Kasiyer hapşırınca kocam, "çok yaşa" dedi, kıskanmakta haklı değil miyim?

Arkadaşlar bende yanindaydim sakız aliyordum kız hapsurdu eşim çok yaşa dedi gülerek oda gülerek hep birlikte dedi bende kıskandım mağara kadını diyebilirsiniz ama eşim yabancı kıza çok yaşa diyemez sonra eşime dedim ki niye çok yaşa dedin bari çok yaşa abla falan deseydin dedim oda ben yüzünü görmedim ki anlik olarak lafın gelişi dedim diyor büyük sandım diyo erkek de olsa çok yaşa derdim o an diyor bide diyor ki yüzünü görüp genç olduğunu görseydim çok yaşa demezdim yaşlı sandım diyor bu arada eşim 30 yaşında ben 22 yaşındayim çok yaşa dediği kişi de 35 yaşında vardır şu an arkadaşlarıyla okeye gitti hala bu konu içimde büyüyor gelince ne demeliyim ona içim rahat değil kıskandım siz olsaydınız ne derdiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Bide üst üste kırıldım bugün arkadaşlarıyla okeye gitmek istedi bende daha dün okeydin bugün gitme dedim oda dedi ki ne güzel işte yalnız kalican keşke ben yalnız kalsam öyle dedi burada ne demek istedi yani artık benle vakit geçirmek istemediğini anladım bu cümlesinden siz olsanız ne anlardınız bu cumlesinden ne güzel yalnız kalican keşke ben yalnız kalsam dedi okeye gitmesine izin vermedim diye ama gitti okeyde şu an
Kasiyer hapşırınca kocam, "çok yaşa" dedi, kıskanmakta haklı değil miyim?