Onu kıskandırmak için görücü geleceğini söyledim, biraz bozuldu. Rekabeti sevsek esnaf olurduk diyerek böyle bi triplere girerek ayrılmak istediğini söyledi. Bahane mi üretti yoksa çocuk tavırları mı anlamadım. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHoş bir durum değil. Çocuk kahrolmuştur eminim. Ben olsam ben de bir kötü olurdum sevgilime görücü geldiğini duysam. O yüzden ayrılınır mı bilemem. Görücü geliyorsa ve kız ailesine sevgilisi olduğu için görücü gelmesini istemediğini söyleyemiyorsa ayrılma ihtimalim yüksek. Çünkü kız ailesine karşı çıkamayacak demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz basit bir hareket olmuş sizinkisi.
Ben olsam o cümleyi bile kurmazdım.
Kızmayın ama biraz eski de kalmışsınız.
Bana da yaptılar zamanında.
Cocukmusun dedim böyle boş şeylerle uğraşıyorsun dedim.
Siz siz olun sevdiğiniz adamı sınamaya çalışmayın.
Belki hayatınızda bir daha bulamayacağınız birini kaybettiniz haberiniz yok.02 Yorumla
Soran+1 yılyok kızmıyorum biraz kıskandırayım derken konu nereye geldi. benim yanlışım var ama onun tavrı da hoş değil
- +1 yıl
Haklı olan bir taraf bence ne sizsiniz nede o.
Yapılan şey hoş değil.
Bence bu yapılan hareket yanlış.
Birini test etmek , tartmak bana gereksiz geliyor.
Biri , bir kadını ya da adamı seviyorsa zaten kıskanıyordur.
Ben ilişkiye böyle bakarım.
Bir kadını sevmek hayatıma almak benim için başka bir şey.
Oyuzden hayatıma kolay kolay biri giremez.
Tabi herkesin hayata bakış açısı farklı olabilir saygı duyarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüncü gelecek ne demek yahu? Sevgilin var ve görücü mü geliyor? Eğer sevgilin gelsin istesin bir an önce nişan düğün yapsın istiyorsan doğru düzgün söyle 👍 böyle görücü olaylarına girersen olacağı bu.
04 Yorumla
Soran+1 yılabi ortalık karıştı zaten 3 gündür konuşmuyor benle. Bahane üretip gitti bence
Cevap sahibi+1 yılArtık senin sevgilin sen daha iyi bilirsin ama benim sevgilim bana görücü gelecek dese saçından tutup sağlam iki tokat atar elinden tutup nikah dairesine götürür anında nikahı basar sonra evine götürür düğün için hazırlık yapın derim.
Soran+1 yılşiddet niye uyguluyon abi sende de problem var gibi
Cevap sahibi+1 yılBen zaten o kadar uzatmam ama oldu ya uzadı. Bana görücü gelecek diyemez sevgilim ya da sevgilim diyemez.
Sevgi kolay mı öyle? Siz sevgiyi oyuncak yapmışsınız.
Sonuna kadar haklı. Hem yaptığın şey çok ergence. Öyle yaptığın için o kendini değersiz ve yetersiz hissetmiştir. Resmen taktik uygulamışsın. Hiç haz etmem sevgililikte de arkadaşlıkta da taktiksel hareketlerden. Öyle bir şey yapıldığını sezersem anında soğurum.. Çok yapmacık.
01 Yorumla
Soran+1 yıltaktik olsun diye ya da düşünerek yapmadım bir an aklıma geldi öyle
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı. Niye boş boş konulara girip sevgilini kıskandırmaya çalışıyorsun ki adam akıllı konuşup durumu çözmek varken. Kıskandırılmak hoş bir şey değil insanların sizi kıskanacak olması hoşunuza gidebilir ama karşı cins sizden soğuyadabilir bunu bir türlü çözemediniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılçözemedik işte herkes aynı olmuyor kii
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bence haklı, görücü biraz ağır olmuş bebişim. Trip atmak istiyorsan biraz soğuk davransaydın. Bir yandan da gerçekten seven adam her şeyi yapar bence, ayrılmak zorunda değildi yani. Kızardı sinirlenirdi içine kapanırdı falan ama yine de merak edip arardı, sorardı. Bence bir erkek için çok kırıcı bu söylemin. Ona talip olan bir kızın geleceğeni söylese sen de sinirlenmez misin? Biraz empati yap
03 Yorumla
Soran+1 yılsinirlenirim ama triplere girip ayrılmam. kızı devre dışı bırakmaya çalıştırdım. beni resmen bıraktı başkasını duyunca
Cevap sahibi+1 yılBence bir erkek ne olursa olsun gerçekten severse her şeye katlanır, seninki hemen kaçmış, bence iyi oldu en azından nasıl biri olduğunu görmüşsün hayatım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı, iyi yapmış. Küçükken size kimse ilgi göstermedi mi de ilişkilerde böyle saçma şeyler yapıyorsunuz? Kıskandırmak nedir ya? Keşke sana "iyi, bi bak bakalım, gözün tutarsa onunla evlenirsin" de deseydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılmağdur olan benim şakamın sonu kötü bitti herkes onu savunuyor
- +1 yıl
Mağdur falan değilsin, aksine hatalısın. Bunun şakası yapılmaz.
+1 yılHak edene hak ettiği gibi valla alnından öperdim adamın
41 Yorumla
Soran+1 yıl:( şaçma bir şaka yaptım diye bunu ben hak etmiş mi oluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir erkeği kıskandırmaya çalışmak ilişkide yapılacak en saçma en büyük hatalardan biridir. İğrenç bir durum hatta
21 Yorumla
Soran+1 yılbende kıskanmaktan hoşlanmam ama bi anlık yaptım abartı olan onun tavrı oldu
+1 yılhaklı! bende hiç sevmem böylesi şeyleri ne diye söylüyorsun kıskandırmak için söylemiş bir de
21 Yorumla
Soran+1 yılhata işte bir an aklıma geldi yapayım dedim ne bileyim ben böyle olacağını
Erkek ya da kız arkadaşından ilgi istiyorsan git ilgi istediğini söyle böyle saçma sapan hareketler yaparsanız olacağı budur.
11 Yorumla
Soran+1 yılöğrendim ve akıllandım :(
+1 yılHaklı kıskandırmak bana çok boş iş gibi geliyor yani kıskandırmak "ben sana güvenmiyorum " demek ile aynı şey
11 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz öyle bir anlık aklıma geldi, ama ilişkimiz çok sarsıldı bu şaka yüzünden bakalım ne olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bak bide adama çocuk tavırlı diyor kendi yaptığına bakmadan. ddd
Kendin istedin hiç ağlayıp sızlanma. Adam sonuna kadar haklı.33 Yorumla
Soran+1 yılyani ne yapabilirim azıcık kıskansın istemedim
Cevap sahibi+1 yılSevgiyi göstermenin birçok yolu var. Bunu neden başka erkekler üzerinden yapıyorsunuz anlamıyorum. Yani senin için başkalarıyla mücadele etmesi hoşuna mı gidiyor? Bu çok samimiyetsizce. Sen başkalarına açık kapı bile bırakmayacaksın eğer karşındaki adama değer veriyorsan, onu seviyorsan.
Velev ki görücü geldi diyelim. Sen onları direk evden kovacaksın ve bunu sevgiline söylemeyeceksin bile. Çünkü bu zaten senin yapman gereken bir şey. Adamın sevgisinden mi emin değilsin de kıskandırmaya çalışıyorsun? Yapmayın. İnanın çoğu erkek daha da soğuyor böyle hareketlere.
Seviyorsan umarım tekrar sevgili olursunuz ama senin bu olayda çıkarman gereken dersler olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılsağ ol uzunca öneri yazmışsın, yaptık bir hata bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir başkasını kullanarak kıskandırmak neyin nesi! Ne kadar çocukça, ahmakça.
13 Yorumla
Soran+1 yılonun tavrı normal mi yani
Soran+1 yılabi sen büyük konuştun şimdi. Benim konuma gelirsek yaptık bir hata bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılYani bi nevi haklı neden kıskandırmaya çalıştın ki durduk yere.
12 Yorumla
Soran+1 yılkıskansın istedim işte hani rahat batar bazen :D keşke kavga çıkarsaydım başımıza gelen işe bak. geri döner mi yarın yazmayı düşünüyorum bakalım
- +1 yıl
Toksik ilişki. Dönmez.
+1 yılDurduk yere kıskandırmaya çalıştıysan soğumuştur büyük ihtimalle senden o yüzden ayrılmak istemiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılçok ani fevri davrandı bari soğuk yapsaydı hemen ayrılmak kolay mı
Yani kıskandırmaya çalışmak karşı tarafı iter ve soğutur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Bence haklı seviyorsan özür dileme
Barişma ihtimaliniz olmasa bile özür dile03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani özür dileyim mi dilemeyim mi
Soran+1 yılanladım ulaşabilirsek bi konuşmayı düşünüyorum
+1 yılHaklı canım mısın çocuk gibi kıskandırmaya calisiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılevet saçmaydı yaptığım maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yo haksiz degil neden kıskandırmaya calistin
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne bileyim heyecan olsun dedim
+1 yılAyrilmakta haklı durduk yerde ne diye kiskandiriyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılrahat battı bana birazz
ahahhah cevabına çok güldüm😂
neden dedin ki böyle bir şey? Çok saçma bence
01 Yorumla
Soran+1 yıliş olsun işte :D
Haklı. "Bak, herkes beni stiyor" imajını çizene, kapı gösterilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında planım bu değildi ama işler değişti
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen rahat battı da böyle bir şey yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen abi rahat battı, çünkü çok canım
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. E haklı çocuk sen niye böyle davranarak kendi değerini düşürüyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalık işte bi anlık yapayım dedim
+1 yılHaklı valla helal olsun lan böyle omurgalı adamlar kalmış mı.
10 Yorumlaçok doğru demiş doğruda yapmış şimdi sende düşün dur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerkeder bida dönmez umarım sevgiyi de sevilmeyi de haketmiyorsunuz. Hatta kurur oran da kimse yüzüne bakmaz ezik
12 Yorumla
Soran+1 yılcevaplarda eleştiren yaptığımı saçma olan çok kişi var, kimse kırıcı bir söz yazmamış. senin kuyruk acın tam olarak neydi de böyle saldırdın
Cevap sahibi+1 yılNe kuyruk acısı mk dugumun safı nerenin kezbaniysan orada kal KS yede bidaa girme
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapıp yapıp karşı taraf mi suçlu diyorsunuz. Zorla bı şeyler hissetsin istiyorsunuz. Yok kıskansın yok söyle olsun böyle olsun. Ne yapsaydı? Lütfen evlenme lutfeeennn aşkından ölüyorum mu deseydi? Olmayan bı durumu varmış gibi göstermişsin bir de. Üzülüyorum sizin gibi hemcinslerim için. Çocuk haklı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ahah güzel ayrılık olmuş 😅 bence kimseyi başkası ile sınamayın sonucu böyle olur yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonuna kadar haklı iyi yapmış benide kıskandırsa sevdiğim kadın direk soğurum ondan terk ederim başkasına bırakırım onu ona gitsin diye
12 Yorumla
Soran+1 yılkıskanınca soğuk normal değil bence
Cevap sahibi+1 yılÇok normal sen kiskandirirsan karşındaki de iyi yapmış oh kız milleti boylesiniz işte kiskandirirsaniz bizi bizde sizi terkediveririz işte böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok hakli... son derece hakli. seven insan sevdigine böyle bir saka da yapmaz ayrica... biraz zor döner hatta hic dönmez
11 Yorumla
Soran+1 yılya evet, yaptığım saçmaydı kabul ediyorum.
senin yaptığın saçma evet ama onun tepkisi de saçma film mi çekiyo artiste bak adam akıllı konuşup sen neyin peşindesin vs diyerekte bitirebilirdi bitirmesi de çok saçma ya saçma bi ilişkiniz varmış boş ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet tam olarak onu söylüyorum, ben bi saçmalık yaptım tamam ama onun tripleri ne? kime neyin havasını tribini yapıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek adam rekabet sever. Filmlerde düello yapan dahi var. Seninki 2 yumruk atamıyora bırak gitsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılay hiç bilmiyorum benmki farklı çıktı adamı kıskandırcam diye ilişkim bitti geri gelir mi acaba
Soran+1 yılaramadım zaten, ama uzaktan kendimi nasıl hatırlatcam ayrıca seviyorsa hatırlatmam gerekir mii
Soran+1 yılvayy harika taktikler :D biz kızlar çok tehlikeyizzzz
Bence doğru söylemiş 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılhepiniz üstüme gelin tamam mı? bizde biraz ilgi görelim dedik ne var yani
Bence arkadaş haklı biz sizi isteyen diğer erkekler olunca kıskanmıyoruz daha çok soğuyoruz eski Trakya filmlerindeki gibi olmuyo arkadaşa helal olsun gari ldldldlffl
01 Yorumla
Soran+1 yılhelall mi olsun benim yaptığım saçmaydı belki o da abartmamış mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskandırmaya çalışmak hoş değil ama onun söylediği lafta hoş değil
02 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçekten böyle başka birisi çıksa demek ki beni bırakacak
Cevap sahibi+1 yılSorun senin yaptığında ama ilk olarak
+1 yılKızların bu sadistlik hallerinden vazgeçmesi lazım. Cogu erkek bunu çekmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşılıklı empati olmalı diyelim tek kızlara sorumluluk gitmesin şimdi
- +1 yıl
Oda doğru ama yapacak bir şey yok
+1 yılAlnı öpülesi adammış diye yorumladım.
32 Yorumla
Soran+1 yılilginç benim yaptığım yanlış olsa bile onun tavrı çok saçma
- +1 yıl
Ben gayet haklı gördüm.
+1 yılAyy artist yaa lafa bak sen
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzel laf söylemiş.😀
22 Yorumla
Soran+1 yılkesin filmden duymuştur öyle şeyler sever ama şimdi konumuz bu değil kiii
+1 yılKıskandırmaya neden çalışıyorsunuz?
12 Yorumla- +1 yıl
Çocuk haklı. G*vatlık sınavı yapmayın şu erkeklere.
Soran+1 yılhaklı bir cevap veremiyorum maalesef iş olsun diye rahatlık battı belki bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet haklı. Çocuk musun sen?
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim de küçük bi şaka yapayım dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOldukça haklı. Geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAbla geçmiş olsun. Bunun şakası olmaz...
14 Yorumla
Soran+1 yılayy deme kız nolcak yani geri gelmez mi
- +1 yıl
Hava atar tarzda bir gidişi olmuş bilmiyorum şdjdşdmdl
Soran+1 yılbir yerde izlemiştir kesin olan bana oldu acaba siniri ya da havası geçince gelir mi
- +1 yıl
Aklınca havalı gitmiş sen bakma yönünü değiştir, dönse de eskisi gibi olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Çünkü kıskandırmak için böyle hareketler yapan birisiyle sağlıklı ilişki olmaz o yüzden yol yakınken doğru olan kararı vermiş.
Yani bu yaptığını kabullenecek erkek sayısı çok az ki onlar da kendine güveni olmayan, bu kişi de giderse ben ne yaparım kafasındaki kişiler.
Bence ciddi konuşmuş. Adam net.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyleri empati yaparak söyleyin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu düşünseydim bu şakayı yapmazdım haklısın
+1 yılHaha bu benim de sözüm sjsj çok doğru yapmış 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz da mantıklı gibi konu aşk şimdi bilemedim
Çok haklı bin kere haklı, helal olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklı adam böyle kıskandırılmaz
00 Yorumla
+1 yılOndan bir hayır gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKral hareket , helal olsun o çocuğa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklı, yaş kaç 3 mü?
00 Yorumla Klasik dizi replikleriyle konuşan bebeler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Siz kadınlar bu konuda bir tek canım.
00 YorumlaBoş beleş laflar büyük konuşmamak lazım bu hayatta
00 YorumlaNe kadarlık bi ilişki
00 Yorumla
+1 yılAh ulan motivasyon yapma bana acitasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sebeple ayrılanlar oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbiri de biz olduk geri gelir mi acaba sinirle söylemiştir belki
+1 yılAdamın dibiymiş.
23 Yorumla
Soran+1 yılbarışır mıyız
- +1 yıl
Kasımpaşada belki.
Soran+1 yılbu ne demek abi erkek aklıyla fikir istedik
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kıskandırılmaktan hoşlanmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyormuş valla ama ayrılması saçma değil mi ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılRetro varken öyle şaka mı yapılır aşko astrologlar ilişkinize dikkat edin 15 eylüle kadar diyor sen de şaka yapacak zaman mıydı
Soran+1 yılyaa retro bitmemiş miydi? ben bitti sanmıştımm
Cevap sahibi+1 yıl15 eylülde bitiyo askom
Soran+1 yılbitsin artıkkk retro dayanamıyorum
Hoşuma gitti
14 Yorumla
Soran+1 yılney kız
Soran+1 yılbana çocuksu geldi, beni sahiplenmesi gerekmez mi
+1 yılHaklı
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kıskandırmaya çalıştığım sevgilim, rekabeti sevsek esnaf olurduk diyerek ayrıldı. Tepkisinde haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler