminde de nişanlılık döneminde de şimdi de aynıyım ama eşim bana o zamanlar böyle olduğunu hiç göstermedi hep benim gibi davrandı hep boyleydi birden bire bu şekilde sosyal olması beni sinir ediyor
- +1 yıl
Ozaman sanki yapmiş gibi soyle kocana. Mesela akşam yemeģinde, yaa de bügun pazarda markette ne biliyim komşuya misafir geldiydi de, sohbet ettim adama sordum ne iş yapiyorsun. Bakalim ozaman nasil tepkisi, hoşuna gidecekmi. Senden emim olduģundan sınırlari aşiyor bence. Ya ok, aldatmiyor seks le ama oyle olmadi diye herşeyide okaylemek istiyor. Kotu davran demiyorsun insanlara, ama iyi olmaninda bir sınırı vardir, hem erkeģinde hem kadininda
Soran+1 yıl@DemetKoW aynen öyle valla ne güzel yazmışsın bir kere onu da yaptım biliyor musun dedim komşu ile tanıştık bi merhaba dedi sohbet ettik seni de sordu falan dedim gerçek olmuştu bu hemen bana kızmaya başladı sen elin adamı ile niye sohbet ediyorsun diye bende dedim ne var bunda sen etmiyor musun ki ayak üstü konuştuk geldim dedim suratını astı bayağı bi kendisi o sınırı kaçırmasa ben zaten biliyorum sınırlarımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz oldugumu dusunurdum ama nerdeyse bire bir ayni durumdaymisiz. Ben artik pes ettim cunku cozum yolu bulamiyorum, git gide uzaklasiyorum ondan hergun.
213 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm buna gerçekten çok yoruldum ya bir laf bir insana bir kez denir artık oturmalara gitmek bile istemiyorum sırf bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılAynen cok haklisin ben artik kendi mutluluguma odaklanmaya calisiyorum cunku yipranan tek kisi var Şu an o da benim
Soran+1 yılKaç kez iyilikle konuşmaya çalıştım bak senin kalbinde bir şey yok ama karşı taraf bunu bilmez diye elin karilarina çok yüz veriyorsun dedim sonra kendilerini bir şey saniyorlar dedim çok kavgamız oldu ama yok anlamıyor haklisiniz anlamayacak gibi bir hali var artık bana demiyor bile kiminle karşılaştığını ben kadınlardan duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılBen cok da iyi niyetli dusunemiyorum artik birseyler karistiriyor da olabilir gunahi boynuna.
Bizim baska sorunlarimiz da var sizin tek sorun bu mu?- +1 yıl
kızmayın ama bişey sorcam sizleri gördükçe evlilikten soguyorum ekekler neden böyle yapıyor diye hep sorarım. peki hiç danışmana gittinizmi bu konu için kendiniz eşiniz gitmez zaten
Soran+1 yılVar sorunlar bitmiyor bu ara ama temel bu hepsi bundan kaynaklı aynen öyle günahı boynuna herkesin sizin diğer sorununuz nedir
Soran+1 yıl@emircan2001 hayır gitmedim öyle bir imkanım yok küçük bir ilçe
Cevap sahibi+1 yılHangi birini anlatsam ki
Sanki gogsumde balon varmis gibi sismis hissediyorum kendimi kimseye anlatamyorum da evlilik cok zormus cidden
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden cikayim mi uzun uzun dertlesiriz
Soran+1 yılGerçekten çok zor Allah sabır versin bizlere eşlerimize de akıl versin sorununuzu merak ettim şu an belki aynı sorunu yaşıyoruzdur yine
Soran+1 yılİnanın çok iyi olur ihtiyacım var benimde aynı dertten muzdarip olan birisi ile birbirimizi daha iyi anlarız
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılTakip attım ama mesaj atamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu evli çiftlerde genelde burada gördüğüm evliligin ilk 3 yılında dert çok birde bebek olunca daha çok oluyor bu dönemi atlatan zaten devam ediyor atlatamayan boşanıyor olan bebege oluyor. aslında ilk 3 yıl bebk yapmamak en iyisi
212 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama işte insan bilemiyor öncesi de vardı konuşuyorduk ona güvenerek mutluyuz sanarak istedik bir bebeğimizin olmasını ama şu an düşününce pekte mantıklı bir kararmış gibi gelmiyor ona bakınca daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle haklısın
- +1 yıl
Peki genelleme olmasın ama hepmi böyleydi
Soran+1 yılAynen hep böyleydi eşim askeri personel tamam işi gereği vatandaş ile bir irtibat halinde olmalı ama bu kadar değil diger arkadaşlari öyle değil mesela hep çok sosyaldi sadece evlenmeden önce nişanlı iken sevgili iken derdi işte beni yemeğe falan çağırıyorlar ama evde kadın kız olduğu için gitmiyorum çoğu yere derdi o da beni kandırıp benim bir yere gitmemem içinmiş sadece buraya gelince yalan olduğunu anladım nerede gitsek herkesle aşırı samimi olmuş yüzüne diyorum önceden böyle derdin ama bak gitmişsin hatta gereksiz bir samimiyetiniz bile var diyorum tartışıyor benimle suç bastırıyor evliliğimizin 2. Ayında arkadaşının bir eşi vardı çok samimilerdi ve kız hiç iyi birine benzemiyordu mesafe koy hatta hiç görüşmeyecegiz dedim hissettim ya bir erkek nasıl bir erkegin niyetini bilirse bir kadın da diğer kadının niyetini çok iyi bilir hissettim o kansızlığı görüşmeyelim dedim diye kaynanamın yanında öyle bir tartışma yaşadık ki hala unutamıyorum o günkü laflarını sonra ne oldu o dediğim kız eşini aldatti evde ne var ne yok sattı ve gitti
Soran+1 yılGeçenler de saat akşam 22.30 oldu bi numara aradı eşimi ihbarcı bir kadın ama görseniz ağzını yuvarlaya yuvarlaya konuşuyor eşimle çok korktum falan diye bir gelseniz devriye atsanız dedi eşimde konuştu işte bugün çalışmadığını falan söyledi telefonu elinden çekip alıp bu saatte kişisel telefonunu neden aradığını sormayı düşündüm ama işi gereği bir sorun olur diye düşünüp yapmadım kapattiktan sonra bu kadın senin numaranı neden arıyor 112 yi arayıp ihbar edebilir dedim numarayı engellettim yine küçük bir tartışma yaşadık herkese çok yüz veriyor nasıl arar ya seni senin bir ağırlığın olmalı beni niye elin adamı arayamiyor niye gelip birisi bana merhaba diyemiyor neden daha çoğu kişi benim bu mahallede olduğumu bilmiyor bu kadar mı zor yani biraz dikkat etmek bir şeylere
- +1 yıl
Bu yazdığınız arayan kadın olayı bana çok saçma geldi. Kesin bunun birileri var kadın başka şeye çağırıyo. Gelip devriye at diye özel telden mi aranır yahu. Akıl var mantık var. O bir işler çeviriyordur. Adam yakışıklı ve dilbaz sanırım.
Soran+1 yıl@Suuuuuuuuuuuuuu evet öyle birisi bilmiyorum numarayı engellettim aradan bi süre geçtikten sonra yine baktım engelliydi aynı numara ve öncesindeki arama kaydı da duruyordu 2 dk konuşulmuş bi kez iptal edilmişti
- +1 yıl
Numarayı engelledikten sonra sil. Gerçi başka numaradan yine ulaşır kadın ya da kendisi kadına ulaşır. O saatte kadın yoklama yapmış sevişmeye gelir mi gelmez mi diye sormuş. Kocanın kadınlarla samimiyetini kesemiyorsan tıpkı sen de onun gibi davranmaya başla. Erkeklerle sosyal ol samimi konuş, gül; espriler yap. Giyin kuşan bakımlı ol. Onu sallama. Ne oluyo derse aaa ne olacak canım sosyal bir insanım ben de. Kavga çıkar kıskandığı için. Bu kadar takıntılı sorunlu olma diye sen üste çık. Bakalım beyefendi aynı hareketleri karşısındaki kadında görünce ne hissedecek!
Soran+1 yıl@Suuuuuuuuuuuuuu sanmam alt tarafı bir kadın arkadaşlari ile aralarında konuşurken de duydum eşim dedi beni aradı akşam akşam diye arkadaşı da azarlasaydın falan dedi
Soran+1 yılAma işte karşı taraf bir şeyler bekliyor eşim farkinda olmadan ilgili davranıyor
- +1 yıl
Sen de erkeklerle ilgili konuş ( ve farkında değilmişsin safçasına yapıyormuşsun gibi ilgili konuş)
Soran+1 yıl@Suuuuuuuuuuuuuu benimde asla yapım da öyle şeyler yok beceremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Art niyetli degil ama mesafe koyamiyormu.
"Art niyetli ama ben bu seklini gormej istemiyorum " dogrusu.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma yaşlı da olsa gencte olsa güzel veya çirkin de olsa sohbet aynı ne yapacağım ben ya
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tavir koy esine. Niyeti kotu olmasada yaptihi yanlis. Ve baskalarona ilhiliyken sqna karsi nasil?
111 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı kalmadı ilgisi evde doğru düzgün sohbet bile etmeyiz tavır koymayı deniyorum ama sanki hata yapan benmişim gibi kabullenmiyor üstelik kendisi benden daha çok küsüyor bakıyorum günlerce sürüyor küslük mecbur ben gidip barışmaya çalışıyorum
Soran+1 yılHaklısınız deneyim bakalım bu sefer sabredeyim aynı evin içinde huzursuzluk olması küslük olması çok zor dayanamıyorum her ne kadar soğuyor olsam da uğraşmak istiyorum ama uğraşması gereken o
- +1 yıl
Sen ugrastikca o umursamiyor seni tanimis bunu iyi kjllaniyor. Esin zeki biri buna izin verme. Ama dedigim gibi ilgisiz ol ve suratsiz degil sadece ilgisiz. O yokmus gibi yap. Sanki o olmadanwa hayatindan memnunsun. Bunu anlayabilirsen sen kazanirsin. Biraz bakisini degistir olaya evlilige esine
Soran+1 yılBunu kısa bir süreliğine ilk zamanlar denemiştim ve gerçekten işe yaramıştı bende küsüp suratımı asınca umursamıyor beni ama moralim yerindeymiş gibi davranıp ona ilgisiz olunca merak ediyor tekrar bunu deneyim evet gerçekten çok zeki birisi ama bana gelince aklı duruyor sanırım ya da işine gelmiyor teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun
- +1 yıl
Unutma sen degerlisin burada cok kadin var benzer seyler yasayan. Hayatiniz esinizden ibaret degil. Sen Şu an onun icin kolay oldun nasilsa sana sahip. Birak biraz merak etsin kuskulansin kaybetme korkusu yasasin. Onsuzda keyfinin yerinde oldugunu gorsun bozulur o zaman. Duygularla hareket etme aklini kullan ve en cok kendini sev. Sen kendini seversen seni herkes sever goreceksin
Soran+1 yılHaklısınız ama işte evli olunca insan korkuyor ya birisi varsa ya huzurum bozulursa ya beni sevmezse bu düşünceler öyle üzüyor ki beni keşke eşim benim tanıdığım gibi sevdiğim gibi birisi olsaydı ne kadar mutlu olurduk
Soran+1 yılYapacağım bugünden itibaren çünkü çok haklısınız
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim :)
yav şak bir karakteri var işin zor görünüyor. keşke hemen çocuk yapmasaydın kötü olmuş senin açından...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm bilmiyorum niyeti kötü değil sanki yapısı öyle gibi
+1 yılNormal bir durum. Doğum sonrası yatak odanız da cinsellik azalmıştır o yüzden de erkek biraz daha agresifleşir. Aynı durum bizdede var çünü
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi biliyor musunuz ben öncesinde hep ağrım olduğu için doğru düzgün ilişkiye giremezdik şimdi kalmadı ağrı ve cinsel hayatımız sorunsuz şükür gayet iyi hatta ama bir etkisi yok
+1 yılİrade yok ise , bomboş bir karakter olduğuna delil...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ne güzel dediniz maalesef öyle çaresizim kendimi yiyip bitiriyorum sinirden
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani tuhaf gizli sapik yonleri olan bi adam sanki. kadinlara yaklasmak icin bu tur yonunu kullanan
029 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduğunu düşünmüyorum umarım değildir
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum bazilari normalde konusamaz ama evliligini arkadas ortamini firsat bilip yapisir. bana oyle gibi geldi
Soran+1 yılAllah korusun öyle insanlardan
Cevap sahibi+1 yılaynen. bence seninki seni pek kadinsi ve se. ksi bulmuyor.
Soran+1 yılNe saçma bir görüş bu gayet kadınsı ve seksi buluyor beni ayrıca sürekli de kıskanır kimse ile konusmadigim halde
Cevap sahibi+1 yılsensin o sacma. etrafimda oyle biri var. ve esinin davranislari onunkiyle ortusuyor guzel olmasina ragmen karisinida aldatit durur sevmedigini soyler ama esinin yaninda ondan kopek gibi korkar..
Soran+1 yılBöyle olduğunu düşünmüyorum eğer ki öyle bir fikri varsa Allah tez zamanda belasını versin her şeyi önüme döksün
Cevap sahibi+1 yılbende yanimdaki o sahsa benzedigi icin yazdim zaten. eskiden yakalamayamadigi ozguveni esi isi ya da etrafi sayesinde yakalayip deger goren kisilerde ortaya cikan bisey bu
Soran+1 yılŞu an mantıklı geldi önceden yüzüne bakan yoktu sayemde el içine çıkar oldu
Cevap sahibi+1 yılsenin etrafindaki kadinlarla samimi oluyo dimi? esinin senin bilmedigin bi yonu var soyliyimde
Cevap sahibi+1 yılbu arada ozelden yazmak istermisin senin icin uygunsa
Soran+1 yılNe yönü var
Cevap sahibi+1 yılbence hatunlara karsi zaafi var ve cinsel iste. kendini erkek ve onemli hissediyor.
Cevap sahibi+1 yılsenle konusmamiz mumkun mu?
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim görüş için
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔 yemem seni
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılhep gicik misin boyle
Soran+1 yılEvet genelde
Cevap sahibi+1 yılgiciklara bayilirim 🤪🤪🤪 senle konusmamda ne sakinca olabilir? esin rahat rahat konusuyomus baksana
Soran+1 yılKendime yapılmasından hoşlanmadığım hiçbir şeyi kimseye yapmadım şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılaynen. buradan konsuursak kendini kotu mu hissedicen?
Soran+1 yılNe konuşacağız ki biz
Cevap sahibi+1 yılcinzellik filan yok abaza mabaza biri degilim belirtiyim. sadece bu aralar kimseyle pek konusasim bilmedigi biriyle laflamak istedim acikcais hepsi bu. istersen aradabir laflayabiliriz. dusundugun ya da umdugun gibi biri degilim
Soran+1 yılPeki olur o zaman
Cevap sahibi+1 yılgizliden cikayim mesajdan yaz olur mu?
Soran+1 yılTamam olur
Cevap sahibi+1 yılok
Soran+1 yılTakip attım mesaj atamıyorum
+1 yılbunhn caresı var cok evham yapma dedıgımı yap emın ol mutlu olcaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
Evlilikten korkuyorum artık ya
17 Yorumla
Soran+1 yılBencede korkun bir ömür geçecek o insanı flört döneminde asla taniyamiyorsun çok güzel rol yapan insanlar var mesela eşim gibi bana hep derdi kendisi askeri personel işte beni yemeğe falan çağırıyorlar ama evde kadın kız olduğu için gitmem ben falan derdi beni sıkardı ben erkek olan bir yere gitmeyim diye dermiş şimdi geldim ne zaman bir yere oturmaya gitsek eşim zaten önceden bir çok kez gelmiş oturmuş bütün herkesle tanışmış ve kaynaşmış durumda oluyor ben de böyle böyle derdin ama hiç öyle değilmiş gayet samimisin elin kızıyla karısıyla diyince evde kıyamet kopuyor çok dikkat edin lütfen
Soran+1 yılBulursun inşallah gönlüne göre
Soran+1 yılZor bu devirde çok kötü bir zamanda yaşıyoruz boşansam korkuyorum aileme yük olacagim bebeğimle kendi hayatımı kuracak bir birikimim yok başkasına da güvenemem
Soran+1 yılGelsin valla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bunda ne var, adamın sosyal olmasında bşr sıkıntı yokki. Sen asosyalsin dediğin gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılAma biz evliyiz bazı şeylerden feragat etmeliyiz ben böyle istiyorsam eşim kendine çeki düzen vermeli ben eşime uyuyorsam o da bana uymalı geçim böyle olur çünkü başka türlü ancak böyle birbirimizi üzeriz hemde evli bir erkek diğer bütün kadınlarla arasına bir mesafe koymalı ben nasıl diğer erkeklerle mesafeliysem o da olmalı
- +1 yıl
yahu kadınları kucağında oturtumuyor ya. bende evliyim. güzel güezlde konuşurum kadınlarla hangi devirde yaşıyoruz kelimelere gereksiz anlamlar yüklemeyin.
Soran+1 yılHangi devirde olursak olalım doğrusu budur sanırım sizde öyle olduğunuz için eşim gibi karşı çıktınız ama maalesef doğrusu bu çevremizde çok cahil insanlar var heleki bu kaldığımız yer hep cahil insanlarla dolu eşim bir merhaba dese onu sadece kendine özgü sanıyor ve bir gorseniz bana nasıl şımarıkça anlatıyor seviyemi bozmak istemiyorum seslenmiyorum umursamayım diyorum ama olmuyor
- +1 yıl
iyide onları umursdamak zorunda ğilsin. ne taktın ya. takılsana kocanı tanımıyormusun
Soran+1 yılKıskanç biriyim evlenmeden öncede böyleydim eşim bana hiç böyle birisi olduğunu yansitmadi doğruyu gösterseydi birlikte olmazdik zaten yeni bir Huyum değil beni biliyordu böyle kabul ediyordu şimdi ne değişti onları umursamıyorum zaten ama bir değil iki değil sürekli olunca inanın çok sinir bozucu oluyor bakın herkese karşı böyle değilim birkaç kişi var sık görüştüğümüz aynı ortama devamlı giriyoruz bir kıskançlık yapmıyorum çünkü normal insanlar ama herkesle samimi konuşulmaz herkese selam verilmez sonra kendini bir şey sanıyorlar farklı işlerin peşine düşüyorlar
- +1 yıl
bak siz boşanın bence.. adama yazık cidden
Soran+1 yılBuna sen mi karar vereceksin boşansam bana sen mi bakacaksın yoksa çokta meraklısı değilim artık
- +1 yıl
maddi özgürlüğünde yok yani.. oda güzel :)
Soran+1 yılAynen süper hatta
Adam her an aldatabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım aldatmaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım