Bu erkeklerin kafasını cidden hiç anlamıyorum ya.. Kocam pandemide arabasını sattı, şu an için yeni araba alamayacak durumda ama asla abartmıyorum 7/24 araba bakıyor adam..
Tuvalete gittiğinde, yemek yediğinde, yatarken, televizyon izlerken her dakika hasta gibi Sahibinden araba inceliyor.. Hayır şu an alamayacağını da biliyorum ama niye sürekli bakıyor anlamıyorum.
Ben üzülmesini istemiyorum ya sürekli bakarak.. Bu huyundan nasıl vazgeçer bu adam?
Parası olmamasına rağmen 7/24 araba bakan kocamı bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim?
Kendi haline bırak hatta , hatta sana resim gösterdiğinde fikir ver. Yalandan da olsa aaa rengi güzelmiş , otomatik mi? Diye sorular sor. Bende aynı durumda arsa bakıyordum eşime sorduğumda dalga geçer gibi he he aç karnına arsa bakıyorsun derdi. Babam sen al bizde görürüz derdi hatta dalga geçtiler.3 ay önce aldım hemde borçsuz nakit para , şu an 200 bin TL değeri hepsi sustu. Keşke kocanda alıp seni sustursa😆
Adamın belli ki hobisi gibi birşey olmuş bu, bırak rahat rahat baksın... Ayrıca kötü bir şey de yapmıyor alt tarafı arabalara ilgisi var ve araba bakıyor. Elinden onu aldığında ne olacak peki? Arabalara olan merakının yerini ne dolduracak? Alıp alamayacak konusunu da düşünme bence eminim ki oda neyi alabilir neyi alamaz biliyordur. İnsanların zararsız zevklerini elinden almayın rahat bırakın 😊 ister kadın olsun ister erkek bence böyle zararsız akışkanlıklara takılmayın
O adam arabalara bakacak. Durmadan piyasa takibi yapıcak, yeni çıkan modelleri görecek. Fiyatlar hakkında aklında bi fikir, bi pazarlık payı olacak. Onu üzmez bu biraz dert yanabilir ama olur oda geçer
naapsın adam arabasızlık çok zoruna gidiyordur malum at avrat silah mantığı atını satmış bir an önce yenisini istiyor ki bu o kadar büyük bir dert ki sırf arabası olmadığı için depresyona girenler var.
Yaa geçmiş olsun sadece araba baktıgına emin misin yanlış anlama sadece soruyorum bu arada sanrıım araba batagından kurtaramayız hoşlandıgım kişi her gün araba storysi atıyor arkadaslarıyla oyun oynar gibi trafige açık alanda birbirleriyle yarısıyorlar 150-170aşşagı inmiyor hızları eger bı çözüm bukursan lütfen bana da yaz ama dediğim gibi sadece araba baktogına emin miian? Ters psikoloji yapıp sen de mi araba bakmaya başladan belki ters teper ikinizde bırakırsınız ya da karşına alıp konuş şu an araba alma gibi bi ihtiyacımız ya da imkanımız yok boşu boşuna zamanını öldürme de
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, araba bakıyor sadece. Düzgün araba kullanırdı. Satmak zorunda kaldı ondan hep bakıyor. Alamayıp üzülüyor.
Araba alıcak diye bakmıyordur. Biz nasıl İnstagram da geziyoruz erkekler de öyle sayfalarda gezip piyasayı takip etmeyi seviyorlar.. biz nasıl alışveriş sitelerinde geziyoruz onlarda araba emlak sitelerinde geziyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
o almak istiyor ama alamıyor. sonra da üzülüyor baktıkça. ben ona takıyorum. üzülsün istemiyorum
Bence buna normal bir durum demek için her zaman değil de arada bakması gerekiyor arabalara fakat her zamanını buna ayırmış olması arabaları takıntı haline getirmiş olabileceğine işaret olabilir. Bu yüzden de bence bir psikoloğa danış ne yapman gerektiğini.
Biz buna bilimsel olarak literatür taraması deriz. 😂 Bundan neden rahatsız olunur ki? Ne güzel piyasa araştırmaları ve gelecek planı yapıyor işte adamcağız. Araba fiyatlarının son 5 senede 2 katına çıkmış olması da ortada. Telefona ekmek banarak özlem gideriyor adamcağız. 😐
Tamamda sen zevk meselesi belki planlıyor alacak kredi çekecek nerden biliyorsun ayrıca biz paramız yokken nasil radyodan kıyafet bakıyorsak adam da araba bakıyor çok doğal bu kadar takıntılı olmayın
Sanmıyorum üzüleceğini... Hem her hayalin gerçek olması beklenmez. Ulaşılabilir hayaller var, ulaşılmaz olanlar var. Kocanız bunun ayrımındadır muhakkak.
İster istemez insan görünce bir bakayım diyor, inceliyor inceliyor , hayal etmek güzel ama alamayacak olduğu aklına gelince üzülüyor. Peki onunla konuşmuyor musunuz? Sizinle ve varsa çocuklarla ilgilenmesi gibi konularla
Ayyy seni öyle iyi anlıyorum ki, araba alana kadar elinden telefon düşmüyordu, başkası olsa karı kız ayağı var sanırdı ama halbuki benimki araba bakıyordu, şükür aldım da rahatladık. almadan bırakmaz emin ol.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şu an alacak durumda değil. alamayıp kafasına takıyor ve üzülüyor. ben ondan takıyorum.
Erkeklerde bu özellik açık olarak geliyor bazı erkekler kullanmayı bilmez tüm erkeklerde vardır istisnası yok. Rehabilitasyon merkezi olarak düşün bunun yerine seni aldata bilirdi pavyone gide bilir di alkol uyuşturucu başlaya bilirdi ama sadece bunu yapıyor maç izlemek kadar zevkli bir olaydır bu. Ozaman sizinde alış veriş arkadaşlar ćıkma Gratis falan yasaklayalım?(Duyar kasmaya gelen yemin ederim Karacan 34cm granit tava ile ağzının ortasına vururum.)
Benimde erkek arkadaşımın parası yok ama o da tüm gün arabalara bakıyor. Zevk meselesi onun da hoşuna giden şey budur belki. Sen çok hoşuna giden bir eşyanın resimlerine baksan onu gıcık etse bu durum nasıl hissedersin?
Bakmayi kafa dagitmayi seviyordur. Bende trendyoldan ya da sacma sapan sitelerden biseylere bakarim. Alir miyim hayır. Ama belki uygun bisey bulursam alirim kafasinda bence.
yazık ya öyle demeyin o da onun zevki belki kendini o konuda araştırma yaparken mutlu hissediyor ve bir araba sahibi olmak istiyor biraz anlayışlı olun bu konuda ona karşı
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
tabi ki zevki ama alamayıp üzülüyor. ben ondan takıyorum.
bende surekli bilgisayar bakıyorum letgodan falan hergün tanımadığım insanlara sövüyorum 1 yillik bilgisayarını sıfır fiyatına satanlara bence kocana arabadan daha güzel şeyler göster ki onlara baksın
O senin kocanın değilde genel erkek popülasyonun bir olayı. ya da belki en büyük hobilerimden biri. Bende yok bu hobi ama etrafımda çok insan var bunu yapan :)
seni aldatmasından çok çok iyidir. ortamı güzel sakın çekip çıkarma. yoksa gireceği ve gideceği yerler senin hiç hoşuna gitmez. sana ilgi göstermesini sağla yeter.
@floverss2 iyi niyetli olarak yaklasırsan neden seni anlamak istemeyim. takibi ki dinlerim anlatmanı isterim. dm açık. eleştiriye dinlemeye ve öğrenmeye açığım.
Oda ayrı bir hastalık arabam var ama bende bakarım alacakmıyım yooo param olsa alırmıyım evet değişik bişey işte belkide fiyat ortalamasına uzak kalmamak için takip ediyor güncel fiyatları🙄
Bu arada onu ben de yapıyorum. Motosiklet, bilgisayar parçaları ve fiber altyapısı olan dairelere bakıyorum. Alacağım maddi bir imkanım yok lakin piyasadan da geri kalmak istemiyorum.