Aşk İlişkileri Kocam tır şoförü olduğundan ben eksik kalıyorum. Nasıl olacak böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Yapay Zekaya Sor Uzun seferlere çıkıyor. Doymuyom doymuyom doymuyom. Yeterrrrrr diye bağırmak istiyorum😒😒😒 Güncellemeler+1 yıl Ağlamak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Yalova'da oturan var mi Kocam tır şoförü olduğundan ben eksik kalıyorum. Nasıl olacak böyle? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu eski yeşil çam klasiği sazan soruda bayatladi ama atlayan var sallayalar iyyy 3 0 Yorumla
Elif-im Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok Zor işin bilmem ki napsan yanında git sende atla tıra 4 10 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Seni öyle güzel seven kim Yorumla Elif-im +1 yıl Eski eşim 🥺 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Yaaa bakarsın yani Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl @barmen112233 😂😂 Yorumla sannoro +1 yıl Tırda zexx Yorumla Elif-im +1 yıl Yeminle bende ağlıcam şimdi soruyu soran gizli şahıs gel beraber ağlıyalım niye şuraya bı cevap yazdım maşallah bütün tırcılar toplandı demek ki neymiş tırcılardan uzak durmak lazım mış Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Vallla tırcı değilim Yorumla sannoro +1 yıl Tırcı değiliz be Yorumla Elif-im +1 yıl Bilmem orasını artık kim tırcı kim kamyoncu Yorumla sannoro +1 yıl Hiçbiri normal çalışan mühendisler Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor durum. Belli ki sen de yüksek libidolu bir kadınsın ihtiyacın çok ama varken bile tam yetmiyor yokken ise çok fena halde oluyorsun belli. 0 1 Yorumla Skol85 +1 yıl Yalova bir saat benim için 😊 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ohh o yollarda götürsün nataşa kızları sen de evde bekle. Ben başkasına verirdim net senin yerinde olsam 0 1 Yorumla skxmen +1 yıl Ben Yalova'da yaşıyorum Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kıyamam sana ya. Valla 😔 geceleri azgınlığın tavan yapınca nasıl geçiyor o geceler 🥺 keşke kocan ben olsaydım seni öyle bir doyurur dum ki 0 1 Yorumla liader +1 yıl Takjip atar mısın bana Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aferin simdi vurdan cikar sana cakmak isteyenler 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O zaman kendine seks partneri bul, o doyurur seni... 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşin çok zor bence istediğin kadar bağır fayda etmez 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yardımcı olalaım bacımmm, seni zor durumda bırakacak halimiz yok. At adresi 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bu arada bozlır mıydı neydi, bir dizi vardı, orada aneşn durumunda biri vardı Yorumla
barmen112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl kamyon bulacaksın garaja park edecek ama arka tekerlerı dısarda kalandan 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hıım yangın yeri ama itfaiyen yok kötü libidon yüksek belli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tır soförü ile evlenirlken bunu biliyordun değil mi, adam sana ve ailesine bakmak için gece gündüz çalışıyor. O da isterdi buralarda takılmak. 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kafana vurmuş seninn ateş yakmış senii alev alev cayır cayır kavurmuşş kıvrım kıvrım kıvrandırmış 😆 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu yüzden oyuncaklar var işte.. çoğu gerçeğinden daha iyi :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen de kocanla beraber yola çık tırda yatak da var doyurur seni yolda 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul var olur mu yalovaya yakın Yorumla Soran +1 yıl Çok uzak olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi uzak arabayla 1 saatte ordayım Yorumla Soran +1 yıl Gelebilir misin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelirim gelmemi istersen Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profilime gelsene Yorumla
mavisekercik3636 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Evlenmeden önce neden düşünmediniz bunu 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar süre gorusmuyosunuz 2 3 Yorumla Soran +1 yıl 14 gün oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm baya olmuş mastla idare edeceksin eşin gelene kadar Yorumla favedelikanlix 8 ay Merkez/Yalova'dayım dilersen buluşalım :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Karamürsel uyarmi 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. eksik parçaları dolduralım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. allah kahretmesin ya çok üzüldüm ya :) 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. yok mu komşu falan 😅 0 1 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Yakın yalova, feribotla 45dk 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. boşanmalısınyoksa aldatacaksın 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl paranmı yokk pizza da sipariş et. 0 1 Yorumla gaddarım +1 yıl tel verem lokantacıyım gönderem kebap yermisin? Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sende al bir tır çık sefere 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Senide sefere çıkartsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Biraz açlık hissi iyidir. 2 3 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Yazık ya Yorumla 5302emre +1 yıl Neden Yorumla sannoro +1 yıl Birazı geçti bu Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. umarım aldatmayı falan düşünmüyorsundur. 0 2 Yorumla dreamliner61 +1 yıl niye ya Yorumla dreamliner61 +1 yıl geçen var yalova dan :) Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. evlenirken bunu bilmiyor muydun? 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl dertleşelim istersen 0 1 Yorumla kanka35 +1 yıl ağlama lütfen kıyama istesen yaz dertleşleim Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sevgili yap :D 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü bir durum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İşin zor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuşabiliriz. 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama sohbet edebiliriz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapmamızi istiyosun 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben varım noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senn nerelisin Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gel buraya doyyyy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bu eski yeşil çam klasiği sazan soruda bayatladi ama atlayan var sallayalar iyyy
Çok Zor işin bilmem ki napsan yanında git sende atla tıra
Seni öyle güzel seven kim
Eski eşim 🥺
Yaaa bakarsın yani
@barmen112233 😂😂
Tırda zexx
Yeminle bende ağlıcam şimdi soruyu soran gizli şahıs gel beraber ağlıyalım niye şuraya bı cevap yazdım maşallah bütün tırcılar toplandı demek ki neymiş tırcılardan uzak durmak lazım mış
Vallla tırcı değilim
Tırcı değiliz be
Bilmem orasını artık kim tırcı kim kamyoncu
Hiçbiri normal çalışan mühendisler
Zor durum. Belli ki sen de yüksek libidolu bir kadınsın ihtiyacın çok ama varken bile tam yetmiyor yokken ise çok fena halde oluyorsun belli.
Yalova bir saat benim için 😊
Ohh o yollarda götürsün nataşa kızları sen de evde bekle. Ben başkasına verirdim net senin yerinde olsam
Ben Yalova'da yaşıyorum
Kıyamam sana ya. Valla 😔 geceleri azgınlığın tavan yapınca nasıl geçiyor o geceler 🥺 keşke kocan ben olsaydım seni öyle bir doyurur dum ki
Takjip atar mısın bana
Aferin simdi vurdan cikar sana cakmak isteyenler
O zaman kendine seks partneri bul, o doyurur seni...
İşin çok zor bence istediğin kadar bağır fayda etmez
Yardımcı olalaım bacımmm, seni zor durumda bırakacak halimiz yok. At adresi
Bu arada bozlır mıydı neydi, bir dizi vardı, orada aneşn durumunda biri vardı
kamyon bulacaksın garaja park edecek ama arka tekerlerı dısarda kalandan
hıım yangın yeri ama itfaiyen yok kötü libidon yüksek belli.
Tır soförü ile evlenirlken bunu biliyordun değil mi, adam sana ve ailesine bakmak için gece gündüz çalışıyor. O da isterdi buralarda takılmak.
kafana vurmuş seninn ateş yakmış senii alev alev
cayır cayır kavurmuşş kıvrım kıvrım kıvrandırmış 😆
bu yüzden oyuncaklar var işte.. çoğu gerçeğinden daha iyi :)
ya bi bitmesinzi mk yenilikci olun baska kurgular yapin
Bir sefer de sana düzenlesin..
Sen de kocanla beraber yola çık tırda yatak da var doyurur seni yolda
İstanbul var olur mu yalovaya yakın
Çok uzak olmaz
Neresi uzak arabayla 1 saatte ordayım
Gelebilir misin ki
Gelirim gelmemi istersen
Bilmiyorum😐
Profilime gelsene
Evlenmeden önce neden düşünmediniz bunu
Ne kadar süre gorusmuyosunuz
14 gün oldu
Hmm baya olmuş mastla idare edeceksin eşin gelene kadar
Merkez/Yalova'dayım dilersen buluşalım :)
Karamürsel uyarmi
Evlenirken bunu biliyordun?
sen de sefere çık bacı
Söyle kocana oyuncak alsın sana
eksik parçaları dolduralım
allah kahretmesin ya çok üzüldüm ya :)
yok mu komşu falan 😅
Yakın yalova, feribotla 45dk 😅
Beraber gidebilirsiniz
boşanmalısın
yoksa aldatacaksın
paranmı yokk pizza da sipariş et.
tel verem lokantacıyım gönderem kebap yermisin?
Adamın biri karısını yanında götürüyormuş sen de git
Sende al bir tır çık sefere
Senide sefere çıkartsın
Biraz açlık hissi iyidir.
Yazık ya
Neden
Birazı geçti bu
umarım aldatmayı falan düşünmüyorsundur.
niye ya
geçen var yalova dan :)
İşini bıraktır
Eşinle birlikte git seyahatlere.
Cinsel olarak mı
Buyurr benim lokantaya çeşit çok
yazık sna.. oyuncak falan edinsen?
evlenirken bunu bilmiyor muydun?
dertleşelim istersen
ağlama lütfen kıyama istesen yaz dertleşleim
Arkadaş olalım
Aldat canım