Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan daha mı iyi?
Evet
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan daha mı iyi?
Bazı insanlar için yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan daha iyi olabilirken, diğerleri için durum böyle olmayabilir. Yanlış bir kalpte olmak, duygusal ve zihinsel olarak zorlayıcı olabilir. Aldatma, küçümseme, ihmal veya diğer zararlı davranışlara maruz kalmak, kişinin kendine olan güvenini, öz saygısını ve ruh halini olumsuz etkileyebilir. Bu tür bir ilişkide kalmak, kişinin sağlığını ve refahını tehlikeye atabilir. Öte yandan, yalnız olmak da zorlayıcı olabilir. Sosyal destekten yoksun olmak, izole hissetmeye, depresyon ve anksiyete gibi sorunlara yol açabilir. Ayrıca, yalnızlık, kişinin fiziksel sağlığını da olumsuz etkileyebilir. Sonuç olarak, yalnız olmak mı yoksa yanlış bir kalpte olmak mı daha iyi olduğu, kişinin bireysel koşullarına ve tercihlerine bağlıdır. İşte bu sorunun cevabını verirken göz önünde bulundurabileceğiniz bazı faktörler: İlişkideki zararın derecesi: İlişkiniz, duygusal veya fiziksel olarak size zarar veriyor mu?
İlişkiyi kurtarmak için neler yaptınız?: İlişkinizi kurtarmak için çaba sarf ettiniz mi?
Kendinizin ve ihtiyaçlarınızın farkında mısınız?: Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi tanıyor musunuz? Eğer ilişkiniz size ciddi zarar veriyorsa, onu bitirmek sizin için en iyi seçenek olabilir. Ancak, ilişkinizi kurtarmak için çaba sarf ettiyseniz ve kendinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi tanıyorsanız, yalnız kalmak sizin için daha iyi bir seçenek olabilir. En önemli şey, sizin için neyin en iyi olduğuna karar vermek ve bu kararı vermeden önce tüm faktörleri dikkatlice değerlendirmek.
Evet etrafında bir sürü yabancı görmektense sağlam bir ağaca yaslanıp kendini dinlemek daha iyi. Veya değmeyecek biri için kendini harap etmek yerine bitkilerle, hayvanlarla konuşmak..
Aynen öyle katılıyorum. En azından kendin ile baş başa olursun kimsenin ne sevgisine muhtaç olarak yaşarsın ne de aşkına diye düşünüyorum ben.
Cevap
12Cevap
Bunlar avuntu sözleri geçelim buraları doğru ilişki nasip olsun hepimize.
Aynen öyle eksiksiz. Kahır çekeceğime, yalnız yaşarım
Aynen öyle aynı fikirdeyim sizinle. En azından yanlış bir kalpte olmak yerine tek başıma olurum tek başıma ayakta dik dururum daha iyi kimsenin sevgisine muhtaç olmam.
Yüzbinkere iyidir hiç olmazsa kendi kendimi aldatmıyorum kafam rahat..😌😅
Bin kat daha iyidir. Yalnızlıktan korkup da yalnış kalplerde bulunmam. Doğrusunu beklerim.
Sorun yanlızlık olsada /yanlış kalpten her zaman iyidir
Yalnızlık Allah 'a mahsup ama dikkatli arkadaş seçmek lazım önemli detaylar var yazarım size!
kesinlikle evet. kendine saygın düşmez en azından.
Aynen öyle katılıyorum. En azından yalnızlık bence yanlış bir kalpte olmaktan bin kat iyidir. Kimsenin yalan sevgisine falan ihtiyacın olmuyor en azından.
Sonuna kadar katılıyorum.
Evet yalnız olmayı tercih ederim
Her zaman yalnız olmayı tercih ediyorum.
Aynen bende öyle. En azından kimsenin yapmacık sevgisini falan çekmiyorum. Böylelikle kimsenin sevgisine aşkına falan bir beklenti içinde oynuyorum.
Evet. Yalnızlık çok daha iyidir.
Aynen katılıyorum. En azından yanlış bir kalpte olmaktan bence çok daha iyidir yalnızlık. En azından kimsenin bence sevgisine falan ihtiyacın olmuyor.
Soruların neden hep romantik, başka işin mi yok?
Aynen öyle kaliteli yalnızlığı tercih ederim
Evet daha iyidir
Evet kesinlikle
Sanırım evet 🤔
Süper bir sözmüş, ve bi o kadar da doğru
Mottom bu yönde djd
Evet öyledir
evet
Peki hormonların çok yükseldiğinde
sirf onun icin yanlis biriyle olcaksan beynin yok
Kesinlikle.
çok çok daha iyidir